|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
3.10.2008 18:19:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.10.2008 18:19:26   
Anonimen
Kaj že zdej? Mende

oooooouujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.10.2008 18:23:40   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

živjo pupeuser posted image in vaši prelepi cukri

O, ti si nas pa dolgo brala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res ja če ste ble pa spet tok pridne, pol se pa še s tamalo mal ukvarjam umes...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.10.2008 18:27:38   
nInAzWeRiNa
dans sva mele ceplenje pa je spet ni cepla ker smo še zmer šmrkavi tko da drug tedn če bo bolš, drugač pa čakam nauser posted image  in me boli vse ko sviuser posted image , aja pa še pohvalt morm slikce od vseh še posebi mi je pa izabelca všeč v tisti beli oblekci,cuuuuuuuuuuuukr!user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.10.2008 18:40:35   
Anonimen
To mate 2 cepljenje, ne? Mi mamo drugo pikico konec meseca. Zaenkrat mala ni še nič bolna, sam malo jo občasno kuha. Ampak še to je na meji. 

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.10.2008 18:46:32   
nInAzWeRiNa
ne to je še prva pikica,smo bli tko nesrečno prehlajeni pa smo mogl prestavt...user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.10.2008 18:46:39   
lonapo
m
Imela bi neko lučko zraven TAjove posteljice. Čisto blago. In ne najdem nič pametnega. Ima kateri kakšen predlog

mi imamo LED lučko-klasično belo, prištekaš v štrom in deluje na svetlobo-se pravi da sveti celo noč. Imajo jih pa v merkurju, mislm da so okrog 5 eur

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.10.2008 19:08:04   
Anonimen
Ojla bejbe, spodaj pod opisom mam link za črnobelo fotko, k zdej smo bli na 1. mestu - me zanima kolk časa bomouser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.10.2008 19:08:28   
Anonimen
lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maja

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.10.2008 19:09:29   
Anonimen
Uf, komaj 1 cepljenje? No, sej če pomislim, bi jaz našo tud dala kasneje, ker je imela grozne krčke tisti večer, user posted image user posted image user posted image Še nikoli tako. 2 uri bi se samo po rokah nosila, na meni zaspala. Sam malo sem jo premaknila, je bilo tako vreščanje.
Ko je bila pa cepljena, pa se je smejala pediatru.user posted image user posted image Čudna ta naša pupa. Nisem pričakovala take reakcije, sploh pa s krčki.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.10.2008 19:10:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ojla bejbe, spodaj pod opisom mam link za črnobelo fotko, k zdej smo bli na 1. mestu - me zanima kolk časa bomouser posted image

glasovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.10.2008 19:10:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

da vas samo malo pozdravim,moj dan je danes spet pester,maj je zbolel ima vročinouser posted image ,komentirala vas bom zvečer,pravkar držim v naročju luna in posluša kako pes odzunaj laja in ga oponašauser posted image .....evo me bolnik kliče

za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se čimprej pozdravi

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.10.2008 19:11:25   
Anonimen
Glede lučke: jaz sem opazila, da mala prej zaspi, če kar ugasnem nočno lučko, drugače bi se ona kar pogovarjal in pogovarjala z medvedki, igračkami.user posted image In zadnje dni res hitro zaspi. Prej pa celo uro matranja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.10.2008 19:13:22   
Anonimen
Jaz pa ne bom več glasovala, ker očitno nekdo goljufa.user posted image user posted image user posted image user posted image In to zelo zelo. Pa so itak vsi otroci crtkani. user posted image

Brez zamere.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.10.2008 19:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaz pa ne bom več glasovala, ker očitno nekdo goljufa.user posted image user posted image user posted image user posted image In to zelo zelo. Pa so itak vsi otroci crtkani. user posted image

Brez zamere.user posted image

Nas skoz nekdo zbija, pa zdej me zanima kako hitro me bodo zbili

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.10.2008 19:48:04   
annnna
mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas....

pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje....

lep večer

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.10.2008 19:59:46   
Anonimen
men mali spi po vsakem obroku čez dan..ko je buden ga odložim na tla v igralni center,na kavču imam en ležalnik,na tleh je še en ko igra ki ga sam aktivira,pol ga mal cartam,ga na roke vzamem,odložim ga pa tudi na kavč v sedeč položaj,obložen je s povštri,in se vsedem nasproti njega to ima najraje pa se samo smejčka,včasih jo pa tud ven mahnema..torej če je na vsaki 3 ure in po obroku spi slabo uro,mi ostaneta samo dve uri ko je buden in malo položaje spremenim in je tik tak mimo ti dve uri,sploh pa če grem ven vmes...se pa že zdej lepo sam zamoti v igralnem centru al pa v ležalniku..je kr fajn

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.10.2008 20:02:10   
Anonimen
za risanke žal nevem,rr je pa itak skoz vklopljen pa ko mali spi pridem kaj poklepetat..sem skoz prjavljena ampak nisem skoz tu,čeprav zgleda tkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.10.2008 20:08:14   
*anamor*
punce meni se tudi zdi da nekdo goljufa. Pa še nekaterim gre to zelo v nos, ste opazile? Ene so zares tukaj na tem forumu samo da se kregajo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
3.10.2008 20:09:43   
*anamor*
Punce jaz sem vse zlikala, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Samo kaj ko imam poln koš poln umazanih cunj. Perem med vikendom, ker gledam na nočni tok. Tako, da bom v nedeljo spet likala kot nora. Sčistit še moram samo steklokeramično ploščo in sem za danes konec. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
3.10.2008 20:13:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

jest sem pa zdele jezna k user posted image user posted image user posted image  pr sosed majo eno fešto pa musko nabijajo k zmešani in seveda so jaka zbudl ker se cela bajta trese. Bi jih najrajš nekam poslala user posted image user posted image

oh, vesela bod, da je to enkratni dogodek....pri naših sosedih so fešte stalno na sporedu....pa da ne omenjam volume pri seksu - on jamra k stara baba user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
3.10.2008 20:15:13   
*anamor*
Punce ste za čvek? Jaz bi rada danes dobila zvezdico.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
3.10.2008 20:15:52   
Anonimen
kaja ON jamra????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem misla da onauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
3.10.2008 20:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Punce ste za čvek? Jaz bi rada danes dobila zvezdico.

itakuser posted image
matr mi neki v ušesu utripa skoz mi gre na nerve pa popuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
3.10.2008 20:16:57   
Kaja08
annna, jst Žigata čez dan prekladam iz ene pozicije na drugo - iz igralnega centra na kavč, na ležalnik, na posteljo zraven računalnika, pa spet v igralni center.... Čeprav danes je bil zakon lih igralni center, ker se je cel dan na trebuh prekucaval, pol pa nazaj ni znal user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?