VANILI
|
kinnie, joj še sobote??!! super si to zrihtala, bravo . in veš kaj?? Ti kar mirno pojdi na bolniško, če se ti bo tako zdelo. V službah smo itak navsezadnje samo številke, konc koncev... zamenljivi... meni je v službi ok, delam do 12.20 (8urni delavnik), tako da ni panike, sem pa non stop utrujena, kaj vem, zakaj. Teo se zbuja 1-2x na noč, ampak čez dan... to je skos u muvingu, vse proba prestait, pleza po stolih in sploh povsod, posnema Živo pi njenih neumnostih... tako da sem res crknjot... kako teslo sem bla danes - posluši tole: srečamo proti večeru pred trgovi no od mojga bivšega sodelavca, gospoda pri 50, sicer kolega. In on klepeta z njim, jaz z njegovo ženo, sicer ,precej pobožno žensko, pa rada ma otroke, oni pa njo , pa rada klepeta... v glavnem, tip ženske, ki je v bistvu naivno dobra, ki živi po enih reglcih, vse, kar je drugačno, je že čudno.. ampak sicer je zlo pozitivna oseba. No, ne vem,če ste dobile sliko o njej, v glavnem sem jo vprašala, če je bila v šopingu in ona meni, da kupujeta darilo za njegovega brata. In jaz, če je že kaj našla. In ona, da "Ja, pa sem res, tazga tiča na palci, tok velizga (pokaže), pa ma lučko, pa začivka, ko greš mimo." in jaz? "Ja Vida, ti ti pokvarjenka, kar tiča si kupila!! " in se smejim. In ona?? o đizus. Molči... zardi... zajeclja, da ptička, takšnega siničko po njeno... O bog, zakaj ne odpreš zemlje, ko bi človk rabil, da se udre vanjo??!!