|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
1.10.2008 17:29:59   
tintin
Mama11 - pokliči na Hoferjevo centralo, ti bodo povedali kje še imajo. Ponavadi za te večje stvari povedo. Cifra je pa na nj. spletni strani.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
1.10.2008 17:32:17   
tintin
veste, da pa jaz po eni strani kar komaj čakam konc porodniške. Sploh ob sredah, ko sem sama do 18h. Tamal spi samo eno uro dopoldan (če je sreča) nato pa energije za izvoz. Pa seveda same neumnosti špiči...user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
1.10.2008 17:35:20   
tintin
Sonchek, vse naj naj naj tudi od nas!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.10.2008 20:23:31   
mklks
helou!

ja kje pa ste vse danes?? sama tle gor strašim:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.10.2008 20:24:46   
mklks
aja, da povem...kupili sva super fitke v massu in sem ful zadovoljna z njimi....tudi ema jih je mela danes zelo rada gor:)

pa fajn je, ker niso drage...sploh če jih primerjaš s cicibankami

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
1.10.2008 20:26:33   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

veste, da pa jaz po eni strani kar komaj čakam konc porodniške. Sploh ob sredah, ko sem sama do 18h. Tamal spi samo eno uro dopoldan (če je sreča) nato pa energije za izvoz. Pa seveda same neumnosti špiči...user posted image

joj jst pa prov nč....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Vse vse najboljše Staš in Sonchekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Za lepši večer,vam bom en test prekopirala!!!

Vas pa opozarjam,da ne naprej brat,ker pol je brezveze!!!!!!!!!

Aha,ju3 ob 17 imam stanovanje ogled...držte pestiuser posted image !!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
1.10.2008 20:28:21   
Laubica
Staš-vse najboljse za 1. rojstni dan
Kim-vse najboljse za 11 mesecev
sonchek-vse najboljse za ?? let
tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dan je kar minil sem pa crknjena ko kojn-nočko

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
1.10.2008 20:29:24   
Tanayya29
najprej si pripravi list papirja in pisalo.

DODATNA INFORMACIJA: ko prideš do točke, da moraš izbrati ime, izbiraj osebe,
ki jih trenutno poznaš in sledi svoji prvi zamisli.

preberi vedno samo eno vrstico - ne beri vnaprej, sicer si izgubiš veselje.

Začni zdaj !

Najprej napiši števila od 1 do 11 v vrsto eno pod drugo.

Nato napiši poleg števil 1 in 2 dve poljubni številki (od 1-11).

Zraven številk 3 in 7 napiši imeni oseb nasprotnega spola.

Ne glej vnaprej, sicer ne bo prav.

Napiši katerokoli ime ( od prijatelja/prijateljice ali sorodnika/sorodnice...)
na mesta 4., 5. in 6.

Ne norčuj se iz tega, sicer se boš jezil-a, da si to počel-a.

Napiši 4 naslove pesmi na mesta 8., 9., 10. in 11.

Zdaj si nekaj zaželi.

In tukaj je ključ za igro:

tolikim osebam (številka na 2. mestu) moraš pripovedovati o igri.

Osebo na 3.mestu ljubiš.

osebo na mestu 7 imaš rad-a, a zadee ne moreš urediti.

Najbolj te skrbi za osebo na mestu 4.

Oseba na 5. mestu Te zelo dobro pozna.

Oseba na 6. mestu je tvoja zvezda sreče

Pesem na 8. mestu se najbolj ujema z osebo na 3. mestu.

Naslov pesmi na 9. mestu je za osebo na 7. mestu

Pesem na 10. mestu pove največ o Tebi.

In pesem na 11. mestu je tista, ki pove, kako misliš o življenju.

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 1.10.2008 20:31:13 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
1.10.2008 21:22:11   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

STAŠ VSE NAJ NAJ ZA 1.SVEČKO

Čestitke tudi kim in Tini za obmesečnice.

Sonchek, naj se ti izpolni vsaka še tako skrita želja, pa hvala za tortico. user posted image user posted image  

Se kar podpišem pod tole!!

Srečanje jutri v Kranju ob 10 uri v Qlandiji a velja?

Tanayya, a ti jutri prideš v Kranj? Sem tale test naredla, sem se kar malo smejala zraven, v vsakem hecu je nekaj resnice user posted image user posted image user posted image !

Nočkoooooooooooooooooooooooooooo

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
1.10.2008 21:26:41   
mklks
:):):)....me again...

tannaya...sem probala test in je tko hecno pršlo vse skupej:)

punce, jst komi pišem, sem popoldne pomivala posodo in je en kozarec počil v vodi in mi odrezal kar en zajeten kos moje kože tko da, zdej te povoje menjem na vsako uro skori kerj mi še zmeri tko kri teče....sem čist bogauser posted image user posted image

tannaya....držim peste za stanovanjeuser posted image ...dobr opravtauser posted image

zdej se pa grem na kavč še mal smilt sama sebi ker me roka boliuser posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
1.10.2008 21:30:12   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

STAŠ VSE NAJ NAJ ZA 1.SVEČKO

Čestitke tudi kim in Tini za obmesečnice.

Sonchek, naj se ti izpolni vsaka še tako skrita želja, pa hvala za tortico.  

Tudi jaz se kar podpišem. Joj, sploh ne morem verjeti da prvi novembrček že praznuje prvi rojstni dan. Še malo pa pridejo naši škratki za tabo Staš.

Kako je zdej s temle vseslovenskim srečanjem?
A rečemo potem v torek ob 12h pa če Tabi in Tintin še ne bosta mogli pa prišibata ko bosta lahko?
Sam tkole se bo težko zment . Vsaka bi kaj drugače. Kar se pa tiče lokacije sem pa jaz bolj slaba z idejami. Men se zdi kr najboljša Arena vodafone. Če pa ima kakšna kakšno boljšo idejo pa veselo na plan z njimi.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
1.10.2008 21:58:01   
naraščaj
Dobr dan, če temu lahk tko rečem user posted image

No zdej je že pa ornk dobr večer. Tole namreč že od jutra skup klofam pa mini ratal, ker je T bla prava tečka. Prejšno noč spali cca 1-2h, ker ji je nosek ful nagajal.user posted image  Zdele pa ni nč bolš. NI in ni htela zaspat, bi se kr sukala, pa vstajala, pa drla, ... Pa sem jo pustla kr mal pojokat, zdele je pa že 10min tišina in je moj šel v kontrolo in prav, da spi in to na trebuškuuser posted image . Dopoldne sva oddremale 2h, sam je bla po dobri urci že spet telkasta in zaspana pa ni htela spat. Slini se ko en polž, kar ni tko značilno zanjo, sam zobka pa ni nikjer zaenkrat na vidiku.

Jaz sem pa taka ko cunja, saj me poleg tega, da je T cel dan ko en obešalnik na men, me tok user posted image matra, da groza. Ful me zvija že od včer, da pa ne govorim kok mi vliva, kr visim na WC in menjavam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Dobro jutro
Hvala za kaviceuser posted image user posted image user posted image

Staš vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan,da bi bil še naprej tako igriv fantič predvsem pa zdrav.Vse najnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Murenšek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo sestro in da kmal dobi v naročka svojga knedlčkauser posted image

Kim in Tina vse naj naj za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Mamuška ja tile naši pa so raziskovalciuser posted image user posted image user posted image je prov posrečenuser posted image user posted image

se podpišem pod tole.
Sonchek, vse najboljše za te

Tjaš user posted image  za zobek

Sej bi mogla še kej napisat, sam ker sem brala na obroke je ratal pač sam tole.

Srečanje, upam, da se pocajtava, do takrat. Zmer, ko se dobimo/te smo mi bolan user posted image  al pa če je treba kam it (dopust)

Nč grem še na WC pa spat, ker si nč dobrga ne obetam.

Nočko

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
1.10.2008 22:02:36   
jooly

Evo, na sporedu je fuzbal in mam čas za RR user posted image  Mal sem vas na hitr preletela, če sem kej pomembnega spustila, se pardoniram.

Tanaya... Tud jaz sem bla najprej kr mal šokirana ob tej novici, da nista več skupaj in verjamem, da si rabla neki časa, da se sestaviš. Spoštujem to, da si tud tako osebno stvar delila z nami, kar mi daje vedet, da smo vredne zaupanja in da znamo prisluhnit in rečt kako dobro besedo. Verjamem, da je prav tko kot je, in da sem in tja sigurno še pridejo težki dnevi in trenutki, ampak trenutno je pomemben Taj in če mu oba dajeta tisto, kar najbolj potrebuje, torej ljubezen, toplino in varnost, potem ni pomembno, iz katere smeri neba to prihaja. user posted image
Murenček... najprej en veeeeelik vse najboljše za našega prvega "novemberčka" user posted image In hvala za napisano domačo lekarno in antibiotikih. Zapis je samo še dodatno potrdil moje slutnje in razmišljanje user posted image

Srečanja... občutek imam, da bo vsak dan težje izvedljivo, da se vse dobimo. Nekatere že celo delajo, druge se uvajajo... Jaz npr. grem jutri na zadnji posvet k moji varuški, v ponedeljek pa začnem z uvajanjem, tko da se bom težko prilagajala uram. Če mi bo pa kdaj uspelo, pa tok boljš!

Nana Liza... a veš da je meni zdaj v drugo tud precej težje in velik bolj čustveno doživljam tale "razkol", ki naju čaka. Al pa sem samo vse že pozabila user posted image  Ne glede na to, da sem in tja že komej čakam, da se spravim med "neporodniške ljudi" user posted image  (kar seveda ne pomeni, da z vami ne uživam - prav nasprotno!!) , da se začnem pogovarjat o filmih, knjigah, kakšnem žuru, gospodarski recesiji... da mal opustim debate o plenicah, kašicah ipd.... Ampak ko se spet spomnim, kaj vse to potegne za sabo, mam ornk cmok v grlu. Čeprov sem prepričana, da bo meni težje, kot njej. user posted image

Brina... Tudi Kim seveda Tini pošilja en user posted image  za 10. mesec, čeprav jo je prehitela za 1 mesec user posted image

Kahlica... računam, da jo bom nekomu "naročila" za rojstni dan, potem bom pa vidla, kako in kdaj jo bomo prakticirali. Vse bo odvisno od njenega interesa.

Sonchek.... a ti se tud staraš?? user posted image  Vse naj naj!! Aja, btw. pravljice so pa že skor zribane, tok jih poslušamo user posted image

Kaja... tebi pa en velik    user posted image  

< Sporočilo je popravil jooly -- 1.10.2008 22:06:18 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
1.10.2008 23:07:15   
tintin
jutri iz moje strani, velja. Qlandia 10h.

Glede drugega tedna in Lj., pa odpovedujem, ker ne morem dobit avta.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
2.10.2008 7:16:54   
tabi
Dobro jutro

Evo sem skuhala mal več user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas

Mi smo spali superuser posted image user posted image ,nejca je oči odpeljal v vrtec Nika pa raziskuje pohištvouser posted image

Tanayya dobro opravi danesuser posted image držimo pestiuser posted image

Mklks user posted image user posted image za nakup fitk.In seveda so super ni boljšihuser posted image

Skuba lej ni treba gledat sam name ve ostale se zmente kakor vam odgovarja me z Niko bova pa pol vidle kako pa kaj.user posted image user posted image

Naraščaj teb pa čist nič ne privoščim te situacije s tamicenouser posted image user posted image ampak tut teb bo enkrat posijalo sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč se še pol mal oglasim je treba kej jestuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
2.10.2008 8:04:16   
Ilije
Dobro jutro!

Tudi mi smo imeli danes OK noč, je zdržala v posteljici do petihuser posted image . Sedaj sta obe v dnevni in čakata, da jima pripravim zajtrk. Še prej moram si paeno kavo skuhat, ker sem kljub zadovoljivi noči še čist povožena (tud mene neki prehlad matra).

Upam da bo kaj sončkauser posted image  Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
2.10.2008 8:35:12   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Murenček... najprej en veeeeelik vse najboljše za našega prvega "novemberčka" user posted image In hvala za napisano domačo lekarno in antibiotikih. Zapis je samo še dodatno potrdil moje slutnje in razmišljanje user posted image Se pridružujem vsemu napisanemu!

Srečanja... občutek imam, da bo vsak dan težje izvedljivo, da se vse dobimo. Nekatere že celo delajo, druge se uvajajo... Mi sicer še ne uvajamo ampak morm uskladit s tavelikim......
Nana Liza... a veš da je meni zdaj v drugo tud precej težje in velik bolj čustveno doživljam tale "razkol", ki naju čaka. Al pa sem samo vse že pozabila user posted image  Ne glede na to, da sem in tja že komej čakam, da se spravim med "neporodniške ljudi" user posted image  (kar seveda ne pomeni, da z vami ne uživam - prav nasprotno!!) , da se začnem pogovarjat o filmih, knjigah, kakšnem žuru, gospodarski recesiji... da mal opustim debate o plenicah, kašicah ipd.... Ampak ko se spet spomnim, kaj vse to potegne za sabo, mam ornk cmok v grlu. Čeprov sem prepričana, da bo meni težje, kot njej. user posted image  Enako!

Kahlica... računam, da jo bom nekomu "naročila" za rojstni dan, potem bom pa vidla, kako in kdaj jo bomo prakticirali. Vse bo odvisno od njenega interesa. Tud tko razmišljamuser posted image

Sonchek.... a ti se tud staraš?? user posted image  Vse naj naj!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Tud od mene

Dobro jutro,

Včer svas pa plavanje plačala in v ponedeljek začneva spet čofotkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes Qlandia z moje strani drži......upam....se mi neki komplicira.....
Ajd se vidjamo.....

< Sporočilo je popravil Oranža -- 2.10.2008 8:37:43 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
2.10.2008 8:40:25   
Oranža
Evo pa še zajtrk in kofi k vam ga že dolg nisem prpravla....

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
2.10.2008 8:40:42   
BrinaS
Dobro jutro,

Tabi hvala za kavico.

Tina pa se zahvaljuje za čestitke za obmesečnico. Je bila včeraj z možem pri P in je OK - pljuča, ušesa in grlo čista. Pokašljuje samo sluz, ki jo ne zna izkašljati. Sta pa bila v ZD od 17:30 ko je imela naročeno uro pa do 19-ihuser posted image  - čakalnica je bila nabito polna bolnih otrok.
V torek pa se ji izteče 3-tedensko čakanje na norice.
Midva z M pa sva sla po vrtcu v Ribnico k prijateljici in spet dobila veliko vrečo oblekc za T. Hvala za take prijateljiceuser posted image

Sonchek - vse najboljšeuser posted image ! O, a tako torto si dobilauser posted image  lepouser posted image

Dajica - user posted image  bogica Kaja, upam da ste uspeli zbiti vrocino

Mama11 - tudi jaz mislim, da je najbolje da najprej poklices v Hofer in jih povprašaš, kje še imajo artikel, če ne greš na dan akcije v trgovino ob 8-ih. Jaz sem sla prejsnji mesec za očeta iskat sesalec za listje ob 8:45 na dan začetka akcije, pa jih niso več imeliuser posted image  Držim pesti, da ga dobiš.
Kako pa napredujete z izbiro projektanta?

Tannaya - pa sej ne more biti drugace, kot da je stanovanje ok!user posted image  - za sreco

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
2.10.2008 8:41:38   
BrinaS
Oranža - hvala, grem kar pojest zajtrk. Izgleda slastno!

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
2.10.2008 9:02:29   
scubadiver
Dobro jutro,

Tabi in Oranža hvala za zajtrk in kavico. Jo nujno rabim. Danes se je nasa cebela namrec ze par minut pred peto odlocila da ima dovolj spanja in je zacela dan na polno. Sem jo dala se v najino posteljo v upanju da bi vsaj malo zaspala nazaj. Po skoraj dveh urah plezanja po naju je celo zaspala za enih 15 minut, ko jo je zbudila budilka od mojega. Tko da je z akcijo samo nadaljevala.

Jaz sem tudi dobila ravno včeraj še eno porcijo oblekic od nečaka. Sem prav vesela. Smo se namreč dobili še za moj RD. Dobila sem čudovito orhidejo in bon za 50 EUR za Emporium. Obojega sem res ful ful vesela user posted image . Dobila pa sem še odlično idejo od bratove žene. Naj dam Lani za oporo za hodit tisto stojalo od igralnega centra. Jaz smotka se nisem niti spomnila. Sem ga imela v stajci. Sem ga dala danes takoj ven, ampak še na blazino, da dobi mal občutek. Zdej pleza po njem.

Kolk je potem sploh kandidatk za torek ob 12h v Areni?
Scuba-Lana
Tabi-Nika
Mama11- Tamara
Ajtak- Tjaš
A sploh še katera? Ah sem kar žalostna da je tak slab odziv. Že ta termin je prepozen za nekatere, kasneje pa nam sploh ne ob uspelo user posted image

Ajtak včeraj je pokukal ven še en zobek, prosim da ga dodaš na seznamček. Skupno jih ima sedaj 8 user posted image

BrinaS una jahta je bla v Visu. Se je pa najprej sparkirala kar sredi zaliva. Pa so jo očitno pregnali, ker ne vem kako bi trajekt prišel mimo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.10.2008 9:15:43   
BrinaS
Scuba - jaz bi ze prisla na srečanje, pa se ne upam zaradi Tine. Sicer minejo v torek ravno 3 tedni od M prvih pik.
Super za darila in oblekce. Ja, Lani kar postavljaj ovire. Bo tudi sigurno vesela, da bo lahko kaksno rinila pred sabo (T rine stol od M ali pa poganjalec)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.10.2008 9:30:32   
barika
Dan!
Ajtak, jaz sem si tudi včeraj privoščila ponočevanje user posted image user posted image user posted image  smo ga srale do 23, potem so nas pa varnostniki ven vrgliuser posted image user posted image user posted image . Naslednjič ponovimo v bowlingu, do kakšnih2. zjutrajuser posted image .

Mateeerrr spet porajo, mali pa še kr spiuser posted image

Tanaya, mene je skor na rit vrgl, ko sem prebralauser posted image , drugače ti pa želim veliko sreče v življenju in da najdeš gospoda Pravegauser posted image user posted image

Na srečanje ne morem, sem brez avta, z drugimi se pa ne mislim vozit.user posted image

VSE NAJBOLJŠE VSEM, KI PRAZNUJETE, TAKO "STARIM" KOT MLADIM!!user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
2.10.2008 9:32:19   
murencek
PUNCE, hvala za lepe želje za roj. dan! user posted image user posted image user posted image  Res ste fajn. K se ne oglašam zmeri, pa ste vseeno odprte.

O sestri v P nič novega. Včeraj ji je pritisk padel. Dons na viziti izve kaj novega. Jo je pa zelo strah roditi z ritko naprej, če bo morala. No, ampak ene pravijo, ko so tako rodile, da ni bilo hudega. No, bomo videli, kaj bo.

lesene igrače, sveče (ko jo prižgeš, se naredi cvet lilije) - super trgovina za različna darila na strani www.neo-spiro.si  - jst bi kr vse pokupila. Sploh lesene igrače!!!

vročina - midva z očijem sva Stašu zbila le z vodo (ko je bila čez 39 stopinj). Drugače pa s svečkami.

mamuška - zakaj otročku daješ svečke proti nahodu? user posted image (ne vem, če sem prav razumela napisanega) Iz lastnih izkušenj vem, da sem kot mala imela daljši nahod, če sem si dala kapljice pred spanjem v nos. Potlej me je pa še sluznica "bolela" - neprijeten občutek, pekoč. Kasneje sem izvedela, da svečke bolj škodijo sluznici kot ne. Od takrat ne dajem nič v nos. Sicer diham čez usta v kovter, ampak smrkavost je krajša. Pa tudi v nosu me nič ne boli.
Sicer Staš še ni imel zabitega nosa, tako da ne vem o tem kaj dosti. Bom pa drug teden še pediatrinjo vprašala kej o tem - imamo glih pregled krvi, urina in cepljenje.

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
2.10.2008 9:34:57   
murencek
Evo pravi link http://odprto.si/zakladnicadobrihidej/s/206/Otroci  Poleg lesenih igrač še copati za otroke...

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.