|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 18:03:50   
Abra
Gigi, sploh nisem opazla, da sem taka čvekulona user posted image za drugo * sem bla pa ful ponosna user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.10.2008 18:05:21   
Abra
Hvala zobarci user posted image najbrž pa malo že teren pripravljaš, da boš pol bol na izi, kajne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.10.2008 18:06:08   
gigi1
Abra sej vem user posted image  ti si bolj tiha voda user posted image  user posted image  user posted image .
Nehi že tolk delat. To te res pupa opozarja, da moraš več počivat. Masažo si pa le omisli user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.10.2008 18:06:28   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

OOOO, ku me je zalilo!!
Sej ne vidm niti tipkovnice!!! ISKRENE ČESTITKE!! žE V DRUGO DANES ZA 2user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mijavček iskrene čestitke!!! Lepo se cartajte!

< Sporočilo je popravil netka34 -- 2.10.2008 18:09:43 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.10.2008 18:08:41   
blanč
Evo mene.
Čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa novim mamicam (mijavček)user posted image user posted image user posted image user posted image , špokarcam, trepetalkam.
En velik objem pa onim, ki jim ni ratalouser posted image . Saj bo, enkrat mora.
Gigi tolkokrat si napisala, da me pogrešaš, da sem mogla začet pisat sporočilo. Toliko stvari se dogaja jaz enostavno ne morem vsega sledit pol sem pa raje tiho kot da kaj neumnega bleknem.
Grethy a nisi ti popldne????

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.10.2008 18:08:50   
Goldy
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MIJAVČKU, PA OČIJU IN MALI EMI TER TRISTANU!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.10.2008 18:09:01   
sabsa
Mijavčku iskreno čestitam za Emo in  Tristana. Upam, da se mamica dobro počuti in da se ob vrnitvi iz porodnišnice kmalu javi tudi nam.

Lara light ti si faca. Pa sta le dva. Čestitke. Vidiš, čeprav si imela le 3 zarodke, sta se kar 2 prijela. JUPI!

Tudi jaz sem čisto zadeta od Utrogestana. Danes in jutri jih moramo popiti, potem pa skozi nožnico. Sem zaspana, počutim se kot da lebdim, pa še malce čuden občutek imam tam spodaj. Kot da me malce napihuje, a trebuh ostaja še vedno enak.

Pozdravček vsem novim na forumu!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.10.2008 18:09:24   
Goldy
Grethy, kako kaj?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.10.2008 18:12:10   
gigi1

Hvala zobarci user posted image najbrž pa malo že teren pripravljaš, da boš pol bol na izi, kajne?

Mah, kaj pa vem user posted image  Mam tak job, da ne morem kaj dost terena pripravit. Saj bom tud pol od doma delala...
Če si pa mislila zobe...sem bila tudi zadnjič pred postopkom na pregledu, da bo pol ja kao ena skrb manj...pa mi je prec po A na prvem srečanju zob počil. Ne moreš se zgleda dost pripravit user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.10.2008 18:15:30   
gigi1
Oj ti moja vijoličnapošast sem te le zbezala na plano user posted image  user posted image  user posted image . Če te pa pogrešamuser posted image . Nobene pametne (foto)stimulacije ni tle gor...jaz jo bom pa počas nucala user posted image  user posted image  user posted image

Kako si mi? Dirkaš, uživaš na polno?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.10.2008 18:18:01   
kajsica
Mijavček, čestitke celotni družinici user posted image user posted image user posted image . lepo se cartajte..

LL, ja čestitke tud tebi!!! bravo in čuvaj se za dvojno srečo, ki jo nosiš!!!!

Hope, jaz se priporočam za ketonal če lahko, ma nimam nič doma protibolečinskega, punkcija pa pred vrati!!!!

Gigi, naj te ne bo strah cist, ti garantiram da jih ne bo...Jaz sem tudi imela nekaj od prejšnjega postopka, pa so bili jajčniki sedaj popolnoma čisti. Boš vidla da bo pri tebi enako. Ti pa verjamem, da te ta s-fact zdeluje, mene tud fejst in HB da bo tega počasi konec!!!

Lučka, HB, da se zadeva umirja. Se jutri vidimo!!!

WP, bom pozdravla mojega "pretepača" user posted image , sam veš drugače je čisto priden pa cartast, pa......je pa največji egoist na tem svetu, to pa je tudi res. Ti samo pokliči, sicer bom jutri malo bolj leteča, grem še v KP, ampak če se ti ne javim, te pokličem nazaj.

Abra, a se je mala damica končno dala prepričat in očiju izpolnila veliko željo?! Me zanima kak je bil njegov izraz na obrazu, ko je to začutil? HB da je imel ušesa predvidevam!

Mišmiš, mene tud samo tisti špegu matra! A morem zavit pred njim ali za njim???? Daj mi na zs pošlji samo naslov, al pa tudi vse skupaj. Sicer se vse ostalo spomnem ampak špegu pa mi daje bage, pa še šofer sem tk da morem bit jaka  user posted image .

Babike men je pa tako slabo....bemti...kot da bi bila noseča....Pa spodaj boli in napihuje in občutek mam kot da bi M prihajala.

En lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.10.2008 18:19:00   
pika74
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke Mijavček za parček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobr, da nism čist vsega prespala user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.10.2008 18:19:25   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

V glavnem vse živo delajo, enkrat stimulirajo, drugč zavirajo,....mi je prav vseen sam, da dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image prov mašuser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.10.2008 18:20:45   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Sisy to je moj prvi ET, pa mi nihče ni stopke omenjal. A tud pri estrofemu bi mi jo morali dat? Shuki si jo ti dobila?
Mal me je net zaje.....

Jest sem bla samo na Estrofemu, nobene stopke, ker nisem imela stimuliran postopek. Tiste ki so imele stimulirane postopke bojo to bolj vedle kako je to pri zmrznjenčkih. Sam Estrofem pa po ET prometrium to je to.

JP, TAKO TERAPIJO MAM TUD JAZ....

ja jest tut...okej pol ne bo nobene stopke, še bolšuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.10.2008 18:20:58   
sonček85

Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mijavček iskrene čestitke!!! Lepo se cartajte!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.10.2008 18:21:07   
pika74

Pika, do kdaj moraš pa ta utrogestan pit? Ni bolje si ga kar vtikat user posted image vsaj zadet nisi user posted image malo najbrž paše user posted image

Prva dva dneva pogoltneš, druga dva dneva pa vtakneš user posted image  Eto. Jutr začnem spodi not dajat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.10.2008 18:22:13   
pika74
Šele zdej vidim.... Sisy - ti maš pa zmer take sexy avatarje tititi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.10.2008 18:22:28   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj ti moja vijoličnapošast sem te le zbezala na plano user posted image  user posted image  user posted image . Če te pa pogrešamuser posted image . Nobene pametne (foto)stimulacije ni tle gor...jaz jo bom pa počas nucala user posted image  user posted image  user posted image

Kako si mi? Dirkaš, uživaš na polno?

Sem tako, tako-solidno se temu rečeuser posted image . 15tega grem na laparo in histeroskopijo, potem pa na banko po everčke, da jih atu Rešu nesemuser posted image
Sem se naročila tudi v MB in imava pogovor "že" 22 januarja, potem pa še 8 mesecev čakanja na postopek, sej bom prej penzijo učakala.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.10.2008 18:24:47   
Abra
Gigi, ja, jaz sem tiha voda user posted image user posted image
Drugače pa ne delam toliko, mam sama pred sabo kar slabo vest, ker se mi zdi, da zrak mešam .. najbrž vsake tolko bolj not padem in ji že ni prav. Pa ravno takrat, ko se odločim kofetkat. Očitno moram naslednjič dva dni prej spat.
Malo dela tudi med postopkom ne škodi, če ne drugega, gre čas hitreje. Čeprav se ga da tut tuki hitro zabit user posted image

Blanči, sej ti ni treba vsega komentirat, važno da se nam javiš. Da vemo, da si ok user posted image

Kajši, sem zamudila prvi pogled user posted image je bil pa vesel, veš da. Imata tudi onadva že dolgo kontakt, ker poslušava AS, brcika je pa brcika user posted image
Tebe pa ta jajčka hudo zdelujejo. Imaš koga, ki te bo na punkcijo peljal in pol doma cartal?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.10.2008 18:24:57   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Šele zdej vidim.... Sisy - ti maš pa zmer take sexy avatarje tititi user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.10.2008 18:25:54   
pika74
Jaja.... sam še zdej ne vem, kaj je tist zravn ustnic? Max?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.10.2008 18:26:11   
sonček33
Mijavček - iskrene čestitke. Bodite srečni. Naj bosta  dojenčka zdrava. Lupčka vsem trem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.10.2008 18:26:56   
Abra
Blanč, kako pa to, da greš na laparo in histero? Je ata na kaj novega posumil? Tale MB je pa res hiter user posted image je pa fajn, da je back up

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.10.2008 18:27:35   
gigi1
Sabsa, ko si ga začneš utikat boš takoj manj zadeta. Uživaj dokler lahko.user posted image Tisto utikanje je bolj zoprno...no...pocasto user posted image

Kajši frnikolce rastejo pa te matra..saj bo kmalu punkcija, pa bo boljš user posted image
Mah s-fact bom že preživela...saj, ko dobim menopur mi bojo dozo s-facta znižali in bo zadeva čist drugačna. Zadnjič me ni nič matralo, dokler mi ga niso dvignili. Očitno je tale konjska doza res malo prehuda za moj "telešček" user posted image .
Ciste sem pa že prepričala, da jih tokrat ne sme bit. Sem mela z njimi en daljši pomenek in mislim, da sem bila kar prepričljiva user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.10.2008 18:28:51   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jaja.... sam še zdej ne vem, kaj je tist zravn ustnic? Max?

balon dddddduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!