|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 7:59:46   
katka28
Se dobro, da je Srecka napisala song in, da jaz na hitro lahko sledim kaj se je dogajalo....

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Dobro jutro dober dan...

je mogoče kdo naspan?
ali se še vsem res spi
da tukaj še nikogar ni...

Kaja spala je vso noč,
Ketrin je za to čist proč...user posted image user posted image za Ketrin in njeno Kajo

NiLe roka ne boli, user posted image user posted image

Majčku nos nagajal ni...prehladi so mimo in spet bomo skupaj na srecanjih user posted image

JABOLKO še vnuke sanja, a se ni malo prezgodaj ??

Posadka pa ekipo vkup zganja, user posted image za tvojo organiziranost, sem brala kako organizirate Rd zabave in sem si nasvete takoj shranila. Edino razmisljam kdaj naj praznujemo na dan, ko smo se rodili ali na mesec, ko bi se morali rodit user posted image

Trnuljčica se flaše veseli,

Tudi jaz sem vesela, da otroka pijeta po flaski zdaj pa sem vesela, ker ze jemo GH

Jo@n pa Jakoba presti uči... Tu pa ne vem kaj naj dopisemuser posted image

Violica 50. stran je zgrešila, Bo pa na naslednji vse nadoknadila user posted image
Nataška v posteljici se je umirila,

Sasy se pa veseli,
Nik po flaški piti že nori.  user posted image user posted image sasy

SpeliG je naravnost srečna,
ker Martina ni nič tečna...  tecni dnevi so koncani z jesenskim listjem so odgnani..

miny se pa ne zbudi,
njena punčka prespi vse noči... user posted image user posted image uzivaj dokler bo trajalo

Tasyo se je nasmejala,
Lana se je počesala, user posted image punca se ze zdaj pripravlja, da bo vedno urejena. Sploh pa pri tako gostih laseh je treba zelo zgodaj zacet..

Big mamo nič ne skrbi,
ljubosumja v njihovi hiši več ni... user posted image user posted image eve pride in gre. Zdaj pa le zakleni dobro vrata, da ljubosumje ne pride vec v hiso.

Zatorej naj težave so,
da življenje resnično bo,
a vse lažje se nam zdi,
ko na RR forum se prileti...

Le kaj bi jaz brez RR-ja user posted image

Srecka upam, da nisi jezna, ker sem tvojo pesnico uporabila za odgovore user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 8:00:05 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.10.2008 8:11:20   
NaTaŠa*
Madonca punce pa sj niste brihtne. Ta najbolj da dam mojo telefonsko pa me pokličte k bote tok naklofale da bo cajt za nov seznam user posted image . Drgač smo se pa danes naspali HB.

Dobro jutro dober dan...

je mogoče kdo naspan?
ali se še vsem res spi
da tukaj še nikogar ni...

Kaja spala je vso noč,
Ketrin je za to čist proč...
NiLe roka ne boli,
Majčku nos nagajal ni...

JABOLKO še vnuke sanja,
Posadka pa ekipo vkup zganja,
Trnuljčica se flaše veseli,
Jo@n pa Jakoba presti uči...

Violica 50. stran je zgrešila,
Nataška v posteljici se je umirila,
Sasy se pa veseli,
Nik po flaški piti že nori.

SpeliG je naravnost srečna,
ker Martina ni nič tečna...
miny se pa ne zbudi,
njena punčka prespi vse noči...

Tasyo se je nasmejala,
Lana se je počesala,
Big mamo nič ne skrbi,
ljubosumja v njihovi hiši več ni...

Tole res ni pravi song...
ampak sanjski je sonet,
če tako bilo bi res,
svet bi bil čisto prelep...

Zatorej naj težave so,
da življenje resnično bo,
a vse lažje se nam zdi,
ko na RR forum se prileti...

no pa dobro jutro...

ne sanjate več...če pa ste slučajno se vse zlepljene, namrščene in tečne...pa še en vic...

Par je šel zvečer na zabavo. Pokličeta taxi, peljeta psičko ven in
čakata na taxi.

Psička medtem spizdi nazaj v hišo. Mož jo gre iskat, ker ni hotel da
ostane zaprta v hiši cel večer.

Žena gre do taksista, ki je že nestrpno čakal, da ju odpelje, ter zanj
najde izgovor. "Veste, samo k moji materi se je šel še poslovit!", je
rekla.

Mož čez nekaj časa pride, se vsede v taksi in pravi:
"Oprostite, ker je trajalo tako dolgo. Blesava kuzla se je skrila pod
posteljo, pa sem jo moral dvakrat mahnt z metlo, da je prilezla ven,
pol sem jo moral zavit v plašč, da me ni spraskala, ker se je upirala
ko sem jo vlekel po štengah in jo privezal na dvorišču. Tako da mi ne
bo spet srala po vrtu kot včeraj!"

ekola...zdaj je pa prime time za mojo vriskačico cuzačico...

pip

G.

Full dobr user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.10.2008 8:11:57   
NaTaŠa*
Seznam bo na 60. strani. Upam da ujamem 60. stran user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.10.2008 8:26:46   
Jo@n
Jutro!
Naše renčalo je budno že od šestihuser posted image . In z njim še jaz.... Pa ponoči je tudi nekaj rogovilil... upam da se ni spet model pokvariluser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Katka, pri nas po novem ves ljubi dan renčimo, pa nimamo novega kužka... Smeha ali samoigranja še nismo jemali...

Vidim, da ste pridno čvekale včeraj zvečer, jaz sem sredi čveka pobegnila pred TV, in na sredini forenzikov pobegnila v posteljo. Hja, kja čem, če je bilo pa bolj luštno...

Violica, le pazi da ti še 60tka ne uide... Če bo tak tempo, bo padla še pred opoldnevom....

Kljub temu, da me je srečka sinoči hecala, sem Trontljevo napoved preslišala, sedaj pa slišim, da bo ponoči huda ohladitev. Pišuka, pr nas pa čakamo, da nam pridejo klimo zmontirat  user posted image .

Nič, grem probat, če bi mali princ še eno kitico... ker bi se mi fruštek s cajtngom v miru prav prilegela.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.10.2008 8:30:07   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Katka, pri nas po novem ves ljubi dan renčimo, pa nimamo novega kužka... Smeha ali samoigranja še nismo jemali...

To je tudi mene strah, da ne bosta otroka najprej zacela lajati preden bosta govorila  user posted image , ker se ''naso oko kucno lajalo'' non stop nekaj repenci...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.10.2008 8:44:02   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Ej, Srečka, saj ne vem, kaj naj rečem. Prilezem vsa polomljena z zajtrkom na krožniku da računalnika, pol pa tako lepo presenečenje... od kje ti toliko zamisli navsezgodaj - sem se kar še jaz nafilala s tvojo energijo, ko sem prebrala. Je takoj svet še lepši.

No, naš mulček se je pa zadnje dni spet nekaj pokvaril, to noč je bilo kar zbujanje na vsake toliko, pa nekakšno joku podobno stokanje, pa dojit, pa ne dojit.... v tem slogu do 5h zjuraj, od takrat pa spi, čeprav sem ga vmes v pajacka oblekla, pa v lupinico privezala, pa v avto, da je pospremil Jakoba v šolo in potem še obraten vrstni red.
Smo pa danes zjutraj skoraj zaspali - jaz sem bila tako v komi, da sploh nisem slišala radia, ki se je vklopil ob 7.10, zbudilo me je božanje po laseh in šepetanje - mami, jaz imam tebe tako rad - moj Jakec se je prišel malo stisnit, preden vstanemo in potem rečem, naj pogleda na uro, pa reče 7.30 - ojej, ob 7.45 pa moramo od doma - pa nama je uspelo, da se je oblekel, pojedel zajtrk, umil zobke in hajd v akcijo - ob 7.55 je bil že v šoli.
Sedaj pa razmišljam, kakšne vse opravke imam danes, pa tu gor visim, namesto, da bi še malo odspala, dokler Jure spi - eh, Srečka je rekla, da se ji doma ne more nič novega zgodit - torej to še bolj velja za med spanjem - aja, jaz med spanjem lahko dobim kakšen napad, ha ha - samo se tako pol nič ne spomnim, pol je pa brez veze. Joj, me je nekam odneslo, bom raje nehala.

lep dan vsem, pa spet se začenja vikend

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.10.2008 8:51:34   
resnično srečna

Srecka upam, da nisi jezna, ker sem tvojo pesnico uporabila za odgovore user posted image user posted image

ma kaki...sam tale pesmica je bila bolj prvoaprilska...ker tole so pobožne želje bolj...kontra tistemu kar se dogaja...no ja Jo@n ima renčača...pa nej ga mjavkat uči he he...sicer je pa vse bil bol štos kot ne he he...

me pa veseli, da delimo strast do kostanja...ma kdo bi čakal do aprila na skupni piknik...lahko bi naredili že Kostanjevega...

ekola tole zaenkrat...Iza ziza je odspala prvo kitico, Daši smo kitk že spletli pa naredili zajtk...sedaj čakamo samo še, da jo pridejo iskat šoferji za vrtec...potem pa naprej v nov dan...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.10.2008 8:53:32   
katka28

me pa veseli, da delimo strast do kostanja...ma kdo bi čakal do aprila na skupni piknik...lahko bi naredili že Kostanjevega...

Jaz sem takoj za. Samo ne vem kdo bi kostanj pekel odjemalcev pa menim, da nebi manjkalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.10.2008 8:57:35   
misa79
Dobro jutro.

Lepšega kot prijetna pesmica ob kavici (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečka) pa skoraj ne more bituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

No, naš mulček se je pa zadnje dni spet nekaj pokvaril, to noč je bilo kar zbujanje na vsake toliko, pa nekakšno joku podobno stokanje, pa dojit, pa ne dojit....

Identična situacija je bila tudi pri nasuser posted image , zdaj pa je omagal. Lepo od njega, da ima mami čas za RR. Samo upam, da bo spal tako dolgo, da se prebijem skozi včerajšnje pisanjeuser posted image user posted image Ste ble zelo pridne.user posted image user posted image user posted image za želatinouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.10.2008 9:01:42   
sasy20
Dobro jutro!

Joj čenče kok ste naklofale učeruser posted image  pa sej ne morm sledit....

Katka hvala za kavico....

Srečka user posted image  ja kaj naj rečem polepšala si mi jutro s to lušno pesmico user posted image  

Midva sva kupla hlačke za plavat user posted image  št. 74 je rekla da se redko kdaj zgodi da bi po 2 mesecih bile premajhne user posted image  upam da res ker ta naš ''sumoborc'' se hitro redi user posted image . Sva bla pa pol še pr men v službi pa so bili vsi čist nori na Nika...še telefonov niso dvigval user posted image  tok jih je prevzel....Spila sva kavico pol pa šla po očija v službo.
Zvečer smo mel obiske...mojo mami in sva malo počvekali potem pa še skupaj Nika stuširali user posted image  je bila mami čist navdušena kako je ta mali škrat živ in morš bit prov rambo da ga zadržiš pa kam ne čmokne.

Danes ni nič posebnega....upam da bova lahko šla malo ven...čeprav čakam da pridejo en kabl napelat za T2. Kaže se lepo vreme...samo ne vem kok je mraz.

Zdej pa grem saj malo preletet poste, da vidim kaj dogaja...naš mulo zdej spi 1 rundo pa mam mal časauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.10.2008 9:02:13   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore.

Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je doluser posted image . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo.
Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel.

No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vratauser posted image . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum.

Se mi zdi da je danes dobil pogon v rituser posted image , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj.

Joj no. Pa so se začeli kaskaderski podvigiuser posted image . Da bi jih bilo čim manj. Grem takoj prestavit malega iz najine v njegovo posteljo - za vsak slučaj.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.10.2008 9:03:05   
Ketrin
Dobro jutro... danes je že Srečka zapela moj moto dnevauser posted image

Kakšno lepo presenečenje.... Hvala obema, prave carice sta user posted image

No, včeraj ste si pa zadale... uboge tiste, ki jih že nekaj dni ni bilo na spregleduser posted image

Sej komentirat nimam kaj...ali pač...

Simvir, ubogi Tevž...kaskader in pol...to bo še veseli pri vaši hiši...no, kot da ni žeuser posted image

Drugega pa se ne spomnim...vino, grozdje, krstna imena, želatina, italijani... v bistvu se kar v vsem strinjam s Srečko...

Drugače pa smo mi danes vstali samo 4xuser posted image user posted image user posted image mogoče pa bo le prijel tale reset knof....ga vsak dan tolk prtiskam, da bi že mogu delatuser posted image user posted image

Lep dan in še lepše jutro....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.10.2008 9:05:50   
JABOLKO3

Jaz sem takoj za. Samo ne vem kdo bi kostanj pekel odjemalcev pa menim, da nebi manjkalo user posted image

Joj, to bi bilo super, moramo ga pa najprej še nabrat, pa kje bi bila primerna lokacija... Hm, enkrat smo bili na Jančah - tam je ena gostilna ali koča, pa okrog v gozdu je ful kostanja za nabrat, pri koči je pa naštimana ena zadeva, da si ga lahko sam spečeš...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.10.2008 9:06:08   
misa79
Misija prestavljanje iz ene v drugo posteljo uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image . Se je ponoči zgleda tut on utrudil.

Ketrin user posted image user posted image user posted image za boljšo noč - zdaj pa bo samo še boljš

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.10.2008 9:06:16   
sasy20

hmmm kako naj začnem...

naš dan je bil...eno veliko P R E S E N E Č E N J E...ne ne Iza ne plazi, Iza ne je, Iza ni veliko spala...Iza in mami sta dobili O B I S K E

pa ne samo obiske...dobili sta tudi eno super truper fajn okusno torto z višnjami...samo je bla super dobro narejena s pomočjo super truper dobrega recepta od Posadke...pa ena super truper luštna 3 letna pupa je miksala stvari za biskvit...tko da je bila torta zato tako dobra, ker je bila narejena z veliko dobrih želja in veliko pozornosti..pa prinesle so jo punce in punčke, ki so dvema priredile zelo lepo dopoldne...he he pa dan tudi...

v glavnem:

Hočeš nočeš je bilo treba vstati,
ker se je slišalo po vratih nekaj ropotati.

Vrata so brez zvonca in kukala,
pa pred vrati bila je cela štala.

A firbčni kakor smo,
smo vrata odklenili
in pred njimi presenečenje odkrili.

Lepotc 6,
3 male 3 velike,
z nasmeški bile so prave slike.

A to bilo ni vse,
bila je zraven tudi torta fina,
vesela klima in zabava prima.

user posted image

ej bejbe...sej nimam bresed...ampak prišlo mi je na pamet samo tole: That are friends for...

Hvala še 1x...

Lepo presenečenje bravo čvekice user posted image user posted image  pa še tortica se je prilegla user posted image user posted image user posted image

Pa da ne pozabim...čeprav z zamudo iz srca Kaja, Kiara in Neli  vse najboljše za 6 MESECEV.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.10.2008 9:07:23   
katka28
A mi bo katera podala info za Litijo prosim user posted image , ker jaz sem se resnicno izgubila med vasimi posti.....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.10.2008 9:11:18   
JABOLKO3

A mi bo katera podala info za Litijo prosim user posted image , ker jaz sem se resnicno izgubila med vasimi posti.....

jaz bi tudi prosila.... prej nisem natančno sledila, ker sem mislila, da ne bom prišla... zdaj pa mislim, da bom vseeno priletela za kakšno urco...ali dve, ha ha

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.10.2008 9:13:27   
JABOLKO3
V moji e-varuški nekaj škriplje - kaj bi to bilo - morda si pa Jure tako močno očke mane - grem pogledat, pa ne preveč napisat medtem, da ne bom spet v zaostanku...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.10.2008 9:15:17   
clericv6
Jutro, ČVEKE! user posted image  No, včeraj ste si pa res zadale, ampak sem uspela vse prebrati. Je kar luštno, ko je neko čtivo, ne pa da je v enem dnevu samo ena stran!

Naša noč je bila super user posted image , upam, da bo tudi dan tak. Srečka je pa itak mojstrica v pisanju pesmic user posted image .

Simvir: Si se pa gotovo ustrašila? No, samo da je v redu user posted image .

Za srečanje v Celju pa ni nekega navdušenja.... Katka, daj jih ti vzemi v roke... user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.10.2008 9:19:00   
clericv6
Še to: zadnjič je ena (ementaler!) pisala, da jo bolijo stopala, če dlje časa sedi, pa bi jo prosila, da mi pove, kako bo/je stvar rešila. Imam isto težavo, malo se je omilila, ko sem začela jemati vitamine in minerale, ampak je še kar obup. A je možno, da je to povezano s poporodnimi efekti?????

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.10.2008 9:23:05   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Za srečanje v Celju pa ni nekega navdušenja.... Katka, daj jih ti vzemi v roke... user posted image

Jaz tezko kaj recem, ker se sama nimam vec casa. Moz je zjutraj v sluzbi mi pa doma brez avta, popoldan pa sola (s Mackom murijem, Tinkotom Polovinkotom....). Ce bo zanimanje bom ze poskusila priti.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.10.2008 9:24:21   
misa79
Jaz sem zadnjič nekaj spraševala, če se lahko pridružim, pa so punce napisale le, da se dobimo ob 10-ih v Litiji. Za podrobnejše informacije bi pa tudi jaz prosila. Pa še eno prošnjo imam: a mi lahko ena na ZS pošlje mobi cifro, da jo lahko kontaktiram, če pride kaj vmes.user posted image Hvala

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.10.2008 9:43:55   
resnično srečna

madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga...

no in potem prejle od Đoane pesmice predvajam...pa prve tri vse o smrčanju...Đoena a ti si to mal čarovnice al kaj?

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 3.10.2008 9:46:37 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.10.2008 9:44:59   
misa79
Hvala Srečka.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.10.2008 9:49:56   
katka28

madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga...

nasa dva tudi vcasih tako zaspita, da vleceta dreto zraven. Se morem prev nasmeat zraven. Enkrat sem ju ze posnela, da se bosta lahko gledala, ko bosta vecja. V Litijo bom tudi kamero prinesla, da se posnamemo malo ne samo slikamo....Mogoce se odlomek na tv posljemo, da bomo spet aktualne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?