|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 21:36:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Cita...to pa so bile sanje...jst sem vedno sanjala da cartam svojeg otroka, in potem mi čigumi pade v njegove lase.....naj povem da redko žvečim....in da mi na kraj pameti ne pade od kje mi ta ideja....sem jih pa veliikokrat sanjala....
Tak da te čist razumemuser posted image
no temu sem se pa mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.9.2008 21:37:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy..........jest bi babnico na nos suniilauser posted image user posted image user posted image user posted image  velik si upauser posted image

mah sej sem že čist navajena, da se folk zabuli....kaj ma breiga...jst vem zakaj je tam....in to je vse kar je važno

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.9.2008 21:39:14   
Ajvy

Cita...to pa so bile sanje...jst sem vedno sanjala da cartam svojeg otroka, in potem mi čigumi pade v njegove lase.....naj povem da redko žvečim....in da mi na kraj pameti ne pade od kje mi ta ideja....sem jih pa veliikokrat sanjala....
no temu sem se pa mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jah, najbolj grozno od vsega pa je bilo ,da ni šel ven.....

Pol je bilo šele smeha, ko sem TArjo rodila....pa je sestra rekla, kolk las ma..sem prvo pomislila na to ,da nikoli ne smem žvečit v njeni bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.9.2008 21:41:56   
Čebel@
eni so res čudni..........meni osebno na misel ne pride da bi šla enga tujga človeka take stvari spraševat........vsak ima razlog in nobenga ne briga zakaj je ena slika oz.napis na drugmu človelu!!!!
moja sestra ima čez celo ramo tigrovo glavo........pa kaj......je tok nora na tigre da si ga je dala pač tetuverat!!ji pa velik folka reče da bo v poročni obleki zgledalo grdouser posted image
no jest vem da bi čist ven padla in bi vsakmu povedala tasvoje!!!!!!!
joj kok sem se razpisala.......se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.9.2008 21:43:40   
Čebel@

Pol je bilo šele smeha, ko sem TArjo rodila....pa je sestra rekla, kolk las ma..sem prvo pomislila na to ,da nikoli ne smem žvečit v njeni bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  me prav zanima kaj piše v knjigi sanj da to pomeni!!po moje kej dobergauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.9.2008 21:45:11   
Ajvy

eni so res čudni..........meni osebno na misel ne pride da bi šla enga tujga človeka take stvari spraševat........vsak ima razlog in nobenga ne briga zakaj je ena slika oz.napis na drugmu človelu!!!!
moja sestra ima čez celo ramo tigrovo glavo........pa kaj......je tok nora na tigre da si ga je dala pač tetuverat!!ji pa velik folka reče da bo v poročni obleki zgledalo grdouser posted image
no jest vem da bi čist ven padla in bi vsakmu povedala tasvoje!!!!!!!
joj kok sem se razpisala.......se opravičujemuser posted image

čist si se razuser posted image la......revca....user posted image user posted image

Vsak po svoje jst pravim...samo ljudje nimajo mere, in mnogi ne vedo kaj pomeni osebni prostor.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.9.2008 21:46:51   
Ajvy
Za knjigo sanj ne vem...nisem nikoli pogledala......
Ampak bizarne sanje....ti samo povej , jst jih imam......kolkrat sem že klele v naselju ribe lovila ( pa sploh ne znam lovit, niti sem fan ribuser posted image user posted image )

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.9.2008 21:46:52   
glen
Punce obljuba dela dolg zato:
sporočam da sem o.k.,le malo utrujena sem, ker preveč letam naokoli zadnjih par dni,non stop je neki za porihtat,pa banka,pa zdravnik,pa vrtec,pa,pa,pa,pa,pa,pa.........user posted image
Pol zvečer sem pa kot cunja.
Pa še nasvet:
kakšna se vam zdi ta previjalna?
E-trgovina > OPREMA > Previjalne mize

user posted image
stane 65 eu in zadostuje mojim potrebam, ker želim, da je čim lažja, da jo bom lahko šaltala iz dnevne v sobo in v kopalnico.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.9.2008 21:47:34   
glen
Pa v 4 različnih barvah jeuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.9.2008 21:47:57   
Ajvy
Glen...mene samo zanima kako trdna je.....??Če je stabilna , je superuser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.9.2008 21:48:18   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy...upam, da sem ti vsaj kolkr tolk odgovorila na firbecuser posted image user posted image user posted image

Si si, moram priznat da sem si sam citat čist drugač interpretirala... Tko da sme si tud eno svojo razlago naredila... No, pa je tvoja razlaga velik boljša in predvsem verjetnauser posted image

me prav zanima  o čem si razmišljala.....ko smo bili pred kratkim na bazenu...to ti moram povedat....me je ena stara gospa vprašala zakaj imam to na roki...pa sem ji rekla (nisem ji htela kej preveč razlagat, ker me je zbodlo že to ,da se je drznila vsajat) da imam to v spomin na mami...pa me je čist brezobzirno vprašala: a ona je umrla...pa sem rekla da ja....sem hodila stran od nje, pa je šla ta babica kar za mano...pol pa je rekla: sej ne vem , a to si zdej  naredimo, ko nekdo umre....v takem smislu...me je kar presekalo....

Mah, pust stare mame. Men gre tud na živce k mam, no, sem mela tak mal drugačen stil, pol te pa vsi neki sprašujejo zakaj maš tko... Pač, stara pankerca nikol ne rata glih ena ušmekana bejbauser posted image
Kaj sem si predstavljala... Ma a veš dase točno ne spomn, vem pa da sem si sanje predstavljala kot tisto ko spimo ne kot tiste drugačne sanje. In tud pomislila nise na take sorte sanjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.9.2008 21:48:22   
mala*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me tako nasmejala!!!!!

No sonosečke, jaz imam pa spet svoj večer-naš ima športne večere ob ponedeljkihuser posted image Drugače pa nič novega, ja res HVALA vsem, ki glasujete in  boste še glasovale...Upamo da pridemo med 10,pol pa itak je zmaga našauser posted image user posted image user posted image

Samo da je z Balonklo vse v redu,hi hiuser posted image user posted image user posted image
Moj čaj&med&limona je tud kar ok kombinacija, še ene 2dneva pa bo...
Ajvy aja pa tvoj podpis, svaka ti čast, res lepo razmišljanje in tolmačenje...Vse bi mogle tako pozitivno mislt. Jst mam občutek da si ti res ena taka topla in +naravnana mamica...

Cita tebi pa llahko in dobro naspano nočuser posted image user posted image
Majchy in Tanci29 hvala vama za podporo glede unih mojih postov...sta me dvignili na noge ker sem se res že zasekirala...

Hm grem prebrati malo če sem še kej pomembnega pozabila vključitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.9.2008 21:49:57   
Čebel@

Za knjigo sanj ne vem...nisem nikoli pogledala......
Ampak bizarne sanje....ti samo povej , jst jih imam......kolkrat sem že klele v naselju ribe lovila ( pa sploh ne znam lovit, niti sem fan ribuser posted image user posted image )
user posted image user posted image user posted image  za sanje pa najbolj da vprašano tanci29 ker ma veze pri čarovnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej pravim..........take bedarije mene razkurijo in čist ven pademuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.9.2008 21:51:02   
Čebel@

Glen...mene samo zanima kako trdna je.....??Če je stabilna , je superuser posted image user posted image
se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.9.2008 21:51:26   
glen
ajvy,
ko sem si jo ogledala v BC v KP se mi je zdela kr stabilna,samo je nisem še kupla ker so jo imeli raztavljeno v roza barviuser posted image ,jaz bi pa nevtralno.
Mi jo bodo naročili.

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.9.2008 21:52:49   
Ajvy
Ajvy aja pa tvoj podpis, svaka ti čast, res lepo razmišljanje in tolmačenje...Vse bi mogle tako pozitivno mislt. Jst mam občutek da si ti res ena taka topla in +naravnana mamica...

user posted image user posted image
hvala...sem pa baje tudi kar stroga in brez skrbi, tudi meni zmanjka živcev....user posted image  sploh kadar mi jih vleče iz pete user posted image user posted image ....pol se pa hladim, al se pa smejat začnem.....kaj pa mi revci drugega preostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.9.2008 21:53:58   
Čebel@
mala* si vidla sem se ti pridružila pri odprtih temah da ne bodo samo tebe napadale!!!
trebuškarce moramo skupaj držati..........pa še vse 3 moramo v finale pritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.9.2008 21:54:13   
Ajvy
Pač, stara pankerca nikol ne rata glih ena ušmekana bejba

to pa res ne.....user posted image user posted image
Sem bila pa enkrat v življenju princeska- na poroki.....je mojga skor kap ,k o me je videl...in to mi zadostuje za celo življenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.9.2008 21:55:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

ajvy,
ko sem si jo ogledala v BC v KP se mi je zdela kr stabilna,samo je nisem še kupla ker so jo imeli raztavljeno v roza barviuser posted image ,jaz bi pa nevtralno.
Mi jo bodo naročili.

no, sej to...to kar fajn probaj...ker eni otročki so kar poskočni pri previjanju....pa da se ne boš potem lovila..user posted image ...super, če je temu tako.user posted image user posted image ..katero barvo si pa vzela??

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.9.2008 21:57:03   
Čebel@
glen.........če ti je dost stabilna jo naroči.......se pa strinjam da je nevtralna barva boljša!!user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy...........stroga ampak zakon mami.........upam da bom jaz tudi taka......da me user posted image  ne bo preveč okoli prsta vrteluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.9.2008 21:58:34   
Čebel@

Sem bila pa enkrat v življenju princeska- na poroki.....je mojga skor kap ,k o me je videl...in to mi zadostuje za celo življenje user posted image user posted image user posted image
no to bi pa rada videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.9.2008 21:59:02   
kristina5
o ja, še kako...
glih nek dan mi je moj dragi rekel, da so že vidni skoraj vsi simptomi, ki si jih naštela user posted image
in prav ponosna sem na touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.9.2008 22:01:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kristina5

o ja, še kako...
glih nek dan mi je moj dragi rekel, da so že vidni skoraj vsi simptomi, ki si jih naštela user posted image

Superca...potem si ta prava...brez dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kristina5)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.9.2008 22:01:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kristina5

o ja, še kako...
user posted image user posted image user posted image user posted image  tako je treba!!!!!!!!

(odgovor članu kristina5)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.9.2008 22:03:22   
Ajvy

no to bi pa rada videlauser posted image user posted image user posted image

Če je kar stal.....pa me gledal ko tele v nova vrata....sej ne vem ,kaj je pričakoval, da se bom v razcapani trenirki poročila.....
Sem imela lepo oblekico, zelo lepo frišno kratko frizuro, lasten make up...pa supergeuser posted image user posted image  ( nekaj mojega stila je moralo ostati)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?