kajsica
|
Lučka, jaz bi šla tja in jim zatežila. Pa porkadaman, že itak som z nekimi zadevami nafilane, ko niso ravno najboljše za to, pol pa da te ne sprejme....Bo pa kera taka počakala ko ima samo redni pregled....mislim.....no kar se pa tega tiče, moram pa jaz potrkat...moja G, pokličem en dan ali 2 prej, ker sem v postopkih, me vzame takoj, samo reče, pridite in boste malo počakali...ni panike. Lej draga moja, pojdi tja in jim zateži do konca, ker ti pripadajo take zadeve...res sem jezna.... Sonček, pa kje si ti doma???? (lahko mi na zs pišeš), sem že rekla če nisi ravno v Bohinju doma, te tud jaz peljem domov, do LJ pa naj te dragi pripelje!!! Pika in reni...držita se danes inčimveč lepih in kvalitetnih jajčk!!! Kalina, tud jaz mam probleme s temi inekcijami (ja babike še vedno in komaj čakam da jih bo konec), samo men je na GK rekla, da če peče, pa naj bolj počasi stiskam, tako da jaz da si injeciram vse traja sigurno vsaj minuto, če ne 2. Ko me zapeče obstojim in potem lepo počasi naprej in počakam 20 sekund, da izvlečem iglo, pa se mi ne naredi bula. Poskusi!!! Ha Žiži, ha, a sem carica ???? Kako si mi kaj ti draga moja? Babike bila včeraj pri WP, ka ma cortana mala muceka, sam srotija nista še niti 2 meseca stara. Ampak kepici mali lepi. Sta mi pa cel čas obiska ležala v naročju in spala, tud WP ni mogla verjet kolk sta bila pridna....Ko sem pa prišla domov.....je biča pa ljubosumnost...vse prevohat....pa na moje hlače ležat Babike en lep lep dan vsem!!!!
|