|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
30.9.2008 21:16:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Spps, sem vidla tvoje slike na forumu, od poroke, bila si prečudovita nevestauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image hvala.
sem še pa vedno utrujena,ker si ne morem odpočit,tk,da se za danes poslavljam.lebo bodi in vse ostale.
se tipkamouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
30.9.2008 21:18:38   
NAJBOLJŠA
Eva1 tud jamra že cel dan..Kje mate kondicijo , punce,pardon gospe????

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
30.9.2008 21:31:05   
mižek
Spps, ti se kar dobro odpočij, da se bo otročku čim bolje godilouser posted image .

NAJBOLJŠA, od kod ti energija pri treh otrokih in službi?user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
1.10.2008 8:26:20   
sončnica24
Hojla da se vam malo javim, tako pa sem dočakala oktober, zdaj samo upam da ne bo dojenček čakal na novemberuser posted image .

Spps lepa nevesta si bila ni kaj upam da vama bo v zakonu res z rožicami postlano.

Mene danes čaka še malce čiščenja in pa seveda počivanja. Pa upam da se zunaj sonček pokaže so ga napovedovali pa ga ni nič kaj videt.

Tany že veš kdaj pride tvoj dragi v Slovenijo upam da ga hitro dočakaš da ne bo dojenček prej na svet prišel in pa da revež ne bo zmrznil tukaj pri nasuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
1.10.2008 9:43:09   
mižek
punce, kje ste, sem malce pobrskala po prejšnjih sporočilih, in sem vidla da ste bile prej veliko bolj pridneuser posted image , ste kar naprej čvekale zdaj pa ničuser posted image .
Daj oglasite se kaj ker jaz sem še frišna in rabim user posted image , še imam komaj enouser posted image . No tako da nebom imela smaogovorov se oglasite kajuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
1.10.2008 11:27:00   
sončnica24
Mižek dosti dosti bolj smo klepetale smo očitno imele malo več časa, zdaj pa nas je kar nekaj postalo user posted image in je časa manj. Jaz upam da se bomo do jeseni popravle potem bodo malce bolj grdi dnevi pa hitro bo tema pa bomo mogoče kaj bolj klepetale spet, če bodo seveda user posted image pridni.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
1.10.2008 13:44:53   
mižek
ja nič, pol pa upoam da bo spet kaj več časa in se bodo še ostale kaj oglasileuser posted image . vsem user posted image  želim čim lepšo nosečnost in čim lažji poroduser posted image . bom spremljala forum da vidim če ste se že kaj oglasileuser posted image .
zdaj pa je treba it našo previt, ker smrdiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 8557
1.10.2008 16:40:05   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe in nove gospe..
Kak ste?user posted image
Mižek, mi smo ravno od poletja brez pleničke...user posted image Ima jo samo za spat.
Ja, pa je sedaj malo prehlajena, pa ji večkrat uide v hlače.Pa peremo, peremo, peremo...user posted image Ne veš, kaj je bolj, a bi ji kar plenico nazaj dal.Pa vem , da pol smo spet za en čas dobri.user posted image
Jaz čakam , da me ena pokliče, k bom šla k njej, da mi v nemščini napiše prošnjo in jo potem odda v AU...Sem že nestrpna.
Pol bom pa verjetno v solarij skočila.Sem izvedela, da ga ima ena kozmetičarka, skor soseda....
Kaj počnete?
Tany, Sončnica, Ančica.....in ostale?
Dejmo reč kako o moških?user posted image
Kaj vam gre na živce? user posted image Men ta trenutek njegovo ignoriranje problema z njegovo sestro in matkouser posted image ..joj bi vpila...user posted image Izkašljajte se!!!

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
1.10.2008 17:36:13   
Šarki
Dejmo reč kako o moških?

moj si je glih mal oddahnu, k mu mal mir dam, mu ne težimuser posted image   trenutno nič kaj in mi sploh ni filinga pisatuser posted image  ponavadi pa
račun za mobitel - huj k babauser posted image
štumfi povsod
šalce povsod
vedno ga kdo kliče da mu kaj pomaga
moje prošnje so na zadnjem mestu...user posted image   da nam s5 not padlauser posted image   to me full moti, k je blo zdele ene par stvari da sem pogorela na celi črtiuser posted image  sej ni nič tacga, da bi misnla da me nima rad ali kaj podobnega, da naute misnle: jest mam kšno muho, pa bi rada da mi jo izpolne, pa ne najde časa... u bistvu mora vedno kaj za službo it al pa kermu k se mu avto pokvar GRRRR

aja pa cigareti user posted image   u bistvu me ne moti da kadi, moti me kadar kadi v stanovanju, malokrat, pa vendar...

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8559
1.10.2008 18:26:13   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

Dejmo reč kako o moških?

moj si je glih mal oddahnu, k mu mal mir dam, mu ne težimuser posted image   trenutno nič kaj in mi sploh ni filinga pisatuser posted image  ponavadi pa
račun za mobitel - huj k babauser posted image
štumfi povsod
šalce povsod
vedno ga kdo kliče da mu kaj pomaga
moje prošnje so na zadnjem mestu...user posted image   da nam s5 not padlauser posted image   to me full moti, k je blo zdele ene par stvari da sem pogorela na celi črtiuser posted image  sej ni nič tacga, da bi misnla da me nima rad ali kaj podobnega, da naute misnle: jest mam kšno muho, pa bi rada da mi jo izpolne, pa ne najde časa... u bistvu mora vedno kaj za službo it al pa kermu k se mu avto pokvar GRRRR

aja pa cigareti user posted image   u bistvu me ne moti da kadi, moti me kadar kadi v stanovanju, malokrat, pa vendar...

ja o moških pa se debata vedno kaka najdeuser posted image . Sva glih nedolgo nazaj imela debato da mi naj čez vikend pomaga malo okroguser posted image , ne da greva na obisk k njegovi sestri on pa na kavč, mami ti pa ga glej in pazi, ko bi vpila, kouser posted image . Pa vedno je tako kamorkoli greva, k njemu domov ali kam drugam. Če mu ga ni za met te gre ven kadit, pol pa ostaneva sama  v bajtiuser posted image ,...moški
Zdaj je te malo boljše da ga te tudi on ima malo,...prej sem mu tu pa tam rekla naj ga skopa zdaj pa sem mu kuj dala nalogo, da je za kopanje zadolžen onuser posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8560
1.10.2008 18:57:38   
Šarki
moj je pa full dobr ko kam gremouser posted image  ga morm fuuuulll fuuuulll pohvalt. sem ponavad jest tista k dam vse 4 od sebe in čvekamuser posted image  za hišna opravila mi pa ni glih za težit, k tko po cele dneve dela, s tamalima se pa ponavad kej daje če je doma, edin če ma kej tacga za delat... kej pri avtu ali pri rač, poj ni glih fajn če mu skačeta okoli, čeprav se včasih naredim kot da ne vidim, ko mu gresta težituser posted image user posted image   če so pa tko fletni skupaj... se kar stopimuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8561
1.10.2008 19:13:07   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

moj je pa full dobr ko kam gremouser posted image  ga morm fuuuulll fuuuulll pohvalt. sem ponavad jest tista k dam vse 4 od sebe in čvekamuser posted image  za hišna opravila mi pa ni glih za težit, k tko po cele dneve dela, s tamalima se pa ponavad kej daje če je doma, edin če ma kej tacga za delat... kej pri avtu ali pri rač, poj ni glih fajn če mu skačeta okoli, čeprav se včasih naredim kot da ne vidim, ko mu gresta težituser posted image user posted image   če so pa tko fletni skupaj... se kar stopimuser posted image

ja potem pa iamš res pridnega user posted image , tiste ostale napakice pa se že da spregledat, ali neuser posted image ? Ja mislim da debata ni dobila svojega namena user posted image .
NAJBOLJŠA še imaš kako idejo?user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
1.10.2008 21:01:24   
NAJBOLJŠA
Sem ostala brez komentarja,user posted image in grem kr spat....user posted image
Ne, hecam seuser posted image , le gledat ne morem več, k me tko očke pečejouser posted image ..ne vem kaj mi je.
Bom jutri kaj več pokomentirala, a prov?user posted image
Nočko.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
2.10.2008 7:35:48   
Šarki
sori punce, sm mal pozabla še tole dodat:
spps ČESTITAM GOSPA!!! full lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ancica: dobre slikceuser posted image  take, sanjskeuser posted image  a bo to na koledarju??  a lah še vprašam kje dobiš material za to?? a maš to svoje stvari a kakšne avtorske pravice plačujete?? za elemente na slikcah?? to mora bit ornk projekt če sama poslikaš.... v glavnem user posted image user posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8564
2.10.2008 7:59:19   
sončnica24
Dobro jutro, še ena prespana noč za mano, samo danes me hrbtenica zgoraj full boli sem zgleda tako nerodno spala.

Zdaj grem počasi v trgovino si po zajtrk potem bom šla palačinke pečt, ker bomo skutine palačine jedli njami, že komaj čakam, pa malo moram še pospravit pa bo.

Včeraj ste mele debato o moških, mene trenutno na mojem nič ne moti, mogoče so res hormoni kriviuser posted image .
Drugače pa me res moti in to full tudi to da kadi, ker jaz nikoli nisem ampak upam res močno upam da bo nekoč nehal.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
2.10.2008 12:36:04   
mižek
Dobro jutro oz dober dan,

mi pa smo danes bolj bogo spali, je včeraj zvečer dobil vročino, moj mali pikec, pa se je nonstop budil, pol pa sva kar drug zdrugim celo noč prespalauser posted image . Upam da so samo zobki(ima spredaj ful napeto čeljust) in bo kmalu izginila vročina,je drugače kar nasmejan pa to, tako da ni videt da bi bilo kaj hujšega. No zjutraj je ni bilo bomo videli kak bo popoldan.Če nebo boljše greva jutri k zdravniku.
Zdaj sem ga dala spat upam, da bo malce bolje spal kot ponoči.user posted image
Ja, sem zaman upala je že buden in nič kaj razpoloženuser posted image

Sončnica kdaj imaš rok?

Neposredna povezava do sporočila: 8566
2.10.2008 12:52:33   
Šarki
evo punce, še vam podarjam pogled namorje, ker je poletja že konec,
user posted image

mižek na začetku sem bila jaz tudi tako navdušena čvekarica tle goruser posted image  druge so ble pa že bl umirjene, tko da sm mela včas kar kakšen monologuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8567
2.10.2008 13:49:46   
mižek
Ja saj meni, se zdi, da ga imam jaz tudi že včasihuser posted image . Tu pa tam se me te usmilite, da se glih res ne pogovarjam sama s sabouser posted image .

Si verjetno mislite, kje ma še punca tolko časa za surfanje po internetu, poleg majhnega otroka?
Sem več ali majn sama doma, ker ima moj tako službo, da dela od 7-ih pa do 8-ih tudi, če je gužva, pa ti pol paše, če se tu pa tam pogovarjaš se skom drugim kot pa sam z sabouser posted image .

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
2.10.2008 13:52:21   
mižek
Aja, ja ta pogled pa je res mamljivuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8569
2.10.2008 19:07:53   
NAJBOLJŠA
Čer.
Kako?
Jaz sem za danes opravila z shopingi, pa vožnjo sem in tja...user posted image sedaj pa grem delat pecivo za sinetov rd.user posted image
Jutri dopoldne grem v Austrijo z hčerko po cote, popoldne pa ima sinko povabljene prijateljčke.
Mižek, si me vprašala, od kje mi energija....user posted image Ne vem , sem pa bla že vedno bolj živahno dekleuser posted image user posted image user posted image ...hi hi.
Kaj pa ve počnete?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8570
3.10.2008 4:06:34   
_ancica_
Ojla punce moje, morm hit neki napisat, da me ne boste slucajno pozabile user posted image

Pri nama je prislo do spremembe  in se seliva sele naslednji vikend in ne ta kot je bilo nacrtovano. Bom pa se en teden pocakala, kaj cem. Sem bla pa ful slabe volje, ko mi je v sredo moj rekel, da njegov stric, ki naj bi peljal kombi z najinim pohistvom in ostalo saro, ne more ta vikend, ker je nekaj prislo vmes. Mah, kaj pa vem, vcasih se mi zdi ta njihova familija kr mal tko, kako bi rekla...vse pustijo za zadnji dan, pol je pa velikokrat prepozno in se prestavljajo zadeve. user posted image Kaj cem.

Drugace sem pa vseeno tko zlo na izi pakirala, imam pa cseeno se ful velik. Ampak zdej se mi itak ne mudi vec tok, tko da bom vsak dan po malo user posted image

spps...cestitke za poroko!! user posted image user posted image user posted image sem si ogledala fotke...ful fajn sta bla. Pa tamala tud! Tvoj busi pa tudi lepo napreduje! user posted image user posted image

soncnica...upam, da tvoj mali res ne bo cakal na november. A si se ze kaj poslikala??? Dajmo , dajmo!!!! user posted image
Mene tud moti, da moj kadi user posted image Sej ne da bi ful pokadil na dan, ampak kadi pa vseeno user posted image Lump!!!

NAJBOLJSA
...matr, ti si pa res kot navita. Kar naprej se ti kaka dobrota pece tam v tvoji kuhinji. Mmmmmmm...ko bi se meni tok dalo...

tanchi...uuuuf, kak pogled haha! Sam morm rect, da me morje v ozadju vseeno malo bolj mika kot tisto spredaj user posted image

mizek
... ves, pred meseci smo ble vse ful pridne tukaj na RR-ju. Smo vsak dan visele gor in klepetale 100 na uro. Zdaj pa so ene (v glavnem kar skoraj vse hehe) nosecke in so malo bolj pogosto utrujene, jaz sem pa zaposlena s pripravami na selitev. Upam, da bo kmalu kaj drugace!

Tany...kjeeeee siiii???!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8571
3.10.2008 7:59:21   
spps
ojla ancica!
kako  si kaj?
pa saj bo en teden hitro mimo,jaz se selim čez 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj novega? kdaj začneš s šolo?jaz verjetn komaj v začetku novembrauser posted image user posted image user posted image

Najboljša,mižek,tanchi,sončnica kaj boste počele čez vikend?
tany,ti se pa še sem kaj javiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8572
3.10.2008 9:54:29   
mižek
Ancica, no vidiš vse slabo je za nekaj dobro, pa lahko zdaj vse na izi pakiraš, ko se ti ne mudi prevečuser posted image . Ta en teden, pa se pol na koncu tako nebo poznaluser posted image .

Pri nas je hvala bogu vročina minilauser posted image , je danes že spet pravi cuker user posted image

spps, pri nas se nič kaj nebo dogajalo, malo bova šla po obiskih, pa verjetno me bo mojuser posted image počastil z večerjo, sva imela ta teden obletnico, pa še nisva uspela nikam it

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8573
3.10.2008 10:30:51   
sončnica24
Hojla se vam še javim predno grem na pregled, upam da bom hitro gotova in da bo vse v najlepšem redu, no saj meni se ne zdi da bi bilo kaj drugače od prejšnjega tedna, bomo videliuser posted image .

Mižek rok imam jaz 24.10. tako da me še do dneva D ločijo natanko trije tedni, sicer pa je po UZ ponavadi PDP 1.1., tako da upam da drži prvi datum bomo videli.

lepo se mejte v tem deževnem dnevu pa se javim ko pridem domov.

pa pa

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8574
3.10.2008 11:18:29   
tany83
ojla dekleta...

da se vam mal javim po dolgem času... sam sem res fuul zaposlena, prenavljam sobo in nakupujem za user posted image ter pol morem vse oprat in saj veste kako je, pol pa morem še počivat pa spat user posted image v glavnem mi ne zamanjka... zdaj ko sem v sloveniji mam res velik dela, pa pol ni tolk časa, prej ko sem bila tam sem bila pa sama večino dneva pa sem mela čas viset na raćunalniku user posted image

Najboljša
oprosti, ker sem te zadnijč spregledla, sam sem brala sam tisto stran kjer sem objabvla, tazadnjo in tam nisi nič pisala, zdaj sem si vzela mal več časa in sem šla brat za nazaj in sem videla tovoje poste... oprosti, ni bil moj namen te igonrirat...user posted image ... vidim, da si fuul pridna in dejavna in, da ti pri tvojih treh otročkih res nikol ni dolgčas pa da pridno pečeš se friziraš pa delaš... nima kaj rečt super si user posted image user posted image user posted image user posted image

tanchi ne limaj teh slikic gor... daj ker se mi fuul toži po voročini in morju, jaz bi kar odpotovala v moje kraje nazaj pa bi se zdaj lahk kopala pa sočila pa sokec pila na plaži user posted image morem pa zmrzovat v tej deževni sloveniji... ah saj čas gre hitro in bom šla kmal nazajuser posted image

spps tvoje slikice sem videla v albumu, še enkrat čestitke tudi tukaj in velik sreče v zakonu, ter seveda v novem stanovanju in v šoli user posted image ... si bila lepa nevestica user posted image user posted image user posted image oblekca mi je full všečuser posted image ...

ancica tebi želim čim uspešnejšo selitev, saj en teden ni dost... to bo šlo hitro okoli, pač imaš več časa za pakiranje in pospravljanje in lahko vse lepo v miru narediš in ti ni treba hitet... kaj pa tvoji mucki user posted image pravita????

mižek upam, da je tvoj user posted image boljše in nima več vročine in, da te tvoj dragi danes pelje na eno lepo romantično večerjo in, da se imata super in čim lepše proslavita vajino obletnico user posted image

sončnica naj ti gredo tej tedni čim hitreje mimo, saj so sam še trije in, da ne bi user posted image zamujala in seveda naj obvelja 24. za PDP...  ker vrjamem, da komaj čakaš da primeš v roko svojega user posted image ... jaz tud odštevam in čakam, da spoznam mojo deklico, ki me tako lepo brca user posted image

Dekleta upam, da nisem katere izpustila in ji pozabila kaj napisat, če sem sorry in za vse en velik user posted image

Lepo se mejte in čim lepše preživite dan user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?