|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
1.10.2008 14:18:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, meni se zdi boljši nalov albuma HARD TO GETuser posted image Anja je prav fina gospa, Žan se pa na vse pretege trudi in trudi

ooo ne, to pa sam zgleda tko user posted image . Anja mu je ful govorila, lupčke pošiljala pa ga božala, on je pa neki časa sam gledal, pol pa kr navali narodeuser posted image !

kok sta srčkana user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Je katera pogledala moj album? me zanima, če so zdaj zaklenjeni al ne? sem nekaj včeraj probavala, pa ne vem če je ratalo...
Kak se zaklenejo, jaz sem dala "samo jaz" a zdaj bi vas pa morala dat med prijatelje...? kaj mi lahko ena prosim razloži...

To bi tud jest rada vedela?user posted image  Albumov se pa ne vidi. user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš.

Mi smo mel pa zdele eno uro dretja. Ne vem kaj ji je, dons je že parkrat bruhala. Upam da ne zboli kej.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.10.2008 14:19:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Jest bi potem kr pri Pošti k vem kje je,Jana a si za al bi raje tm k je Edina rekla?K jest kokr sm smotana za te ceste bom zihr kje zalutalauser posted image

ni panike bom že našla pošto 

Anitka, sem vzela na znanje. Sam kako se to doda med prjatle???

lepa hiška estrella..
med prijatelje kr klikn spodi ko so albumi in ZD na kontakt, pa si prijatlcauser posted image

naty pa kaj ti Žanu ne daš nič za jest, da more postlo glodat ?user posted image

čmrlika jst tvojega albuma ne vidim user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.10.2008 14:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Jest bi potem kr pri Pošti k vem kje je,Jana a si za al bi raje tm k je Edina rekla?K jest kokr sm smotana za te ceste bom zihr kje zalutalauser posted image

ni panike bom že našla pošto 

O super.Zlata siuser posted image user posted image

Anitka, sem vzela na znanje. Sam kako se to doda med prjatle???

lepa hiška estrella..
med prijatelje kr klikn spodi ko so albumi in ZD na kontakt, pa si prijatlcauser posted image
grem probat

naty pa kaj ti Žanu ne daš nič za jest, da more postlo glodat ?user posted image  
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čmrlika jst tvojega albuma ne vidim user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.10.2008 14:27:24   
Naty*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej ste me pa dobile....user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.10.2008 14:28:13   
Čmrlika
Eh tole z albumi je preveč dela, če hočem met kao zaklenjenega, moram vnest se vaše naslove? user posted image  Grrrruser posted image  butasto...

A zdaj se sploh nobenga ne vidi , al kja?user posted image  

Ne morem zaspat, mi bo nos vtrgalo, in meni operil nič ne pomaga...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.10.2008 14:47:57   
špelin@
Ma sem jezna kot user posted image  Mala pika ima v vrtcu kosilo in tam nič ne poje! Danes je pojedla dobesedno nič!! Odkar je v vrtcu, je pojedla vsaj pol obroka samo včeraj. Pa ok, sem si rekla prvi teden, naj ji bo. Drugi teden je imela malo krize in sem rekla, ni sile, če ne je. Zdaj bi pa frača že morala jesti user posted image  Kosilo je namreč 1,05 EUR na dan in nimam denarja za odmet user posted image  Žal pa tudi vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic niso ravno avtoritete, da bi znale otroku dopovedat, da mora jest. Se še spomnim vzgojiteljice od velike pike, pri kateri so vsi otroci vsaj nekaj pojedli, ker je znala uveljavit komando. Tako da sem zdaj obupala in sem se odločila, da ji s prihodnjim tednom odjavim kosilo! Ravnokar za mizo maže drugi krožnik segedinarja s polento, frklja salamenska!

Bom kasneje pogledala fotke in kaj pokomentirala user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.10.2008 14:57:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ma sem jezna kot user posted image  Mala pika ima v vrtcu kosilo in tam nič ne poje! Danes je pojedla dobesedno nič!! Odkar je v vrtcu, je pojedla vsaj pol obroka samo včeraj. Pa ok, sem si rekla prvi teden, naj ji bo. Drugi teden je imela malo krize in sem rekla, ni sile, če ne je. Zdaj bi pa frača že morala jesti user posted image  Kosilo je namreč 1,05 EUR na dan in nimam denarja za odmet user posted image  Žal pa tudi vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic niso ravno avtoritete, da bi znale otroku dopovedat, da mora jest. Se še spomnim vzgojiteljice od velike pike, pri kateri so vsi otroci vsaj nekaj pojedli, ker je znala uveljavit komando. Tako da sem zdaj obupala in sem se odločila, da ji s prihodnjim tednom odjavim kosilo! Ravnokar za mizo maže drugi krožnik segedinarja s polento, frklja salamenska!

O, špelina, mala je pa zrela za tvoj valjaruser posted image  Vem kako je če se mali delajo norca iz hrane. Sem imela enak problem, samo jaz sem ga mela v celodnevnem varstvu in se kosila ni dalo odjavit. Se je pa le vnesel in začel jest.

Jaz sem sedaj skoraj zgubila živce. Alja ni jedla 5h in ona ne bo zizala, sem si spumpala in tudi po flaši ne bo, sem naredila še AM ...tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ji dala riž z breskvo kašico, je pa vse pojedla. Jaz res ne vem več kaj je z mojim otrokom. Pri tej starosti bi morala živeti od mleka, ta mali user posted image  ga zavrača!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.10.2008 14:58:53   
hijenca
špelin dobro te razumem, da si huda, ker mala pika noče jest v vrtcu. Je pa po novem prepovedano vzgojiteljicam, da bi otroke silile s hrano. Ker je to mučenje otroka. Če hočejo jest, bodo jedli, če ne pač ne. Samo tak za informacijo ti povem, kot vzgojiteljica user posted image user posted image user posted image .

naty prosim če daš Žanu nekaj za jest, da ne bo posteljice glodal user posted image user posted image user posted image .

No mimogrede, Videk se je pa odločil, da bo to knjigico iz blaga pojedel. Flaška mu danes ne gre, je pojedel danes 120 mlekeca. Sem mu raje banano z jabolkom prej dala, mu je bolj pasalo. Pa en Plasmon keksek sem mu nadrobila noter. Ima tako poln nosek, da ne more iz flaše vlečt. user posted image user posted image user posted image  Pa sedaj bo tako knjigico pojedel, pa ne bo več lakoteuser posted image user posted image user posted image .

Izkušene mamice, eno vprašanje.
ALi lahko 2x na dan je sadje? Ali bi bilo boljše, da mu kašico iz mlekeca nardim, da bo tudi lahko na žličko jedel???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.10.2008 15:05:00   
jana81
 Sem ji dala riž z breskvo kašico, je pa vse pojedla. Jaz res ne vem več kaj je z mojim otrokom. Pri tej starosti bi morala živeti od mleka, ta mali user posted image  ga zavrača!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kakšen riž ji pa daš??

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Izkušene mamice, eno vprašanje.
ALi lahko 2x na dan je sadje? Ali bi bilo boljše, da mu kašico iz mlekeca nardim, da bo tudi lahko na žličko jedel???

no jst nisem izkušena mamica user posted image , ampak moj Nejc je prejšni teden jedle 2x na dan kašice iz sadja, ta teden pa zjutraj sadje, zdle za kosilo pa zelenjavo, danes bodo bučke.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.10.2008 15:05:59   
špelin@
špelin dobro te razumem, da si huda, ker mala pika noče jest v vrtcu. Je pa po novem prepovedano vzgojiteljicam, da bi otroke silile s hrano. Ker je to mučenje otroka. Če hočejo jest, bodo jedli, če ne pač ne. Samo tak za informacijo ti povem, kot vzgojiteljica user posted image user posted image user posted image .

ADIJO, PAMET!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Kristus, to je zelo podobno eni drugi fori, ki jo je v OŠ naše velike pike pomolil učiteljem pod nos en blazno "pameten" starš - ker se njegovemu frocu ni dalo delat domačih nalog, je pisal na ministrstvo za šolstvo, kako je z dom. nalogami in dobil pisno obrazložitev, da niso obvezne... In se zdaj ta smrkavec reži učiteljem v faco!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.10.2008 15:10:45   
špelin@
Estrella*, vrag je, če user posted image  zavrača mleko... Moja velika pika je začela s tem, ko je dopolnila pol leta, takrat ni bilo več panike in sem ji mleko nadomestila z mlečnimi izdelki: jogurt, skutke, puding,... Kaj pa kakšno mlečno kašico, to poje??

hijenca, ne vem, koliko časa z Vidkom že uvajata GH, je pa res, da bi bilo fino, če mu daš namesto 2x sadje pač 1x sadje, drugič pa zelenjavo. Ali pa kakšno mlečno kašico na žličko?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.10.2008 15:13:52   
Naty*

ADIJO, PAMET!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Kristus, to je zelo podobno eni drugi fori, ki jo je v OŠ naše velike pike pomolil učiteljem pod nos en blazno "pameten" starš - ker se njegovemu frocu ni dalo delat domačih nalog, je pisal na ministrstvo za šolstvo, kako je z dom. nalogami in dobil pisno obrazložitev, da niso obvezne... In se zdaj ta smrkavec reži učiteljem v faco!!!

O fak, kaj vse človek ne zve user posted image . Sej ni blo prav, da so včasih učiteljice metale frocam ključe v glavo in jih teple z ravnili, ampak tole danes pa tud ni nič več. Mal avtoritete jim pa tud morajo pustit user posted image .

No mimogrede, Videk se je pa odločil, da bo to knjigico iz blaga pojedel.

Očitno nismo pri nas edini, ki otroka hranimo z "neživili" user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Estrella* vi boste pa očitno mogl kr na hitro na GH preklopit, ker je mala po moje orng zrela za to user posted image . Naj ti še tole povem (ne vzemi kot predlog, ampak samo kot informacijo user posted image ). Sm zadnjič zvedla za eno, ki ji je zmanjkalo mleka, njena punčka je stara pa 7 mesecev. Je vprašala P, če naj ji sedaj daje AM, pa ji je rekla, da če je bla skoz dojena, bolj priporoča 2/3 alpskega mleka in 1/3 vode. user posted image  Zanimivo ane?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.10.2008 15:16:15   
špelin@
Čmrlika, kakšen cukr je tvoja mala user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz vidim tvoje albume! Kaj je treba pravzaprav narediti, da so komu dostopni, po mojem bom kje drugje odprla albume, tale RR prenova teh zadev mi je čista tema... user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.10.2008 15:18:46   
hijenca

no jst nisem izkušena mamica user posted image , ampak moj Nejc je prejšni teden jedle 2x na dan kašice iz sadja, ta teden pa zjutraj sadje, zdle za kosilo pa zelenjavo, danes bodo bučke.

Nič jokat. Pa nisem tako mislila. user posted image user posted image  Saj veš, kak sem mislila. Sem pa zelo vesela tvojega nasveta. user posted image     user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.10.2008 15:18:52   
Anonimen

Čmrlika, kakšen cukr je tvoja mala user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz vidim tvoje albume! Kaj je treba pravzaprav narediti, da so komu dostopni, po mojem bom kje drugje odprla albume, tale RR prenova teh zadev mi je čista tema... user posted image user posted image

Sm lihkar pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.10.2008 15:22:55   
tally

Hej Špelin@ upravičeno si jezna, sploh zato ker se to vse plača. Sej vem da tamali tega ne zastopijo. Je pa čudno, da zdrži toliko brez hrane, a zajtrk poje? Kako je Gregi?

Estrella* očitno tvoja mala hoče biti velika in papati gosto hrano in ne mlekeca. A to zavrača skos ali ima samo taka obdobja?  Žanko pa bo še pojstlico popapuuser posted image user posted image user posted image . Božček to ga morajo zobki matrat.

Čmrlika pozdravi se user posted image user posted image user posted image , pa upam da se Tajika ne bo nalezla. Sem pogledala slikice, mala je pravi fotomodeluser posted image .

jaz mam pa 1 vprašanje:

Sem Emiliji ponudila korenčkov sok, jabolčni sok in kašico iz jabolk, ne vse naenkrat, da ne boste mislileuser posted image , vsako stvar tri dni, in je vsakič pojedla čez nekaj časa pa vse to zbruhala. Pa nisem ji dala veliko, toliko kot je hotla. A to pomeni, da še ni pripravljena na GH? Naj še malo počakam ali nadaljujem?

< Sporočilo je popravil tally -- 1.10.2008 15:23:22 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.10.2008 15:27:47   
Estrella*

Estrella*, vrag je, če user posted image  zavrača mleko... Moja velika pika je začela s tem, ko je dopolnila pol leta, takrat ni bilo več panike in sem ji mleko nadomestila z mlečnimi izdelki: jogurt, skutke, puding,... Kaj pa kakšno mlečno kašico, to poje??

hijenca, ne vem, koliko časa z Vidkom že uvajata GH, je pa res, da bi bilo fino, če mu daš namesto 2x sadje pač 1x sadje, drugič pa zelenjavo. Ali pa kakšno mlečno kašico na žličko?

Podpišem. Ni sicer nič narobe, če poje sem ter tja 2x sadje, priporočajo pa bolj mešan jedilnik.

jana: Riž-breskev je kupljena kašica od frutka. Naša jo obožuje. Kupim malo 120g in bi ona kar še papcalauser posted image

špelin: ja zjutraj sem ji naštimala riževo kašico od novalaka z 100ml mleka in je pojedla. Mora pa bit kar fejst gosta. Mleko ji podturim s pasirano banano, sam tam ga več kot 40ml ne moremuser posted image

Punce, ve ki že dajete GH, koliko na obrok približno popapcajo vašiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.10.2008 15:31:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Hej Špelin@ upravičeno si jezna, sploh zato ker se to vse plača. Sej vem da tamali tega ne zastopijo. Je pa čudno, da zdrži toliko brez hrane, a zajtrk poje? Kako je Gregi?
Ja, zajtrk nekako poje. Gregi še vedno kašlja, drugače je zelo dobre volje user posted image

jaz mam pa 1 vprašanje:

Sem Emiliji ponudila korenčkov sok, jabolčni sok in kašico iz jabolk, ne vse naenkrat, da ne boste mislileuser posted image , vsako stvar tri dni, in je vsakič pojedla čez nekaj časa pa vse to zbruhala. Pa nisem ji dala veliko, toliko kot je hotla. A to pomeni, da še ni pripravljena na GH? Naj še malo počakam ali nadaljujem?
Uf, težko komentiram... user posted image  Mogoče bi bilo najbolje vprašati pediatra? Kaj pa, če ji poskusiš dati mlečno kašico na žličko, da vidiš, kako bo odreagirala na to?

Jaz sem našemu princu v nedeljo začela dajati dopoldan par žličk korenčkovega soka in je vse ostalo v njem. Zdaj že točno pozna žlico in začne odpirati usta kot ptiček, ko jo zagleda user posted image  Korenček je bil njegov prvi nov okus, dobival je po nekaj žličk soka 4 dni zapored, jutri bo dobil jabolčni sok.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.10.2008 15:37:15   
Estrella*
Naty: to pa prvič slišim, da je P kaj takega predlagaluser posted image No, poznam primerke, ki so že od 4m naprej papcali žitne kašice na alpskem mleku, vendar mora biti s 3,5 maščobe, ne manj. Naš mali user posted image  ne mara mlekca, mogoče bo paalpskega bolj porajtala in bo po mami, ki alpsko mleko obožujeuser posted image No,  s tem bomo še počakali. Upam, da bo kake skute, jogurte rada jedla.

tally: ob tvojem vprašanju sem pa v dilemi. Jaz bi mooče kak teden počakala in poskusila znova s tistim živilom ob katerem je najmanj bruhala. Če bi še enkrat, bi počakala do 6m.

čmrlika: tak cukrčk je Tajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.10.2008 15:40:22   
jana81
jana: Riž-breskev je kupljena kašica od frutka. Naša jo obožuje. Kupim malo 120g in bi ona kar še papcalauser posted image  

Punce, ve ki že dajete GH, koliko na obrok približno popapcajo vašiuser posted image

aha, ker men še vedn ni jasn kaj je riž za dojenčke in kje se dobi, al je to isto kot riževi kosmiči?user posted image

naš bi včasih pojedel cel frutek, čeprav mu dam samo pol, danes mu pa marelica ni šla preveč dol, lahko pa tud da ni bil alčen, ker mu dajem nekak eno uro in pol po dojenju. Zdle že 2 uri spi in ko se zbudi mu bom dala bučke, če ne bo prehudo lačen že.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.10.2008 15:41:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

sem nekje prebrala, da če otroku prehitro po dojenju ali steklenički ponudiš GH da lahko potem vse zbruha...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.10.2008 15:42:54   
tally

Špelin@ in Estrella hvala za odgovore, bom počakala kak teden, mogoče pa še ni pripravljena.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.10.2008 15:44:10   
Taula
Vidim da že vse dajete GH. Jaz še ne upam, ker ne vem ali ima alergijo na mleko.user posted image  Moram preveriti če imajo frutki in te zadeve mleko notri.user posted image
Vse kupujete ali same doma naredite sokeca. Kaj to jabolko date v sokovnik ali kako delate sokece?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.10.2008 15:47:37   
Estrella*
jana: novalac al pa od milupe je riževa kašica po 4m , vendar niso kosmiči tako kot rižolino, čokolino, ampak kot prah.A ta malga al ta velikega frutka pol popapca????

tally: jana ima prav, mi je P rekel, da naj dam Alji po dojenju kašico, samo mora obvezno orng podreti kupčka.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.10.2008 15:50:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Vidim da že vse dajete GH. Jaz še ne upam, ker ne vem ali ima alergijo na mleko.user posted image  Moram preveriti če imajo frutki in te zadeve mleko notri.user posted image
Vse kupujete ali same doma naredite sokeca. Kaj to jabolko date v sokovnik ali kako delate sokece?

najprej sem korenček in jabolko skuhala doma, in zmiksala z paličnim, pol sem pa ugotovila da so frutki tud super zadeva, in zdej sem dajala frutke (banana-breskev,marelice), zelenjavo pa kuham doma.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?