|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
29.9.2008 21:10:06   
nana35
klepetka,saj si videla fotoaparat od Uroša na pikniku??No,s tako kamero lahko delaš take lepe slike,kot ima martinca v avatarju in em se javila za fotošuting,da pridemo k njim in mi Uroš Klemna poslika,pa da si jaz naredim tudi en super avatar.user posted image
Upam,da si kaj lepega našopingirala.
Pa seveda upam,da Marušo ne boli preveč in pridna da je šla pisat matematiko.Jaz ziher ne bi šla v šolo,kolikor se poznamuser posted image .Bi kar počivala in to ne samo en dan.In zdaj je že mimo klepetka,vse se je dobro izteklo in najbolje da ne podoživljaš več nezgode.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Triš za ono slikico, ko si z očali, je moj slučajno prišel zraven, pa je komentiral: Kaj pa je te s toto narobe?

Tukaj sem se pa narežala user posted image  user posted image  user posted image pravi Štajerc...

V službi sem bila 4 ure,bilo je kar vredu,tako da jutri spet.Ampak jutri so penzije in izgleda bo treba potegnit do 20h.Potem pa bom prosta naslednji teden in po moje cel oktober in do konca novembra.Potem pa spet pred 1.novembrom,da bodo lepi za na britof,kot se spodobi,kaj če te kdo vidi user posted image .Pač tako je.No in potem ko mi poteče porodniška,pa bo šlo še bolj zares. Ampak do takrat še je malo časa.

intruder,katee,klepetka,hvala ker ste se danes spomnile name,kako pridno delam,moj otroček pa je brez mene...user posted image Sem potočila par solzic ko sem šla,ampak saj se kmalu vrnem k njemu,pa sem hitro pobegnila pri vratih ven.

katarinas,user posted image za 2.zobka.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Intruder, kaj je to pipika? user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

dašabina,saj sem ti opisala citiranje različnih postov,misliš tako,kot sem to naredila jaz v tem postu?Če misliš to,potem sem ti napisala.

Sunny m.vi se pa trgatve tako izogibate kot midva s Klemnomuser posted image .Hvala da si me opomnila za mere,da jih pošljem mali pikici na mobitel.

piškamiška,tudi Klemen obožuje Fruchtzwergw,pa Monte in tudi Zdenka sir,kakor Neja od Sunny m.in tudi sadne kašice z jogurtom ali skuto ima rad.
Dala sem mu pa tudi isto pašteto kot sunny,sem jo sama jedla in mu malo odtrgam in mu dam,pa takoooo rad je.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

triš,hvala da misliš,da sem na sliki lepauser posted image ,to je za zahvalo,ker sem jaz tebi dala kompliment,da ti očala res pašejo,kajne?Saj ni bilo treba no...sem iskreno mislilauser posted image

Na to pa nisem niti pomislilauser posted image .Jaz sem ti iskreno povedala in kar je res je resuser posted image

user posted image  sem se malo hecala,res si faca s temi špegli,kot da to nisi ti.

mml,dobrodošla nazaj iz toplih krajev.

Golobček,super da se stanje počasi izboljšuje in normalizira,zelo zelo sem vesela zaradi vas.Zdaj pa še samo malo in kmalu bo tvoja Nina skakala okrog. user posted image

intruder,jaz sem zadnjič tudi naredila Etin prebranec,dva dni sva ga jedla,ker sem naredila kar dva,tako da nisem rabila dva dni kuhat,najbolj hecno pa je da mojemu sploh nisem povedala,da je iz konzerve.Res smo bili vsi navdušeni kako sem ga zadela.user posted image
Vida si pa res zrihtala za fotografiranje,jaz bom kasneje tudi eno slikico prilepila ki sem jo prej naredila,samo jo moram še naložit.

sani,pozdravljena.user posted image za zobek,sem te res pogrešala,ker si fajn punca,res. Javi se večkrat,pa saj nič ni če nimaš kaj povedati,jaz tudi včasih nimam pa vseeno napišem post,toliko da se oglasim in pozdravim.Mere pa tudi ti pošlji mali pikici po SMS-u,če imaš tel.št.ker ne more vsega prebrati.

klaja,krasne slikice tvojih dveh princesk si naredila,sploh mi je všeč tista v košari.Pa vidim,da ne samo meni.

ursalara,user posted image za nov zobek.

limma,ah,moja frizura...vsak teden mamo nasekiram,da mi pride lase uredit,saj odkar sem se z dolgih las postrigla,si niti v sanjah ne delam frizure sama.Dan v službi...je bil kar fajn,proti pričakovanju.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
29.9.2008 21:10:06   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Še vedno mi ne rata zlepit več citiranj skupaj....user posted image

Najbolje, da naslednje D + BK srečanje pri tebi zrihtamo, ti pripravi vprašanja pa bomo vse tam rešile. user posted image user posted image user posted image

draga moja, lahko še Alfabeto, Triš in Majro vprašaš, smo itak dogovorjene, da je naslednje srečanje pri meniuser posted image user posted image ,  smo rekle, da bi se dobile že ta teden, pa bi bilo preveč kičastouser posted image user posted image user posted image , tako da se dobimo drug teden.... tako da mi bereš misli, pa mislim, da bi bilo fino, da  bi se dobile v soboto, če bi bile punce za to, da bi še Vaney prišla....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
29.9.2008 21:18:20   
nana35
Takole z veseljem pa moj otrok je jabolko.

user posted image

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
29.9.2008 21:25:22   
dašabina
Intruder, Nana, spet luškane slikice.user posted image
Naše dete se je enkrat že vstalo, ker je dudica padla ven, sva veliko vozičkala v Golfuuser posted image - Limma, sam tolk, da ne boš presenečena pri vozičku, dviguje se naklon pa s poteganjem trakov (se malo stisne in potegneš), zgleda nerodno, ampak se hitro navadiš, imaš pa za jesen tud eno kao vrečo, meni je fino, ker mi dekica ne pade venuser posted image
Mi imamo tudi Skype, sicer nimam še kamere, tako da lahko gledam in slišim babi, pišem ji pa na Chat, pa je prav zabavno... drug mesec pa še kamerauser posted image
si pa zdaj nalagam muziko - hvala Alfabetauser posted image  pa še film Mamma miauser posted image
Nočko...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
29.9.2008 21:47:04   
vaney
čer.

uh, je bil naporen dan, do 15h v službi, potem z Anžetom ven, pa zrihtat spat, pa domača nalogauser posted image  zdaj pa še sem javit in spat, ker gremo jutri po službi v Nm v nabavo in bo spet naporen dan. Meni Grega kar pozabi povedat, da nam zmanjkuje plenic, mleka, kašic in sem šele med vikendom opazila, da imamo mleka glih še do jutriuser posted image

punce, hvala za vse lepe želje za Anžetauser posted image  zgleda, da je pomagalo. Včeraj sem mu 2x dala lonec vrelega kamiličnega čaja v sobo, da je izhlapeval in se je ponoči zaradi kašlja zbudil samo 3x, čez dan pa tudi veliko manj kašljal. Zdaj pa sem mu spet dala lonec čaja v sobico, pa vzglavje sem mu malo dvignila, pa se je do zdaj zbudil 2x, pa hitro nazaj zaspal. Saj počasi bouser posted image . Samo ta baby vac nas matra, ker se dere kot da ga iz kože dajemo in sploh ne morem tega sama naredituser posted image

golobček, naj vam ta dva tedna čimhitreje mineta in naj se potem za vsa začnejo prijetnejši dneviuser posted image

klepetka, joj, me je kar zmrazilo, ko se brala o Maruši, samo da se je dobro končalo, praske se bodo že zacelileuser posted image

vam pa povem, da se je tudi moji znanki (ki mi je dala ogrooomno oblek za Anžeta) danes zgodila nesreča s sinom (15 mesecev) in to doma. Imela ga je v vozičku in sta se pripravljala za ven, vmes je za par sekund skočila v pralnico po jakno ali stroj nametat in vmes je mali padel iz vozička in si presekal celo zgornjo notranjo stran pod nosom. So leteli v Novo mesto na kirurgijo in je ves zašit, revež, dobiva pa protibolečinske svečke, da sploh lahko jeuser posted image . Bogi revček. Mamica se bo pa požrla od slabe vesti. Hec je pa v tem, ko je skoooz privezan v vozičku, edino zdaj ni bil in evo nesreča je tukajuser posted image  Pazite punce na svoje sončke in jih vežite!!!

dašabina, lepo, da misliš nameuser posted image  bila bi vesela, da vas vidim po dolgem času, če pa bodo punce zasedene čez vikend (so vikendi ponavadi bolj družinski), pa bom tudi razumelauser posted image

zdaj pa počasi spat

nočka vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
29.9.2008 22:26:50   
Sunny Morning
dašabina katera sobota? Niti nima veze, ker prideva.

Grem spat, ker sem čisto zmozgana. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
30.9.2008 6:29:24   
Lunca1
Jutro.

No jaz sem včeraj spet prišla domov ob 17.30, potem pa smo šli ven in prišli domov šele malo pred 20. uro.

No vidim, da nisem edina med pogrešanimi. user posted image  Sani in Mml dobrodošli nazaj.

Jutri ima pa Luka pregled. Da vidimo koliko je zrastel. ga sploh ne upam več dat na vago, ker je imel že vsaj en mesec nazaj 9,5 kg.user posted image  Oblačila gremo pa zdaj počasi iz 68 na 74.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
vam pa povem, da se je tudi moji znanki (ki mi je dala ogrooomno oblek za Anžeta) danes zgodila nesreča s sinom (15 mesecev) in to doma. Imela ga je v vozičku in sta se pripravljala za ven, vmes je za par sekund skočila v pralnico po jakno ali stroj nametat in vmes je mali padel iz vozička in si presekal celo zgornjo notranjo stran pod nosom. So leteli v Novo mesto na kirurgijo in je ves zašit, revež, dobiva pa protibolečinske svečke, da sploh lahko jeuser posted image . Bogi revček. Mamica se bo pa požrla od slabe vesti. Hec je pa v tem, ko je skoooz privezan v vozičku, edino zdaj ni bil in evo nesreča je tukajuser posted image  Pazite punce na svoje sončke in jih vežite!!!

No smo imeli tudi mi podobno prigodo s Pino, ne vem koliko je bila stara, je pa že dobro hodila. v glavnem odpravljali smo se že na eno praznovanje in smo bili že vsi oblečeni v veži, ko se zasliši, da so se zaloputnila vrata, nakar pa jokuser posted image . Pogledava, Pina stoji pri vratih, prst pa med zaprtimi vrati. user posted image user posted image  Stala je pri vratih in prst vtaknila na tisto stran, kjer so panti, potem pa se verjetno naslonil na vrata in ta so se seveda zaprla. Sva jo hitro najprej nesla pod mrzlo vodo, potem pa na slikanje. Je imela sum na nalom mezinčka, čeprav je po moje imela srečo, da je imela tako drobne prste in ni bilo nič hujšega. v glavnem jih je treba res imet non stop na očeh, da ne naredijo kakšne traparije. Aja pa v vozkih jih obvezno zapenjajte tudi čez rame in ne samo čez pas. Naš iz ležalnika že brez problema zleze ven, tudi če je privezan.

No zdaj se pa mali oglaša. Moram it.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 30.9.2008 6:30:56 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
30.9.2008 7:16:36   
nana35
Dobro jutro.

Mi smo bili nocoj ob 3.30 budni,ker se je gospod zbudil in v postelji staluser posted image .Nikakor ni hotel zaspati nazaj,zato sem mu naredila topel kakav in ja,potem je zaspal do zdaj.

vaney,moram priznati,da je pa vseeno priden ta tvoj Grega,ko tako lepo skrbi za Anžeta,pa četudi je pozabil,da vam vsega zmanjkuje,saj je še malo časa za nabavo,kajne?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
30.9.2008 8:15:23   
martinca
dobro jutro!

Patrik še spi, vsake toliko časa mu moram it dat čaj za pit.

klaja, zelo lepe slike.

triš, daj kako sliko gor kako si te te žemljice oblikovala. jaz sem zadnjič nekaj poskušala pa mi ni najbolj ratalo. lepo prosimuser posted image

limma, saj bodo vse zaflikali.user posted image a so vam že naredili do konca optiko? mislim če že imate priklopljeno v bloku?
pa hvala za pohvale, mi je kar nerodno, mi še bo ta zadnja zrastla če me bote tako hvalile.user posted image saj se hecam, je vsaki mami fajn če ji pohvali njenega sončka. user posted image

nana, Klemen je pa že veliko jabolka sam pojedel.

vaney, lunca, mi je bilo kar hudo ko sem brala vajina posta kaj se je dogajalo Pini in malčku tvoje kolegice.

suzana, bi se jutri lahko dobile tam nekje ob 10.30 ali 11. te še pokličem ko zrihtam v bolnici s staro mamo. ampak računaj tam nekje.

zdaj pa grem še cote pospravit in speglat pa druge obesit. pa saj tega se nikoli ne konča, je kot začaran krog.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
30.9.2008 8:39:17   
martinca
pa še tile dve sliki vam moram pokazat. kako se hranita Patrik in Uroš.
eden mene gleda drugi pa TV. user posted image
user posted image
user posted image
mami kaj mi to nekaj smešnega govoriš
user posted image
Patrik na trgatvi
user posted image

no jih je bilo malo več kot dve sliki

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
30.9.2008 8:40:44   
Sunny Morning
ŽAN LUKA
user posted image

MARUŠA
user posted image

MATIC
user posted image

ŠPELA
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
30.9.2008 8:42:36   
Sunny Morning
Ta mesec apet nima 31 dni, zato danes

AJDA
user posted image

JAN
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
30.9.2008 8:56:20   
TRIŠ
Limma  naj dnevi brezuser posted image hitro minejouser posted image

Dašabina jaz v sobotah in nedeljah ne grem preč od moje družinice.Nam je preveč lepouser posted image .Nič pa ne bom jezna če se dobite da vsaj Vaney malo počveka ker drugače nas bo pozabilauser posted image .Za skype pa kupi samo mikrofon pa boš lahko klepetalauser posted image

Nana Klemen pa je na teh slikicah podoben Žanu ki tudi obožuje jabolkauser posted image

Vaney eno velikouser posted image za sinkota od prijateljice,ubogi revčekuser posted image

Martinca sedaj pa smo že vse pojedli 4 pa sem dala Maticu za sabo.Sem šla pogledat eno pa še imamuser posted image (ampak lepše je odnesel Matic.Bom poslikala)Ostala je kajzarcauser posted image user posted image user posted image .Pa lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

ŽAN LUKA,MARUŠA,MATIC,ŠPELA VSE NAJBOLJŠE

Evo Martinca pa še zate kajzarcauser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 30.9.2008 8:57:43 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
30.9.2008 9:04:08   
martinca
triš, hvala da si se potrdila in mi slikala kajzarco. a testo narediš isto kot za kruh? jaz sem zadnjič neko moko kupla in sem naredila žemlje, pa niso bile tako dobre, po obliki so še bile nekako, po okusu pač ne. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
30.9.2008 9:09:53   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Dašabina jaz v sobotah in nedeljah ne grem preč od moje družinice.Nam je preveč lepouser posted image .Nič pa ne bom jezna če se dobite da vsaj Vaney malo počveka ker drugače nas bo pozabilauser posted image .Za skype pa kupi samo mikrofon pa boš lahko klepetalauser posted image

ok, zastopim, bomo usklajevale, kaj pa je varianta mogoče tudi petek popoldne, ajde DinBK, na glasovanje, da se nekje od 10. do 15. oktobra dobimo pri meniuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
30.9.2008 9:14:11   
dašabina
ŽAN LUKA, MATIC, ŠPELA, MARUŠA,  VSE NAJ, NAJ...

user posted image

AJDA IN JAN, VSE NAJ, NAJ.....

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
30.9.2008 9:17:57   
Intruder24
user posted image

naša noč je bila kr ok, če gledam na zbujanje vsako uro prejšnje dni!

Vid spi drugo spanje in mislim, da nimam dosti časa.

Nana, Anča, Koala CD vam bom jaz spekla le pesmice od Osojnik, ok? Ker vsega ne bom niti pod črko ž, je ziher še za enih 5 cd te pravljice...boste mogle koga drugega angažirat, sem šla včeraj po cd (10kom) in me je pol kap, ko sem videla koliko je tega! Moreš namreč dat na audio, če hočeš poslušat po cd playerju...meni se ne da tu čubit 2 uri pa to pečt.user posted image  Sej za pravljice so naši sončki še premali!

Lepe slikiceuser posted image ... pa kje vam cajt, da lahko še pečete?user posted image

Žan Lukauser posted image , Maticuser posted image , Maruša user posted image , Špelauser posted image vse najlepše za mini rojstni dan! user posted image

Ajda user posted image in Januser posted image vse najlepše za mini rosjtni dan! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
30.9.2008 9:24:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, Klemen je pa že veliko jabolka sam pojedel.

Saj ga ni sam,sem mu kar jaz pomagalauser posted image .

Žan Luka vse najboljše!
user posted image

Maruša,vse najboljše!
user posted image

Matic vse najboljše!
user posted image

Špela vse najboljše!
user posted image

Ajda,vse najboljše!
user posted image

Jan vse najboljše!
user posted image

Danes pa je veliko slavljenčkov!user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
30.9.2008 9:27:51   
nana35
intruder,jaz bom vesela tudi teh pesmic,saj druge imam na računalniku,saj mi jih je Ljubljana poslala,ampak bom mogla koga drugega angažirat,kot si rekla.Ampak,ko se mi bo dalo.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
30.9.2008 9:33:30   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

intruder,jaz bom vesela tudi teh pesmic,saj druge imam na računalniku,saj mi jih je Ljubljana poslala,ampak bom mogla koga drugega angažirat,kot si rekla.Ampak,ko se mi bo dalo.user posted image

res se mi ni...pesmice pa itak! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
30.9.2008 9:38:58   
TRIŠ
Martinca jaz dam 40 dag bele in 10 dag polnozrnate pa naj bo za kruh ali pa žemljice,05 kvasa,olivno olje in 0,3 l vode.Samo žemljice pustim dlje vzhajatuser posted image .

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
30.9.2008 9:46:52   
klepetka
Jutrčka,

MATIC, MARUŠA, ŠPELA, ŽAN LUKA
user posted image
Naša noč je bila super, zbudila se je samo 1xuser posted image

mml, dobrodošla nazaj.Zdaj nam  pa kakšno slikico privošči

TRIš, s kakšnim čistilom ti to pomivaš po tleh?
In jaz imam  tako " aparaturo" za po tleh brisat kot ti  in je res suepr. Sem glih zadnjič novo kupila,ker sem staro dotrajalauser posted image

limma, ja boga Neži, ko bi rada k atiju, no.Pa saj bo že jutri boljeuser posted image

martinca, kot vedno , super slikeuser posted image

vaney, o ubogi fantek. user posted image Želim mu da se hitro pocajtauser posted image Pa da ti povem, ko praviš, da je zmeraj privezan razen tokrat ni bil...naša Maruša ima vedno čelado, v nedljo pa je bila brez.user posted image samo enkart  ne upoštevaš pa je lahko že usodno.

ljubljana, joj kakšno sreč ije imel sinček. In ne , nisi kot stara mama, zelo pametno s i napisalauser posted image

lunca, za kavico zmenjeno. Dobro bi bilo kar drug teden eno spit, akj praviš?
O boga Pina. Revica, akko jo je moglo boletuser posted image

sani,pa si končno  nazajuser posted image .Super

nana,Klemen pa grize jabolko ko veliki. Krasne slike, se vidi da ste z Martinco in Urošem blizu doma in se družiteuser posted image
Pa super , da ti je bilo v službi všečuser posted image .Danes pa četudi boš malo dlje, saj se bomo me tukaj nate spomnile, pa ti bo takoj lažjeuser posted image .
Moraš tudi razumeti, da danes ko so penzije, bi bile tud strejše gospe lepeuser posted image

Zdaj pa, ker nimam od vseh mail naslovov, bi vam rada klar tukaj prilimala en mail, ki sem ga dobila.Je dolg, amap kje vreden za prebrat. Vsaj meni.Namenjen je pa vsem vam tukaj.user posted image

Mlada zenska je sedela na zofi nekega vlaznega dne, pila ledeni caj,
   medtem ko je bila na obisku pri svoji mami. Pogovarjali sta se o
   zivljenju, o poroki, o odgovornostih zivljenja in obvezah odraslih ljudi. Mati je
   zamisljeno mesala pijaco in ledene kocke so trkale ob kozarec, ko se je
   obrnila k hceri in z jasnim in treznim pogledom v oceh rekla: 'Ne pozabi
   svojih Sester. Se bolj pomembne bodo, ko se bos starala. Ne glede na
   to, kako zelo ljubis svojega moza, ne glede na to, kako zelo bos ljubila
   otroke, ki jih bos imela, se vedno bos potrebovala sestre. Ne pozabi
   nanje,  obisci jih od casa do casa, pojdite skupaj kam, pocnite stvari
skupaj.'

'Zapomni si, da sestre pomeni vse zenske ... tvoje prijateljice,
hcere, vse zenske in sorodnice, s katerimi se cutis povezano. Potrebovala
   bos druge zenske.

Zenske se vedno potrebujemo.'

Kaksen cuden nasvet mi je dala, si je mislila mlada zenska. Ali se  nisem
   pravkar porocila? Ali se nisem pravkar pridruzila svetu parov? Sedaj sem
   porocena, za bozjo voljo. Odrasla! Jasno, da je moj moz in druzina, ki
   jo bova osnovala, vse, kar bo moje zivljenje ovrednotilo.

Vendar je prisluhnila svoji materi. Obdrzala je stike s Sestrami in
   vsako leto imela vec zenskih prijateljic. Ko so se leta prekopicevala eno cez
   drugo, je scasoma razumela, da je njena mati vedela, kaj ji govori. Ko
   cas in narava naredita svoje spremembe in skrivnosti na zenski, so
   Sestre glavna opora v njenem zivljenju.

V vec kot 50-tih letih svojega zivljenja tukaj sem se naucila tole:

Cas tece.

Zivljenje se zgodi.

Otroci odrastejo.

Sluzbe pridejo in gredo.

Ljubezen zbledi in upade.

Moski ne naredijo, kar naj bi.

Srca pokajo.

Starsi umrejo.

Kolegi pozabijo usluge.

Kariere se koncajo.
   VENDAR .....

Sestre so vedno tukaj, ne glede na to, koliko milj je med njimi.

Prijateljica ni nikoli tako oddaljena, da je potreba po njej ne bi
   dosegla. Ko moras hoditi po tisti osamljeni dolini in hodis sama, bodo zenske v tvojem
   zivljenju stale na robu doline, te spodbujale, molile zate, se potegnile
   zate, posredovale v tvojem imenu in te z odprtimi rokami cakale na
   koncu  doline.

Vcasih bodo celo prekrsile pravila in hodile s teboj ... ali prisle in
   te odnesle ven. Prijateljice, hcere, vnukinje, snahe, sestre, matere,
   babice, tete, sestricne, necakinje, tvoja razsirjena druzina, vse
   blagoslavljajo tvoje zivljenje!

Svet ne bi bil isti brez zensk, in tudi jaz ne.

Ko zacnemo to avanturo, ki ji pravimo zenskost, nimamo prave predstave
   nad neizmerno sreco ali zalostjo, ki lezi pred nami. Prav tako ne
   vemo, kako  zelo bomo potrebovale druga drugo.

Vsak dan potrebujemo druga drugo. Posreduj to sporočilo zenskam, ki ti
   pomagajo vnasati smisel in lepoto v tvoje zivljenje ...

Jaz sem to pravkar storila.

user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
30.9.2008 9:58:07   
ljubljana
Alo punce zadnji poziv za pesmice in pravljice! user posted image

Trenutno so na čakalni listi:
-katee,
-altabeta,
-sunny morning,
-ursulina,
-ursalala,
-dašabina (nujno mi še pošlji svoj e mail, da ti lahko pošljem vabilo za gmail in ti na gmailov naslov pošljem material),
-mala pikica (prevzela jih bo osebno) in
-piba (tvoj e-mail mi zavrača, pošlji prosim drugega ali pa naredi prostor).

Če si jih še katera želi, naj mi na ZS posreduje e-naslov na katerem ima vsaj 400 MB prostora. 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
30.9.2008 10:05:13   
TRIŠ
Klepetka to čistilo mi prinese kolegica iz kliničnega centra in je na bazi alhohola.Je pa pakirano po 10l tako da imam za pol letauser posted image .Pošto sem dala danes poštarju ker sem včeraj pozabila user posted image

Ljubljana kako si ti pridnauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 30.9.2008 10:06:00 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
30.9.2008 10:09:59   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Pri moji mamici gre spat brez problema, kar sama.
.

hm.... tole mi je pa zeloooo znano.Punce punce(Neja , Lana & co mislim), bo treba kaj ubogatuser posted image

klaja, kako lepe slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.