Pandica
|
Aja, pa danes sem bila z malo na obisku pri moji cimri iz P Kak je bilo fajn, sma se naklepetali, njen mali pa je že tut tako velik fant in z Zalo sta se full lepo zaigrala. skuštrana WB. Ste pa uživali važiči Saj prav tak. Zdaj pa se nam le več javi. micla ojej. Si predstavljam kako je moralo zgledati, ko je boga Elena sedela sama za mizico držim pesti, da se mala čimprej navadi in bo lepo jedla in se fajn počutla v vrtcu, da bo mami lahko pisala diplomo. mišk, alina_alin jaz tut imam Lanaform termometer. Katastrofa , full sem razočarana nad njim, niti pod razno ni vreden 45 eurov. Vsakokrat res pokaže drugačno TT. Meriš 3x in 3 x pokaže drugače. Mislim grozno. Jaz ga sploh ne uporabljam. Je pa bilo zadnje dni full govora o tem termometru tukaj in sem zvedela, da je 2 leti v garanciji in, če še imata račun ga nesita nazaj. Jaz sem sicer iskala račun, ko budalo, hb sem ga našla in sem ravno 2 dni nazaj nesla termometer v BC, povedala prodajalki, da ne dela, skratka, da sem full razočarana in, da ga ne želim več imeti. Je izpolnila garancijski / reklamacijski list in ga dala v "popravilo". Zdaj pa bom vidla kaj bo Sicer me je res vprašala zakaj sem ga po skoraj enem letu prinesla nazaj ( ker je bil kupljen lani 10.10. ). Pa sem rekla, da sem ga pač kao zdaj začela uporabljat, ker mala prej pač ni bila bolana kaj itak ni res, samo jaz trola pač nisem vedela, da ga lahko nesem nazaj, če nebi prebrala tu na rr Zdaj pa, ali ga bodo popravili ali pa bom za ta denar v BC vzela kaj druga za malo, mi je vseeno, samo ne bom pustila teh 45 eur ker se mi sploh ne zdi to malo denarja za termometer, ki ga itak nisem uporabljala, ker nikoli ni prav pokazal temperature. Te rajši kaj druga vzamem Zali za ta denar Joj, sem napisala zdaj klobaso Bom kr poslala rajši...