|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
30.9.2008 10:03:22   
Kicsi
Dobro jutro.
Najprej vse čestitke tebi DAJAMAJA user posted image user posted image user posted image .
Bi vas neki uprašala. Vas tudi kaj boli tam spodi zaradi Utrogestala ? Jaz bom znorela.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.9.2008 10:04:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Dobro jutro.
Najprej vse čestitke tebi DAJAMAJA user posted image user posted image user posted image .
Bi vas neki uprašala. Vas tudi kaj boli tam spodi zaradi Utrogestala ? Jaz bom znorela.

jaz si ga dajem šele drugi dan, no do zdaj ni blo nič narobe.

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.9.2008 10:10:28   
Kicsi
Ma jaz mam čist vneto user posted image .Zdaj sem si kupla intimne robčke,pa si jo brišem na 20 min,pa se mi zdi,da je zdaj malo izginil tisti pekoči občutek.
Upam,da bo tko tudi ostalo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.9.2008 10:11:15   
Abra
Dajamaja JUPIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za naslednjih štrinajst dni! Pol si zmagala!!!!!! O, kako sem vesela.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.9.2008 10:12:14   
GITA14
DAJAMAJA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image
JST KR KRČIM IN V LUF SKAČEM
BRAVO ZA user posted image user posted image user posted image
Čestitam 3x srečka nosečkauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.9.2008 10:12:38   
sapi

dajamaja čestitke za ++++++++ ..
netka ja se pač ni izšlo ...  kako daleč si? ..
pika, reni uspešno na punkciji ...

sapi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.9.2008 10:13:11   
zarja1

Ma jaz mam čist vneto user posted image .Zdaj sem si kupla intimne robčke,pa si jo brišem na 20 min,pa se mi zdi,da je zdaj malo izginil tisti pekoči občutek.

draga idi si kupita kaj proti gljivicam.....sem glih včeraj brala nekaj kaj je pisar DR. PUŠENJAK-malo po spletu pobrskaj.....grem jaz tud..

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.9.2008 10:13:29   
Abra
Pikovit user posted image user posted image torej boš še letos user posted image letos je tko tvoje leto in ne more bit drgač user posted image

Lučka, jaz bi kar Reša poklicala in ga vprašala glede prometriuma. Sej ti ga je tko on predpisal, kajne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.9.2008 10:13:55   
lana08
Čao klepetulje, neverjetne ste user posted image
Vam komaj sledim, zato se tudi tako malo oglasim, vendar sem pa z mislimi z vsako med vami, žal mi je za vse ki ste pod objemčkometrom, in vam vsem želim da bi kmalu prišle na spodnji del Mismisinega seznama pod nove nosečke.
Jaz sem danes začela z gonalom, naslednji četrtek imam UZ. Malo me skrbi ker je bil danes viden samo en jajčnik in ne vem kaj to pomeni user posted image user posted image .

Lep sončen dan

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.9.2008 10:15:12   
Abra
Kicsi, to si moraš zrihtat, očitno gre za kako vnetje, kar pa zdaj ni ravno dobrodošlo. Pušenjak ima ful nasvetov, drugače pa hitro v lekarno, ti bojo že kaj dali.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.9.2008 10:15:58   
dajamaja
Človek še proslavljat ne more!  Res mamo gužvo, sicer bi tak tle gor visela in se sončila v svoji sreči. Pa še z interneta me dol meče non stop. Evo mal pripravljenag teksta, če se mi uspe gor prebit.

Moram povedat, da je bil sam postopek testa zapleten. Test je moral kar moj delat. user posted image  Jaz sem namreč pred dnevi kapitulirala, da imam dost teh noči na WC školki, ko bulim v palčko in preučevanjem bledo modre odtenke on pa čaka na izzid, .... Je rekel moj, da on ja ne more test delat ... pa sem ga prepričala v nasprotno ...
Skratka jaz sem opravila, on je šel pa s palčko in budilko nazaj v spalnico ... če skrajšam ... mi je hotel že na vratih povedat, da je plus, pa sem rekla da mora čakat na kontrolno črtico in ne več kot 10 minut ... pol mi je dal pa željen mir ... in jaz sem bila ziher, da ni nič, ker ga ni blo nazaj in ko sem prišla končno iz WCja, je šel še on mirno odtočit. Človek je pač razumel, da mora še mal časa minit, se uležat. Skratka, plus je bil močen in takojšnji – še nikoli tako. user posted image user posted image
Zdaj prihaja za mano, nekaj najljubših sem že osrečila z novico. Pa verjetno pol gozda, ko sem skakala po sobi!

Zdaj sem še vaša voščila prebrala in že nabiram ... čist sem preč, zdaj šele prihaja za mano!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.9.2008 10:19:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Zdaj sem še vaša voščila prebrala in že nabiram ... čist sem preč, zdaj šele prihaja za mano!

joj draga.....mam kr očke zarošene....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.9.2008 10:22:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

draga idi si kupita kaj proti gljivicam.....sem glih včeraj brala nekaj kaj je pisar DR. PUŠENJAK-malo po spletu pobrskaj.....grem jaz tud..

Kicsi evo...
srbečica bi lahko bila posledica glivičnega vnetja, prav tako občutljivost nožnice ob vstavljanju tabletk. Če so težave preveč moteče, pač Utrogestan uporabljajte oralno, če se vnetje v kratkem ne pomiri samo, pa si v lekarni najprej priskrbite sredstvo za uravnavanje nožničnega pH (npr. Floragyn, Cicatridina ali Vitagyn-C).

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.9.2008 10:29:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Jaz sem danes začela z gonalom, naslednji četrtek imam UZ. Malo me skrbi ker je bil danes viden samo en jajčnik in ne vem kaj to pomeni user posted image user posted image .

super za gonal to bo celic!!!!!! Pa si vprašala kako samo en jajčnik?!?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.9.2008 10:29:37   
dajamaja
Abra, bom rabila cel nabor, vem in hvala za vojsko .. vsazga bomo ponucal! Pa vpoklicani bojo kar po starem sistemu za par mesecev - ene 8.  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.9.2008 10:31:05   
zarja1

Abra, bom rabila cel nabor, vem in hvala za vojsko .. vsazga bomo ponucal! Pa vpoklicani bojo kar po starem sistemu za par mesecev - ene 8.  

joj kak kjut..user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.9.2008 10:32:16   
Kicsi
Hvala najlepša.Sem že danes s sestro na gineko govorila,pa pravi da je to najbrž od tabletk.Od včeraj,k si jo non stop umivam,se mi zdi da je boljš,vsaj ne srbi,pa ne peče več.Če pa do jutr ne bo čist dobr,si bom pa kupila eno od naštetih reči.Hvala,res. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.9.2008 10:33:30   
lana08
Zarja, ko bi le user posted image , potem ne bi tega tukaj izpostavila user posted image . Po moje če bi bilo kaj narobe, me ne bi dala naprej v postopek, s to mislijo se tolažim.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.9.2008 10:35:22   
ledenka

Dobro, lepo, sončno jutro vam želim.

Meni je že prekrasno - plusek je!!!!

Zdaj moram še mal gužvo naprej porinat, pol upam, da še kej gor prilezem.

SONČEK JE!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

suuuuuupeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!! ČESTITAM!!!

naj ostane vse tako, kot mora bit, še kake 36 tednov!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
30.9.2008 10:37:28   
pikovit
Joj Dajamaja kolk sem vesela zate.Punce ampak v petek mamo pa res dober razlog,globoko pogledat v dnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.9.2008 10:40:34   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit user posted image user posted image torej boš še letos user posted image letos je tko tvoje leto in ne more bit drgač user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.9.2008 10:40:58   
baci
dajamaja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam od srca,čuvaj se lepo!!!

pikovitek-bravo,in ko boš v mb-ju,ne pozabi da boš prišla k meni,da bova taščo je.... v glavo!!!user posted image user posted image

moram pa dodat,da mi še ene besede ni rekla,sam vprašala je kdaj grem delat!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.9.2008 10:41:38   
Abra

Ti že komaj čakajo! Sicer če so se vsi trije prijeli, bo vojska dobila odpustek mal prej. No, jaz navijam za dva.user posted image

Tvoj te je pa kar mal hecal in to že navsezgodaj. user posted image Ziher se mu je ful smejalo. Praznujte danes z vsemi gozdnimi živalimi, ki niso mogle spat user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.9.2008 10:42:59   
Abra
Pikovit, kar pripravi se počasi user posted image samo, da ne bo tko dolgo trajalo, kot priprave za poroko. Boš pol skor porod zamudila user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.9.2008 10:43:26   
baci
no danes pa je moj dan,ko grem po treh tednih v službo in to še popoldan,znoriš!!!

če še danes zdržim pritisk v službi pol sem zmagovalka,eh pa kaj blebečem JAZ SEM ZMAGOVALKA!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?