|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
30.9.2008 20:42:41   
timnala
Heja!

Da vidim, ce mi bo uspelo prilepit slikco (mi je Vianne lepo razlozila kako - HVALA TI). user posted image

Namrec danes se je moj dragi umetnisko izrazal na trebuscku in mu je lepo uspelo user posted image  No, pa da vidimo..

user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.9.2008 21:39:01   
mbd0411
Talcy,ko se bila julija v bolnici se spomnim,da so eno kar naprej spraševali,če ima sp.hlače kaj bolj mokre,pa se spomnim,da je rekla,da že mora imeti vložek,ki je za vsak bolj moker.To je bilo ene 2 dni,potem pa ji je ponoči odtekla voda.Že prej pa je uz pokazal,da je plodovnice že zelo malo in so ji dali gel.
Bodi pozorna,če bo še več izcedka in to vprašaj prej svojo G.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.9.2008 21:50:43   
M_mojca
user posted image En lep pozdravček vsem skupaj! user posted image

Danes je pa za mano prav naporen dan! Od jutra sem ves čas na nogah in zdaj ni niti sledu o mojih gležnjihuser posted image   Utrujena sem - zelo in mogoče bom celo spala ponoči! Generalka do konca je uspela, poleg tega pa mi je uspelo tudi skuhat, pomit, zlikat, spečt žemljice in spet vse pospravit, povrh vsega sem pa še dragemu mal pomagala ko je skupaj kopalnico šraufal (sva jo končno dobila; čakala sva 2tedna, da so jo dobili)!! Seveda je bilo treba še vse v omarce naložit, prenest stvari iz spalnice v kopalnico,...itd. Seveda je bilo to moje delo... Danes se smatram za superžensko!!user posted image user posted image He he heuser posted image user posted image   Aja, vmes mi je pa celo uspelo skočit v lekarno, saj sem morala kupit lonček za urin (grem jutri v labaratorij)!
No, nimam pa kaj rečt, saj je tud lubi bil priden! Se je cel popoldan matral, pol je še pospravu za sabo, zdaj je pa na poti v službo, saj ima nočno.

timnala, zelo lep trebušček!!! Pohvale tudi tvojemu dragemu, ki se je potrudil za risbico!!user posted image Če pa ti voda odteče, moraš takoj v porodnišnico! Je vianne napisala in tudi laknerš pravilne vzroke, zakaj je tako.

popadki
- tudi mene na tihem skrbi, da jih nebi prepoznala. A še vsaka je menda vedela, pa bomo tudi me-oktoberkeuser posted image user posted image Sicer sem pa do zdaj že imela lažne alarme, tako da se mi nekako dozdeva, kako bo, ko bo šlo zares.

za vse, ki doma že imate otroke - držim pesti, da bodo otroci dobro sprejeli nove bratce/sestrice, s čim manj trme, jeze ali ljubosumja!!! Saj bo!! user posted image user posted image user posted image

za tiste, ki boste rodile v Celju: jaz sem tudi ena izmed njih, tako da vam vsem sporočam, da sem Mojca (kar vam je najbrž že jasnouser posted image user posted image user posted image ) in da če se slučajno srečamo kje, ali kakorkoli zaslutite da sem mogoče tista iz RR, se nič bat me pocukat za rokav ali pa me ogovorit! Bom zelo vesela, če spoznam kakšno oktoberko!!!user posted image user posted image

vianne, zelo zanimiva informacija o magnesolu!! Pravo zdravilo za naše user posted image He he heuser posted image user posted image
acjom, čestitke za stanovanje!!user posted image user posted image Zdaj bo pa lažje, a ne!?
Marisha, dobrodošla pri nas!!user posted image Zdaj pa le pridno poročaj kaj je novegauser posted image user posted image
freha, če te zelo zvija in je po opravljeni veliki potrebi ok, to niso popadki. Bolečina bi se nadaljevala in stopnjevala, tudi, če bi kakala, v primeru popadkov.

Saj res, kje se pa mandek skriva??
Tudi jaz navijam za Petrco in Ninevo, ki imata jutri PDP!!! Gremo punce!!!user posted image user posted image user posted image

Souser posted image , želim vam mirno, prespano noč, s čim manj obiski wc-ja!!!
Jaz se morem le zjutraj spomnit, da bom lulala v lonček in ne v wc, ker morem v labaratorij....se nebi prvič zgodilo, da bi pozabila!!user posted image user posted image
Sladke sanje!!user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.9.2008 21:51:27   
ZalaTM
Jst mam že neki časa tudi mokre hlačke,....mi kar spusti ven,...pa ne vem, ni lih izcedek(pa tega tudi imam), tako prozorno je pa nič ne smrdi,...jej bom v četrtek vprašala G, da naj malo preveri za vsak slučaj.

Aja še nekaj sem vas hotela vprašat, a vam tale koledarček na ringaraji kaže pravilno tedne, ker meni moj G na isti PDP šteje ravno 1 teden manj kot mi tu prikazuje,...namreč ta teden sem kao v 39 tednu, pri G pa sem v 38 tednu,...???? user posted image user posted image user posted image  tko da mi ni jasn,....tudi če primerjam da naj bi za PDP imel 40 T pol res tale za 1 teden prehiteva - a vam prav kaže vsem???

papa grem probat mal zapančkat,....mirno noč in prijetne sanje vsem skupaj,.....hitro spat, da se prebudimo v OKTOBER.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.9.2008 22:12:31   
klavdija27
Tudi jaz prav lepo pozdravljam vse souser posted image . Zelo dolgo se nisem oglasila ker sem bila brez neta, smo sobo preurejali za novega člana. Jaz bom šla rodit najverjetneje v MB čeprav spadam kao pod CE, sam mi je MB bolj všeč. Moje ime je klavdija datum imam pa čez 13 dni.
drugače sem že imela ctg naslednjega imam pa 3.10., težav še zaenkrat ni, sam to lulanje me matrauser posted image  - ponoči, tak kot skoraj vse.
Tudi jaz držim pesti za jutrajšnji prvi nosečnici z oktoberskim datumom.  Pa lahko in čimanj lulajočo nočkouser posted image .

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.9.2008 22:17:02   
*talcy*
mbd0411 hvala za odgovorbom mal to spremljala in če se bo nadaljevalo bom poklicala če ne pa počakala na petek in povedala kako je ....
zala TM sem tud jaz mislila da kaže narobe pa so mi razložili zakaj tako pa ne razumem ... v bistvu ti kaže prav ... sam pol men je šlo na živce pa sem si na koledarčku spremenila datum poroda tako da mi kaže zdaj 38t če bi imela napisan pa moj PDP bi mi kazalo teden naprej ... ne znam razložit zakaj tako pa saj bo sigurno katera povedala user posted image

no pupe zdaj pa gremo spat da se prebudimo v našem oktobru user posted image  če katero prej ne preseneti user posted image  

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.9.2008 22:18:39   
mbd0411
Zala tm,tudi pri meni se ne ujema ravno na dan.Tu menda že uzačne šteti novi teden ko se pri meni še ni končal.Ne vem nekaj takega.
M_mojca,te bom pocukala za rokav,moje ime pa je enako...

Sem te dni dobila tak apetit,da se kar čudim.Še dobro,da ne pred meseci,ker bi se likalauser posted image od kilaže.Res kar naprej nekaj jem in iščem po kuhinji kje bi se dalo še kaj pojestuser posted image .Pa moja prebava je na psu.Čisto me je zaprlo,da me zdaj še črevesje boli.Isto je bilo pri prvem in se že kar bojim.Ker potem tudi po porodu ne gre in je problemuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.10.2008 4:00:55   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

Jst mam že neki časa tudi mokre hlačke,....mi kar spusti ven,...pa ne vem, ni lih izcedek(pa tega tudi imam), tako prozorno je pa nič ne smrdi,...jej bom v četrtek vprašala G, da naj malo preveri za vsak slučaj.

Aja še nekaj sem vas hotela vprašat, a vam tale koledarček na ringaraji kaže pravilno tedne, ker meni moj G na isti PDP šteje ravno 1 teden manj kot mi tu prikazuje,...namreč ta teden sem kao v 39 tednu, pri G pa sem v 38 tednu,...???? user posted image user posted image user posted image  tko da mi ni jasn,....tudi če primerjam da naj bi za PDP imel 40 T pol res tale za 1 teden prehiteva - a vam prav kaže vsem???

papa grem probat mal zapančkat,....mirno noč in prijetne sanje vsem skupaj,.....hitro spat, da se prebudimo v OKTOBER.

če še nimaš pregleda prav kmalu pbstajajo nekakšni vložki, ki jih kupiš v lekarni, kateri ti pokažejo ali ti odteka plodovnica ali je ta tekočina kaj drugega. poskusi. jaz sem pri prvi tako odkrila da mi je ogromno plodovnice odteklo pa ni g nikoli nič rekla pa čeprav sem jo opozarjala na mokre hlačke. ne vem kako se reče ampak samo v lekarni reci pa bodo zagotovo vedele za kaj se gre.

pa še glede tednov. g ti šteje tedne ki si jih že dopolnila tukaj na rr pa v katerem tednu si. torej dopolnila si 38 tednov si pa v 39-em tednu. razumeš kaj hočem rečt?

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.10.2008 4:11:08   
laknerš
dobto jutro!

evo začel se je naš oktoberuser posted image user posted image  inzgleda da bom šla jaz v porodnišnicouser posted image user posted image . no ja niti ne vem če je to res. se mi zdi da mam popadke ampak trebuh pa med popadkom ni nič kaj bolj trd kod ponavadi. kaj pa vem sem mislila kar v porodnišnico poklicat. se kr mal bojim da bom kaj zamudilauser posted image  na koncu bom pa še doma rodila user posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.10.2008 6:04:55   
*talcy*
o dobro jutro OKTOBERKE user posted image user posted image user posted image  BRAVO ME .. joj jaz spet ne upam spat...user posted image  .... nevem kaj je ..saj boli me ne nič .. razen ko vstanem in hodim .... ne vem kaj je ...

lankerš user posted image user posted image user posted image srečno če si že v porodni al pa boš v kratkem navijamo zate in daj nam prvo oktobersko dete user posted image user posted image user posted image ...za srečouser posted image user posted image user posted image

joj pupe tud jaz komaj čakam da grem rodit da stisnem tega našega otročička

bodte pridne se slišimo popoldne

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.10.2008 7:26:53   
ZalaTM
Dobro jutro ,....

OKTOBER je tu ja, ja,.....točno tako pa smo dočakale ,.... Laknerš veliko sreče, če se odpravljaš po svojega sončka,....bomo držale pesti zate,...pa hvala za nasvet glede vložkov ki zaznajo plodovnico, tega pa nisem vedela, si bom šla res nabavit, namreč sem ze parkrat opozorila pri G da mi "spuša" pa niso lih nič reagirali, mene pa vseeno skrbi.

Jupi zdaj bo pa ziher vsak dan kakšna nova štručka prijokala,...tako se že veselim za vas in zase,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.10.2008 8:04:02   
janja 27
dobro jutro

vam javljam da sem ponoči ob 2.15 prejela sms od VAINNE da ji je OTEKLA VODA je v porodnišnici in čaka :) user posted image tko da čakam nov sms in vam seveda sporočim novico
user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj ne vem al bo oz. ker je že jutro je rodila s CR al so mogoče provali it naravno...

v glavnem verjetno bo to naš prvi oktoberčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VIANNE      GO GO GO GO GO GO

lakrneš seveda če ti ekspresno ne odjadraš...SREČNO tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.10.2008 8:13:20   
PikicaStonoga
Jutro, user posted image !
Pa smo dočakale oktorber!
Timnala, s kakpnimi barvami je ustvarjal tvoj dragi?
Jaz obm pa danes  spet mal pridna, pride mami, da mal posesava, pospraviva, pa pripelje mi košarico za najino pikico in orve cotke :)
Uživajte!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.10.2008 8:15:15   
janja 27
ravno pošljem prejšnje sporočilo in mi zapiska telefon...sem bla ziher da je vianne pa ni....

LAKRNEŠ sporoča:

evo končno je prišel ta da, no je naša pikica prišla na plan.Klicali jo bomo lepa Hana in nikoli ne bo sama.Vsi smo   zdravi in veseli, na srečo nismo tolk debeli.še en porodnišniški pozdrav, naj večer ne bo vihrav..

Čestitke za tvojo hčerkico!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA PRVA OKTOBERKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.10.2008 8:16:44   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani pa se bo očitno začelo. Tako da vso srečo in čim lažji porod vsem ki ste na poti v P.

Pri meni nič novega razen tega da me je zjutraj križ bolel očitno od ležanja tako da sem kar hitro vstala pa se malo razmigala sedaj pa je dobro. Zunaj je tak bolj mrki dan čeprav so rekli da bi pri nas še mogo sonček svetit samo ni nič kaj videti da bi začel, no mogoče pa še bo.

Lep dan vam vsem želim se še kaj javim sedaj pa se počasi spravim malo pospravljat da mi ura prej mine.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.10.2008 8:19:26   
sončnica24
Lakrneš čestitke za hčerkico Hanouser posted image user posted image user posted image

Pa imamo prvo oktoberko. Super

user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.10.2008 8:20:06   
janja 27
user posted image

Lakrneš čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.10.2008 8:51:08   
Dream
Iskrene čestitke naši prvi oktoberki Laknerš!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.10.2008 9:16:22   
corti
Dobro jutro!

Kako ste? No jaz sem še kar v redu, samo v nožnici me praska in neka taka čudna bolečina...ne znam upisat...o kakšnih popadkih pa ni sledu! Bomo videli kaj bo čez dan!

Čestitke tudi tukaj tebi Lakneršuser posted image user posted image !

Zdaj pa se je začel naš slavni oktober in upam, da se bo seznamček z rojenimi otročki začel množiti. Grem kavico spit, pol pa na en sprehod in zopet likat cunje! Jaz ne  vem...zaa enkrat sva samo dva....pa perem vsak dan.....obup....kaj šele bo! 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.10.2008 9:23:50   
timnala
Oooooooooo..kak lepo!!! user posted image

Oktober je tu in zdaj se bo zacelo pa zares!
Cestitke Laknerš za deklico in drzim pesti za Vianne! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Kr ne morem verjet, da smo ze tu in da bomo verjetno vsak dan docakale novega oktobrcka ali oktoberko..super! user posted image

Spala sem pa super..zdej grem pa likat pa pospravljat - sem rekla, da zdej pa ne bom kr naprej okol laufala in se bom poskusila sprostit pa pocivat (bomo videli kak bo ratalo user posted image  - nisem tak tip).

PikicaStonoga, moj dragi mi je na busi risal kar s sminko (jaz jih ne uporabljam in je vsaj za eno stvar prav prisla, ker sem jo enkrat dobila gratis user posted image ).

Pozdravcek in drzite se user posted image ,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.10.2008 9:24:48   
ZalaTM
Laknerš  user posted image user posted image user posted image , čestitke,...tole pa je bilo presenečenje,.....zjutraj je še delila nasvete in klepetala na forumu, zdaj pa imamo prvo oktoberko,....juhuuuu,...čestitke za Hano pa bodita zdravi z mamico,.....

Vianne tebi pa tudi vso srečo,.....se veselimo novic,...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.10.2008 9:26:47   
corti
Vianne tebi pa čim krajši porod in seveda čim manj bolečin!user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.10.2008 9:46:07   
Lara Croft
Oktobrke..... kaku ste kej? user posted image user posted image user posted image Srečno!!!

Ste pridne, nič niste prehitevale... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.10.2008 10:00:09   
freha
Laknerš bravo in skoraj čisto na rok! Tud jest bi tak!user posted image user posted image

Pa še nekaj me zanima, ko sem dobila odločbo za porodniško, mi piše bruto znesek. A kdo ve kulk bo pol neto in kateri dan v mesecu jo izplačujejo?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.10.2008 10:14:45   
ZalaTM
Freha,  tule si lahko izračunaš, izplačila pa so nekje po 12 v mesecu, ponavadi tudi objavljeno na teh straneh, tko da lahko spremljaš

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?