|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
4.10.2008 8:33:37   
nova10ka
evo, pri nas je cela družina resno dobila tjašino virozo iz vrtca. na srečo je bila tjaša že bolje in sta je tast in tašča vzela za čez noč. ker jaz nisem bila sposobna iz postelje vstat, moj user posted image pa ni bil nič boljši. nas je vrtec častil brezplačno dieto user posted image user posted image user posted image oz. cel šentvid je baje zdaj ne tej dieti, smo vsi takšni user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.10.2008 9:26:16   
mehurčica
LIA, ZOJA, TEJ, ŽAN, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image Ena tortica za punci in ena za fanta:

user posted image

user posted image

Suzanamai, tudi tebi vse najboljše. Tukaj pa šopek rožic:
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=efdb063f5d&view=att&th=11cbc9b2d87ea1f4&attid=0.1&disp=inline

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.10.2008 9:34:19   
pingi
ŽAN, vse najboljše! Da boš še naprej tak super fantek!
user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.10.2008 9:37:03   
noa1
Žan, vse naj naj
user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.10.2008 9:38:17   
tave
Vsem hvala za čestitke. Tudi jaz čestitam vsem 4im.
No mi bomo dons tudi praznovali. Imeli pa naj bi piknik tako da upam da ne bo deževalo. Tast bo pekel jaz pa ostalo.

V vrtcu pa že imamo norice in škrlatinko, tako da je pestro. Upam da ne bomo že kaj kasirali.
Drugač pa grem v pon. že v službo in za nagrado me je pokicala šefica in mi sporočila da delam cel teden pop. tako da mojga čmrla nam nič vidla razen zjutri ko ga bom peljala v vrtecuser posted image user posted image . Ma sej ne vem kaj nej naredimuser posted image
No zdej pa grem ker je Tej že tečko in bova probala še mal zaspat.

Se tipkamo.

P.S.  pa nisem pozabila na vas, čeprav se bolj poredko javljam.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.10.2008 10:55:21   
kmarija
Živjo.
se po dolgem času malce oglašam user posted image
Najprej čestitke vsem malčkom in mamicam, ki praznujejo (jaz nisem neki računalniški tip, pa ne znam slik pripopat user posted image )

Mi imamo tudi virozo, zamašen nos pa mal je začela suho kašljat. Sem še baby vac naročila, pa ni ne vem kaj... sem pričakovala, da bo boljši (al pa jaz ne vlačem dovolj časa smrkljev vn).

Otroške pesmice- jaz sem jih potegnila s partisa - imajo prov otroški seznam pa imaš vse živo user posted image  Najbolj pa ji je vseč Tam gor na ravnem polju...
Aja čestitke nosečkam user posted image  user posted image , pa da bi uživale v nosečnosti in porodu in dobile prekrasne user posted image  (itak)
Me pa tudi firbec matra, katera je še skrita user posted image

lpz

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.10.2008 11:00:35   
Kasija
user posted image   Žan vse najboljše za tvoj rojstni dan!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.10.2008 12:20:25   
lane31
Žan - vse najboljše malček user posted image
user posted image

Jaz pa sem čisto sama doma........Aneta je šla k babici ,mož v službo.......jaz pa itak spet Fata + knjigo imam namen brati user posted image paše,paše user posted image ......upam le,da bo vse ok ,ker zdaj res že dolgo ni bila tam, no zdaj pa moramo resno začeti z taresnim uvajanjem ker 3.11 se brezbrižno bljiža user posted image .......in glih sem govorila z sodelavko o katastrofalnih razmerah v službi ,imajo našpanan urnik do konca in še po 3 nadstropja vleče ena sama sestra user posted image mene je že zdaj strah spet ubijalskega tempa ............hb vsaj na nedelje nisem pristala - bo sicer plača fejst oklestena ,a bo že šlo

Torta........ma jo bom kar sama spekla.......nutelo ali pa sadno......škoda da se v MB nikjer ne dobi tično masa - ali pa samo jaz ne vem kje .......kaj pa slikico na oblat ti narišejo kje v MB . ve kdo user posted image user posted image user posted image ,bi ji račko dala narisat ali pikapoko
Ej zdaj sem se spomnila - je vidla na tv enega v rumeni šilt kapi in mi pokaže z prstom ga-ga user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.10.2008 12:52:33   
mišk
****ti!!!!!

Tolk sem napisala, pa je vse zbrisalo!!!user posted image user posted image user posted image

Na hitro:

Vse naj naj današnjim slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image

Suzanamai: Danes sem končno dala zate na pošto. Oprosti, ker sem tako pozna, a zadnje čase sem zelo raztresena in pozabljiva...user posted image user posted image

Druga pa ne bom še enkrat pisala, ker se mi enostavno ne da.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.10.2008 12:55:43   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Ej zdaj sem se spomnila - je vidla na tv enega v rumeni šilt kapi in mi pokaže z prstom ga-ga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je dobra!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.10.2008 13:50:34   
micla
Čau,

za nami je pestra noč. Ob polnoči sem jo dala k meni na postlo, k se je zbujala na 15 minut in pol je ful bruhala. Bogica je bla vsa pobruhana po glavi, pižami, povšter, jogi.....in od vsega hudega je v tisti luži bruhanja trdno zaspala. Sm jo šla hitro zrihtat in pol jo je moj držal, jst sm pa postlo preoblačal ob 1 ponoči, pol še vse pod tušem umila, ker je blo res ful robe in če se zasuši je kriza.

Zgleda da so res zobi, ker slina teče kar v potokih in iz nosa ji šiba sluz in bog ne dej, da jo kdo prime za glavo in lička.

Al pa smo že kasirali kako virozo iz vrtca? user posted image    Bomo vidli, kako bo čez dan.

Za vse bogice bolančke pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se beremo,

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.10.2008 14:09:07   
Pandica
ŽAN   vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.10.2008 14:12:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica in ostale: vidim, da si ti tudi navdušena nad Tweetijemuser posted image . ...kje bi jaz lahko kupila tako plišasto igračko.....ali pa kakšno skodelico s Tweetijem?

Jaz sem Zali kupila komplet Tweety in sicer globoki krožnik, nizki, plastični lonček in jedilni pribor komplet v Mercatorju, full lepo in imajo full veliko izbiro user posted image user posted image user posted image
Nekaj malega imajo tut v BC, samo niti podrazno tako velike izbire kot v Mercatorju.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.10.2008 14:13:52   
Pandica
micla   user posted image   za Eleno, revica.

Mi2 pa greva zdaj jest user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.10.2008 15:02:37   
*kinnie*
Klaudia, Pandica tnx..

Micla za malčico mal pikapokic, da bi bilo čimprej okuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.10.2008 15:03:17   
Ulaa
ŽAN vse njaboljse! user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.10.2008 15:08:19   
*kinnie*
No, mi smo pa še kar sami, je šel ati pomagat sodelavcu, ko nekaj delajo....
Zebe me ho hudiča, sem si prižgala električni radiator, ker "nadrejeni" v hiši še nimajo namena kurituser posted image ....mi bi dobili Nobelovo nagrado za varčnostuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.10.2008 15:15:22   
*kinnie*
Žan pa časti vse malčke/malčice, dojenčke/dojenčice s sokcem in tortouser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 4.10.2008 15:16:17 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.10.2008 15:23:17   
Pandica
Oooo, hvala Žan user posted image
Kaj pa za nas mamice? user posted image   A me tut imamo Frutek? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.10.2008 15:25:16   
*kinnie*
oooo Pandi  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.10.2008 15:26:32   
*kinnie*
S čim pa lahko postrežem?

Bo vroča čokolada ok?

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.10.2008 15:27:33   
Pandica

Bo vroča čokolada ok?

Seveda bo, super user posted image
Hvala Žan user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.10.2008 15:30:14   
*kinnie*
Kaj kej počneš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.10.2008 15:30:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

Otroške pesmice- jaz sem jih potegnila s partisa - imajo prov otroški seznam pa imaš vse živo user posted image  

A mi lahko prosim poveš kaj si napisala v iskalnik, ker jaz imam tut partis pa mi ne najde kaj veliko user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.10.2008 15:33:29   
Pandica

Kaj kej počneš?

Eh, nič kaj pametnega user posted image z malo sma se najedli, zdaj pa pijem kavico.
Zunaj sma že prej bili, mi je uro in pol spala v vozičku tak, da danes nebo nič kaj verjetno z spanjem več. Je pa res, da je tak dolgo spala samo zaradi tega, ker sem res cel čas hodla. Drugače bi se itak po 10 minutah zbudila user posted image
Pa ti? A se spominjaš kaj kako je bilo leto dni nazaj na današnji dan?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?