|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
3.10.2008 21:33:20   
*pikijakob*
Zoja, Lia, Tej vse najnajuser posted image user posted image

Suzanamai vse najboljše

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.10.2008 21:35:25   
micla
Ojoj, sm bla že 3x v sobi in jo tolažla.  Bogica s temi zobki. Sm vidla, da jih ima tik prec zunej obe zgornje trojke.  

Časti kera kaj za pod zob?  

Zdej je moj začel pico pečt. Njami.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.10.2008 21:45:10   
*kinnie*
tole bo za začetek
user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.10.2008 21:56:03   
VANILI
mišk, hvala za infos za aprilčice. danes sem vesela, ker mi je prijateljica sporočila, da je noseča inda je aprilčica na forumu. Sem ji rekla, da je od oktoberktudi par aprilčic, pa me je vprašala, katera. No zato me je zanimalo.user posted image

micla, naš žabo mali pa ma že cel teden čudno foro, da ko mi na joški zaspi, ga položim v njegovo pojstlo in kot bi ga kdo prižgal, odpre oči, vstane in se naglas smeje. Kot da bi me zajebaval!!! in ni šans, da zaspi nazaj!! pol sem ga spet dol odnesla, mu obula copatke in moj ga je mel, jaz sem šla pa perilo rihtat. Se je tako lepo igral, da samo glej in se čudi. No pa pridem s cotami gor in lepo oba spita...
ne vem, kako bi morala naštimat njegovo spanje, da bo spal samo 1x na dan. Ker med tednom vstane z nami, okoli šestih in je naspidiran. Pol pri tašči zaspi okoli devetih in spi do pol11. pol papridem jaz n mamo kosilo in zaspi še enx okoli treh do pol petih. In ob devetih zvečer on še ne bi spal....user posted image  

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.10.2008 21:56:53   
Pandica
Evo, moja miška je tut končno zaspala user posted image
S tem, da, ko sem jo odložla se je zbudila, sem se hitro zraven nje vlegla, jo božala, pela in je nazaj zaspala. Ker zdaj jo imam itak pri sebi, dokler se ne pozdravimo čisto user posted image

Joj, micla  kak sem ti fauš pizze. jaz pa lačna, ko pes.

user posted image    Kaj glede otroških pesmic pa res nobena razen Klaudie in teke nič ne ve?

Kinnie   ti pa pazi kaj piješ, ko si user posted image   halo, halo, kaj zdaj to? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.10.2008 21:57:12   
VANILI
joj, spet jeste. Jaz bi tudi in bom tudi. Sam še ne vem kaj. Sem si kupila tak dober mu-namaz s oprom in kumaricami. Mljack. K vragu hujšanje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
3.10.2008 21:59:32   
VANILI
pandica, jaz mam milijon pesmic otroških. Ampak sem tudi zdaunloudala preko emule. Je pa ena avtorica, ko jo živa ful obrajta, naslv cd-ja je "Sonček čez hribček gre" pa so take ljudske. No meni je ženska malo mim, a Živi so pesmice všeč. Ne vem se ne spomnim, ta hip kako ji je ime.
Pol ima ravno tako mali milijon pravljic, na mp3 ene 3 cdje, tako da gre v sobo, si prižge cd in poslušamo vsi cel dan in še naslednji dan pravljice. Zakon so pravljice od Svetlane Makarovič,jih mamo vse.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
3.10.2008 22:01:13   
VANILI
melita osojnik, sem pogledalauser posted image

no, mamo pa tudi ene take hecne cd-je z muziko, eliko klasične otroške - čeprav sem pol ugotovila, da ima rad kar tapravega Bacha - se  ful umirjeno igra. pa kaj v bistvu bi ti sploh rada???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
3.10.2008 22:02:45   
VANILI
pandica, Živi sem pela partizanske pionirske pesmice. Ful udarniške. Moram poiskat cd še za teotka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
3.10.2008 22:02:57   
*kinnie*
joj Pandica, glede muzke sem pa jaz čist brez pojma....res....pri  nas je Anja za RD dobila CD je z ljudskimi pesmimi, ki jih poje nek zborčekuser posted image .

Glede pijačke,....pa psssst sem si res privoščila en kozarčekuser posted image user posted image ...pa samo jem...tako, da se bo treba resno vzet v rokeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
3.10.2008 22:04:28   
VANILI
kinnie! pa daj povej, kako se počutiš?? kako daleč si zdaj??

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
3.10.2008 22:05:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Mljack. K vragu hujšanje.

To jaz tut pravim že cel čas user posted image

Ja, itak Svetlana Makarovič je zakon user posted image   pa Maček Muri user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
3.10.2008 22:07:06   
VANILI
pandica, pa njene glasbene pravljice Vila Malina, Kuna Kunigunda, Muca tacamuca, mali kakadu, pa pol pekarna mišmaš...

< Sporočilo je popravil VANILI -- 3.10.2008 22:08:09 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
3.10.2008 22:08:03   
*kinnie*

kinnie! pa daj povej, kako se počutiš?? kako daleč si zdaj??

Ma jaz sem kot rožica,...če ne bi delala testa, še vedela ne bi, da sem nosečkauser posted image ...sem na začetku...saj veš kaka čveka sem, sem takoj sčvekala....7.teden šeleuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
3.10.2008 22:08:28   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mljack. K vragu hujšanje.

To jaz tut pravim že cel čas user posted image

Ma ja....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
3.10.2008 22:09:02   
Pandica

melita osojnik, sem pogledalauser posted image

pa kaj v bistvu bi ti sploh rada???

Hvala.
Hmm, otroške pesmice. Maček Muri sem že vse dol potegnila in sem ji že cel dan pela user posted image user posted image zdaj pa bi še kere druge, če pa vem, da je teh otroških pesmic ogromno.

Joj, zdaj pa mi je žal, da sem zbrisala emule dol. Sem ga imela naloženega, samo mi ni bil vredu, imam zdaj lime wire in partis.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
3.10.2008 22:09:32   
VANILI
pa ti ni nič slabo?? občudujem tvojo pozitivo. Vedno si govorila da boš mela 3 in glej zdaj... kar ganjena sem od sreče za vse vas, za mojo prijateljico, ki ima 3letno pupo, zdaj spet noseča, je pa rekla, da bo hitro spt mela 3.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
3.10.2008 22:10:16   
*kinnie*
Vanili, kako je kaj v službi?

Jaz moram povedati, da sem si izborila, da mi ni treba delati popoldanskih in sobot.....sem jih dobro prestrašila, ko sem rekla, da če me bodo, zaje...da bom šla v bolniškouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
3.10.2008 22:10:23   
Pandica
Letim si dol samo nekaj za jest vzet, ker sem fulllll lačna. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.10.2008 22:10:50   
VANILI
user posted image : zakaj ni v mojem hladilniku planice????

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.10.2008 22:14:59   
*kinnie*

user posted image : zakaj ni v mojem hladilniku planice????

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.10.2008 22:17:04   
*kinnie*
jaz se pa za danes poslavljam....se grem mal k dragemu stiskatuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.10.2008 22:17:24   
*kinnie*
Nočko, vas preberem jutriuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.10.2008 22:19:05   
VANILI
kinnie, joj še sobote??!! super si to zrihtala, bravouser posted image . in veš kaj?? Ti kar mirno pojdi na bolniško, če se ti bo tako zdelo. V službah smo itak navsezadnje samo številke, konc koncev... zamenljivi...

meni je v službi ok, delam do 12.20 (8urni delavnik), tako da ni panike, sem pa non stop utrujena, kaj vem, zakaj. Teo se zbuja 1-2x na noč, ampak čez  dan... to je skos u muvingu, vse proba prestait, pleza po stolih in sploh povsod, posnema Živo pi njenih neumnostih... tako da sem res crknjot...

kako teslo sem bla danes - posluši tole: srečamo proti večeru pred trgovi no od mojga bivšega sodelavca, gospoda pri 50, sicer kolega. In on klepeta z njim, jaz z njegovo ženo, sicer ,precej pobožno žensko, pa rada ma otroke, oni pa njo , pa rada klepeta... v glavnem, tip ženske, ki je v bistvu naivno dobra, ki živi po enih reglcih, vse, kar je drugačno, je že čudno.. ampak sicer je zlo pozitivna oseba. No, ne vem,če ste dobile sliko o njej, v glavnem sem jo vprašala, če je bila v šopingu in ona meni, da kupujeta darilo za njegovega brata. In jaz, če je že kaj našla. In ona, da "Ja, pa sem res, tazga tiča na palci, tok velizga (pokaže), pa ma lučko, pa začivka, ko greš mimo."
in jaz? "Ja Vida, ti ti pokvarjenka, kar tiča si kupila!!user posted image " in se smejim. In ona??
o đizus. Molči... zardi... zajeclja, da ptička, takšnega siničko po njeno...

O bog, zakaj ne odpreš zemlje, ko bi človk rabil, da se udre vanjo??!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.10.2008 22:22:27   
skuštrana
O bog, zakaj ne odpreš zemlje, ko bi človk rabil, da se udre vanjo??!!

Vanili, ti ti tička, nouser posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?