|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:58:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
3.10.2008 23:00:28   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

ojla!
Jst sem pa zdle čist iz sebe. Mojo ko kopam, je še vredu, ko pa neham in jo dam na brisačo, začne tečkat, ko jo mažem, se že dere, ko jo pa oblačim, pa že vpije, da je joj. Sovražim jo kopat, ker je vedno isto, sam da je blo danes potencirano. Ne vem, kaj bi lahk bil vzrok, ni mi jasno. Od zamere mi sploh ni hotla zize zagrabit.
Zdle spi... Po eni strani mi je žal, da sem ji kdaj dala dudo, ker se na zizi sploh ne tolaži več - jo ima izključno za hranjenje. 5 min, pa se odklopi. Vse lepo in prav, sam včasih bi jo stisnala seb, pa tko potolažla, pa me odklanja in mi je ful hudo.
Ko bi vsaj vedla, kaj je narobe...
Drugač je vse lepo in prav, vredu sma, na dan joka mogoč pol minute - če ne štejem po kopanju. Me pa skrbi včasih, zakaj ni bolj dobre volje. Saj se nasmehne in že nekaj razlaga, ampak ni se še zasmejala, pa tud do nasmeha jo je težko pripravit. Pol se pa sekiram, če se ne počuti ok. Mogoč pa že preveč drezam v njo, pa ji posvečam preveč pozornosti?
Ker je še edinka, pa jo postavljam pred vse drugo? A je to tud možno?... V glavnem, zdle mam trenutek, ko sem čist potrta, pardon ker jokcam tu gor, mogoč bi mogla it spat, pa bo jutr boljš....

Jocika - jaz tudi ko sem mojo kopala, se je večinoma začela dret, no ugotovila sem da zato, ker ji je blo hladno, ko sem jo dala iz vode..zato sem naslednjič dobro zagrela, jo hitro zavila v brisačo, jo tak malo mučkala, da ji je bolj toplo nastalo, brzinsko namazala z oljem, oblekla in vrgla na zizo user posted image Hja, pri nas gre po kopanju vse po hitrem postopkuuser posted image Pa da ne govorim, kak je jokala, krokodilje solze, prav ihtela zraven, boga miš mala, so mi kr solze stople v očiuser posted image

Glede smejanja - pri nas je isto, jaz se moram fuuuul pogovarjat z njo, da se malo nasmehne..vidim pa, da se iz dneva v dan večkrat in tudi "pogovarja" se vedno bolj..Po moje je to normalno, njej je zdaj vse novo, ko je začela opazovat okolico, ona še ni skapirala, da je nekaj lahko smešno..tak si jaz razlagam..tak da ostale punce, povejte kak je pri vas??

Je pa moja en teden mlajša od tvoje

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:01:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:07:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.10.2008 23:09:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska pa je včeraj user posted image , a ne da??? Vsaj tako sumim s tvojega podpisa na FB.user posted image user posted image user posted image

Nočko, pupe.user posted image

Narobe sumiš user posted image   po več kot dveh mesecih sem bila prvič zvečer zunaj, na koncertu Natache Atlas. In bilo je noro fajn user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:10:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.10.2008 23:16:45   
lex
glede na to, da bi 2 rada cel dan čofotala po vodi, kakšne toplice ali morski hotel. saj vem, da je prek sviza fajn, samo jaz ne bi kuhala, ker tist 1 teden bi rada uživala. drugo leto gremo pa nazaj v kemp (komaj čakamuser posted image , ker nisem za hotele)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.10.2008 23:20:41   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, pri župniku vse zrihtala. Krst imamo 12.10., torej naslednji vikend. Dzanika, naju pa je vprašal, če sva krščena. Midva imava oba vse, jaz sem obhajilo in birmo delala še pred poroko.

Mojcek, sem pregledala linke, meni nič ne dela narobe. Javite se, če ima še katera težave.

Rovarka, lepo vi to glasujete, si pol SLO angažirala.user posted image  No, želim ti, da prideš med prve 3, jaz bom vsekakor glasovala za Tio. No, mi smo obupali nad nagrado, smo že daleč dol padli.user posted image

Ja jaz tud ne vem od kod tolko glasovuser posted image Ma od mojga brat polno nekih punc na mesengerju, pa je vsem link poslal user posted image user posted image Ma sej jaz tudi ne računam na to,da bi zmagali al pa kaj, samo fora mi je :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.10.2008 23:21:58   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

čer babike,
mi smo pa zdaj komaj zaspali...me je spet namtrala..pa pucat bi mogla it,ker dobimo obiskuser posted image ..tak se mi ne da..

Zdaj dobite obisk??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.10.2008 23:25:18   
netki
lex....mi bomo verjetno šli preko tuš klub potovanj, v kranjsko goro....to so trije hoteli ****, polpenzion, dva hotela imata notranji bazen in otroške bazene z igrali, imaš prost vstop v vse bazene-ni važno v katerem hotelu si
od nedelje do četrtka- plača eden, bivata dva, cena 59,90 eur na dan, pa en dan imaš gratis če imaš 5 tuševih zvezdic...torej plačaš 3x59,90 eur (imaš pa 4 polpenzione in si tam 5 dni)
men je uredu

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.10.2008 23:27:08   
dzanika
No, mi smo obupali nad nagrado, smo že daleč dol padli.

mi tudi  user posted image    Bom pa vsekakor še naprej za Tio glasovala! user posted image   In za ostale seveda. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:29:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.10.2008 23:29:28   
glugluglu
lex, destinacija? SLO ali kam drugam?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:30:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1391
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:31:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.10.2008 23:33:30   
netki
evo levinja ti dam še jst delo...

http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/

žiga je na prvi strani, tilen pa na zadnji

Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.10.2008 23:35:00   
lex
slo, avstrija (neki sem našla tam, 567€ priajzno otrokom) netki tole s kranjsko ni slabouser posted image user posted image user posted image , grem čekirat

dzanika jaz bi tud pecivouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 23:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.10.2008 23:41:25   
lex
lahko noč......... sem začela že zehat med listanjem katalogovuser posted image  za počitniceuser posted image  zgleda da se mi ne da pakiratuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.10.2008 23:47:47   
glugluglu
Lex, navijam za morje, Strunjan, Ankaran oz. meni je Žusterna luštkan hotelček z bazeni z morsko vodo (pa še HD imaš zraven in Tinky se mi zdiuser posted image ), pa kakšne akcije imajo tam ponavadi. Edino kar je malo zoprno, da je tam ob cesti, ampak mi se kdaj gremo tja kdaj za en dan kopat in je prav luštno.

Sobe v hotelih so ponavadi majhne, vzeti je potrebno družinsko sobo, da boste lahko vsaj malo bolj normalno živeli, ali pa sobo 2+ 1 in da vprašaš, če gresta 2 posteljici not. Aja, ponavadi oni zastonj dajo posteljico samo zmenit se je treba. Ni pa povsod tako. Aja, pa fajn je, da je tudi večerja samopostrežna, da lahko mali otroci jejo res tisto kar imajo radi.
Bodo pa sedaj ziher kakšen akcije tudi v Portorožu, aja v Bernardinu Histrion - tudi fajn zadeva. Je pa preveč drago, za nas samo za kakšno 2 ali 4 urno kopanje v tistih bazenih user posted image tam.

Mi se pa tudi kar ne spravimo nikamor. Bi šla tudi v kakšen hotel, Blacky kje ste pa vi bili?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.10.2008 23:52:11   
glugluglu
aja, aja, aja..., se vidi, da moram spati, ker se ponavljam s to besedo,

lahko noč!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.10.2008 0:01:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

evo levinja ti dam še jst delo...

http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/

žiga je na prvi strani, tilen pa na zadnji

Glasovalna dolžnost za naše julijčke opravljena! user posted image

Ve nam kr dajajte link, da nas spomnite, če bomo slučajno pozableuser posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 0:37:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?