|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 23:00:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jocika ojla! Jst sem pa zdle čist iz sebe. Mojo ko kopam, je še vredu, ko pa neham in jo dam na brisačo, začne tečkat, ko jo mažem, se že dere, ko jo pa oblačim, pa že vpije, da je joj. Sovražim jo kopat, ker je vedno isto, sam da je blo danes potencirano. Ne vem, kaj bi lahk bil vzrok, ni mi jasno. Od zamere mi sploh ni hotla zize zagrabit. Zdle spi... Po eni strani mi je žal, da sem ji kdaj dala dudo, ker se na zizi sploh ne tolaži več - jo ima izključno za hranjenje. 5 min, pa se odklopi. Vse lepo in prav, sam včasih bi jo stisnala seb, pa tko potolažla, pa me odklanja in mi je ful hudo. Ko bi vsaj vedla, kaj je narobe... Drugač je vse lepo in prav, vredu sma, na dan joka mogoč pol minute - če ne štejem po kopanju. Me pa skrbi včasih, zakaj ni bolj dobre volje. Saj se nasmehne in že nekaj razlaga, ampak ni se še zasmejala, pa tud do nasmeha jo je težko pripravit. Pol se pa sekiram, če se ne počuti ok. Mogoč pa že preveč drezam v njo, pa ji posvečam preveč pozornosti? Ker je še edinka, pa jo postavljam pred vse drugo? A je to tud možno?... V glavnem, zdle mam trenutek, ko sem čist potrta, pardon ker jokcam tu gor, mogoč bi mogla it spat, pa bo jutr boljš.... Jocika - jaz tudi ko sem mojo kopala, se je večinoma začela dret, no ugotovila sem da zato, ker ji je blo hladno, ko sem jo dala iz vode..zato sem naslednjič dobro zagrela, jo hitro zavila v brisačo, jo tak malo mučkala, da ji je bolj toplo nastalo, brzinsko namazala z oljem, oblekla in vrgla na zizo Hja, pri nas gre po kopanju vse po hitrem postopku Pa da ne govorim, kak je jokala, krokodilje solze, prav ihtela zraven, boga miš mala, so mi kr solze stople v oči Glede smejanja - pri nas je isto, jaz se moram fuuuul pogovarjat z njo, da se malo nasmehne..vidim pa, da se iz dneva v dan večkrat in tudi "pogovarja" se vedno bolj..Po moje je to normalno, njej je zdaj vse novo, ko je začela opazovat okolico, ona še ni skapirala, da je nekaj lahko smešno..tak si jaz razlagam..tak da ostale punce, povejte kak je pri vas?? Je pa moja en teden mlajša od tvoje
|