|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.10.2008 21:14:06   
sani1
Joj joj ženske ste me nasmejale...

Ti prijemi so res kot v "wreslingu". Je težavno za roke in grozno za ušesa...user posted image

katarinas- naša tudi še živi na majhni nogi in upam, da bo še dolgo...user posted image   Katere bave pa si naročila.

alfabeta- tudi mi še nosimo 0-6 m. Smo pri bolj skromnih, a ne?  katere ima pa tvoja Ajda?

sunny- no vidiš zdej recept od suhic. Jutri bom imela to dieto kako že ena banana ne ne pol banane, pol nektarine in kos kruha. Ampak ne bom šla na telovadbo...user posted image To je recept, da si suh kot katee... Ampak čez tvoje pecivo ga ni... 

katee- ne zameri...

suzana- ti si pa ista suhica tako, da se vzdrži komentarjev...user posted image ( ne zameri je v hecu mišljeno)

nana- priden tvoj Klemen. user posted image zdej pa pri nas nočemo jest zelenjave in sadja. Moja bi najraje še kar mleko pila...user posted image

zdej pa grem pod tuš...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.10.2008 21:19:45   
sani1
nana- to je blo zdej kar nekaj tednov. Sicer sem jaz gledala samo dve ampak dosti. Vem kako je hudo, ker poznam kar nekaj primerov. Sem pa zelo zelo vesela, da ti je uspelo, ker je Klemen pravi cuker in res še toliko večji sonček. Pa priden zdej, ko vse je...  bova mogoče kdaj še na štiri oči kakšno rekle o tem, a prav?  

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.10.2008 21:20:39   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
katarinas- naša tudi še živi na majhni nogi in upam, da bo še dolgo...user posted image   Katere bave pa si naročila.

Naročila sem ji rubin rožice, to so tele:
user posted image  samo so temnejše barve v resnici, kot izgledajo na sliki.
So bolj podobne tem, ki so izgleda nove, takrat ko sem jaz naročala jih še ni bilo:
user posted image

In meni so sedaj všeč še tile:
user posted image

Moram pazit, da ne bo imela kmal toliko čevljev kot jazuser posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.10.2008 21:22:33   
dašabina
Dober večer,,, punce, mi smo pa jedli prvi kostanj in pohane mareleuser posted image
Gašper in mami, držita seuser posted image user posted image user posted image  Sem ravno danes brala o rotavirusu, da razsaja.... Sem doma ful tečna s pranjem rok....
Ta angelček je za vse bolančke...
user posted image
Ajda, pozdravi se...user posted image user posted image

Če je še kdo bolanuser posted image user posted image user posted image
Martinca in Suzana KK, super slikeuser posted image user posted image user posted image  
Sani, jaz sem celo nosečnost gledala take odaje, da se mi je na koncu že mešalo, poznam pa par punc, ki so težko prišle do svojih sončkov, tako da jaz tud vedno nekaj  cmiham zraven, kaj čem, taka sem....
No pa grem naprej brat
Drugač nič novega, se pa smeje moj Miha ko pečen maček, če mu pa delaš še kakšne grimase pa še bolj, pa se mi zdi, da se že malo kuja včasih, kar stran grdo pogleda ... JOj, kako se hitro razvijajo...
Patrik in Aleks, vse naj, naj.... 

user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 2.10.2008 21:31:55 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.10.2008 21:25:37   
ljubljana
Nisem brala pa sem čisto presenečena, ravno sem mali pikici pisala naj gre nujno v bolnico pa berem, da je že pristala v bolnici.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajda tudi ti se čim prej pozdravi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.10.2008 21:26:14   
sani1
Ljubljančanke če bo v sredo lepo vreme se dobimo nauser posted image

Pa se zmenimo v tivoliju v čolnarni recimo 12:15? No povejte....

ljubljana- povej lokacijo kje tebi najbolj odgovarja?

katee- pa se dobimo v sredo? Če ti odgovarja?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.10.2008 21:26:25   
Alfabeta
user posted image tele imamo 0-6m

tele pa večje
user posted image

Ja, sani, naša zgleda da ne bo imela nogice po mamici (39-40), bo bolj pri tamalih, ampak prsi bo pa ziher imela po mamici (košarica C ali D), ker ima že sedaj večje kot kaka pri 8 letihuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.10.2008 21:28:13   
Alfabeta
Dašabina, jaz imam za primere ko se pojavi prva driska kar razkužilo in si potem strikntno umivam roke s tem po previjanju ali pri Filipu, če ga je treba obrisat, ker pri driski se težko sam

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.10.2008 21:28:33   
SuzanaKK
Šel dragi pod tuš, tako da sem še skočila k vam za par minutkuser posted image .

nana priden Klemen, da tako lepo papca. Pri nas kosila ne grejo najbolje, če poje 15 žličk, smo že vsi čisto veseli. On bi jedel samo Bebivita keks kašico, tisto pa 190 ml poje v 5-ih minutah, kar golta, pismo.

Wresling ja, včeraj sem martinci pokazala moj prijem in je revica kar prebledela, a ne martincauser posted image .

sani
moj recept za suhico, jej kolikor ti paše, saj zato sem rekla, da sem se še za katee zraven napokalauser posted image .

Ok, zdaj pa res grem, da ne bo kakega komentarja. Prejle sem namreč nekaj slišala v stilu, samo pete odnesem, ti pa na rruser posted image user posted image user posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.10.2008 21:30:21   
Alfabeta
Ljubljana, hvala za maila.user posted image Lahko še za pravljice prosimuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.10.2008 21:36:40   
ursalara
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.10.2008 21:40:07   
dašabina
Klepetka, tudi tvoje slikice so superuser posted image , HB da je Maruša ok
Me pa zanima, če bo katera izkoristila možnost, da dela manj ur (npr. 6) namesto 8 in če ste že kaj naznanile delodajalcu?
Nočko...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.10.2008 21:44:16   
sani1
katarinas- ja to je res problem. Bodo imeli boljše pa lepše čeveljce kot me...user posted image Jaz pa razmišljam o tistih roza hipotih al pa o teh pikicah...  Se še nisem odločila...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.10.2008 21:45:15   
klepetka
Dober večer,

TRIŠ, dobila. Zlata siuser posted image
samo zate
user posted image

joj, Gašper, bogi bogi. Pa res upam da ni rota , ker zna biti hud.user posted image
Močno stiskam pesti in pošiljam en kup user posted image , da bo resnično kmalu spet vse ok. Mala pikica, tebi pa en velik user posted image
Nana, user posted image  za Klemna, da je tako rad začel jesti.
Lana pa ima zdaj 2 zobla, pa se m izdi da sta tazgornja dva tud skoraj že zunaj. Ko pa ne pusti pogledat.Ja pošteno je to,  meni jih pulijo(zobe namreč), njej rastejo novi. Tako da številčno ne bomo nič prikrajšaniuser posted image

suzana, v mislih sem imela tisto blazino, ki se jo baje dobi v razvojni. Je tud taka penasta .SEm pa zato mislila, ekr so menda te blazine rdeče in zelene . Pa tud mi smo imeli prej puzle, pa ni bil problem, da je drselo, amapak so bili ti puzli tisti, ki so bili sestavljeni iz mini koščkov in Lana, itak, vse takoj razstavit, jaz pa sem potem porabila kar nekaj časa, da sem te koščke prav nazaj sestavilauser posted image user posted image

Mirno noč vam želim

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.10.2008 21:49:50   
sani1
dašabina- jaz bom delala normalen delovnik oz. polni turnus. Bo že nekako šlo. Bo tašča uskočila, ko bo potrebno. Pa teta pa še kdo...user posted image

alfabeta- jaz imam tudi 40 številko in upam, da jo bo imela Manja tudi, da bova lahko malo čevlje menjavale...user posted image   Za joške bo imela pa itak do koroške! user posted image user posted image user posted image   Tile drugi so tudi ful lepi... Pa sej so vsi po svoje...

suzana- ne se pustit dragemu ...user posted image

Zdej pa grem...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.10.2008 21:52:15   
Sunny Morning

A me lahko razsvetiš, kje točno je to?user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.10.2008 22:03:59   
Lunca1
Ojoj kaj berem. Vidim da so virusi res na pohodu. Vsem bolnikom želim čim hitrejše okrevanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.10.2008 22:13:09   
ursulina
joj, joj, res ni prijetno branje, samo bolančki...no mi na srečo ne pašemo več zraven, mami samo še smrka, malček pa se jezi zjutraj in zvečer, ko mami uporabi svoj prijem in nosek sesa user posted image  wrestilng prijemi, ja... jaz sem zdaj pogruntala, da ga primem z levo in ga naslonim nase na previjalni, z desno pa sesam in se totalno zvija, izviti se pa ne more... se blazno joka ampak se zdaj
že hitreje umiri, izsesamo pa svega i svašta user posted image

no, pri nas je novo to, da se je lenart danes prvič sam vsedel in sedaj pridno vadi novo veščino in pa plazi se že tudi del poti po kolenih... user posted image  danes je bil ko živo srebro, niti minute pri miru...

vsi bolančki pozdravite se!!!

mi imamo tudi shoo shoos copatke, 6-12m so zaenkrat kar v redu, sem pa žalostna, ker so za punčke veliko lepši kot za fantke... itak, kaj sploh jambram...

lj. kava v sredo: če bo lepo vreme, je čolnarna super, drugače pa morda kot običajno btc? obljubim da 99,9% pridem že enkrat user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.10.2008 22:30:38   
katee

sunny- no vidiš zdej recept od suhic. Jutri bom imela to dieto kako že ena banana ne ne pol banane, pol nektarine in kos kruha. Ampak ne bom šla na telovadbo...user posted image To je recept, da si suh kot katee... Ampak čez tvoje pecivo ga ni... 

katee- ne zameri...

kok si nesramna!!! Ne, ne zamerim, sej vem, da ni dobro, ampak tako pač je pri meni

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.10.2008 22:32:12   
katee

ljubljana- povej lokacijo kje tebi najbolj odgovarja?

katee- pa se dobimo v sredo? Če ti odgovarja?

user posted image user posted image user posted image  samo če bo lepo vreme!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.10.2008 23:22:09   
Lunca1
bom tudi jaz probala prit

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.10.2008 23:28:57   
nana35

nana- to je blo zdej kar nekaj tednov. Sicer sem jaz gledala samo dve ampak dosti. Vem kako je hudo, ker poznam kar nekaj primerov. Sem pa zelo zelo vesela, da ti je uspelo, ker je Klemen pravi cuker in res še toliko večji sonček. Pa priden zdej, ko vse je...  bova mogoče kdaj še na štiri oči kakšno rekle o tem, a prav?  

Prav,prav.ampak tole ni nobena skrivnost tukaj,veš,sem že večkrat kaj o tem napisala,mogoče nisi brala.
Pa št.nog...jaz imam tudi 40,moj dragi pa 44,tako da bo Klemen tudi bolj velikih nog,čeprav ima zdaj veliko šele 11 cm,čeveljčki št.18 pa so mu 2 cm preveliki.Se mi že od rojstva zdi,da ima tako male nogice.

Zdaj pa res grem,sem se že 1x poslovila danes.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.10.2008 0:20:36   
piba
Zdravo,
sem že odspala eno kitico od 21-24. Še vedno moram z Leo v posteljo, da zaspi. Pa je zaspala še mamica...user posted image
Dobila sem ta rdečo teto user posted image , prvič po nosečnosti. Sem že malo pozabila kako je to.
Copatki: Luškani so. Upam, da so res tako fajni, ker si jih bova tudi medve nabavile. Glede modela in velikosti še morava razmislit.

Vsi bolančki user posted image , mamice ter očki pa user posted image .

Pa lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.10.2008 6:38:15   
dašabina
No pa sem enkrat prva...
Čekiram če je kaj novega glede Gašperja in Male pikice....
LEpo spali, še pančka Miha, men se pa ne da nazaj....

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.10.2008 6:47:24   
dašabina
Anita, vse naj, naj

user posted image

Gašper zate od Mihata....

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?