|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
3.10.2008 22:26:26   
Pandica
VANILI   si že našla kaj druga za jest, ki bo nadomestilo Planico? user posted image

Jaz sem si prinesla gor pol kile kruha takega full dobrega, pa Gavrilovič pašteto, njami user posted image   pa še kapučino sem si z mlekom naredla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.10.2008 22:28:33   
janja
Nisem utegnila prej, zdej ste pa nekatere že zbrisale pod kovter. Zdele sem se spravila pospravljat razne cajtunge pa vidim, da imam še kar nekaj revij SuperMami, Otrok in družina.... a katero zanima? Jih podarim, ker se pri meni na njih samo prah nabira.

Pandica veš kdo je še nam všeč Kaličopko (se glih ne spomnim kdo poje!), pa Sten Vilar...pri nas so v igri bolj pesmice, pravljic niti Andraž ne posluša.

Kaj Vanili, a nisi še nič shujšala? Men se tud kile ne premaknejo niti za gram. Pa to ni res!user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.10.2008 22:37:16   
micla
Evo mene nazaj, napujsana s pico. Mlask, mlask je bla dobra. user posted image
Jst sm pa faca, včeri se mučla eno uro na aerobiki, danes pa hrustala ob 10 zvečer. Ful dobra kombinacija, bravo jst, k mečem stran 30eur na mesec na ta način. user posted image
No sej v bistvu nisem šla zarad hujšanja, ampak bolj, da se malo razmigam in pretegnem te kosti, ki že 2 leti krnijo.

vanili....planica, jst bi tudi.

kiniee....ti pa kar jej, če ti paše. Bo že šlo na mesto ob svojem cajtu. jst sm tud misnla, da ne bom več nič oblekla, ma dam gor zdej hvalabogu vse hlače, pa mam še still 3 kg več.  Ma mislim, da je res nekaj ne tem, da se ti medenica ful razširi in pol traja preden se ti loži na mesto.

Ojej, zdej sm vidla ku švajsam po primorsko.user posted image A me sploh zastopte?  Če en bom dala prevod.

pandica....kaj si prigriznila?

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.10.2008 22:43:42   
micla
pandica....a to si pravo kafe spila?  Kaj ti prenese ob tej uri?  Ker meni bi začelo srce šopat 150 na min in ziher ne bi zaspala do 3 zjutro.

vanili....tvoja dogodivščina.....za se usrat od smeha.  Sori, ma sej vem da tebi ni blo smešno, samo če si objektivna, pa morš priznat da je za crknit. user posted image user posted image user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.10.2008 22:48:42   
Alina_alin
Čeer punce,
saj ne vem al je sploh primerno, da se vam pridružim. Jaz sem ostala na 46.str. in ve klopfate 50-tko. Halo? kak naj vas ujame. Mi je cug odpelal. user posted image
Danes sem imela obe pupi doma. Tjaško sem sicer mislila peljat prvič malo v vrtec pošpegat. Pa je malčica spet ful kašljala(že od srede) in sem jo obdržala doma. In peljlala zaradi jutrišnjega pričetka vikenda in posledično dežurnih P - k P.  Nič kaj na vidiku- grlo, pljuča, uha bp. Tako, da bi naj bil virusni kašelj.
Dopoldne smo od P šle v Mcdonalds, ker je malčica čist nora na pomfri. In ker je bila pridna, ga je dobila. V glavnem dopoldne je bilo super, opoldne smo šibale domov ajo ajo. Tjaška je zaspala, Špela pa ni šans. Eno uro sem  ležala zraven Špele, pa nič. Pol sem mogla it kuhat kosilo. Pa ona valjda pricaplajla za mano. In bila cel dan tečkica. Ker res rabi spanec, drugač jo kar meče. In je taaaaka nagajivka, da sem danes sigurno pokasirala za pramene po celi glavi, sivih las.user posted image   Špela je bila v nulo tečkica, enako se je zbudila jokasta Tjaška, pa nisem imela pojma zakaj. Sem kar mojega poklicala in mu rekla, da če ne pride kmalu, mu ta večjo kar v službo pripeljem. In je prišel za 1 uro domov.user posted image No, ura je itak bila 17. Me smo bilie pa zunaj - na terasi je malčica kolesarila, jaz vozakala. In sem se malo že ohladila, tak da nisem bruhala ognja.
Zvečer: malčica zaspala v 5 min. Tjaška se mi je zdela pa vroča: temp 38, sedaj jo ima pa 38,5. Jo bom šla aufat in dat svečko. Mislim.. v sredo nehale AB, zdaj bo pa zakuhala? Ali zobki? Upam in sumim zadnje- spet nič ni hotla cel dan jest, teče z noska voda, slini se, vse v usta, tečka. Saj te menda ja ne bo spet zbolela, madonca.. grrr..
Pošljem zdaj to, res pa ne vem, al naj vas berem od spredaj nazaj al od zadaj naprej...user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.10.2008 22:49:21   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Ojej, zdej sm vidla ku švajsam po primorsko.user posted image A me sploh zastopte?  Če en bom dala prevod.

pandica....kaj si prigriznila?

Neee, ti kr piši tak, jaz tak rada berem tvojo primorščino user posted image

Ehh, boljše, da ti ne govorim. Pojedla sem ravno pol kile kruha z Gavrilovič pašteto user posted image  
Zdaj pa še kapučino. Jaz si pogrejem mleko v mikrovalovni, pol pa si včasih namesto kakava naredim kao ta "kapučino" . Saj to bi se naj kao delalo z vodo, samo z vodo meni ni dobro, pa si pač z mlekom naredim. Ne, ni prava kava, saj veš kaj mislim ne?
Drugač pa bi lahko tut turško kavo zdaj spila, če bi želela pa 5 minut za tem zaspala, hb, nimam z tem problemov user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.10.2008 22:55:58   
Pandica
Alina_alin  pa daj nea nori no... boga Tjaška user posted image saj sta pa res komaj nehali z AB.
Upam in držim pesti, da ne bo spet zbolela.
Jaz jih tut morem Zali dajat še do ( vključno ) ponedeljka in upam, da bo ok pol.
Pa saj ni čudno, če pa je tako blesavo vreme zunaj, da so malčki non stop bolani.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.10.2008 23:01:56   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Sem kar mojega poklicala in mu rekla, da če ne pride kmalu, mu ta večjo kar v službo pripeljem. In je prišel za 1 uro domov.user posted image

Jst sm danes mojmu tudi kao zagrozila, ker je spet bil na isti poti kot prejšnji petek.  Sej se še spomnete, okol 17 sm ga klicala in je rekel, da bo čez urco doma. Ko sem prišla s sprehoda ob 19, ga še ni blo in sm ga klicala in je bil že pri istem prijatlu kot prejšnji teden sem mu samo rekla, da če slučajno misli narest isto kot prejšnji teden in če sprobava mojo toleranco.  Sem mu kar rekla, da imam že čez kaščo vsega tega in naj dobro premisli, kaj bo naredu. No pol me je čez pol ure klical, da naj prideva  z Eleno še midve tja, ma itak da ne bi šle ob 8 nikamor, pa še stuširala sem jo že in sm ji lih delal gres in je bla itak ful zaspana.

No pol se je le prikazal ob 21 in zdej malo drži nos, ker sem mu kao uničla večer s prijatli.   Ma sej je šou prou falit ta moj model. user posted image

Alina_alin.....user posted image  za tjašiko.

micla

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.10.2008 23:17:27   
micla
Grem spat, k se moja princesa skoz zbuja in sm jo dala na mojo postlo.

Čau

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.10.2008 23:24:12   
Pandica
micla  glej tako torto bi morali mi2 naročit user posted image

user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.10.2008 23:52:45   
VANILI
mamčice, dobro spite, jaz grem ju3 na brezje taščo pelat
sploh nevem, kje bomo čakali - zunaj bo ful mrzlo, v cerkvi mi ni za bit...user posted image

lahko noč torej...

pa kinnie, žanu vse najboljše za jutrišnji prvi rojstni dan (oprosti, sem hotela počakat še par minut, pa alarm), vse lepo naj se mu dogaja, malemu cukrčku vašemu!!user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 3.10.2008 23:54:43 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.10.2008 23:52:59   
Pandica
Ne, ta je še lepša user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.10.2008 23:54:13   
janja
Klaudia - zdele sem še mal prelistala revije SuperMami, pa sem v julij-avgustovski našla tvojo porodno zgodbo. Me je kar ganilo. Pa je minilo že celo leto.

Prejle sem imela alarm, pa opazim, da Urban kašlja... po moje se bom morala kar pripravit na to, da bo zbolel za škrlatinko. Grem gledat v knjigo kaki so še simptomi.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.10.2008 23:54:14   
Pandica
Kam pa te gre tašča VANILI?

Te pa jo tam pusti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.10.2008 0:02:10   
jasna
LIA, ZOJA in TEJ vse najboljše naši malčki palčkiuser posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa mamicam čestitke in očkom tudiuser posted image

suzanamai, vse najboljše user posted image  pa ostani še naprej čisto enakauser posted image

žan, vse najboljše za jutriuser posted image  kinnie, lepo praznujteuser posted image

Se poslavljam, vas prečekiram čez en tedenuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
4.10.2008 0:08:55   
jasna
Elena, Zarja, Max, Arsen, Elian, Nina in Neo bom mislila na vas, kako praznujete s svojimi mamicami in očkiuser posted image , zdajle pa: čestitke za prvo svečkouser posted image  

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
4.10.2008 5:49:45   
mama06
Dobro jutro!

Jaz spet ne morem spati, ker me tako boli glava, nos popolnoma zamašen, grlo me boli,.....skratka VSI trije smo virozniuser posted image . Mali je še najbolje odnesel, saj je malo zakuhal, potem pa mu je tt padla iz 37, nos se mu je že malo odprl in bolje spi. Je pa bil čeraj tečen kot user posted image

ŽAN vse najboljše ob prvi svečki. Nagajaj mamici kolikor se da, saj čež par mesecev ji bo nagajal še enuser posted image user posted image Malo heca. Bodi zdrav, vesel in staršema v ponos!

user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.10.2008 7:03:37   
*kinnie*
Najprej seveda dobro jutro.

Konec spanja za ta vikenduser posted image ...je že kavica na mizi....

No naš mali falot se je zbudil in se  sedaj  igra. Čeprav je zgodaj, a sem kar vesela, da je tako, ker da ponoči zaenkrat mir....

Zdaj grem pa mal prebrat, kaj ste kaj napisale.....

Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.10.2008 7:13:30   
*kinnie*
Vanili: ne, nič mi ni slabo....no upam, da je vse ok,...drugače pa tudi pri Anji nisem imela slabosti....

Veš, nikoli ti nisem napisala, ker so to že bolj osebne stvari,....ampak...ti bom vseeno sedaj...Vanili, jaz te kar vidim s tremi otroki, resno! Tudi jaz sem, ko sem te spoznala, dobila tisti občutek, da si prava mamčica....user posted image user posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.10.2008 7:19:40   
*kinnie*
VANILI: joj kolk si me nasmejala s to štorijouser posted image user posted image user posted image .....

Glede službe pa....mah saj sem napisala, da je štalauser posted image ....zdaj so nam uvedli delavnik za določene dni od 10-18huser posted image user posted image ....no meni če bo vse ok, do maja 2010 tega ne bo treba delat, potem pa kaj vem, menjavauser posted image

Pandica in ostale: vidim, da si ti tudi navdušena nad Tweetijemuser posted image . ...kje bi jaz lahko kupila tako plišasto igračko.....ali pa kakšno skodelico s Tweetijem?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
4.10.2008 7:27:52   
*kinnie*
VANILI, če boš mogoče tole brala in si še doma......si vabljena k nam na kavicouser posted image ..resno....od Brezij do nas ni daleč! Javi če prideš, da ti pošljem telefonsko prek ZS!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.10.2008 7:28:34   
*kinnie*
Pa vsem hvala za čestitke za prvo svečko !!!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.10.2008 8:09:27   
Klaudia
ŽAN VSE NAJBOLJŠE

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.10.2008 8:10:07   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Pandica in ostale: vidim, da si ti tudi navdušena nad Tweetijemuser posted image . ...kje bi jaz lahko kupila tako plišasto igračko.....ali pa kakšno skodelico s Tweetijem?

Poglej v turbo limač ker ima dosti stvari od disneya, mogoče ima tut loony tunes

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.10.2008 8:27:26   
nova10ka
ŽAN - VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?