|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:12:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:26:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
30.9.2008 8:26:16   
Tinky
Jutro

Si ne upam preveč hvalit user posted image , ampak Teo že dve noči zaporedoma spi v kosu po 8 ur. Včeraj sem sicel zabluzila in bla na netu do 23 h, zato sem danes bolj koma.
Mož je čakal, da ga naskočim user posted image , sam mi je blo lepše viset za računalnikom  user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ni naročanja za slikanje kolkov, imamo vsak torek med 8. in 10. uro.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:28:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:30:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 580
30.9.2008 8:32:26   
Tinky
flower, sej vem, ker sem danes povedala na glas, bo to noč pestro user posted image
je pa ob 4 zeksal 150 ml in do zdej, ko je spet zaspal ni jedel še nič.....ma bo lačen, ko se bo zbudil user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 581
30.9.2008 8:35:10   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: netki

čer

vam morem povedat tole.....moj bratec se ženi.....ja poroka bo user posted image

me je prehitel, ker je 5 let mlajši od mene....decembra bo pa očka postal

mi pa še vedno na koruzi user posted image user posted image

Zdaj pa boš mogla hitro porihtat zadevo. Zaprosi dragega. Itak bo takoj ZA.user posted image

ja sva glih učeri govorila, sej on je za to sam najprej štalca...kravca je pa itak že user posted image user posted image
jst sem mu rekla da se bova poročila na najino 10. obletnico leta 2010 user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.9.2008 8:39:17   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kako za vraga naj Stašu očistim nosek. Sem ga ponoči zalila s fiziološko, samo davi se, ven pa ne gre NIČ. Da o aspiratorju ne govorim...skor sem mu možgane posesala, smrkelj je pa še vedno nekje v sinusih.

tud mi se še vedno mučimo z noskom....se mi zdi da se je smrkelj zasidral not in ne gre ven za noben dnar....pol pa to vleče gor pa dol, najhuje je ponoči in zjutraj, se mi pa tolk smili k mu z unim aspiratorjem vem izpihavam, me je že strah da ga kej ne poškodujem

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.9.2008 8:46:12   
netki
danes smo ostali doma....avto riknil pred garažo user posted image user posted image  en jermen mi je odtrgalo, k sreči ne med vožnjo

zdej pa gledamo risanke, ko se tilen zbudi pa jo pičimo ven  na sončka user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.9.2008 8:46:53   
netki
monologi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.9.2008 8:47:05   
TODI

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

zimska, ena kupuje angelsound, pod nosečnost, sem ji povedala za tvoj nick, upam da še prodajaš.

zimska je na dopustu....

Ji bom jaz sms-jala, v kolikor bom najdla spisek s tel. št. našega razreda.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 586
30.9.2008 8:49:34   
metuljcek321
Zivjo!

Evo, jest sem tuki za en cvek:-)

Ja, nosek je tudi pri nas problem, je pravi mali HRKUS ... se tudi meni smili, ko ji z aspiratorjem ven zaugam smrkelj, ki je zasidran kdo ve kjeuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:50:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
30.9.2008 8:51:30   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

zimska, ena kupuje angelsound, pod nosečnost, sem ji povedala za tvoj nick, upam da še prodajaš.

zimska je na dopustu....

Ji bom jaz sms-jala, v kolikor bom najdla spisek s tel. št. našega razreda.

Poslano user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.9.2008 8:52:10   
TODI
Populis kdaj imata namen biti na Rudniku???

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 8:56:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
30.9.2008 8:59:40   
TODI
Če ne pa se lahko dobive v Merkatorju, mam namen iti v čistilnico.

Neposredna povezava do sporočila: 592
30.9.2008 9:03:37   
neboglasnica
flower in netki: pri nas tudi z aspiratorjem ne gre ven. Razmišljam, da bi kar P rekla, da naj to oni s tistim frdamanim strojčkom naredijo, če bom že zaradi Ane tam. Zdajle sicer mirno spi, ga je Ana "nadihala".... user posted image

populis
: če boš kaj po E.Leclercu šetala, me pokliči, da ti nekaj naročim. Sem komot, kaj? Laro kaj manj daje?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.9.2008 9:07:16   
metuljcek321
Ooo, dons bo pa Rudnik poln julijskih cvek ... pazite, punce, da ne bo ju3 dezuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 594
30.9.2008 9:15:57   
Urugu

Kako za vraga naj Stašu očistim nosek. Sem ga ponoči zalila s fiziološko, samo davi se, ven pa ne gre NIČ. Da o aspiratorju ne govorim...skor sem mu možgane posesala, smrkelj je pa še vedno nekje v sinusih.

Neboglasnica, flower
naši punci je pomagalo, da sem v kopalnici naredila "paro" in sem z njo ždela not kar nekaj časa ali pa sem jo vmes celo skopala. Po tej seansi so se vsi smrkci odlepili in sem jih spravila ven z aspiratorjem, če po tem nosek še ni bil popolnoma čist sem sem jo nalila še z fiziološko.
Če imate možnost peljite otroka na morje na spehod - to nam vsako zimo svetuje pediatrinja, če gre samo za zamašen nosek. Nam pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 595
30.9.2008 9:18:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Urugu

Če imate možnost peljite otroka na morje na spehod - to nam vsako zimo svetuje pediatrinja, če gre samo za zamašen nosek. Nam pomaga.

Jest sem zauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 9:39:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 597
30.9.2008 9:43:24   
lex
evo včeraj sva po dolgem času spet križanko rešlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

frutka me, ki smo rodile v SG smo same sebi prepuščeneuser posted image , ker tud jaz nimam datuma šla bom pa naslednji petek, ker imava potem v sredo posvetovalnico, pa glih 3 mesece bo - a prideš tud ti? pa vdarimo kar srečanjeuser posted image user posted image user posted image , ker pri nas so včasih (še lani) delali uz na Ravnah, zdaj je pa tista teta šla v penzijo, v SG gužva za znoret in grem kar v MB.

ja pa jutri tud, samo bom jutri evrote zapravljalauser posted image user posted image user posted image , pa nimam cajta za kofeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker bova s kolegico kar vmes med šopingom skočle na kavo, da se vita in njen najestauser posted image user posted image user posted image user posted image . morem bit do 14 v vuzenici v vrtcu. si raje v petek vzamem veliko časa tako, da levinja se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj maš uro?

lunica če hočeš ti v četrtek prinesem s sabo rastlino aloe vero. moj bratranec ima leno črevo že od rojstva, hodila je z njim na klistire v bolnico in ni nič pomagalo. potem pa mu je začela dajati po žličko aloe v čaj in fantu se je super uredilo. še katera? jaz jih mam tak, da ko se lonček prevrne jih moj kar v kanto zmečeuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 598
30.9.2008 9:48:17   
lex
flower in vsi ubogi ostali prehlajeni čmrlji: jaz jim skuham en velik pisker čaja s timijanom, žavbljem in kamilico in to postavim pod kiderpet med spanjem, da se pari gor, pa vzglavje dvignem in jim ful pomagauser posted image user posted image user posted image . pa alina je dobila za darilo tako račko, ki ima sivko not, jo zagreješ v mikrovalovki in oddaja vonj z olji in jim je res takoj bolje, prodajajo jih v lekarni

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.9.2008 9:48:22   
maja24
Kukuc a ste me kej pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?