|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
3.10.2008 0:00:31   
janja
babe...jaz grem spat...se bom kej v službi prešvercala, pa vas prebrala.

LN

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.10.2008 0:03:23   
skuštrana
user posted image

Tole je pa njihov rešilni avtouser posted image user posted image hb ga nismo rabiliuser posted image

user posted image

Imajo pa idealne plaže za otroke..ni kaj pripomnituser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 3.10.2008 0:08:32 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.10.2008 0:07:07   
VANILI
evo, skuštrana, hvala zafotke,sem si jih zdaj ogledala in uživala, super zgeldate in fotke so super, me kar mika, da bi se podala na eno tako turnejo!!!

vidim, da semte zgrešila janja

nič, moram spt, jutri mram še na šihtuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.10.2008 0:10:05   
Pandica
Aja, pa danes sem bila z malo na obisku pri moji cimri iz P user posted image
Kak je bilo fajn, sma se naklepetali, njen mali pa je že tut tako velik fant in z Zalo sta se full lepo zaigrala.

skuštrana  WB. Ste pa uživali važiči user posted image   Saj prav tak. Zdaj pa se nam le več javi.

micla  ojej. Si predstavljam kako je moralo zgledati, ko je boga Elena sedela sama za mizico user posted image   držim pesti, da se mala čimprej navadi in bo lepo jedla in se fajn počutla v vrtcu, da bo mami lahko pisala diplomo.

mišk, alina_alin  jaz tut imam Lanaform termometer. Katastrofa user posted image , full sem razočarana nad njim, niti pod razno ni vreden 45 eurov. Vsakokrat res pokaže drugačno TT. Meriš 3x in 3 x pokaže drugače. Mislim grozno. Jaz ga sploh ne uporabljam. Je pa bilo zadnje dni full govora o tem termometru tukaj in sem zvedela, da je 2 leti v garanciji in, če še imata račun ga nesita nazaj.
Jaz sem sicer iskala račun, ko budalo, hb sem ga našla user posted image in sem ravno 2 dni nazaj nesla termometer v BC, povedala prodajalki, da ne dela, skratka, da sem full razočarana in, da ga ne želim več imeti. Je izpolnila garancijski / reklamacijski list in ga dala v "popravilo". Zdaj pa bom vidla kaj bo user posted image Sicer me je res vprašala zakaj sem ga po skoraj enem letu prinesla nazaj ( ker je bil kupljen lani 10.10. ). Pa sem rekla, da sem ga pač kao zdaj začela uporabljat, ker mala prej pač ni bila bolana user posted image   kaj itak ni res, samo jaz trola pač nisem vedela, da ga lahko nesem nazaj, če nebi prebrala tu na rr user posted image   Zdaj pa, ali ga bodo popravili ali pa bom za ta denar v BC vzela kaj druga za malo, mi je vseeno, samo ne bom pustila teh 45 eur ker se mi sploh ne zdi to malo denarja za termometer, ki ga itak nisem uporabljala, ker nikoli ni prav pokazal temperature. Te rajši kaj druga vzamem Zali za ta denar user posted image
Joj, sem napisala zdaj klobaso user posted image
Bom kr poslala rajši... user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.10.2008 0:18:11   
Pandica
Skuštrana  joj, kak je že Arsen velik user posted image  user posted image madonca, rastejo kot gobe po dežju ta naša deca, kajne? In, lepe slikice user posted image ojoj, kak rešilni avto imajo, kaj si ti nor user posted image

Sem cel čas mislila zdaj na kikiriki in itak, da se mu nisem mogla upret user posted image
Že malcam user posted image

Janja  res upam, da kmalu rešiš te tvoje zadeve kar se zdravja tiče. Boga reva, sploh si ne predstavljam kako mora bit to grozno user posted image
Evo, še zate eno user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.10.2008 0:23:32   
Pandica
VANILI  ja, bravo mamica za takšen podvig user posted image  user posted image  user posted image
Je fajn občutek, ko narediš nekaj zase, ne? user posted image
Tak sem bila jaz ponosna na sebe, ko sem letos na morju hodla vsak dan, vsako jutro zjutraj laufat user posted image   pa pridem domov in kot, da bi odrezal user posted image   neham...pa ne vem zakaj, ker mi je full pasal tisiti tek...najbolj verjetno zato, ker tukaj nimam družbe in bi mogla hodit sama in nisem najbolj disciplinirana. Tam pa smo se "babe" zmenle, nas je hodlo kar veliko, po teku smo se šle plavat skupaj, pol pa na kavico user posted image amerika, full je blo fajn, res user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.10.2008 7:44:12   
Klaudia
Vidim da sem prva danes...

VSE NAJBOLJŠE našim trem malčkom: LIA, ZOJA in TEJ
user posted image

In pa tudi tebi Suzanamai. user posted image

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.10.2008 7:53:19   
Klaudia
Joj.... tak čas eno leto nazaj sem pa že zelo težko dihala v porodni user posted image

Še dobri 2 uri pa bo stara 1. leto.... joj kam gre čas user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.10.2008 8:18:54   
lane31
Opa.......kar trije sončki postajajo malčki danes user posted image
ZOJA ,LIA,TEJ.......naj vam vedno sonček sije.......cmoooooooka user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.10.2008 8:23:14   
teka
ZOJA, LIA IN TEJ....vse najboooooljše malčki palčki!

user posted image

...in tudi tebi suzanamai!

user posted image v

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.10.2008 9:13:14   
pingi
Evo, prvi pravi (resnično oktobrski) desetkoti praznujejo! Jupi!

Za Lio, Teja in Zojo!
VSE NAJBOLJŠE!!!! Čestitke tudi mamicam Klaudii, Tave in Suzanimai,
ker so najboljše mamice na svetu!

user posted image  

Suzanamai, tebi pa še na mnoga leta! ČIn čin!

user posted image  

Skuštrana, a ne da je ČG zakon?user posted image  Definitivno gremo še kdaj tja. Upam samo,
da Rusi ne pokupijo cele obaleuser posted image
Oj, babuške, petek je!!user posted image

Srečanje LJ: a je jutri in kdo pride? Dajte se pofočkatuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.10.2008 9:27:27   
živa
Zoja, Lia in Tej, vse naj-naj in čim bolj sončno življenje vam želimo user posted image .

Suzanamai, tebi pa pridna otroka in moža user posted image  in da bi posel laufal.

Srečanje: Nas najverjetneje jutri ne bo, če pa uspemo, pa pridemo. Kdaj in kje se dobimo, ob 10h v Koloseju?

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.10.2008 9:43:08   
noa1
Zoja, Lia in Tej vse najboljše naši mali malčki
user posted image
Pa tebi Suzanamai tudi želim vse naj naj, pa veliko zdravja celi družinici.
user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.10.2008 9:54:34   
*kinnie*
ZOJA ,LIA,TEJ

vse najboljše!!!!user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.10.2008 9:57:40   
*kinnie*
Suzanamai, vse najboljšeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.10.2008 10:41:19   
mama06
LIA, TEJ in ZOJA iskrene čestitke za prvo svečko. Bodite zdravi, veseli in v ponos svojim staršem!

user posted image

suzanamai
tudi tebi vse najboljše za osebni praznik!

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.10.2008 10:50:35   
janja
Vse najboljše našim oktoberčkom
LII
user posted image

ZOJI
user posted image

TEJU
user posted image

Pa še tebi SUZANAMAI, da ne bo grlo suho:
user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.10.2008 11:09:06   
sanwebdra
user posted image                   user posted image          user posted image          user posted image
Da bi zdravi in srečni bili, ker to je vse, kar šteje.
Srečo pa si itak vsak sam ustvarja.

Lia, Zoja, Tej
user posted image

Suzanamai
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.10.2008 12:01:08   
Pandica
Zoja, Lia & Tej  vse najboljše

user posted image

in še tebi draga Suzanamai

user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.10.2008 12:32:27   
lane31
Pandica........the best fotka user posted image

In čveke kaj delate.......moji bodo danes vsi z dolgim nosom ,ker je skrinja prazna pa dež celo dopoldan in je tako ratalo skuhat govejo župco ( pa so bolj kosti ) in zelenjavna rižota+solata.........user posted image jih že vidim kako bojo jamrali ker ni mesa

Prehlad je končno bolj ali manj saniran.......madonca je trajalo ....

Jaz sem danes kar malo cmerava ,ko sem videla sliko komaj rojene Anete ,zdaj pa že leze proti 1l....prav želim si zamrznit čas in imeti vedno dojenčka doma .......saj vem sem butasta do amena.......ampak a ni najlepše ko so take maličke štručke user posted image
Po fazi ,ko je vse bilo ati,ati je nastopila faza mama,mama in nas zdaj vse tako kliče ......faca prava.....aja pa vse živali so ga-ga user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.10.2008 13:16:52   
Kasija
Zoja, Lia in Tej vse najboljše za prvi rojstni dan! Čestitke tudi mamicam in očkom.

user posted image

Suzanamai pa še zate nekaj sladkega za rojstni dan...

user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 3.10.2008 13:18:04 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.10.2008 13:25:19   
Kasija
micla in mišk vedeve pa najbolje da skleneta pakt o vzajemnem spodbujanju k diplomi. je pa noro dobro, ko je to enkrat pospravljeno in narejeno.

mi bomo tudi praznovali rojstni dan. žal še ne v hiški, ampak si bomo sposodili stanovanje babice in dedka. pa kot ste rekle, kanapejčki in torta. za darila - tavečja od sorodstva - sem pa uporabila vašo idejo glede lego dupla. pa razne igrače in tricikel.

mišk elian je tudi bolan - viroza najbrž - in me skrbi, samo po moje bi človeštvo že izumrlo, če bi lahko vsaka viroza vplivala na plod, vseeno pa se pazim, da je ne dobim.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.10.2008 14:10:30   
VANILI
vse najboljše Zoji, Lii in Teju!!!
lepo in srečno rastite v miru in izobilju, takšnem in drugačnem!!!!!!

user posted image

in vidim, da tudi suzanamai praznuje?? tudi tebi, draga naša, vse vse naj!!! Dabi ti posel cvetel in otroci lepo rasli ter možek ubogaluser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.10.2008 14:28:23   
micla
LIA, ZOJA, TEJ .....vse najboljše!!!!!!

user posted image

Suzanamai....tudi tebi vse naj.

Danes je blo malo boljše v vrtcu. Je lepo pojedla pire kromipir z omako in korenček, mesa pa ne tela, ker ga itak niti doma noče jest.
Je pa gledala za mano, ko sem jo pripeljala in jo dala vzgojiteljici. Tko da mislim, da že šteka, da neki bo na tem in da je ne vozim samo za se igrat malo tko čez dan.   user posted image

Zdej spi, jst pa na hitrco pospravim in pogledam malo v zapiske. Sem te dni celo prebrala tisto tretjino diplome, k je že napisana, tko da sm že skorej v filingu, samo resnično začet pisat moram in pol upam, da steče.

Jst sm bla pa danes leto nazaj na pregledu in sm bla še vsa zaprta in sploh nič za rodit, pol v pondelk, bom pa že rjovela.user posted image
Joj kako je živ ta spomin. A vam tudi tako?

praznovanje RD.....me gremo pa na kosilo naslednjo nedeljo, ker doma imam vse v razsulu, ker štimamo mansardo in sdobesedno nimamo kje bit niti mi, kaj šele povabljenci. Čeprav gremo samo v ožji družini, nanese 11 odraslih + 4 otroci. Tko da 15 ljudi pa res nimam kam dat doma.

torta.....bom kar na tweety-ko naročila.  Pandica, a ti tudi?

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.10.2008 15:02:16   
majoli
Zoja, Lia, Tej in Suzanamai, vse najboljše! Veliko zdravja in veselja vam želim.

Ja, mene tudi že malo daje - sem včeraj gledala Maksov album in fotke iz porodnišnice. Res je magično biti noseč in roditi.

Vanili, glede KM; jaz sem mu najprej dala zmešanega z vodo 1:3, čez nekaj dni 1:1, zdaj pa že prevladuje mleko in kmalu mu bom dala 210 ml čistega KM. Dajem mu navadno polnomastno, ki ga prekuham (jaz ga ne bi, ampak mi mami teži). Na začetku ni hotel narediti niti dva šluka, pa je bil ful z vodo zmešan. Ko sem vmešala malo AM, je popil. Potem sem količino AM malo zmanjšala in zdaj lahko celo dam za popoldansko malico čisti AM, pa bo zvečer brez problema spil svojo dozico razredčenega KM, čisto brez AM. Sem pa že mislila, da bom morala v KM mešati kak čokolino ali kaj podobnega, ker jaz sploh nisem hotela piti KM. No, Maks je pa samo rabil malo časa, da se navadi na okus. Spi isto slabo kot prej (sem upala, da bo KM deloval nanj isto kot na Zojo, ki bolje spi odkar pije samo KM), kaka isto kot prej, bruhal ni nikoli.

Midva jutri ne prideva v Kolosejuser posted image .

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?