|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
1.10.2008 8:50:19   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Dobro jutro,

GORENJKE, A SE LAHKO DOGOVORIMO ZA ČETRTEK OB 10-IH V QLANDIJI (imam tam opravke)!

No pa se je zbudila naša pupika..........

DJ

Lahkouser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

a glede srečanja ste že kakšno dorekle?? kaj če bi se kar zmenile v četrtek po dvanajsti?? user posted image ne vem no...ena more neki predlagatuser posted image

Glede na to, da je Tabi prosila da bi blo bolj na začetku tedna in da ena ne more v ponedeljek, sem jaz hotela predlagati v torek 7.10 ob 13. uri v ljubljani?

Meni je pravuser posted image user posted image Kje???

Šibava rito previt pa spat.
 Aja, a že kaj kahlice prakticirate??

Mamuškauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: GB

kje pa ste vsi??? mogoce na FB???????  mkls kaj pa ce se dobimo v ?GB kaj pravisuser posted image

Tud za, samo ko je takooooo zeloooo dalečuser posted image  A vi ne mislite nič v rodne kraje pribremzatuser posted image

Ajde........

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.10.2008 9:02:27   
Nana Liza
Se še malo javim. Zadnje čase oz. ko je šla ta velika v vtrec, smo vsi bolj prehlajeni. Pretežno smo kar bolj doma. Tevž se je že pozdravil, pa je sedaj spet dobil prehlad. Sedaj je tudi Ela doma, da se vsaj do konca pozdravita.

Tevž tako kot vsi novembrčki je mali nagajivček, ki ves čas teka za svojo sestro. Med igro ga sploh ne moti, če dobi kakšen udarec mimogrede, ker je takrat preveč zabavno. user posted image Hodi še ne. Se pa spusti in je tudi že stal nekaj časa sam. Zbuja se še vedno. DOjiva se še precej. včasih ga pustim malo jokati, ampak ker je prehlajen, se mi potem preveč smili.  Sploh ne pomislim, kako bo, ko bo služba. Čas pa tako beži. Včasih imam že kar dovolj vsega tega pospravljanja šalčk, sesanja, gospod. opravil, prehladov in fiziološke, ampak ko se pa spomnim da ne bova več skupaj doma, me pa tako stisne pri srcu, da mi gre tudi na jok. Čedalje teže se že ločim od njega, sploh ne vem, kaj mi je zadnje čase. Včeraj mi je bilo že hudo, ko je šel za nekaj ur h tašči v vartvo. user posted image

Moram začeti dodajati kakšno umetno mleko. Kupila sem mleko od Milupe. Upam, da mu bo všeč, ker zvečer poje vedno večerno Milupa kašico.  Katero mleko dodajate?

Čevlje - zaenkrat imamo za ven od ta velike ciciban copatke št 19 in čeveljčke št. 20, ki so bili zelo malo nošeni. Uglavnem je pa v copatkih ala roobez, ki se super obnesejo.

Pozdravčke vsem, bolančkom pa veliko pikapok, da čimprej ozdravijo. user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.10.2008 9:05:45   
tabi
Dobro jutro
Hvala za kaviceuser posted image user posted image user posted image

Staš vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan,da bi bil še naprej tako igriv fantič predvsem pa zdrav.Vse najnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Murenšek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo sestro in da kmal dobi v naročka svojga knedlčkauser posted image

Kim in Tina vse naj naj za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Skuba men je ok za srečanje user posted image
Mamuška ja tile naši pa so raziskovalciuser posted image user posted image user posted image je prov posrečenuser posted image user posted image
Oranža ma pri nas ne bo še nekaj časa kahlice,sploh če bo tko kot pri Nejcu-Direkt na školko,seveda z nastavkom.user posted image pa še to po letu in pol.

no zdej pa oblečt pa vn na zrakuser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
1.10.2008 9:32:36   
BrinaS
Dan,

ja danes je pa Tina stara 10.m. Enauser posted image  za vse - večje nisem speklauser posted image

Iskrene čestitke Stašu za 1. rojstni dan in Kim za 11.muser posted image user posted image

Tabi - hvala, hvala, to sem potrebovala - za rolado. Zlata si.
A res, ce po treh tednih ne dobi pikic, potem ne bo noric? Bom se naso P vprasala, T se gre pokazat popoldan, ker pokasljuje. Zaenkrat ni nobenih pik na vidikuuser posted image

NL - ti prehladi so resuser posted image . Tudi mene ze posteno jezi, enkrat grem lahko z enim otrokom ven, drugic z drugim, tako da imam vcasih obcutek, da se bom zaciklalauser posted image user posted image  Ko pa pomislim, da bo treba v sluzbo, me pa kr stisne.

Kahlica - ne prakticiramo oz. se sploh ne spomnim nanjo, ker jo je in jo se M sovrazi. Mogoce jo bo T osvojila.

Dojenje - mislim da pri nas pocasi koncujemouser posted image  v bistvu je samo se za nocno crkljanje.

Mamuška - bravo Duser posted image  - pri nas je isto. Cim je vse tiho po stanovanju, je ze sumljivouser posted image user posted image

Scubadiver - kje je bila ta jahturina, v Komiži ali Visu? Tudi na Jadran so ze prisli Rusi in velikokrat najemajo njej podobne jahte in potem placajo se za individualen potop tudi 200 EURuser posted image  

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
1.10.2008 9:35:05   
BrinaS
sem pozabila...

Tabi - ja bom sla pa s tabo na kofe, (sej sem ti ga se dolznauser posted image ) zdaj se lahko samo z noricarji, druzimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
1.10.2008 10:17:48   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

a glede srečanja ste že kakšno dorekle?? kaj če bi se kar zmenile v četrtek po dvanajsti?? user posted image ne vem no...ena more neki predlagatuser posted image

Glede na to, da je Tabi prosila da bi blo bolj na začetku tedna in da ena ne more v ponedeljek, sem jaz hotela predlagati v torek 7.10 ob 13. uri v ljubljani?

ok...jst se strinjam...imam čas tko da ni problema....se že veselim da vas spoznam:)

STAŠ...VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Murenček..lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

aja...kje pa bo to srečanje? kaj pa če bi tam v btc-ju, nasproti koloseja, kjer imajo tapecirano po tleh??

letim..mam emo v naročju pa ne miruje glih fajn

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
1.10.2008 10:47:08   
mama11
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše, dragi Staš, vse najboljše za te! user posted image

Pa ena velika user posted image  za sestro in nečaka/nečakinjo.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Neee, jst pa nisem na FB (me ne mika, spljoh). Zdej smo se punce iz sosednjega foruma za sebe spravle, pa ustvarjamo svoj forumuser posted image

O čem ti to, kakšen sosednji forum?

Scuba meni torek ob 13h ustreza. Daj predlagaj še kakšno lokacijo, kjer imajo notri igrala - jaz razen Koloseja ne poznam nič.

Oranža - občasno jo po kakšen obroku posadim na kahlico in ponavadi se kar polula. Uporabljati smo jo pričeli, ko se je navadila ob večernem kopanju pokakati v banjo user posted image  Imam pa par znank, ki so me spodbujale k redni uporabi kahlice po 8. mesecu, ampak glede na to, da njihovi otroci (22 mesecev, 21 mesecev in 17 mesecev) še vedno niso brez pleničk, se mi to zdi ful dela za malo učinka. Večina literature navaja, da so otroci ponavadi pripravljeni na kahlico okoli 2. leta. Razmišljam pa, da bi jo začela uvajati maja naslednje leto, da bo lahko poleti malo racala naokoli brez plenice.

Mamuška, pa ko pa D. tako lepo gleda. Za mojo vedno vem, da dela eno sr****, kadar postane vse tiho. Danes npr. si je privoščila odpreti predal in je ven zmetala polovico svojih lepo opranih, zlikanih in zloženih oblačil user posted image . Polovica je pa ostala notri samo zato, ker se mi je zdelo preveč tiho in sem šla pogledat, kaj počne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
1.10.2008 10:58:56   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scubadiver - kje je bila ta jahturina, v Komiži ali Visu? Tudi na Jadran so ze prisli Rusi in velikokrat najemajo njej podobne jahte in potem placajo se za individualen potop tudi 200 EURuser posted image  

Tem bogatašem sem včasih fovš sam za kakšen dan, da bi takole uživali na morju. Na morju te čist fascinirajo te jahte, ko jih opazuješ, kako letijo mimo. Mi smo tudi radi morsko leteči.user posted image   Drugač sem pa jaz navdušena bolj nad kakšnimi počasnimi barčicami. Potapljala sem se pa tudi jaz, ampak samo enkrat do 14 m v okolici Paga,  v spremstvu inštruktorja, ker nimam tečaja. SIcer ni bilo ne vem kakšne globine, ampak vseeno je bilo nepozabno. user posted image  

Tina, Kim - vse naj naj in hvala za tortico. user posted image

Staš vse naj naj. Ne morem verjeti, da je že leto naokoli.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
1.10.2008 12:19:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše, dragi Staš, vse najboljše za te! user posted image

Pa ena velika user posted image  za sestro in nečaka/nečakinjo.

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Neee, jst pa nisem na FB (me ne mika, spljoh). Zdej smo se punce iz sosednjega foruma za sebe spravle, pa ustvarjamo svoj forumuser posted image

O čem ti to, kakšen sosednji forum?
iz foruma mama.si, ker je skoz štrajkal in ni nič delal, smo si naredle svoj forum. Pa tud tale RR z novo podobo mi ni nič všečuser posted image

Mamuška, pa ko pa D. tako lepo gleda. Za mojo vedno vem, da dela eno sr****, kadar postane vse tiho. Danes npr. si je privoščila odpreti predal in je ven zmetala polovico svojih lepo opranih, zlikanih in zloženih oblačil user posted image . Polovica je pa ostala notri samo zato, ker se mi je zdelo preveč tiho in sem šla pogledat, kaj počne.

Oranža, mi školjko/wc praktiricamo že od 5. meseca dalje.

Mamuška, enako, ko je fuuullll tih in priden user posted image user posted image , ponavadi zgasne v dnevno in se loti nogavic, ali pa wc školjka.
zdej se kr zaprema v kuhinjo pa tam hodi, nima kam padit, al pa kakšne bedarije naredit.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
1.10.2008 12:52:46   
mklks
čau....

naša user posted image že pridno panča..mene pa čaka še en kuuuup posode za pomit,ker mi je pomivalc odpovedal...jupiuser posted image

drugač sempa tud jst že razmišljala o uporabi kahlce, če ne za lulanje pa vsaj za kakanje,  ker naša se ful prej preden začne kakat dolgo napenja, tko da nama bi po moje celo ratal:)

glede srečanja torej drži torek ob enih?? tolk da vem računatuser posted image

ajdi, grem pomivatuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
1.10.2008 13:05:35   
sonchek
evo sam na hitrco..da vas častim s eno torto, ker sem se spet mal postarala...
user posted image

fajn se posladkajte in se beremo..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
1.10.2008 13:34:49   
nicolina
Dan, sem prejle že vse napisala, pa mi reče we are sorry, uh sme bla jezna. user posted image
no, pol sva bla s Tinom mal zuni, je pojedel kosilo in zdej že panča.

Moram pohvalit mojga sinčka, je danes prvič prespal celo noč od 20 do 6.30 in pol še do 8. user posted image user posted image user posted image  A veste, kakšen je to luksuz, nisem spala celo noč, odkar se je rodil, hvala sinček moj. user posted image user posted image

STAŠ VSE NAJ NAJ ZA 1.SVEČKO

Čestitke tudi kim in tini za obmesečnice.

Sonchek, naj se ti izpolni vsaka še tako skrita želja, pa hvala za tortico. user posted image user posted image

Za srečanje sem za v torek, samo a ne bi vsaj kako urco prej, samo predlog. user posted image  Pa še lokacijo moramo dorečt.

Mklks, se bomo v torek dogovorile za škorenčke, a prav?user posted image

Šibam pospravit, pa pa...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 1.10.2008 13:36:03 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
1.10.2008 13:37:58   
tabi
Sonchek ja vse tanartaboljš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brina ti kr povej kdaj maš čas seveda pa kje pa se dobivauser posted image

Nika pa zdela knjige bereuser posted image user posted image joj ko jo bom.Zdej kadar počne kako neumnost ji rečem:Ne Nika Ne smeš!ona pa v tak smeh da komaj dihauser posted image user posted image
Pa kadar jst lezim na sedežni pride do mene vstane jo vzamam k seb pa me tako stisne,sploh jo ne spravim stran ,je tko luštno met glavico na mehkem(na zizah)user posted image user posted image pol pa še Nejc.Morata bit oba v mojem naročju drugač so pritožbeuser posted image ne morš verjet kolk so te naši škrati lubosumni.Če imam enga v naročju še tadrug,user posted image takrat ni nobeden drug dober,tut oči ne.Ne vem a bo kdaj oči faza pri nas ,a bo sam mami.user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
1.10.2008 14:43:01   
mklks
sonchek....user posted image user posted image user posted image
Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive.
Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
1.10.2008 15:04:47   
alex28
Staš vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image !

Naj koraki prvi te vodijo po poti
otroštva varno, čvrsto, lahkotno, brez skrbi!
Da najboljše le po njej pride ti naproti, 
moje ti srce želi.

Tud mi smo preespali dve noči super user posted image user posted image . Od 20.30 do 04.30 in do 07.30 ter od 21.00 do 05.30 pa do 08.00 Nisem mogla verjet: Bravo Staš!! Še tako naprej,.. prosim :):):):

lp vsem in se še beremo kej pozneje

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
1.10.2008 15:18:46   
Dajica
Staš-vse najboljse za 1. rojstni danuser posted image
Kim-vse najboljse za 11 mesecevuser posted image
sonchek-vse najboljse za ?? let user posted image

Kaja ima se kar vrocino, 38.7 in ce jutri ne bo kaj bolje, gremo do dr. Sej po svecki ji pade, ampak spet naraste. Ponoci se je x-krat zbudila, spi kar med nama in ce se zbudi, ji samo zizo ponudim, pa kar stoka zraven, ko ziza, potem pa zaspi nazaj. Zdej trenutno se igra in vriska zraven, ceblja, se ne dolgo nazaj pa je bila tecka na kvadrat zaradi vrocine. Kosilo je lepo pojedla (polenta z mlekom), zajtrk pa malico je pa malo manj. Sej vazno, da vsaj nekaj poje, ker kaksni sploh nic nocejo Na, zdej pa se smrdka, jo grem previt...
Timon, hvala za poljubcke in objemcke od Kaje

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
1.10.2008 15:25:27   
ajtak
Staš-vse najboljse za 1. rojstni danuser posted image
Kim-vse najboljse za 11 mesecevuser posted image
sonchek-vse najboljse za ?? let user posted image

tudi od nas user posted image

jaz se samo na hitro javim ker sem tok cudna, neki me pritisk heca, vsako jutro in tkole opoldne se mi vrti, zvecer me pa obvezno glava boli ze kak teden... Drugace sem ok.

Janja9, prav lustno je blo danes!

Torej kdaj je srecanje??In kje?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
1.10.2008 15:27:43   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               6× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  8× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 
10.m.- 9500 g 76 cm
11.m.- 9720 g 77 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm
10.m.- 10900 g 76 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 8×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban                  user posted image
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm
10.m.- 9100 g 74 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               8× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm
10.m.- 8750 g 74 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan              3× user posted image
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm
9.m.- 8260 g 72 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                5× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995 g  71,5 cm
10.m.- 10000g 78 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

ILIJE
Ajda                  6×user posted image
9.11.07- 3475 g, 54 cm
1.m.- 4340 g, 52 cm
2.m.- 4800 g, 57,5 cm
3.m.- 5800 g, 58,5 cm
6.m.- 7150 g, 62 cm
9.m.- 8220 g, 68 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  5× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 g 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 5× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm
9,5.m.- 10320 g 75,5 cm

KANARKA
Sara                    6× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm
9.m.- 8950 g 69 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      3×user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm
9,5.m.- 10330 g 75,5 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                4× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm
9.m.- 12100 g 80 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            8×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84                 
Martin          6×  user posted image  
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 7× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 
9.m.- 9635 g 73 cm

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm
9,5m.- 9970 kg 80 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  5× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm
9.m.- 8660 g 71,5 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm
9.m.- 7800 g 71 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                       2× user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm
9.m.- 7550 g 70 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   4× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000 g 63,5 cm
6.m.- 6600 g 67 cm
9,5.m.- 7610 g 69 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 4×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm
9.m.- 9500 g 76 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              7× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm
9.m.- 10950 g 74 cm

GB
Tianna           4× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 5× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm
9.m.- 7900 g 70 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                4× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm
9.m.- 7400 g 72 cm
9.m.10d 7680 g 73 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon                  4×user posted image
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm
9.m.- 7530 g 71 cm

22× user posted image       22×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
1.10.2008 15:28:51   
ajtak
aja, se to, murencek hvala za clanek je full poucen!

MI MAMO PA 4 ZOBE!!user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
1.10.2008 15:29:48   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Dan, sem prejle že vse napisala, pa mi reče we are sorry, uh sme bla jezna. user posted image

Ko ti napise we are sorry, z misko klikni na desni gumb in klikni, kjer pise nazaj. Tako te vrne na tisto stran, kjer si pisala. Ampak tiste strani ne mores spet poslati, zato tekst skopiraj in na novo poslji. (Pritisnes in drzis levi gumb na miski in oznacis celotni tekst, nato pritisni desnega in daj kopiraj. Na novem okencu das prilepi-spet desni gumb in prilepi) Tako ti ni treba spet vsega pisat. Men to vedno deluje.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
1.10.2008 15:31:51   
Dajica
Ajtak oz. Tjas bravo za zobkeuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
1.10.2008 15:44:19   
ajtak
ZA DARILA:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/pa-gugalnik/2205425000332206

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/tricikel-s-streho/205173831072905170

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/vse-iz-kock/smoby-voziCek-s-kockami/15803280250015802

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/vse-iz-kock/smoby-vedro-oblike-abrick/77353280250077350

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-decke/kamion-kiper/110008800585500870

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144155

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174395

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167647

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168785

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191984

Tko, roj. dan mamo 17.11. ve kr napite kaj bo kera dala jaz bom pa seznam nardila da se ne bodo darila podvajala user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
1.10.2008 15:45:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ajtak oz. Tjas bravo za zobkeuser posted image

hvala user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
1.10.2008 15:45:46   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Sonchek, naj se ti izpolni vsaka še tako skrita želja, pa hvala za tortico. user posted image user posted image

Se kar podpišem, vse najboljše, Sonchek!

Pa bravo Tin in Staš za spanje, samo tako naprej!

Čestitke za zobe Tjaš!

Danes sem šla v Hofer v upanju, da imajo še tisti printer/skener, ki so ga v ponedeljek dali v akcijo. In ga ni bilo. Imajo pa še kar nekaj podloženih žametnih hlač na naramnice, če bi jih katera še hotela. V št. 74 imajo še vse barve, v 80 pa oba odtenka rjave. Imajo tudi še brezrokavnike z majčkami - vse v Hoferju na Toplarniški. Če katera ve, da imajo v katerem Hoferju (v ali blizu LJ) še tisti tiskalnik/skener, bi bila pa ful vesela informacije.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
1.10.2008 15:49:48   
Ilije
user posted image Vse najboljše vsem, ki danes praznujete!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.