|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 2.10.2008 8:24:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex punce jaz za jutri še ne vem a bom al ne, ker sem dans tolk slabe volje, ker so mi vsi 4 popili vse živce, kri in še kaj. Znorela sem skor. bom vidla, če se mi bo dalo jutri tolk vozit. dans sem od vožnje čist avt, tamala tud je čisto zdrmana, je šele zdaj zaspala. Mislim, da je ne bom 2 dni okoli vozila, ker pol se nama ritem totalno podre. Če bo dež pa pridem, ker pol itak ne morema ven. Pa ful je nekih semaforjev na cesti, pa kr neki delajo in pol stojiš, pa se mi je začela cvindrat zadaj,....... res mi ni. Nimam več kilometrine. včasih mi ura v avtu ni predstavljala nič 8sem se vsak dan vozila na fax v MB) zdaj, ko pa se nič ne vozim mi je pa groza. Mogoče pridem obljubim vam pa nič ne. pa še z mojim sva se celi dan neki kregala, tako da me je minlo do vsega. potolažil me je edino nakup v H&M samo ne smem pogledat kolk sem zapravla , ker je šlo 300€ v luft. No sicer pa easy come, easy go (sem adnjič zadela 400€ na uni oddaji srečna linija , pa sem danes vse zagonila za cote , ampak za krst bomo pa lepi) lex, si danes kaj bolje??? Evo, samo zate . Za vsakim dežjem posije sonce, pravijo. Me, ki ostajamo doma, te bomo pa zelo vesele na čveku na RR.
|
|
|