|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 22:04:22   
Ajvy
Punce ...ura je odbila 22.00...grem spat.....se beremo jutri....

lepo ajajte......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.9.2008 22:06:30   
Čebel@
a na svooji poroki si mela superge??????zakon!user posted image user posted image user posted image  te vsaj užulil niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.9.2008 22:10:14   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a na svooji poroki si mela superge??????zakon!user posted image user posted image user posted image  te vsaj užulil niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.9.2008 22:11:18   
mala*
Se strinjam z Majchy!!
Pa ja sem videla da si šla za mano v sra...1000x HVALAAAAAAAAA!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.9.2008 22:14:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mala*

Se strinjam z Majchy!!
Pa ja sem videla da si šla za mano v sra...1000x HVALAAAAAAAAA!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ni kejuser posted image user posted image  sem vidla da so eni tok nesramni in se prav nazaj držim da nebi kakega anonimneža nahrulilauser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
29.9.2008 22:26:39   
Čebel@
no tudi jaz odhajam spat...........že kar pošteno zehamuser posted image
pridne bodite in se tipkamo zjutraj(oz.ko se zbudimuser posted image )

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.9.2008 22:29:25   
mala*
Lahko noč vsem!!!
Se tipkamo zjutraj...me prav zanima kaj nam bojo jutranje čvekice pripravile za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.9.2008 22:49:44   
glen
Oj.je kdo doma??????
Ko se jaz odločim da bom nočna čveka vse že spite.
No,sem malo eksperimentirala pa je ratalo tole:

user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.9.2008 22:52:26   
glen
Ups,kako je pa to ratalo tako ekstra ekstra largeuser posted image ,sem s pomočjo shrani.si kot že 100x pa je ratalo tako veliko,zakaj?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.9.2008 22:53:53   
glen
http://shrani.si/f/29/Sg/L9dCHrC/1/dsc00726.jpg

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.9.2008 22:56:03   
glen
čČ kira zna,lahko tisto ektra ektra ektra large sliko zbriše,če je sploh možno?user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.9.2008 23:10:35   
glen
Mi je ratalo zbrisat ker je bilo res v ektra large velikosti

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.9.2008 23:18:55   
sunny24
Čer punce!

Vas je večina že šla pančat. Ma sej jst bom tudi šla počasi...morem it zjutraj h dohtarci po bolniški list...danes je bla gužva pa sem ji sam kartico dala in jutri sam dvignem in nesem na firmo.

glen, lep buši! user posted image user posted image user posted image

Sem hotla prej še glasovat za naše trebuškarce, pa neki stran ne dela...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.9.2008 23:55:08   
glen
sunny nočko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 539
29.9.2008 23:57:09   
sunny24
nočko  in lepe sanje tudi tebi! user posted image

ps zdej pa bom res šla počasi pančat...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
30.9.2008 7:43:08   
birdy
Pa ne mi rečt da bomcelo jst dons prva pisalauser posted image
Ja, je tamala še vedno neki prehlajena, sam dons je tok hudo da jo bom mela kr doma. Ne vem pa kako bo jutri. Če ne bo pa moj iz nočne pršu pa bo mogu met še Neli ker jst moram it na faks jutr.
Ga bom pa dons prec k se zbudi poslala po une vitamine od Bimbija al pa po Pikovit, ker tole je za znortuser posted image  Odkar je v vrtcu je čist skoz bolnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.9.2008 8:24:51   
akvalina
user posted image

Dobro jutro, vsem pošiljam en dobr čajček ker nas je očitno velik prehlajenih!

Balonchy,me je tolk skrbelo zate da sem prov vesela da sta zuser posted image  ok.
Ajvy, tud jaz imam dva tattoja pa mi gre prov na živce ča me zaslišujejo zakaj sem si mogla tetovirat metulje. Jaz že vem zakaj, a ne!?!user posted image
Majchy, zate sem glasovala po moje že ene 5x pa bom še pa za ostale naše seveda tud!user posted image se mi je kr mal vrtel v glav od vsega tega tipkanja.

Se mi je dons tamal zbudu  ob 6ih(klasika) in začel razlagat kaj je sanjal se mu je revčku tolk mudil govort da mu je ušlo in se je polulal v posteljo.user posted image

Caw se kasneje slišmouser posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.9.2008 8:30:15   
akvalina
user posted image

Pa še zajtrk da ne boste laaaačneeeeeeeuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.9.2008 8:48:28   
cati
Dobro jutro user posted image

Kak lep dan je danes zopet me je sonček zbudiluser posted image

V tem tednu sem izvedela da 3 kolegice pričakujejo user posted image  (vse februarja)
Sedaj me pamalomika da bi jaz tudi vprašala kaj bo čeprav že celi čas trdim da ne bomuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.9.2008 9:06:42   
cati
Naj samo povem da sem danes lahko še enkrat glasovala za naše misiceuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.9.2008 9:18:28   
petrap
Jutro...zajtrk super, čajček tudi paše...user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi bolančkani že kaj bolje...sem prou vesela, da se mene nč ne loti, ker imam ponavadi kar serijsko angine pa vnetje mehurja...

glen - kako lep bušek user posted image , jaz sem mi zdi imam pa že večjega, eni mi pravijo, da imam fuuul velikega, no pa saj boste videle v petek..upam, da ne bom največja debeluška, no pa saj ena more bit, a ne? user posted image user posted image user posted image ma jaz mam še mal zalogic od prej pa je tko k je...čokoladicam pa bomobončkom se pa tud ne morm upret...user posted image

aja...včeraj sem si kupila ene prou lepe čevlčke v deichmannu user posted image user posted image user posted image , pa sam 20 eur so ble, no sam sem pol šla še po hlače pa eno majčko v h&m..tko da je blo na koncu spet kar nekaj eurčkou...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 546
30.9.2008 9:19:53   
boma2
Dobro jutro... :)

Kako ste kaj?

Jaz utrujeno pa prehlajeno... Tako, da celo noč kašljam, pa nevem kaj bi pojedla da bi bilo boljše... Ampak bo že... :)

cita..
vseeno je kaj bo samo da bo zdrav dojenček.. Če te zanima vpraši, če pa ne pa ni treba... :)
kako kaj tvoje počutje?

pozdravljene vse nosečke... tolk pridno pišete, da jaz sploh ne utegnem vsega prebrati.. full pridne... user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.9.2008 9:28:16   
Ajvy
Jutro vsemmmm.....

noč je bila porazna.....grlo me je tako bolelo, da so mi solze po licih tekle....za znoret....danes grem zdravnici- dele popoldan...upam, da me bo htela sprejet....ker ne morem več...vsak dan je samo slabše.....pa sem misnla ,da bo šlo brez zdravil....user posted image

Majchy....sej so bile take luštkane supergice....k so šle zraven...user posted image

Glen...lep buši user posted image user posted image  pa dobra slikica.....

Birdy...vem kako je ...TArja tudi ne more pridet na čisto s tem noskom....bogci....

Akvalina...ja, res ne vem kaj se mora folk povsod vsajat....lahko rečejo ,da so lepi, ostalo pa naj bodo tiho.....

Cati....super za kolegice....a te že orenk firbec daje??? A boš zdržala??
Jst bom, ker po tem ko sem na morfologiji vidla, da vse imamo, me ne zanima kaj je tam med nogamiuser posted image

Petrap...blagor za čevlje....jst nikjer ne najdem kakih primernih zame....

Boma...welcome to the club...jst sem tudi čist zanič...pa sej bo...bojim se ko me ušes majčkeno boli....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 548
30.9.2008 9:29:44   
Ajvy
grem ležat....ne morem več...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
30.9.2008 9:34:25   
Čebel@
dobro jutro!!!!!!
danes smo šli v 20tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glen......full maš lepga bušijauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane-ve in vaši otroci-pocajtite se!!!!!!
jaz sem pa kar mal razkurjena ker me je sestra 3x v 10 minutah klicala(jaz sem pa spala) ,pa ji pošlem sms da upam da je kej važnega!!!!pa mi reče če greva na kavouser posted image  jaz ne pijem kave in sem jo nahrulila da me nima kej bodit zarad kofetauser posted image user posted image  po je našuser posted image  spet bevsku kot da bi se mu zmešal,tast je pa silkularko ven priuleku in mi pod oknom reže palete za kurjavouser posted image  no kako nej se potem človek spočije????
jest grem okoli 1h do zdravnika po bolniški list,po pa naprej v šolo!!!!
aja....skorej pozabla..........hvala ker glasujeteuser posted image user posted image
kok sem se razpisala ampak to je moglo it venuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?