JABOLKO3
|
Dobro jutro! Ej, Srečka, saj ne vem, kaj naj rečem. Prilezem vsa polomljena z zajtrkom na krožniku da računalnika, pol pa tako lepo presenečenje... od kje ti toliko zamisli navsezgodaj - sem se kar še jaz nafilala s tvojo energijo, ko sem prebrala. Je takoj svet še lepši. No, naš mulček se je pa zadnje dni spet nekaj pokvaril, to noč je bilo kar zbujanje na vsake toliko, pa nekakšno joku podobno stokanje, pa dojit, pa ne dojit.... v tem slogu do 5h zjuraj, od takrat pa spi, čeprav sem ga vmes v pajacka oblekla, pa v lupinico privezala, pa v avto, da je pospremil Jakoba v šolo in potem še obraten vrstni red. Smo pa danes zjutraj skoraj zaspali - jaz sem bila tako v komi, da sploh nisem slišala radia, ki se je vklopil ob 7.10, zbudilo me je božanje po laseh in šepetanje - mami, jaz imam tebe tako rad - moj Jakec se je prišel malo stisnit, preden vstanemo in potem rečem, naj pogleda na uro, pa reče 7.30 - ojej, ob 7.45 pa moramo od doma - pa nama je uspelo, da se je oblekel, pojedel zajtrk, umil zobke in hajd v akcijo - ob 7.55 je bil že v šoli. Sedaj pa razmišljam, kakšne vse opravke imam danes, pa tu gor visim, namesto, da bi še malo odspala, dokler Jure spi - eh, Srečka je rekla, da se ji doma ne more nič novega zgodit - torej to še bolj velja za med spanjem - aja, jaz med spanjem lahko dobim kakšen napad, ha ha - samo se tako pol nič ne spomnim, pol je pa brez veze. Joj, me je nekam odneslo, bom raje nehala. lep dan vsem, pa spet se začenja vikend
|