jooly
|
Evo, na sporedu je fuzbal in mam čas za RR Mal sem vas na hitr preletela, če sem kej pomembnega spustila, se pardoniram. Tanaya... Tud jaz sem bla najprej kr mal šokirana ob tej novici, da nista več skupaj in verjamem, da si rabla neki časa, da se sestaviš. Spoštujem to, da si tud tako osebno stvar delila z nami, kar mi daje vedet, da smo vredne zaupanja in da znamo prisluhnit in rečt kako dobro besedo. Verjamem, da je prav tko kot je, in da sem in tja sigurno še pridejo težki dnevi in trenutki, ampak trenutno je pomemben Taj in če mu oba dajeta tisto, kar najbolj potrebuje, torej ljubezen, toplino in varnost, potem ni pomembno, iz katere smeri neba to prihaja. Murenček... najprej en veeeeelik vse najboljše za našega prvega "novemberčka" In hvala za napisano domačo lekarno in antibiotikih. Zapis je samo še dodatno potrdil moje slutnje in razmišljanje Srečanja... občutek imam, da bo vsak dan težje izvedljivo, da se vse dobimo. Nekatere že celo delajo, druge se uvajajo... Jaz npr. grem jutri na zadnji posvet k moji varuški, v ponedeljek pa začnem z uvajanjem, tko da se bom težko prilagajala uram. Če mi bo pa kdaj uspelo, pa tok boljš! Nana Liza... a veš da je meni zdaj v drugo tud precej težje in velik bolj čustveno doživljam tale "razkol", ki naju čaka. Al pa sem samo vse že pozabila Ne glede na to, da sem in tja že komej čakam, da se spravim med "neporodniške ljudi" (kar seveda ne pomeni, da z vami ne uživam - prav nasprotno!!) , da se začnem pogovarjat o filmih, knjigah, kakšnem žuru, gospodarski recesiji... da mal opustim debate o plenicah, kašicah ipd.... Ampak ko se spet spomnim, kaj vse to potegne za sabo, mam ornk cmok v grlu. Čeprov sem prepričana, da bo meni težje, kot njej. Brina... Tudi Kim seveda Tini pošilja en za 10. mesec, čeprav jo je prehitela za 1 mesec Kahlica... računam, da jo bom nekomu "naročila" za rojstni dan, potem bom pa vidla, kako in kdaj jo bomo prakticirali. Vse bo odvisno od njenega interesa. Sonchek.... a ti se tud staraš?? Vse naj naj!! Aja, btw. pravljice so pa že skor zribane, tok jih poslušamo Kaja... tebi pa en velik
< Sporočilo je popravil jooly -- 1.10.2008 22:06:18 >