Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:01:32
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Scuba, a uzivas k delas seznamcek? Dodaj naju se za sredo pa daj en vprasaj zraven... mogoce pa nama uspe ker gre ati v afriko šala al je res???? pa bova sla verjetno za 2dni v lj na pocitnice, pol pa ni panike... mah kr brez vprasaja, se bom ze tko zmenla , vas morm vidt! Me tud tebe moj gre sluzbeno v Egipt, Kairo , bi sla full z njim... pa ne morem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:09:05
|
|
|
|
tintin
|
Hoj babe, jaz v sredo absolutno ne morem, torek takšno uro bi pa šlo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:37:54
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hoj babe, jaz v sredo absolutno ne morem, torek takšno uro bi pa šlo. IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jst lohk tud v torek ob 16h, ker mislim da Tintin v sredo ne bo mogla zarad avta, lahko pa pomoje v torek - sicer bo pa sama povedala kako in kaj!! V glavnem kakdarkoli popoldan jst lahko!! No potem bom pa Gruško za ušesa, ker mi je ravno za vaju rekla da bi vama bolj pasalo v sredo kot v torek. Ker Oranža nekaj ima v torek, Tintin pa je cel dan sama v sredo in bi ji bolj pasalo kot v torek Jah nč.. pa dejmo še enkrat prestavit.. Tokrat na torek popoldne.. No dajmo potem oba datuma pa tam kjer se jih prijavi več, tisti obvelja.. Torek 7.10 ob 12h: Scuba-Lana Tabi-Nika Mama11- Tamara Ajtak- Tjaš Mklks - Ema Rozika - mogoče NIcolina - Tin Sonchek - Neli torek 7.10 ob 16h Scuba - Lana Mama11 - Tamara Gruška - Taja NIcolina - Tin Sonchek - Neli Ajtak - Tjaš Tintin - Vasja Oranža - Timon Dajica - Kaja -
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:51:00
|
|
|
|
barika
|
Oranža, moj ima mal čuden delovni čas, pa tud ne dela glih v Celju. Z drugimi se pa z otrokom ne vozim rada, še z mamo ne, pa ji ful zaupam. Kaj češ, takšna sem.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:57:34
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hoj babe, jaz v sredo absolutno ne morem, torek takšno uro bi pa šlo. IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jst lohk tud v torek ob 16h, ker mislim da Tintin v sredo ne bo mogla zarad avta, lahko pa pomoje v torek - sicer bo pa sama povedala kako in kaj!! V glavnem kakdarkoli popoldan jst lahko!! No potem bom pa Gruško za ušesa, ker mi je ravno za vaju rekla da bi vama bolj pasalo v sredo kot v torek. Ker Oranža nekaj ima v torek, Tintin pa je cel dan sama v sredo in bi ji bolj pasalo kot v torek No mi2 z Gruškico sva se najbrž narobe zastople jst sem bla v avtu, Gruško je pa skoz neki prekinjal.... ...sm ji rekla da se bomo na kofiju mal zmenle ...drugač pa kot sem že rekla kadarkoli popoldan razen v ponedeljek jaz lahko, če bo pa to v torek pa tolk boljš .....v glavnem Debeluško pomoje tud lohk daš na seznam, je rekla da ji je prav
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 15:59:12
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Oranža, moj ima mal čuden delovni čas, pa tud ne dela glih v Celju. Z drugimi se pa z otrokom ne vozim rada, še z mamo ne, pa ji ful zaupam. Kaj češ, takšna sem. ok. škoda no..... Scuba za las si mi ušla iz FB ja, sem hotla mal početat s tabo k sem vidla da si rasvno gor
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 16:27:02
|
|
|
|
tintin
|
Uu, ajtak a kr v Kairo. Super. Škoda ker ne moreš zraven. Midva z mojim sva pred Vasjo dosti skupaj na službene poti hodila - včas ko je šel moj kam, sem šla jaz z njim in obratno. Sva pač doplačala za dvoposoteljno sobo ter eno karto za prevoz. To so bli časi ja
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 16:37:30
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Uu, ajtak a kr v Kairo. Super. Škoda ker ne moreš zraven. Midva z mojim sva pred Vasjo dosti skupaj na službene poti hodila - včas ko je šel moj kam, sem šla jaz z njim in obratno. Sva pač doplačala za dvoposoteljno sobo ter eno karto za prevoz. To so bli časi ja ... sej Tjas ni razlog. Mam tako fajn tascico pa tasta da bi ze pocuvala za tiste tri dni, sam ma on tako sluzbo da grejo VEDNO sami tko da nimam kaj zraven delat, pa se moj je bolj tak, da ne bo rekel, da bi zeno sabo vzel... itak grejo pa v hotel kjer je nocitev z zajtrkom 250dolarjev, cesar si pa jaz ne morem prvoscit . A zdej pravte v torek ob 16h? Barika, pejt pa z vlakom ce nobenmu ne zaupas... pa sej tvoj dela sam do 15h, a ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 17:51:30
|
|
|
|
BrinaS
|
Zdaj pa lahko z gotovostjo rečem, da ne pridem na srečanje , ker se je pri Tini pojavila prva pikica (norica)...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 18:33:26
|
|
|
|
gruška
|
Včerajšnji post: IZVIRNO SPOROČILO: tintin veste, da pa jaz po eni strani kar komaj čakam konc porodniške. Sploh ob sredah, ko sem sama do 18h. Tamal spi samo eno uro dopoldan (če je sreča) nato pa energije za izvoz. Pa seveda same neumnosti špiči... Današnji post: IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hoj babe, jaz v sredo absolutno ne morem, torek takšno uro bi pa šlo. Jaz sem predvidevala, da ti ob sredah ful paše nekam it popoldne Sva pa z Oranžo predlagali popoldansko uro zato, ker dopoldne nekatere že uvajate otroke v vrtec, nekatere pa moramo okrog 14ih že po njih (v vrtec, šolo) .... Torej jaz zase potrjujem ob 16ih ... Samo če Scuba pride, mene ne bo, ker je rekla, da me bo za ušesa ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 18:57:45
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sem dobila stanovanje,sem toooook vesela,res .Pa zmatrana.Zdej me čaka selitev.... Samo pralnega stroja in hladilnika ni notr,a kdo kej prodaja??? Pol kaj še napišem,hvala,ker ste držale pestke zame...je pa tam tut t2,tko da brez interneta sploh ne grem v stanvane . KLuče pa že mam.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 19:09:59
|
|
|
|
gruška
|
Jupiiiiii Tannaya, kdaj bo otvoritev? Če boš pa rabla kakšno pomoč pri selitvi pa povej!!!!!!! Hladilnika in stroja pa nimam viška ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 19:29:22
|
|
|
|
barika
|
Tanayya, super ajtak, moj dela že 14 dni vsaj do 18
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 19:51:58
|
|
|
|
tabi
|
čer tamala že panča tavelk mi pa mal nagaja smo se cel pop.potepal je tko pasal. Tanayya zate sem pa ful vesela zdej pa selitev pol pa zasluženo uživaj Dajica nič ni treba hodit k P.sploh zdaj ko so polne čakalnice viroz.Ti sam na naslednjem sistematskem povej pa zapomni si kdaj je mela Brina ja jst sem bla pa že kr sigurna da jih ne bo. Zato za Tino da jih v najbolj milejši obliki preboli drugač pa sej veš bolje prej kot kasnej Vam povem kolk se je tamala dons pokakala ker cel dan ni blo kakice se je prej po večerji tolk da je iz vseh strani plenice vn pogledal kej tacga pa še ne Glede srečanja pa zdaj ne oblubim nič Zdej pa nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 20:30:26
|
|
|
|
mklks
|
helou! joj kok je enga posla s tem srečanjem tannaya... za stanovanje...sem ful vesela zate:) dajica in brina.....veliko za vajine sončke pa čimprej prebolte:) glede srečanja pa zdej ne vem še sigurno...načeloma lahko tudi popoldne, se bi mi vsaj naspala:), ampak nič ne bom oblubila....še sporočim zdej se grem pa učit....me še cel kup izpitov čaka:) fajn čvekajte še naprej.)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 20:34:25
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Sem dobila stanovanje,sem toooook vesela,res .Pa zmatrana.Zdej me čaka selitev.... sem ful vesela za vaju...vidiš počasi se bo vse super uredilo Joj na zalost pa tud jaz nimam nobenga hladilnika in pralnega stroja viška... jaz grem spat sem čist crknjena..se mi zdi da se me nekaj hoče lotevat..morm še kakšen lekadol prej vzet..pol pa spančkat... nočkooooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 20:41:25
|
|
|
|
ajtak
|
Tanayya, super Barika, welcome to the club, tistih k dedi non-stop delajo zdej k bo mel tok dnarja viska nej ti pa avto kup Men grejo bedarije po glavi... je boljs da kr neham pisat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 20:43:40
|
|
|
|
ajtak
|
se tole, ena se je mislim da hval'la da je slascicarka, tabi al pa mklks, pa me zanima ce kaj dela s tichino maso in ce jo ma ene 2 kile za prodat?? Mi ni za 7kg kupovat v skofjo loko hodit pa tud ne...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 20:46:15
|
|
|
|
sonchek
|
Aja še to preden grem spat..tukaj sem postavila eno vprašanje..pa me res zanima, koko ste to rešile tiste, ki gre otrok kmalu v vrtec TUKAJ hvala...in nočkooooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:05:05
|
|
|
|
ajtak
|
sonchek sem ti odgovorila. Lahko noc vsem.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:12:41
|
|
|
|
Tanayya29
|
Hvala vsem,zlate ste . Mi2 S tajem prideva kadarkoli,samo avta nimava,pa če bo ob 16h,bo za nazaj že tema.... Zato mi bolj usteza dopoldan. Sedaj pa grem spat.... Hvala vsem, nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:27:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak se tole, ena se je mislim da hval'la da je slascicarka, tabi al pa mklks, pa me zanima ce kaj dela s tichino maso in ce jo ma ene 2 kile za prodat?? Mi ni za 7kg kupovat v skofjo loko hodit pa tud ne... KAJ PA JE TO ? Kje pa to v Škofji Loki dobiš? Mlekarni? Tanayya za vaju s Tajem, res super! Dej no seveda boš šla na srečanje, te jaz poberem, pa gremo skupaj, kaj praviš? Aja saj res, mene je pa itak Oranža kar določila, da pridem , matr je faca ! Sonchek, jaz ti bom kar tle odgovorila; naša je že jedla par koščkov sv. pečenke, pa zadnjič ko je bla bolančkasta sem ji dala v čaj med, pa gobovo juho ima najraje, ribo je pa tud že jedla, pa ji je fullll teknila, bla pa je "postru". Tko da doma sprobajta, seveda po malem, da vidita, kakšna bo reakcija. Barika, jaz imam občutek, da se ti skoz nekaj "izmikaš" kadar gre za srečanja ! Gruška, misli na me ! Vsem bolančkom ! Vsem slavljenčkom !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:37:19
|
|
|
|
gruška
|
Sonchek, jaz bom Taji tud tale mesec preden gre v vrtec počasi začela dajati mleko in jajca ipd. ... Pri starejših dveh je bilo isto... Ker v vrtcu pa res vse dobijo, pa veliko jih še ni staro eno leto ... Sploh pa zdravniki pravijo (so zadnjič rekli Slivi, ko je bila z Anžetom na hematološki zaradi železa), da naj bi otrok že pri 10m jedel VSE!!! Pol pa bod pameten ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:38:26
|
|
|
|
barika
|
Barika, jaz imam občutek, da se ti skoz nekaj "izmikaš" kadar gre za srečanja ! če ti tak praviš Ajtak, baje da ticino masa ni glih ful dobra, lahko pa iz nje narediš svašta stvari. jaz bi tud probala en del torte v njo oblečit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 2.10.2008 21:42:29
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Barika, jaz imam občutek, da se ti skoz nekaj "izmikaš" kadar gre za srečanja ! Sorry, ampak jaz sem tud dobila ta občutek (a si že noseča, pa nam nočeš povedat oz. pokazat ) Ker samo v Celju smo se videli, potem pa nič več ... A bi rada, da te prosimo? Mislm, jaz mam 3 otroke pa sem (skor, skor) zmer na srečanjih ... Pa Jooly tud - bilo kuda, Jooly svuda Kaj pa če res prideta z vlakom?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.