Ursi2
|
Živjo, punce! Maša, Taja in Taja vse najboljše za 7 in 6 mesecev No, pa smo doma. Smo ponoči super spali, prvič je jedel ob 5.30, potem sem pa jaz ugotovila, da je pa glih tolk ura, ko je ena ponovitev na tv in sem šla gledat do 6.30, potem pa nazaj k možeku pod kovter. Pa sem potem spala in poležavala v postli do 8.30, možek je pa pomil posodo, skuhal kavo in dal prat perilo. Potem se je pa mišek zbudil in ga je prinesel v postlo, kjer smo se vsi skupi crtlali. Ma, tk dolgo pa nisem ležala žekaki 2 leti. Sem ko prerojena. Potem smo šli pa na Pohorje (skor na Roglo) k Lukanovima pradedanu in praomi, smo se skor lahk kepali. Pa smo mislili, da bomo šli nazaj grede pa še na uno turistično kmetijo Urška, pa je blo mal čudno vreme in smo se odločli, da bomo šli jutri. Smo pa šli v CE, kupli za Lukija spalno vrečo, za mene pa 3 majčke. Pa eno novo trgovino so odprli v Cityju, majo prav luškane stvari, sam je bil Luka že lačen, pa nisem potem nič šla probat. Potem pa je miško na poti domov zaspal, sma šla pa kr mimo doma naprej k našim. Pa sma ugotovila, da je moj brat z družino v SG-ju, pa smo se zapeljali še do tja in smo sedeli 2 uri na kavi. Potem pa smo se ustavli pri mojih doma, no pol smo pa končno šli, je miško par min pred domom zaspal, ga je možek kr v postlo nesel in še sedaj spi.Je bil res fejst zmatran, revček. Drgač pa se mi hoče kr na noge postavlat in je jezen, ko mu ne pustim. Pa mam občutek, da mu še en zobek ven rine, ker kr tk v trenutku se zajoče, pa je vredu spet, pa kr neki bi grizu in slini se, potem mu pa namažem s Calgelom, ko vidim, da ga more neki bolet, je pa vredu in kr zaspi.
|