|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
2.10.2008 15:47:12   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Vendar mi mismis še ni poslala navigacije. Jaz pol lahko s sabo prinesem kak sok oz brezalko za nosečke in kaj za prigriznit user posted image

Hope, ali si sigurna, da ti nisem poslala navigacije, nekako se mi zdi, da sem ti jo poslala po z.s.
Nič, grem še enkrat poslat za vsak slučaj.

Drugače pa ni potrebno sok nositi ali brez alko, oboje je že na hladnem. Jabolčni in Bavaria non alko, a bo to v redu?

Šele zdaj mam navigacijo, hvalauser posted image .

Hm, kaj pa naj pol prnesemuser posted image . No neki bom že, pa če se bo spilo in pojedlo se bo, če ne pa bo za hude čase ostalouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.10.2008 15:48:17   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vendar mi mismis še ni poslala navigacije. Jaz pol lahko s sabo prinesem kak sok oz brezalko za nosečke in kaj za prigriznit user posted image

Hope, ali si sigurna, da ti nisem poslala navigacije, nekako se mi zdi, da sem ti jo poslala po z.s.
Nič, grem še enkrat poslat za vsak slučaj.

Drugače pa ni potrebno sok nositi ali brez alko, oboje je že na hladnem. Jabolčni in Bavaria non alko, a bo to v redu?

Šele zdaj mam navigacijo, hvalauser posted image .

Hm, kaj pa naj pol prnesemuser posted image . No neki bom že, pa če se bo spilo in pojedlo se bo, če ne pa bo za hude čase ostalouser posted image

sebe in tvojo user posted image . To bo čisto dovolj user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.10.2008 15:50:43   
Hope2
Zdajle gledam zemljevid in opažam, da bi skoraj bili sosedi oz sovaščaniuser posted image . Zelo fajn krajiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.10.2008 15:53:10   
mismis

Zdajle gledam zemljevid in opažam, da bi skoraj bili sosedi oz sovaščaniuser posted image . Zelo fajn krajiuser posted image

A ne, midve s Pikovit že veva user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.10.2008 15:54:18   
mismis
Ok babuške moje, zdaj pa moram iti, me moj že kliče, da greva domov.
Se tipkamo zvečer

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.10.2008 15:54:42   
lučka 25
Zarja, hvala za kavico. user posted image

Lep špozdrav korošicam. user posted image

Arneja, user posted image user posted image user posted image . Naberi si novih moči, spočij se od vsega in uživaj z dragim. Ko pa spet prideš med nas, te bomo pa z nasmeškom čakale.user posted image

obi, to so dobri znaki. Jutri pa ma, da ta polulan in ta rdeč test pokažeta user posted image . Že navijam. Še enega user posted image  za srečo.

Abra, super za brco za očija. Se mu pa smeji, kaj? Super.user posted image

GITA, pa ne no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka, a sosedje pa spet nagajajo.

netka, a tebe pa user posted image  zafrkava. Dobrodošla v klub.

Gloria, a pri tebi pa je bila taka živčna vojna. Samo, da je seaj vse v redu.user posted image

gospodarica, bravo za 6 celic. V nedeljo pa imej lepo postlano posteljico z grelno blazinico za svoje user posted image  user posted image .

baci, to se je dogajalo meni. Samo,da sem jaz imela močne krvavitve dva dni, drugače pa ves čas krvave ali rjave izcedke. Ko je to trajalo 17 dni, sem šla h G (to je bilo včeraj)  in ta mi je da terapijo - 2x na dan po 1 KT - da se krvavitev ustavi. To pride zato, ker so se hormoni čisto porušili, zbezlali. Ti kar pojdi h G, da to uredita.

BEBII, dobrodošla spet med nmi. Med klomifenkami nas je že skrbelo, kje se skrivaš, pa vidim, da ti internet nagaja. Je pa fino, da boš že letos v posopku. user posted image  user posted image  user posted image

Lara, super aza tako lepo novico. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Hope, a pri vas naj bi bila pa že kar akcija?user posted image

Gigi, a ti pa imaš v torek UZ. Naj bo vse črno.user posted image

Vseostale, lep dan še naprej.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.10.2008 15:56:32   
lučka 25
A ja, da še javim kako je sedaj z mano. Krvavo se ne obrišem več, tako da se vse skupaj ustavlja. Zdaj je le še občasno malo prozorne sluzi z rjavim izcedkom. Jaz računam, da se bo vse umirilo in bo to to.user posted image

Edina težava pa je, da mi te KT povzročajo mooočne glavobole, skoraj migrene. Ampak bom potrpela, samo da se vse uredi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.10.2008 15:56:55   
womanpolice
Gitkauser posted image user posted image user posted image bodi močna za naprej!!

Hedviga... seveda pridem, da vidm tvoj lepo zaobljen trebušček user posted image  user posted image   user posted image

Punce... kratka bom, ker sm v službi... imam notranje delo in pišem nekaj za šefe... zato ne morm kaj več napisat.

včeraj sm imela službo do danes 1ih zjutraj, danes pa popoldan ob 13ih pa do 20ih, jutri pa ob 7ih do 14.00 ure... tko da se tipkamo šele jutr popoldan...

Lep večer vsem...

KAJŠICA... Če te danes ne pokličem, te jutr dopoldan.... lp ... pa pretepača pozdravi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.10.2008 15:59:30   
hedviga
Lara, bravooo!!user posted image user posted image user posted image

Hope, nujn pridi, da si ogledam tvoj bušček user posted image  Pa da ne bom sama soka pila user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.10.2008 16:01:43   
pika74
Ojla šiške user posted image ,

kako kej?

Najprej en veeeeelik obkem GITI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako je narava kruta...user posted image .

Potem in hura lari light za 2 gestacijski vrečki user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se opravičujem, k nism čist na tekočem... ma sm od tega utrogestana čist zadeta. Zdele si kuham kosilo... pa se bojim, da bom zravn zaspala user posted image user posted image . Ahja.

Mi pa gre na boljš.

Hope a ti si na naši celini? Jst bi te tud rada enkat srečala, sam ta petek bom še ležečki... upam, da bo še prilika, preden pobegneš v inozemstvo user posted image .

Nikita... pozdravljena- se mi zdi, da je bla nikita, k je omenila, da sva se srečale na GK. A veš, da je una, k je sedela na drugi strani mene... bila odpeljana s posteljo v zgornji štuk... boga revca... user posted image . Se spomneš, k je rekla, da je imela dan prej delno punkcijo in da je ful napihnjena... boga punca.

No, zdej bo pa že južna kuhana. Njami...

Držte se!

LP
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.10.2008 16:11:13   
Hope2
Lučka, zgleda da nismo več vajeni teh hormonov iz KT, ker ko sem jih jaz mogla po dooooolgem času jemat pred zadnjim postopkom, sem tudi imela grozne glavobole. Ampak samo prvih par dni, pol pa je minilo. Upam, da se ti res uredi zadeva, ma ni hujšega, ko te neki tam dol zajebavauser posted image

Hedviga, moj je mičkeni, tvoj je najbrž že zdaj večji, ko imaš dva razgrajačauser posted image .

Pika74 ne skrbi, nič ne bomo pobegniliuser posted image , zgleda da ti res mal zadeta od utrogestanauser posted image , saj ne živimo več pod palmo, smo se vrnili poletiuser posted image . Hitro krevanje, ker te deca čakajouser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.10.2008 16:15:21   
sonček85
BEBIII:superrrrrrrr te že pogrešamo.In tudi punce na m pričakujemo oktobra II sprašujejo po teb.sRREčnooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.10.2008 16:26:15   
pika74

Pika74 ne skrbi, nič ne bomo pobegniliuser posted image , zgleda da ti res mal zadeta od utrogestanauser posted image , saj ne živimo več pod palmo, smo se vrnili poletiuser posted image . Hitro krevanje, ker te deca čakajouser posted image

U super. Pol pa mamo šanse, da se spoznamo user posted image .
No, jst grem kr mal spat.... ker sm čist zadeta... vam rečem, k en đanki... boh ne dej, da bi mogla zdele avto pelat... najbrž bi se slabo končal.

Lahko noč pupe user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.10.2008 16:29:19   
gigi1
Lučka user posted image  super sem tolk vesela, da se zadeve umirjajo. Za glavo pa kaj vzemi. Brez veze, da te matra. Pri meni pa v torek še ne bo nič črno. Zdej me  s s-factom na 0 spravljajo. Samo upam, da ne bo cist, da dobim menopur za naprej. Pol se pa priporočam za navijanje, da bo polno jajc user posted image

Bebi user posted image  user posted image  user posted image  za dogovor za postopek. Saj zdej bo pa čas kar hitro minil.

Pika a ne kolk ta utropizderaj zadeva prve dni user posted image .

Hope Hedika ma pa tud tolk majhnega bušija, da ni za verjet, da ima 2. Je tud ena suha južina user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.10.2008 17:30:52   
Abra
Pravkar sem dobila Larin sms, naj posredujem novico dneva

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mijavček iskrene čestitke!!! Lepo se cartajte!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.10.2008 17:35:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

V veliko veselje in srečo sta povečala družino za 100% EMA (1810g, 43 cm, ob 10:03) in TRISTAN (2160g, 44 cm, ob 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole pa bo jutri za zapit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.10.2008 17:43:00   
mismis

Ponosna mami in očka

No tole novičko pa čakam že cel dan. Bravo Mijavček, Bravo Ema in Bravo Tristan, pa še en Bravo za očija

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.10.2008 17:43:30   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ponosna mami in očka

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole pa bo jutri za zapit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bosta otročka zdrava in nasmejanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo lepi imeniuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.10.2008 17:51:12   
gigi1

Ponosna mami in očka

JEEEEE. BRAVO MIJAVČEK, BRAVO EMA IN TRISTAN, BRAVO ATA MIJAVČEK 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ABRA IN LARA HVALA VAMA ZA PRELEPE NOVIČKE

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.10.2008 17:53:24   
Abra
Sisy, so ti punce že napisale. Zdaj, ko jemlješ estrofem od začetka M ti zavira ovulacijo, istočasno pa debeli sluznico. Ko bo dovolj debela, bo čas za ET. Če ciklusi in ovulacije niso redne, je to najboljša priprava za zamrznjenčke. Prav tako takoj po stimuliranem postopku, saj je prvi ciklus po, velikokrat malo drugačen.

Obi, držim pesti za jutri! Zakaj bi pa še za FSH dala kri?

Gita, vem, da na GK prakticirajo spontan postopek, mogoče pa tebi progesterona manjka. Če še ni prave tečke, si ga začni vtikat. Meni so se tudi v teh dnevih začeli izcedki in sem povečala dozo, pa se je lepo umirilo. Včasih je dohtarjem tudi treba pomagat. Držim pesti!

Lara, še enkrat, jupiiiii!! user posted image user posted image

Hope, upam, da sta zdaj ok. Še kak mesec bi le blo fino zdržat, kajne? user posted image

Lučka, smo da gre na bolje user posted image migrene so pa tečne ... sej bo kmalu vikend, si boš odpočila in bo bolje.

Pika, do kdaj moraš pa ta utrogestan pit? Ni bolje si ga kar vtikat user posted image vsaj zadet nisi user posted image malo najbrž paše user posted image

Jaz sem pa našo pupo tko hvalila, zdaj mi pa že par ur takega vraga dela, da ne vem več kaj počet user posted image tko me trebuh boli, ne vem al bo spet nenormalno zrastel al kaj? Pa še eno lepo srečanje sem zato zamudila user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.10.2008 17:57:12   
gigi1
Abra a je pupa čist zdivjala odkar je atija prvič brcnila? Šalo na stran...kaj se dogaja? A se tolk premetava, da te trebuh boli, al kaj?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.10.2008 17:59:29   
gigi1
Gretka draga daj povej kako si? Te missamo zadnje čase user posted image . kako je Libika? pa tvoj lubek? In kje je naša vijolična pošast? Saj vem, da kofetkata, pa pirčkata...sam dejta no še z nami kakšno rečt user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.10.2008 18:01:41   
gigi1
Abra čestitke za 5* user posted image  user posted image  user posted image . Zdej si pa tud ti diplomo za klepetanje dobila user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.10.2008 18:02:28   
Abra
Ja, zdivjala najbrž user posted image user posted image ma ne vem. Sej me včasih podobno boli, pa neki bolj trd trebuh je. Počivat moram, tko ponavadi rešujem in je bolje. Očitno sem danes preveč sedela za računalnikom (delala) zdaj sem na kavču in gre. Ne paše ji, če sedim. Ležat se mi pa tut ne da oz. me začne v križu bolet. Bo treba na kako masažo počasi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.10.2008 18:03:37   
gigi1
Da vam povem zakaj tolk tle visim user posted image . Sem bila z zobarco zmenjena, pa mi je odpovedala. Zdej sem pa doma, pa pečenko mam u ror, pa našga čakam da pride na večerjico. Končno mam mal cajta. Zahvala gre seveda moji zobarci user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jane ali Quinny
j.urska

Kateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?

Jane (48%)

Quinny (52%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!