Alina_alin
|
Čeer punce, saj ne vem al je sploh primerno, da se vam pridružim. Jaz sem ostala na 46.str. in ve klopfate 50-tko. Halo? kak naj vas ujame. Mi je cug odpelal. Danes sem imela obe pupi doma. Tjaško sem sicer mislila peljat prvič malo v vrtec pošpegat. Pa je malčica spet ful kašljala(že od srede) in sem jo obdržala doma. In peljlala zaradi jutrišnjega pričetka vikenda in posledično dežurnih P - k P. Nič kaj na vidiku- grlo, pljuča, uha bp. Tako, da bi naj bil virusni kašelj. Dopoldne smo od P šle v Mcdonalds, ker je malčica čist nora na pomfri. In ker je bila pridna, ga je dobila. V glavnem dopoldne je bilo super, opoldne smo šibale domov ajo ajo. Tjaška je zaspala, Špela pa ni šans. Eno uro sem ležala zraven Špele, pa nič. Pol sem mogla it kuhat kosilo. Pa ona valjda pricaplajla za mano. In bila cel dan tečkica. Ker res rabi spanec, drugač jo kar meče. In je taaaaka nagajivka, da sem danes sigurno pokasirala za pramene po celi glavi, sivih las. Špela je bila v nulo tečkica, enako se je zbudila jokasta Tjaška, pa nisem imela pojma zakaj. Sem kar mojega poklicala in mu rekla, da če ne pride kmalu, mu ta večjo kar v službo pripeljem. In je prišel za 1 uro domov. No, ura je itak bila 17. Me smo bilie pa zunaj - na terasi je malčica kolesarila, jaz vozakala. In sem se malo že ohladila, tak da nisem bruhala ognja. Zvečer: malčica zaspala v 5 min. Tjaška se mi je zdela pa vroča: temp 38, sedaj jo ima pa 38,5. Jo bom šla aufat in dat svečko. Mislim.. v sredo nehale AB, zdaj bo pa zakuhala? Ali zobki? Upam in sumim zadnje- spet nič ni hotla cel dan jest, teče z noska voda, slini se, vse v usta, tečka. Saj te menda ja ne bo spet zbolela, madonca.. grrr.. Pošljem zdaj to, res pa ne vem, al naj vas berem od spredaj nazaj al od zadaj naprej...