Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:03:22
|
|
|
|
Kicsi
|
Dobro jutro. Najprej vse čestitke tebi DAJAMAJA . Bi vas neki uprašala. Vas tudi kaj boli tam spodi zaradi Utrogestala ? Jaz bom znorela.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:04:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Dobro jutro. Najprej vse čestitke tebi DAJAMAJA . Bi vas neki uprašala. Vas tudi kaj boli tam spodi zaradi Utrogestala ? Jaz bom znorela. jaz si ga dajem šele drugi dan, no do zdaj ni blo nič narobe.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:10:28
|
|
|
|
Kicsi
|
Ma jaz mam čist vneto .Zdaj sem si kupla intimne robčke,pa si jo brišem na 20 min,pa se mi zdi,da je zdaj malo izginil tisti pekoči občutek. Upam,da bo tko tudi ostalo
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:11:15
|
|
|
|
Abra
|
Dajamaja JUPIIIIII zdaj pa še za naslednjih štrinajst dni! Pol si zmagala!!!!!! O, kako sem vesela.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:12:14
|
|
|
|
GITA14
|
DAJAMAJA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JST KR KRČIM IN V LUF SKAČEM BRAVO ZA Čestitam 3x srečka nosečka
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:12:38
|
|
|
|
sapi
|
dajamaja čestitke za ++++++++ .. netka ja se pač ni izšlo ... kako daleč si? .. pika, reni uspešno na punkciji ... sapi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:13:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Ma jaz mam čist vneto .Zdaj sem si kupla intimne robčke,pa si jo brišem na 20 min,pa se mi zdi,da je zdaj malo izginil tisti pekoči občutek. Upam,da bo tko tudi ostalo draga idi si kupita kaj proti gljivicam.....sem glih včeraj brala nekaj kaj je pisar DR. PUŠENJAK-malo po spletu pobrskaj.....grem jaz tud..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:13:29
|
|
|
|
Abra
|
Pikovit torej boš še letos letos je tko tvoje leto in ne more bit drgač Lučka, jaz bi kar Reša poklicala in ga vprašala glede prometriuma. Sej ti ga je tko on predpisal, kajne?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:13:55
|
|
|
|
lana08
|
Čao klepetulje, neverjetne ste Vam komaj sledim, zato se tudi tako malo oglasim, vendar sem pa z mislimi z vsako med vami, žal mi je za vse ki ste pod objemčkometrom, in vam vsem želim da bi kmalu prišle na spodnji del Mismisinega seznama pod nove nosečke. Jaz sem danes začela z gonalom, naslednji četrtek imam UZ. Malo me skrbi ker je bil danes viden samo en jajčnik in ne vem kaj to pomeni . Lep sončen dan
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:15:12
|
|
|
|
Abra
|
Kicsi, to si moraš zrihtat, očitno gre za kako vnetje, kar pa zdaj ni ravno dobrodošlo. Pušenjak ima ful nasvetov, drugače pa hitro v lekarno, ti bojo že kaj dali.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:15:58
|
|
|
|
dajamaja
|
Človek še proslavljat ne more! Res mamo gužvo, sicer bi tak tle gor visela in se sončila v svoji sreči. Pa še z interneta me dol meče non stop. Evo mal pripravljenag teksta, če se mi uspe gor prebit. Moram povedat, da je bil sam postopek testa zapleten. Test je moral kar moj delat. Jaz sem namreč pred dnevi kapitulirala, da imam dost teh noči na WC školki, ko bulim v palčko in preučevanjem bledo modre odtenke on pa čaka na izzid, .... Je rekel moj, da on ja ne more test delat ... pa sem ga prepričala v nasprotno ... Skratka jaz sem opravila, on je šel pa s palčko in budilko nazaj v spalnico ... če skrajšam ... mi je hotel že na vratih povedat, da je plus, pa sem rekla da mora čakat na kontrolno črtico in ne več kot 10 minut ... pol mi je dal pa željen mir ... in jaz sem bila ziher, da ni nič, ker ga ni blo nazaj in ko sem prišla končno iz WCja, je šel še on mirno odtočit. Človek je pač razumel, da mora še mal časa minit, se uležat. Skratka, plus je bil močen in takojšnji – še nikoli tako. Zdaj prihaja za mano, nekaj najljubših sem že osrečila z novico. Pa verjetno pol gozda, ko sem skakala po sobi! Zdaj sem še vaša voščila prebrala in že nabiram ... čist sem preč, zdaj šele prihaja za mano!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:19:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Zdaj sem še vaša voščila prebrala in že nabiram ... čist sem preč, zdaj šele prihaja za mano! joj draga.....mam kr očke zarošene....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:22:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Ma jaz mam čist vneto .Zdaj sem si kupla intimne robčke,pa si jo brišem na 20 min,pa se mi zdi,da je zdaj malo izginil tisti pekoči občutek. Upam,da bo tko tudi ostalo draga idi si kupita kaj proti gljivicam.....sem glih včeraj brala nekaj kaj je pisar DR. PUŠENJAK-malo po spletu pobrskaj.....grem jaz tud.. Kicsi evo... srbečica bi lahko bila posledica glivičnega vnetja, prav tako občutljivost nožnice ob vstavljanju tabletk. Če so težave preveč moteče, pač Utrogestan uporabljajte oralno, če se vnetje v kratkem ne pomiri samo, pa si v lekarni najprej priskrbite sredstvo za uravnavanje nožničnega pH (npr. Floragyn, Cicatridina ali Vitagyn-C).
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:29:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Jaz sem danes začela z gonalom, naslednji četrtek imam UZ. Malo me skrbi ker je bil danes viden samo en jajčnik in ne vem kaj to pomeni . super za gonal to bo celic!!!!!! Pa si vprašala kako samo en jajčnik?!?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:29:37
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, bom rabila cel nabor, vem in hvala za vojsko .. vsazga bomo ponucal! Pa vpoklicani bojo kar po starem sistemu za par mesecev - ene 8.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:31:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Abra, bom rabila cel nabor, vem in hvala za vojsko .. vsazga bomo ponucal! Pa vpoklicani bojo kar po starem sistemu za par mesecev - ene 8. joj kak kjut..
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:32:16
|
|
|
|
Kicsi
|
Hvala najlepša.Sem že danes s sestro na gineko govorila,pa pravi da je to najbrž od tabletk.Od včeraj,k si jo non stop umivam,se mi zdi da je boljš,vsaj ne srbi,pa ne peče več.Če pa do jutr ne bo čist dobr,si bom pa kupila eno od naštetih reči.Hvala,res.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:33:30
|
|
|
|
lana08
|
Zarja, ko bi le , potem ne bi tega tukaj izpostavila . Po moje če bi bilo kaj narobe, me ne bi dala naprej v postopek, s to mislijo se tolažim.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:35:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Dobro, lepo, sončno jutro vam želim. Meni je že prekrasno - plusek je!!!! Zdaj moram še mal gužvo naprej porinat, pol upam, da še kej gor prilezem. SONČEK JE! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA suuuuuupeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!! ČESTITAM!!! naj ostane vse tako, kot mora bit, še kake 36 tednov!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:37:28
|
|
|
|
pikovit
|
Joj Dajamaja kolk sem vesela zate.Punce ampak v petek mamo pa res dober razlog,globoko pogledat v dno
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:40:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pikovit torej boš še letos letos je tko tvoje leto in ne more bit drgač
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:40:58
|
|
|
|
baci
|
dajamaja.. čestitam od srca,čuvaj se lepo!!! pikovitek-bravo,in ko boš v mb-ju,ne pozabi da boš prišla k meni,da bova taščo je.... v glavo!!! moram pa dodat,da mi še ene besede ni rekla,sam vprašala je kdaj grem delat!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:41:38
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Abra, bom rabila cel nabor, vem in hvala za vojsko .. vsazga bomo ponucal! Pa vpoklicani bojo kar po starem sistemu za par mesecev - ene 8. Ti že komaj čakajo! Sicer če so se vsi trije prijeli, bo vojska dobila odpustek mal prej. No, jaz navijam za dva. Tvoj te je pa kar mal hecal in to že navsezgodaj. Ziher se mu je ful smejalo. Praznujte danes z vsemi gozdnimi živalimi, ki niso mogle spat
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:42:59
|
|
|
|
Abra
|
Pikovit, kar pripravi se počasi samo, da ne bo tko dolgo trajalo, kot priprave za poroko. Boš pol skor porod zamudila
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 30.9.2008 10:43:26
|
|
|
|
baci
|
no danes pa je moj dan,ko grem po treh tednih v službo in to še popoldan,znoriš!!! če še danes zdržim pritisk v službi pol sem zmagovalka,eh pa kaj blebečem JAZ SEM ZMAGOVALKA!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?