|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 21:28:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
3.10.2008 21:31:00   
jocika
ojla!
Jst sem pa zdle čist iz sebe. Mojo ko kopam, je še vredu, ko pa neham in jo dam na brisačo, začne tečkat, ko jo mažem, se že dere, ko jo pa oblačim, pa že vpije, da je joj. Sovražim jo kopat, ker je vedno isto, sam da je blo danes potencirano. Ne vem, kaj bi lahk bil vzrok, ni mi jasno. Od zamere mi sploh ni hotla zize zagrabit.
Zdle spi... Po eni strani mi je žal, da sem ji kdaj dala dudo, ker se na zizi sploh ne tolaži več - jo ima izključno za hranjenje. 5 min, pa se odklopi. Vse lepo in prav, sam včasih bi jo stisnala seb, pa tko potolažla, pa me odklanja in mi je ful hudo.
Ko bi vsaj vedla, kaj je narobe...
Drugač je vse lepo in prav, vredu sma, na dan joka mogoč pol minute - če ne štejem po kopanju. Me pa skrbi včasih, zakaj ni bolj dobre volje. Saj se nasmehne in že nekaj razlaga, ampak ni se še zasmejala, pa tud do nasmeha jo je težko pripravit. Pol se pa sekiram, če se ne počuti ok. Mogoč pa že preveč drezam v njo, pa ji posvečam preveč pozornosti?
Ker je še edinka, pa jo postavljam pred vse drugo? A je to tud možno?... V glavnem, zdle mam trenutek, ko sem čist potrta, pardon ker jokcam tu gor, mogoč bi mogla it spat, pa bo jutr boljš....

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.10.2008 21:32:45   
petra1984
Pa da se še jaz pofočkam. Mi imamo trgatev vsak danuser posted image tko da zvečer padem v postlo in ni volje za pisanje. Zdej bo 14 dni mir pol pa še en rukar!

Jan je ful priden te dni - veselo spi v vozičku, jaz ga pa samo prestavlam po vinogradu!!user posted image Ko gremo pa mi jest, se pa tud on oglasi in ga podojim!user posted image user posted image

Veselo klikam in oddajam glasove za vaše sončke!!!

Glede oblačenja - ponoč kak kombinezonček in nogavičke, pokrit pa s kovtrčkom, čez dan kak kompletek, za ven pa še flisova jaknica in če je potreba pokrit z dekco.

Naš P je reku, da se T izmeri v ritki z navadnim termometrom v 2. minutah.

Solzic naš še nima, mu pa rasteta dva zobka spodaj - en se že čuti, pri enem je pa samo bela pika. Se pa slini kot polž in rine roko v usta, tko da mu včasih še rata bruhat.user posted image

KRST: mi kar odlašamo s tem, nimam volje kaj rihtat. Moj bi imel piknik za 50 ljudi, jaz bi šla pa s starši in botri na kosilo in to je to!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.10.2008 21:38:15   
lex
jocika ko je moja ful vznemirjena ali ful zaspana se dere ko user posted image ček in pol ni šanse da zagrabi zizo, ko pa se umiri jo pa lepo v miru podojim. umiri se pa samo z dudo namočeno v kapljiceuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.10.2008 21:46:26   
anikabd
sasi13 imaš ZS

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.10.2008 21:46:44   
Blacky30
Evo, pri župniku vse zrihtala. Krst imamo 12.10., torej naslednji vikend. Dzanika, naju pa je vprašal, če sva krščena. Midva imava oba vse, jaz sem obhajilo in birmo delala še pred poroko.

Mojcek, sem pregledala linke, meni nič ne dela narobe. Javite se, če ima še katera težave.

Rovarka, lepo vi to glasujete, si pol SLO angažirala.user posted image  No, želim ti, da prideš med prve 3, jaz bom vsekakor glasovala za Tio. No, mi smo obupali nad nagrado, smo že daleč dol padli.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.10.2008 21:53:34   
jocika
lex, hvala. moja se tud z dudo pomiri, pa me je skrbel, ker sem nekak misla, da bi se mogla pomirit z zizo - z mamino ljubeznijo pač...
ah, sem čist preveč naivno sentimentalna dons... grem spat, buša, res mi očitn spanca fali, pol pa bluzim, pa delam probleme tam, kjer jih ni...
sam res mi ni jasn, kaj je po kopanju tak groznega...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.10.2008 22:21:23   
glugluglu
Aja metuljcek, ali je ta tvoja sodelavka, ki ima dvojčke iz Logatca delala (ali pa še vedno dela) na AMZS in je njen user posted image zaposlen v vojski?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.10.2008 22:25:19   
glugluglu
Pred enim tednom smo prišle do drugega dela, danes pa tako zatišje, ste vse v objemihuser posted image , samo jaz tu visim, ker imam itakuser posted image .
A je kakšen film, pa jaz ne vem za to.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.10.2008 22:26:54   
glugluglu
uaau sem šla pogledat in res sem samo jaz na tej temi, no pa še mogoče kakšna, ki ima označeno, da se je ne prikažeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.10.2008 22:31:12   
Blacky30
Jaz sem tudi tukaj.user posted image  Se nimam s kom žulit. Otroka spita, dragi pa šele na poti domov iz službe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.10.2008 22:35:49   
Blacky30
Majuska pa je včeraj user posted image , a ne da??? Vsaj tako sumim s tvojega podpisa na FB.user posted image user posted image user posted image

Nočko, pupe.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:42:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:42:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1364
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:44:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.10.2008 22:45:12   
lex
glugluglu ti maš vsaj user posted image , jaz mam zjebanega deda pa user posted image glivice - popizldila bom, vsakokrat po ab je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa iščem počitnice za konec oktobra pa moj totalno nezainetresiran reče - neki najdi. Ja ok saj bi, pa se jaz totalno ne znajdem med vsemi ponudbami, men je vse isto,.... cene take da te kap. se vidi da smo navajeni prikolico zahklat in ajde na morje, ne pa fensi šmenci v hotel. na kaj morem bit pozorna?????

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.10.2008 22:46:24   
lex
levinja jaz še zdaj nisem speglala vsegauser posted image , aja kaplice mi ponavadi plačajo tako, da mi pošljejo keš v kuverti nazaj

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.10.2008 22:49:44   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=45636

če se kateri da pogledat, skupina mojga brata

mi smo tud naso dal pa je neki casa trajal,pol sem pa posodobla stran je pa bla slikca gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:50:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.10.2008 22:52:02   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: lex

levinja jaz še zdaj nisem speglala vsegauser posted image , aja kaplice mi ponavadi plačajo tako, da mi pošljejo keš v kuverti nazaj

tut jaz ne..pa imam že novo rundo..od tega ene 4 user posted image  službene srajce user posted image .
pa bom mogla spleglat,ker dobimo obisk ta vikend in nimam kam tega kupa cot skrituser posted image user posted image  (ne gre v omaro,sem že probalauser posted image )

pod kinderpet se lepo skrije - preverjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zložiš v škaf in ajde pod posteljico

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:53:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:54:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 22:55:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.10.2008 22:58:08   
lex
pač glede sob apartmajev,........ evo rada bi sobo s francosko posteljo, da lahko 1 spi med nama, pa tolk more med placa, da spravimo 2 prenosni not al pa vsaj 1 in pol 2 spita poleg naju

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?