|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.10.2008 0:12:29   
Polynesia

Ojla punce user posted image .
Najprej čestitke novopečeni mamici Mijavček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi moja prijateljica je danes s CR rodila dvojčka - parček...
tako da morata biti z Mijavček skupaj.

luna
poslala sem ti ZS, upam da ga še dobiš predno jutri odidemo na ogled porodnišnice.
Jaz bom sama, brez moža, tko da gremo potem po ogledu lahko še s šemo na en kofetek.
Upam da ne bo predolgo trajalo, ker jaz moram potem k dohtarci enkrat med 12h in 13h. Ampak za kofetek bo že čas.

orka škoda da nimamo tvoje cifre, če boš pri Emici, da bi še ti prišla.

šema jaz sem bila na predavanju o šoli varne vožnje, ampak ni bilo čisto nič takšnega kar ne bi že vedeli. Bolj so govorili o tem, da lupinica in kasneje stolček mora nujno biti, pa kako se pravilno priveže in tko. Nič nisi zamudila se meni zdi no.

nagajiva zdaj pa prosim počivaj in skrbi zase in svojega malčka, madonca sem se kar ustrašla ko si napisala da si imela prometno nesrečo.

Današnji pregled vse je ok, poslušal je srček kar nekaj časa in je ok, voda ok, izvidi od toxo ok, pritisk ok, teža +11.7kg ok, dobila sem dve napotnici, za porodnišnico in za rešilca, pa ker me je tko zanimalo če je še vedno na glavici je UZ samo na hitro pristavil na sramno kost in seveda je fantek še vedno čisto nizko z glavico dol obrenjen, kaj sem pa mislila user posted image user posted image user posted image ...sej nima več prostora se obrnit, hehehe.

Za seznam naslednji pregled 15.10.2008.

Moj nečak Gašper zdej že dva dni hodim domov k sister za kako urco malo popestvat malega Gapija, joj kakšen cukrček je, skos bi ga lupčkala.

Štetje gibov naš malček skos neki kolovrati v trebuščku, tko da ni šans da bi jih štela, če bi se pa umiril bi bila pa verjetno bolj pozorna...drugače pa nič ne kaže da se je kaj umiril, tudi G je rekel da to nič ne velja in da je čisto odvisno od posameznice in da se lahko sploh ne bo umiril do konca, lahko se umiri zadnjih 14 dni, tko da to je res čisto odvisno od vsake posameznice.
Mi pa malček zadnje dni ponoči ne da miru, jaz ne vem kakšno žurko ma on tam notri da jaz ne morem spat user posted image user posted image user posted image .

Sterilizator mi ga ne bomo imeli, kot pa je napisala emina83 smo tudi mi kupili sterilizacijsko tekočino od Chiccota, jo zelo pohvalijo.

Šentjanževo olje si lahko v lekarni po nasvetu moje sister kupite za hitrejše celjenje  poporodne rane, si jo malo polijete po vložku in to je to.

Spanje sploh ne bom zgubljala besed user posted image ...spim levem in desnem boku ki me že bolijo k sam user posted image ...mi pa velik pomaga tista blazina za spat, tko da vsaj to, pa ponoči ko vstanem za wc sem k stara mama, vse me že boli, posebi tm dol vse, mam občutek da so se mi kosti kar razlahljale, kar so se menda res, ufffffffffff....dost o tem ker me kr vse začne skominat.

V soboto moram pa nujno vse oprat za našega malčka in potem še zlikat, pa za porodnišnico si moram pripraviti kuferček, ker je pred mano samo še 5 tednov....madonca, kako je šlo hitro, sploh ne morem verjet.

Tko, zdej pa grem user posted image , se moram še zjutraj malo bolj zgodaj zbudit da si lase operem.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.10.2008 0:20:51 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
3.10.2008 8:39:46   
pomar*ANČA*
mjavček čestitam!! user posted image user posted image user posted image joj, a smo res že mi počasi na vrsti? mene že tako stiska od strahu...

jaz danes ne pridem na dan odprtih vrt, saj moram delati, drugi problem pa je, da bi mogla it z avtom od dragega, pa nočem ker ga ne bom imela kam stlačiti. tako da poročajte kako je bilo, kakšne informacije ste dobile.

gibov tudi jaz ne štejem, ker je mali pravi lump, dopoldan komaj še delam saj se mi zaletava v mizo in že skoraj nimam več dostopa do tipkovnice, ponoči pa komaj kaj spim, če pa že spim, se pa vsa zaležana zbudim.

enkrat sem brala o čaju, ki mehča vrat, ampak se ne spomnem kako se mu reče,  spomnem pa se, da so se punce stinjale, da tudi sperma zmehča vrat. mogoče je kaj na tem, saj mi je na zadnjem pregledu ginekologinja rekla, da zdaj pa postljena telovadba odpade, če nočem prekmalu roditi.
tudi za šentjanževo olje sem brala da je fajn, če imaš počen oz prerezan presredek, da se rana hitreje celi.

dejte velik čvekat, danes sem sama v službi, pa bom lahko sproti spremljala kaj se dogaja

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
3.10.2008 9:04:51   
carly
Jutr punce.
Mijavček čestitke še iz moje strani.
Sicer pa kar se čaja za mehčanje materničinega vratu tiče, moja kolegica je zadnje 14 dni pila plahtico pa notri je zjutraj pa zvečer dala eno žličko švedske grenčice.Ji je baje ful pomagalo, še babica ni mogla verjet da je v prvo rodila ker je šlo baje tolk lahko. Tko da bom tudi jaz verjetno to probala, samo mami mi more še švedsko grenčico it kupit, ji jo zadnjič ko sem jo poslala v lekarno po ostale stvari za user posted image lakarnarka ni hotela dati, ker to ni preverjeno in ni hotela kej tvegati.Drugače je pa to iz knjige Zdravje iz božje lekarne ( če slučajno katero zanima, pri poglavju o švedski grenčici, na delu z ljudskimi izročili).

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
3.10.2008 9:07:51   
klavdiy4
čaw!

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MIJAVČEK , AT & user posted image user posted image  (user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dans imam pa velik dela user posted image ...moram malo pospraviti , ker ati popoldan praznuje pa sta user posted image  in mami šla dopoldan v službo, tako da sem sama....user posted image

Popoldan pa končno dobimo zibelko...user posted image user posted image

Sem neki pozabila vprašati... Zadnjič nismo vedele, da je Ema dopolnila že mesec dni...samo za na seznam pa najbrž ni več prostora, da bi poleg zapisovale datume rojstva !?....vendar to  mora povedati urednica seznama !!???user posted image

No sedaj pa grem januarčice malce prebrat, ker je med njimi moja sestra, da vidim kaj se dogaja z mojim bodočim krščencem/krščenko...user posted image user posted image user posted image

Bodite v cvetju...

Neposredna povezava do sporočila: 4629
3.10.2008 9:35:39   
caligula
oh jaz sem se pa prej tko razpisala, da mi je error napisalo in ni hotlo sporočila poslat user posted image
v glavnem: sterilizator dobila
sanjam vedno več o mojemu malčku hkrati imam zravn še katero ki rodi, danes ponoči je bila to moja mati user posted image , ki je rodila dvojčka.
MV ne mislim še rahljat in mehčat, bi bila prav zadovoljna če bi dočakala vsaj približni PDP.

čestitke vsem mamicam, vse več jih je med našimi novembrkami user posted image

spim itak na obroke

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.10.2008 9:39:46   
caligula
sem pa brala oktoberke in jih tud nekaj izstopa tko da mislim da velika večina pr nam bo dočakala november.
cotke in ostalo imam že vse urejeno. kuferček zame se redno vozi z mano na preglede, ker je že ostal z mano v bolnici pa še dobro da sem imela spakirano ker v tistih slabostih bi težko kaj razmišlajla kaj s sabo vzet.
zdaj ga samo dopolnjujem :D

drugače vam pa predlagam, če je še katera v stanju za branje, knjigo Povezovalno starševstvo. Jaz sem jo diobila v dar in moram reči da je ena boljših kar sem jih brala.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.10.2008 9:40:49   
caligula
aya pa še to: zgaga  rpisotna non stop torej čakam kuštravčka user posted image
sicer pa moram mamo vprašat kao je bilo z mano, ker jaz sem imela pravo grivo na glavi ko sem se rodila, so mi že čopka zvezali že v porodnišnici.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.10.2008 9:41:29   
Andromeda
Dobro jutro!

Tudi meni ne bo zneslo pridet na dan odprtih vrat v P. Razlog - ni se mi še dalo vstat... Poleg tega sem pa od celega tedna utrujena, ker vsak dan nekam laufam, pospravljam, urejam razne zadeve...Danes je edini dan, ko nimam nič nujnega na seznamu. Zvečer gre moj dragi na koncert Hladno pivo in če ne bi bila tako visoko noseča, bi šla seveda zraven, tako bom pa doma malo TV gledala, pa še goro perila mam za zlikat. Uf, cel žur user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.10.2008 9:50:00   
carly
Jaz pa zgage zaenkrat nimam, me je pa fejst dajala v prvi tretjini nosečnosti.
Pa še nekaj sem pozabila napisati prejle pa sem pozabila, hm kaj ste že klepetale,.. aja glede spanja, morm rečt da za enkrat še kar dobro spim, sicer malo traja da zaspim, ker ima user posted image ponavadi telovadbo ko grem spat, ampak potem pa spim dobro, edino ene dvakrat morm na wc vmes it, pa včasih potem ne zaspim takoj nazaj ampak vroku ene ure pa le. Sem prov vesela da sva se z mojmu za vodno posteljo odločila, ker sem imela avgusta take probleme s spanjem, ko sva bila na morju, se kar nekako nisem mogla podložit tako da bi mi pasal, tako da vas prov razumem kako je s tem.

Aja pa glede štetja brc, jih sedaj tudi ne štejem, ker je moja user posted image zadnje dni kar aktivna, ampak včasih ima pa kakšen dan vmes ko je bolj mirna, tako da ene dvakrat sem jih pa štela.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.10.2008 9:55:51   
bobika1
hej.
Najpej čestitike MJAVČKU.

Danes sem dobila odgovor da imam odobreno ponavljanje tak da user posted image user posted image user posted image .
Sam zej morem pa gor poklicat- v šolo, ker mi niso nič poslal kaj morem imet s sabo in kdaj sploh se lahko pridem vpisat...

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4635
3.10.2008 9:58:11   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej seveda še tukaj čestitke Mijavček in njenima user posted image user posted image  ....user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče in veselja.....
Jaz se seveda trudim počivat, kot so mi v P svetovali, pa je tako težko. Kar nekaj pospravljam in pripravljam za našega user posted image ....Me je kar vse skupaj malo prestrašilo in hočem sedaj vse na hitro in čimprej pripravit. No, saj se trudim, da malo kauč tud uničujem user posted image user posted image user posted image .......
Je pa danes en tako turoben dan......dežuje in se nikakor nisem mogla spravit iz postelje.
Zgaga-mene na srečo ne matra. Morda res kdaj pa kdaj......Torej bo naš balinček user posted image ......
MV-zaenkrat ja jaz še ne bi mehčala, da kaj ne prehiti....Sem pa slišala, da pomaga tud čaj iz malinovih listov....Ne vem, se bom kar v lekarni pozanimala.
Presredek-a bo katera prakticirala masažo in s katerim oljem? Jaz razmišljam o tem, pa pravijo, da je kot pri strijah. Mazanje ne pomaga nujno. Pa še malo sem lena za take stvari....
Štetje gibov-jih sicer štejem, koliko toliko, ker je dete kar živahno in je težko.....Sem pa takoj pozorna, če je kateri dan bolj miren.....
Lep deževen dan hruške debeluške.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.10.2008 10:51:57   
pomar*ANČA*
na rr je ravno na frišno odprta tema o mehčanju vratu in čaju iz listov maline: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3218594&mpage=1

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
3.10.2008 11:09:53   
članica
Ojlauser posted image

Sem si dobro ogledala albume Orka, pom,arančka, Anime, še druge... košek, sobica z žirafama- pa noro dobra previjalna... Pa vsi tisti dojenčki, novorojenčki - zdaj me pa res že čist meče..user posted image
Da ne pozabim - iskrene čestitke Mijavčekuser posted image user posted image za Emo in Tristana...mm, tud Tristan je lepo ime...Eme so pa zgleda sploh zakon med novembrkami.. Tud pri nas smo izbrali ime- končno, že pred nekja časa se mi je ponoči pojavilo to naše ime, pa mojemu user posted image najprej sploh ni bilo všeč, potem mu je bilo pa vsak dan bolj, tako, da zdaj on najbolj navija za to ime, naš veliki sine se je pa tudi sprijaznil. Tako,da uf, kakšna zmaga- našuser posted image ima ime.

Imam napad, da bi šla k frizerju in si dala kakšno moderno kratko frizuro, zdaj imam eno srednjo dolžino las, res kar močen napad. Nisem imela kratkih že 14 let - mal cvikam. Moram še mal premislit, mojemu sem tolk všeč, če mam čopuser posted image ....

Dost neumnosti, se vidi, da sem že čist utrgana, pa še veliko dela imam danes, lepo bodite...

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
3.10.2008 11:16:44   
Oaza
Mijavček user posted image user posted image user posted image za tebe, atija in vajini dve štručki!!!!!
štetje brc- jaz jih ne štejem, sem pa sigurno malo bolj pozorna ko pride dan, ko je user posted image malo bolj miren.
zgaga- do zdaj me je ene 2X samo pekla.
spanje- nocoj grozno!!! Skoraj nič spala. #x hodla na wc, 2x pit, vse me je bolelo, pa zdelo se mi je kot da mam krče take ko pri M. Uf...
mehčanje materničnega vratu- jaz sem tudi slišala za malinove liste in da bi naj to začele pit okrog 32. tedna. Nevem, no! Jaz ga bom začela pit bolj pozno, če ga sploh bom.
bobika- user posted image user posted image user posted image
nagajiva- ti še kar naprej uničuj kauč! user posted image
torba za v P- je še nimam pripravljene, pa se mi zdi, da mam še čas, glede na to, da sem čisto na koncu novembra na vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 4639
3.10.2008 12:29:12   
mojsoncek
A ste sle danes vse v P na dan odprtih vrat?! Ali ste/smo samo malo bolj vremenske user posted image

Pri nas nic novega, razen to, da tako slabo spim, da je groza. Pa ne zato, da bi mogla vstajat za wc (ker sem za taksne zadeve prelena user posted image ). Danes sem npr. od stirih do pol sedmih gledala v luft in se prekladala iz levega boka na desnega. Ob pol sestih sem se od vsega "hudega" zjokala kot malo dete (hormoncki me dajejo sto na uro). Pa me je mozek malo potolazil in pocartal, pa je bilo bolje. No, ob pol sedmih sem nazaj zaspala in potegnila do desetih user posted image . Ah, saj bo bolje...

Se javim se kaj kasneje, ko/ce bom kaj boljse volje...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
3.10.2008 13:51:35   
carly
Mojsonček, mene danes tudi kar nekaj daje, bi kar nekoga napizdla, če bi se dal, pa nobenega pravega vzroka ne najdem.Me je tale dež čisto zamoril, pa že cel dopoldan v službi samo razmišljam kaj bi popoldan počela, posledica pa da sem v službi komaj kej naredila, za popoldan pa tudi še nič ne vem kaj bi.Bi kar nekam šla, pa mi nič pametnega ne pride na misel v tem vremenu.Ah bo že bolje.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
3.10.2008 14:06:41   
emina83
dan!

no, pa še tukaj čestitke Mijavček user posted image user posted image user posted image želim vam čimveč prespanih noči in čimprejšnje okrevanje mamici!!!

evo, drage moje, men se pa jutri začne porodniškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tak vesele, da je kr joj!!! zdaj bi res brojim sitnouser posted image user posted image user posted image

no, čaj jaz pijem že en teden, bomo pa pol na konc vidli, če je kaj pomagaluser posted image user posted image

zgaga me itak ubija, tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image , sm čist bela okrog ust

spanje pri meni je itak minimalno, še iz prve nosečnosti. sploh se ne spomnm, kdaj sem nazadnje spala 7-8 ur v kosu....

brce tudi jaz ne štejem, če me pa karkoli mal panike zagrabi, pa kr angelsounds uklopim, pa je

presredek ne bom mazala, me že itak doli vse tak boli, da komaj hodim, kaj šele da bi si vsak dan vrtala notuser posted image user posted image user posted image

bobika user posted image user posted image user posted image za šolo

tak, kosilo bo vsak čas skuhano, tamala mi še spi, jst grem  pa še mal pobrkljat po forumu.

se tipkamo...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
3.10.2008 14:07:38   
poli*
čaj za Mv- jaz imam problem, ker ne vem, kje bi ga kupila. kolikor sem do sedaj slišala, je še vsem pupam pomagalo (bolj ali manj)- no, saj ne vemo, kako bi bilo, če ga ne bi pile, ane user posted image   če ga ne dobim, bomo pa user posted image , pa se bo vse zmehčalo user posted image .

Presredek- mazanje (priporočajo) od 35. tedna naprej. Jaz sem začela, sicer ne redno... kupila sem olje od Welede (DM), ki je prav temu namenjeno. Bomo videli, če bo kaj pomagalo.

strije- a jih je že katera dobila? jaz upa, da mi zdrži koža še kak mesec in bom super zadovoljna user posted image . ps: upam, da ne bom popokala zadnjih 14 dni kot ena moja znanka user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
3.10.2008 14:10:08   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        13.10.     user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ    RODILA 2.10. user posted image   user posted image  

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       13.10.   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         15.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   21.10.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         16.10 user posted image

20. 09.11     tackica               (1user posted image , 0user posted image )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          22.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM         7.10  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     28 let      NM         pregled    user posted image

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    28 let       LJ          23.10   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled  user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    30 let      kraj         23.10    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          13.10.  user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           21.10.    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10. user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )     33 let    Damask    pregled user posted image

55. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          21.10  user posted image

57. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

58. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

59. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           08.10 user posted image

60. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

61. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
3.10.2008 14:28:41   
mojsoncek
No, kosilo sem ze skuhala in pojedla, sedaj pa bo cas, da grem spet malo pocivat na levi bok user posted image . Potem bosta pa moja dva decka ze doma.

Vreme je pa tako cudno, da je groza. V enem trenutku se tako ulije, cez dve minuti pa tako sonce naziga, da mi je prav vroce user posted image

strije - v prvi nosecnosti jih nisem pridelala. Tokrat pa tudi zaenkrat se ne. In upam, da tako tudi ostane.

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

če ga ne dobim, bomo pa user posted image , pa se bo vse zmehčalo user posted image .

Bolj ko je naravno bolje je user posted image . Go for it...

Jaz pa zacnem porodnisko sele 29.10., ampak sem pa do takrat na dopustu user posted image user posted image user posted image .

V ponedeljek zacnem resno pregledovati stvari za user posted image . Je ze skrajni cas, da pregledam kaj se manjka. Se vidi, da je to "ze" druga nosecnost in se mi nikamor ne mudi user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
3.10.2008 15:47:10   
TINKA05
Strije: user posted image user posted image user posted image  JUHUHUHUHUHUHU od 4. meseca dalje imam trebuh tako lepo okrašen z rdečimi okraski, kot bi Picasso imel slab dan s čopičem in rdečo barvo user posted image user posted image , kljub  mazanju. Si ne predstavljam kaj bi bilo, če ne bi mazala s karitejevim maslom.

Mi je G rekla, da če si k temu nagnjena jih boš dobila, če nisi, pa blagor ti. Tako da, blagor tistim ki jih nimate. Dvomim, da se mi bo koža še kdaj zacelila. user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
3.10.2008 15:57:04   
poli*
tinka- to je res. če si nagnjen k temu jih boš zihr meu, pa se lahko kopaš v olju in kremi. Čeprav moram povedati, da uporabljam olje od eucerina , pa sem zaenkraz zelooo zadovoljna. No, verjetno če bi imela obseg trebuha dosti večji, bi vseeno popokala

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
3.10.2008 16:20:35   
orka
hallo, čveke
Bi bila rade volje z vami na koffe ali pivu ali karkolo a žal so nam prepovedali kangoorujat user posted image  user posted image   in potem se pri Emi zadržim le kratek čas sem pa o tem razmišljala a žal se nam ure niso ujele.Če ne prej pa ko boste rodile, se sigurno srečamo v porodnišnici user posted image
luna8 ker si tako pridna s seznamom potem pa prosim prevzemi še tistega ki je RODILI SO SE malo nazaj pobrskaj saj ga je Anima že začela
Sem včeri na int. malo zatežila ker imajo različna pravila oz delajo izjeme in sem bila huda češ da če imajo pravila naj bodo za vse enaka in potem so naredili za vse enako in sedaj ne morem Emice pestovati in tudi druge so jezne malo tudi name saj sem jaz pripomogla k taki odlopčitvi a to so tako dolge štorije da ne vem če je dovolj prostora in časa za to v glavnem  ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr grizem ko sem jezna zato šele danes to pišem k sem že mal ven iz tegauser posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
3.10.2008 16:22:12   
TINKA05
poli-: saj to je to. Jst že prej nisem mela majcenega bušija. Zdaj pa sploh, čez 120 cm, pa nimam nič več kot 2 kg več, kot pred nosečnostjo. Me je sam trebuhuser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
3.10.2008 18:11:49   
jelka123
user posted image user posted image user posted image  za dvojčke mijavček

tinka 05--res si ne znam predstavljat samo 2 kg+ in takšen trebuh,očitno daš vseuser posted image ,meni pa se nabirajo kg okrog nog riti,dojenček pa bo dobil bolj malo

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?