lučka 25
|
Zarja, hvala za kavico. Lep špozdrav korošicam. Arneja, . Naberi si novih moči, spočij se od vsega in uživaj z dragim. Ko pa spet prideš med nas, te bomo pa z nasmeškom čakale. obi, to so dobri znaki. Jutri pa ma, da ta polulan in ta rdeč test pokažeta . Že navijam. Še enega za srečo. Abra, super za brco za očija. Se mu pa smeji, kaj? Super. GITA, pa ne no. Shuka, a sosedje pa spet nagajajo. netka, a tebe pa zafrkava. Dobrodošla v klub. Gloria, a pri tebi pa je bila taka živčna vojna. Samo, da je seaj vse v redu. gospodarica, bravo za 6 celic. V nedeljo pa imej lepo postlano posteljico z grelno blazinico za svoje . baci, to se je dogajalo meni. Samo,da sem jaz imela močne krvavitve dva dni, drugače pa ves čas krvave ali rjave izcedke. Ko je to trajalo 17 dni, sem šla h G (to je bilo včeraj) in ta mi je da terapijo - 2x na dan po 1 KT - da se krvavitev ustavi. To pride zato, ker so se hormoni čisto porušili, zbezlali. Ti kar pojdi h G, da to uredita. BEBII, dobrodošla spet med nmi. Med klomifenkami nas je že skrbelo, kje se skrivaš, pa vidim, da ti internet nagaja. Je pa fino, da boš že letos v posopku. Lara, super aza tako lepo novico. Hope, a pri vas naj bi bila pa že kar akcija? Gigi, a ti pa imaš v torek UZ. Naj bo vse črno. Vseostale, lep dan še naprej.
|