|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
3.10.2008 15:13:06   
VANILI
NUJNOMAMČICE:
katera od vas nosečk imarok aprila in je tudi v forumu aprilčice?? plis nujno

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.10.2008 15:28:57   
malaštruca
A nista mišk in oktoberka aprilki?
Jaz bom majčica user posted image  (upam)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.10.2008 15:34:00   
VANILI
ja,hvala, sem pogledalauser posted image

semnamreč čvekala s prijateljico ki pričakuje drhgega bebija in je aprilčica

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu malaštruca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.10.2008 15:38:52   
vedra
user posted image

Zoja, Lia in Tej - VSE NAJBOLJŠE!

naj vas spremlja angelček za srečo v življenju
(pa čeprav imate doma še večje angelčke - vaše mamice!)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.10.2008 15:41:13   
mama06
malaštruca -  daj razkrij se, vzami si kinnie za vzoruser posted image user posted image

Mi smo pa bolani in tečni 100/huser posted image user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.10.2008 16:35:12   
Pandica
user posted image   Mamice a mi lahko poveste prosim katere slo. pevke vse pojejo pesmice za naše otročke? Nekaj malega sem že našla, samo saj veste koliko pesmic lahko zapečeš na cd, če so v mp3 formatu. Za Zalo namreč "pečem" cd z otroškimi pesmicami, da ji bom lahko dala za poslušat in ji pela zraven user posted image
Hvala vam.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.10.2008 16:38:33   
ditta
LIA, ZOJA IN TEJ, vse najboljše za vaš prelepi prvi rojstni dan. Tebi Suzanamai prav tako, čeprav vem, da ni prvi... a upam, da nič manj lep in igriv.

Klaudia, Zoja Aiken ima sedaj že 4 zobke, namreč v začetku septembra je dobila zgornjo desno enko in kmalu nato še levo. Nestrpno čakamo na obe dvojkici zgoraj, ker sta že lep čas zatečeni in boleči.

Pri nas nič novega. Službo še vedno iščem. Z 1.10. sem na zavodu.

Čestitam vsem nosečkam!!! Tudi mene mika, da bi bila spet noseča,...vendar bi se pred novo nosečnostjo res rada naspala. Zoja nas zbuja tudi po 6 na noč. Upam, da bo kmalu tudi tega konec. Če ne prej, pa upam, da takrat, ko se bom odločila nehati dojiti. Uživajte v svojih oktobrčkih in božajte svoje lepe male trebuščke!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.10.2008 16:48:12   
mišk
Vanilli: Torej je že mimo?user posted image  Mislim, ne rabiš več aprilčic?

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.10.2008 17:00:47   
Ulaa
ZOJA ,LIA,TEJ! Vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzanamai: tudi tebi vse naj, naj!!!

srecanje: naju ne bo user posted image user posted image smo vsi nekaj prehlajeni in bolehni, tako, da bomo pili caj in jedli piskote!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.10.2008 17:46:50   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image   Mamice a mi lahko poveste prosim katere slo. pevke vse pojejo pesmice za naše otročke? Nekaj malega sem že našla, samo saj veste koliko pesmic lahko zapečeš na cd, če so v mp3 formatu. Za Zalo namreč "pečem" cd z otroškimi pesmicami, da ji bom lahko dala za poslušat in ji pela zraven user posted image
Hvala vam.

največ boš našla od romane krajnčaruser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.10.2008 18:20:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: teka

Hvala vam.

Ja, za njo vem, samo vseeno hvala. Še katera? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.10.2008 18:45:04   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: teka

Hvala vam.

Ja, za njo vem, samo vseeno hvala. Še katera? user posted image

Če imaš mulo, napiši otroške pesmi in imaš 3 rare za dol zvlečt. Vse slovenske.

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 3.10.2008 18:46:00 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.10.2008 18:53:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Kaj pa, če nimam Mule? user posted image  

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.10.2008 19:23:20   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Kaj pa, če nimam Mule? user posted image  

Pol pa lhko edino tako nardimo, da ti zapečem dvd z muzko, pa ti ga pošljem po pošti user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.10.2008 20:03:30   
mama06
Klaudia, a si ti malo pozabila na mene?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.10.2008 20:19:03   
*kinnie*
Dober večeruser posted image

No najprej zobek za seznamček...
Klaudia-, mi imamo sedaj 4.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.10.2008 20:43:13   
micla
Čer pupe,

a je tudi pri vas ful toplo?  Tle pri nas sicer piha že cel dan, samo je tak topel zrak, ku poleti. Smo se sprehajale z vozičkom do 7. zdej pa že pančka, samo ne vem za kolko časa, ker če bo kot včeraj, se je po eni urci spanja zbudila. Moj je šel pogledat v sobo in je prišel ven skupej z njo. ITAK standard, kadar gre on noter, skorej vedno oba prideta ven. Pa reče: "ja ma kaj sem tel, če je pa stala pri ograjci in me gledala."
Sem mu že stokrat rekla, da če ne joče, ampak samo čeblja ni treba niti not hodit, samo očitno ne razume tega jezika.user posted image
No in pol sem jo seveda jst mela še eno uro pokonci, ker ni hotla več it spat, moj je pa šel lepo pod tuš...   Sej ne ve človek, al je boljš. da ga niti ni zraven.user posted image

Kje ste čvekice, danes je petek. Bomo vrgle dve na jezik, al kako?

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.10.2008 20:50:15   
micla
Evo, častim neki "poletno osvežilnega" za vse tiste, ki vam je toplo.

user posted image  

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.10.2008 21:02:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Jest sem zauser posted image user posted image

Otročki spijo user posted image user posted image user posted image , tako da imam mal časa za RR...

Pri nas je hladno, se full ohlaja...močan veter piha in dežujeuser posted image , baje je v Kranjski Gori padel sneguser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.10.2008 21:03:45   
*kinnie*
Pijačko bom pa z veseljem spilauser posted image ....kljub mrazuuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.10.2008 21:12:45   
sanwebdra
Micla, pijačo bom preskočila, sem prej KOSTANJE jedla, pa me zdaj nekaj v želodcu ščipa ... tako da hvala ....

No, moji veliki plani za današnje likanje so propadli, sem ajobajala do 10.00, pa sem si potem enostavno cel dan privoščila. Bravo zame.

Lepo čvekajte, zdaj pa grem pred TV.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.10.2008 21:14:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Lahko, ni problema. Samo počakaj, da mi mala zaspi. Drži pesti, da mi čimprej rata.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.10.2008 21:15:19   
janja
Jaz sem pa tako zaspana, da komaj gledam, ne da bi še razmišljala.

user posted image A vaši malčki tudi pridejo iz vrtca vsi umazani? Naš je ta teden vsak dan kot pujsek. Okrog noska ma vse umazano, da o oblačilih ne govorim. Ampak dobr tud to spada zraven. Moti me edino, ker je že dvakrat prišel iz vrtca v "posranem" bodiju. Sem najprej mislila, da je pokakan, pol pa vidim, da je body posran. Ne vem, zakaj ga niso preoblekli. Zdej pa ne vem, kje se to dogaja - v njegovi skupini, ali v dežurstvu? Mam problem, ker ga zjutraj oddam v dežurno sobo in ko ga pridem iskat je že spet v dežurstvu, tako da njegove vzgojiteljice in varuške sploh ne vidim. Očitno bom morala mal po telefonu poklicat, ker tak pa res ne more bit. Zaradi umazanega bodija mu potem smrdijo še hlače. Tako, da ko pridemo domov je najprej na vrsti generalno umivanje.
Drugač pa ta teden zjutraj mal pojokcamo, a je hitro v redu. Ko ga pridem iskat, pa takoj zalaufa proti meni.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.10.2008 21:17:21   
janja
Naš malček pa že eno uro spi. Zdaj pa zrihtam še Andraža in sebe, pol vas pa še mal preberem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.10.2008 21:24:51   
*kinnie*
Janja: Pri nas pride domov vsa od raznih tempera barv, pa tudi na splošno vsa umazana....to me niti ne moti tako, bolj me moti, da hodi okoli na pol naga. Sem bila večkrat opozorjena, da je preveč oblečenauser posted image . V vrtcu so še vedno v kratkih rokavih....res da imajo toplo, ampak meni to ni primerno za ta letni čas.....sem ji dajala čisto tanko majčko....ampak ne, vsakič je bila potem v majčki, ki jo ima za telovadno opremouser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?