Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:13:41
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz imam tud svoje mnenje o cerkvi...pa ne bom zdele o tem...smo tko luštno zastavle dons A Jabček pa še bere in bere in bere Ha ha, pravkar je prebrala
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:14:11
|
|
|
|
resnično srečna
|
ej ampak a ostale so se pa tukej pozabile...pa sva spt samo jaz in ti...he he...madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:15:05
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna hmmm ne vem če že ne spi... ah ne, zdele ima Bandidosa v roki pa bere in se krohota zraven...upam da ne zbudi svojih fantov
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:15:35
|
|
|
|
JABOLKO3
|
pa sem mislila še kaj pokomentirat, pa pravzaprav ni kaj - višnje, borovnice, želatina...?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:15:55
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz imam tud svoje mnenje o cerkvi...pa ne bom zdele o tem...smo tko luštno zastavle dons A Jabček pa še bere in bere in bere Ha ha, pravkar je prebrala oooo dones si pa zgodnja he he Jabolko...je ura šele malo čez 23....a je Jurček lepo zaspal, možek že vse zlikal, pa vs eje že za jutri berajt a?
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:17:21
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 pa sem mislila še kaj pokomentirat, pa pravzaprav ni kaj - višnje, borovnice, želatina...? padci, utrujenost, Italijani, kopalnica, vibra, paparica, šivalni stroj, kuharske umetnije, krstna imena...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:17:35
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 pa sem mislila še kaj pokomentirat, pa pravzaprav ni kaj - višnje, borovnice, želatina...? joj ne vem če se nas boš še upala k seb povabt....mamao neki boljšga od Bandidosov....Nile ima pa recept
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:19:19
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ej ampak a ostale so se pa tukej pozabile...pa sva spt samo jaz in ti...he he...madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga... ti pa nč ne razumeš...ona pojčka...Brunda gunda
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:20:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ej ampak a ostale so se pa tukej pozabile...pa sva spt samo jaz in ti...he he...madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga... ti pa nč ne razumeš...ona pojčka...Brunda gunda bolj se sliši huuuuuuuu...hmmmmm...huuuuu...hmmmmm
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:23:08
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 pa sem mislila še kaj pokomentirat, pa pravzaprav ni kaj - višnje, borovnice, želatina...? padci, utrujenost, Italijani, kopalnica, vibra, paparica, šivalni stroj, kuharske umetnije, krstna imena... U, saj res, moj spomin je pač v koraku z EMŠO.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:23:32
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ej ampak a ostale so se pa tukej pozabile...pa sva spt samo jaz in ti...he he...madoniš Iza pa tkooo smrči, da sem jo šla prav obrnit...pa nič ne pomaga... ti pa nč ne razumeš...ona pojčka...Brunda gunda bolj se sliši huuuuuuuu...hmmmmm...huuuuu...hmmmmm mogoče pa sanja kako GH papca
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:24:14
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz imam tud svoje mnenje o cerkvi...pa ne bom zdele o tem...smo tko luštno zastavle dons A Jabček pa še bere in bere in bere Ha ha, pravkar je prebrala oooo dones si pa zgodnja he he Jabolko...je ura šele malo čez 23....a je Jurček lepo zaspal, možek že vse zlikal, pa vs eje že za jutri berajt a? Eh, od naštetega le Jure spi...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:25:07
|
|
|
|
resnično srečna
|
jaooo ti ga tud pihneš...on pa GH sta dva pojma...sem jo na hrbet obrnila...sam s tem tvegam, da me bo kmal u luft vrgla...ampak boljš to kot da bobenčki trpijo...se je še pes izselil he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:28:31
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:28:51
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna jaooo ti ga tud pihneš...on pa GH sta dva pojma...sem jo na hrbet obrnila...sam s tem tvegam, da me bo kmal u luft vrgla...ampak boljš to kot da bobenčki trpijo...se je še pes izselil he he... a kaj prikrivate???...pa šraufanje avtomobilčkov pa to
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:30:49
|
|
|
|
resnično srečna
|
ha ha nima lulčka...sam po mami je... k zna tud smrčat he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:31:51
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha ja sej...JMJ...he he...Jezus Marija Jožef...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:32:18
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha no fajn, mi bomo tud imel še enga Jurčka, pa vsaj takrat ne bo dileme
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:33:34
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha ja sej...JMJ...he he...Jezus Marija Jožef... joj srečka, ti pa imaš domišlijo....ti delajo klikerji 100/h
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:35:10
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha ja sej...JMJ...he he...Jezus Marija Jožef... Sem se tako začela smejat, da je najdražji pritekel pogledat, kaj je narobe - pol je pa samo izpod čela zagodrnjal, da bi bilo bolje, če grem spat - mona
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:37:02
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha no fajn, mi bomo tud imel še enga Jurčka, pa vsaj takrat ne bo dileme če se pa ne izteče po željah, pa je lahko Jurka
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:39:02
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha no fajn, mi bomo tud imel še enga Jurčka, pa vsaj takrat ne bo dileme če se pa ne izteče po željah, pa je lahko Jurka a Jurka ma svetnico?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:39:32
|
|
|
|
Majček28
|
Mona, ha ha ha ha, tega pa že dolg nisem slišala in to od štajerke
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:40:49
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Krstna imena - nas je župnik na Juretovem krstu pohvalil, da imamo fajn imena, ker pri nobenem ni bilo težav s svetniki, ha ha no fajn, mi bomo tud imel še enga Jurčka, pa vsaj takrat ne bo dileme če se pa ne izteče po željah, pa je lahko Jurka a Jurka ma svetnico? Ne vem, je pa to sicer sorta grozdja... Štajerci, saj se ve....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:42:55
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Ne vem, je pa to sicer sorta grozdja... Štajerci, saj se ve.... a pol ti je Iza tud všeč...Izabela je tud vrsta grozdja he he...sam da je kapljica pa da je veselje he he
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.