|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
30.9.2008 8:27:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Škoda, ker nimamo kakšnega sobotnega dopoldanskega srečanja. Ob kavici in rogljičkih.

jaz sem tud za to.......user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi ampak enkrat naslednje leto user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
30.9.2008 8:31:04   
sonček33
Shuka - drugo leto? To pa meni ne bo zneslo :(

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.9.2008 8:32:00   
miska73
Dajamaja, TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Iskrene čestitke še v mojem imenu.
Kako lepo se ta teden začenjajo jutra...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.9.2008 8:32:36   
Shuka

Shuka - drugo leto? To pa meni ne bo zneslo :(
Zakaj ne?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.9.2008 8:32:44   
miska73

Škoda, ker nimamo kakšnega sobotnega dopoldanskega srečanja. Ob kavici in rogljičkih.

jaz sem tud za to.......user posted image user posted image user posted image

Meni bi tudi to veliko bolj pasalo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.9.2008 8:34:19   
sonček33
Shuka - malo dete bo prišlo. No, tam proti sredini leta pa že ne bo problem. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.9.2008 8:35:09   
kajsica
Lučka, jaz bi šla tja in jim zatežila. Pa porkadaman, že itak som z nekimi zadevami nafilane, ko niso ravno najboljše za to, pol pa da te ne sprejme....Bo pa kera taka počakala ko ima samo redni pregled....mislim.....no kar se pa tega tiče, moram pa jaz potrkat...moja G, pokličem en  dan ali 2 prej, ker sem v postopkih, me vzame takoj, samo reče, pridite in boste malo počakali...ni panike. Lej draga moja, pojdi tja in jim zateži do konca, ker ti pripadajo take zadeve...res sem jezna....

Sonček, pa kje si ti doma???? (lahko mi na zs pišeš), sem že rekla če nisi ravno v Bohinju doma, te tud jaz peljem domov, do LJ pa naj te dragi pripelje!!!

Pika in reni...držita se danes inčimveč lepih in kvalitetnih jajčk!!!

Kalina, tud jaz mam probleme s temi inekcijami (ja babike še vedno in komaj čakam da jih bo konec), samo men je na GK rekla, da če peče, pa naj bolj počasi stiskam, tako da jaz da si injeciram vse traja sigurno vsaj minuto, če ne 2. Ko me zapeče obstojim in potem lepo počasi naprej in počakam 20 sekund, da izvlečem iglo, pa se mi ne naredi bula. Poskusi!!!

Ha Žiži, ha, a sem caricauser posted image user posted image user posted image ???? Kako si mi kaj ti draga moja?

Babike bila včeraj pri WP, ka ma cortana mala muceka, sam srotija nista še niti 2 meseca stara. Ampak kepici mali lepi. Sta mi pa cel čas obiska ležala v naročju in spala, tud WP ni mogla verjet kolk sta bila pridna....Ko sem pa prišla domov.....je biča pa ljubosumnost...vse prevohat....pa na moje hlače ležat user posted image user posted image user posted image

Babike en lep lep dan vsem!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.9.2008 8:37:00   
Shuka

Shuka - malo dete bo prišlo. No, tam proti sredini leta pa že ne bo problem. 
Sej to sem mislila, ko pride dete, jest tud prej ne bom mogla user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.9.2008 8:59:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dobro, lepo, sončno jutro vam želim.

Meni je že prekrasno - plusek je!!!!

Zdaj moram še mal gužvo naprej porinat, pol upam, da še kej gor prilezem.

SONČEK JE!

JUPI, kako lepa novička na tako lep sončen dan
Dajamaja čestitke

user posted image  user posted image  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.9.2008 9:01:28   
pikovit
DAJAMAJA            BRAAAAAAAAVOOOOOOOOO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.9.2008 9:08:01   
sayuri
Dajamaja, čestitke za plusek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.9.2008 9:13:16   
pikovit
Dobro jutro punce,no končno imamo zopet eno lepo novičko.Žabe kako sta kaj danes?Bemti iščem ze celo jutro št. da pokličem in je ne najdem.

Zarja št. za naročanje bi te prosila

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.9.2008 9:15:55   
mismis
Ti bom jaz dala....številko user posted image user posted image

SPLOŠNA BOLNICA MARIBOR
Oddelek za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo
Naslov:
Ljubljanska 5
2000 Maribor
Slovenija

Telefon: +386 2 321 24 62
Tajništvo oddelka: +386 2 321 24 60
Telefax: +386 2 321 23 93
E-mail: ivf.mb@sb-mb.si

Naročanje:
+386 2 321 24 48

http://www.sb-mb.si/index.htm
http://www.ivf-mb.com/oploditev.htm

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.9.2008 9:16:02   
Hope2
Dobro jutro!

Dajamaja TO MI DELiuser posted image user posted image user posted image user posted image , NOROuser posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela in iz srca ti privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, se moram kar malo bremzat, ker bi kar skakala od veselja. Naj ti samo še zaželim dolgo 8 mesecev nosečnost, zdrave user posted image user posted image user posted image , joj kaj če so res 3user posted image user posted image user posted image user posted image in daj pridi kaj v LJ. 

Kajsica drugače se počutim v redu, občasno nič kaj nosečniško, vse dokler ta mal ne začne pingpongiratuser posted image . Bo pa baje kmalu konec tega mirnega obdobja in se bodo začele tegobe. Saj hvala bogu, me bo vsaj spomnilo, da bom kmalu mamicauser posted image . Še zdaj ne morem dojet.

Hedviga daj še meni pol eno gas masko nabaviuser posted image . Če pride še pika74, bi nama ona lahko naštrikalauser posted image , tam nekje davnega časa jih je štrikala za naše može, da smo jih obvarovali pred pliniuser posted image user posted image

Pika74 tebi pa srečno na punkciji in kvalitetna jajčka, ki bodo z veseljem poseksala odlične spermiče in naredile najlepše otročkeuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.9.2008 9:16:51   
pikovit
Miška Thxuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.9.2008 9:21:02   
Hope2
Pikovitek, fajn se zmeni in hitro po otročke, ki tudi tebe čakajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.9.2008 9:26:06   
nokes
jutro, pa saj je tukaj že cela gužva!user posted image user posted image

dajamajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke, to je res najlepši začetek dneva!

pika in reni, naj punkcija hitro mine in da bo uspešna! user posted image

sonček2, sporoči, ko boš končala, komu je podobno dete! to je tvoj prvi UZ, a ne?user posted image

saj sploh ne vem, če sem že zaželela dobrodošlico novinkam: tina, anna in jill, dobrodošle! saj veste, kaj pričakovat tukaj, ste rekle, da berete! velik seksa, alkota, smeha in preklinjanja... ne, niste na napačni temi! user posted image

stijan, tebi tudi velik PLOSK-PLOSKuser posted image user posted image

čakte zdaj, grem brat po vrsti.

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.9.2008 9:27:12   
pikovit
Sem klicalauser posted image user posted image user posted image  v roku enega meseca dobim vabilo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.9.2008 9:28:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pika in reni, naj punkcija hitro mine in da bo uspešna! user posted image

Pod tole se pa podpišem. 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.9.2008 9:49:14   
sabsa
Dajamaja ČESTITAM! Veselimo se vsake nosečke. No, ta teden se je pa malce bolje začel. Najprej Stijan, sedaj pa še Dajamaja. Naj se tako tudi nadaljuje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.9.2008 9:51:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sem klicalauser posted image user posted image user posted image  v roku enega meseca dobim vabilo.user posted image user posted image user posted image

Torej bo še letos veselouser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.9.2008 9:52:41   
zarja1

Dobro jutro punce,no končno imamo zopet eno lepo novičko.Žabe kako sta kaj danes?Bemti iščem ze celo jutro št. da pokličem in je ne najdem.

02 449 2490
02 449 2448

Držim pesti za datumček!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.9.2008 9:52:52   
netka34
Waaaaaw!!! Mam čisto malo časa, ampak to pa morm napisat par čestitk!!!!

Dajamaja, js sm tebe čutla!!!JEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa zadnje par dni!user posted image Marička, kaj pa če je res 3x-ni plusek?? To bo žurka!!!

In Stijan!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi, WB,user posted image sem že spraševala po tebi... Sm bla žalostna, ker sem pikirala nate-na uspeh!!user posted image

Larčka, prihajam počasi h sebi, ma ne vem kaj me tolk j..be. Po mojem supra! user posted image Glej, če bi me še joški boleli, bi rekla, d sm noseča evo. Lih tko se počutm!! Zaspana, skos lulam, čik mi s5 smrdi, zabuhla, občutljiva na vsak drek, tu mač!! Sm pa rekla, d še 2 dni počakam, pol pa delam test!! Psssst...kr dns bi jo morla dobit!

Pikovitka, si res faca!! Sej štev 7 je pravljično število in mogoče more bit tko, pa da bo zate vse kukr ena pravljica!!user posted image user posted image user posted image

Pika in Reni
....ta moment malčk trpita verjetno...Upam d bo čimprej mimo, pa da bo bera prava, jesenska...d bo še kej za ozimnico!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček33 ku ku user posted image ...pr nas te pa ni danes?? Ok, bom lažje tist album skončala...user posted image user posted image user posted image

Jupiii, danes teden pa že na 1.uz....gre kar solidno ta cajt!

lep dan tudi vsem neomenjenim, super pupam, še dobro, d sm s5 obsedena z vami..user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.9.2008 9:53:03   
kajsica

Bravo mačkica!!!!user posted image user posted image user posted image  Pardon gospa Pikovit user posted image ! no pa smo očitno včeraj depro dovolj močno brcale!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.9.2008 9:55:07   
zarja1

02 449 2490
02 449 2448

Držim pesti za datumček!!!!!

Pikovitek sorry sem zamudla.....je že Mismis uredila!!!!!!

Vabilo oktobra, decembra postopek.....jupi!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?