PikicaStonoga
|
Jaz vam pa morm povedat, da je najin danes končno dobil svoj kotiček v najinem stanovanju! Vse je pospravljeno,miza za previjanje pripralvjena, košarica stoji, le oblekli jo bomo kasneje, da se ne bo posteljinia prašila, pred mano je še cel ektober! Cotke imam že vse tukaj, oprane in zlikane, v škatlah, ko bodo šle na police, bom samo še malo potegnila na hitor z likalnikom. Malo kasneje bom še ene nalepkice nalepla po stenah, sem kupila zandjič v Hoferju medvedka Puja za dojenčka, da bo malo drugače. Pa tud stene so že potrebne beljenja, vendar ker se spomladi selimo, nima smilsla zdaj vsega belit, bo itak takrta treba, da stanovanje pustiimo čisto ...Kar se tiče očetovsekga dopusta, je meni rekla na CSD, da naj kar prej uredimo, nakdadno pa samo dostavimo še rojstni list s emi zdi da je rekla, in če so papirji pri njih (tudi če še ni datuma in imen in tko), lahko ati ostane doma takoj ob rojstvu, drugače pa mora prej še vse uredit. Tako da jaz jutri odnesem za svojo porodniško, ap sproti za očetovnsega in za paket, vse od enkrat, smao za dopust za nego in varstvo bom še počakalal, ker morva špe preračunat, kdo bo kaj pokorristil ... Vianne držiim pesti, da bom čim porej!
|