misar
|
dobro jutro babnice mi imamo za sabo spet katastrofalno noč. zbudila se je sam žnjkrat v glavnem mene daje prehlad 300na uro...ponoč že 7x vstanem in sem že čist adijo, na konc skor ****is fašem, ko odložim tamalo v posteljico in ona pač ne bi več spala. grem nekaj za pit si iskat in valjda mislim, ok saj ura mora bit tam okoli 4ih, ja valjda ura šele 1. mater pol pa res ****is fašem in pustim tamalo kar v posteljici, da se ona pač sama s sabo pogovarja, pol rata tečna pol pa že dretje. je moj videl, da očitno ne mislim vstat, je pa on dvignu svoj dupe...porkiš, saj v osmih mesecih pa tud če je 10x dvignil svojo rit ponoč ja on revež ne more pol nazaj zaspat. bi videl kako bi zaspal nazaj, ko bi vsak dan jovo na novo 8 mesecev ponavljal vajo vsaj 3x saj vem, da ni kriv, sam mal ga pa moram pošinfat . sem zdele kar mal na cel svet jezna...če morda niste tud ve kaj krive, da je tko ponoč v glavnemsem najbolj vesela, da naša tamala ni več hudo prehlajena, že včer ni mela vročine, pa tud nosek je že veliko boljše še jaz se pozdravim, pa bo svet prec velik lepši IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem mal nedružabna a ne Neki gruntam, pa mi ne rata nagruntat do konca in zato sem tako redkobesedna A sem vam že povedala da sem ko kura brez glave in da imam srečo velikkkk večjo kot pamet? Danes, ko sva šli s carico v živalski vrt mi je v avtu zaspala. In sem na parkingu poslušala muziko. Ko se je zbudila sem jo nabasala v voziček in sva leteli žirafam naproti Ko sva se vračali pa začnem iskat ključ od avta in ga ni bilo! Grozaaa Itak mi je blo jasn, da sem ga verjetn v prtljažniku pustila, ko sem voziček ven dajala. Sem sam molila boga da se ni avto zaklenil!! Pridem tja in evo, avto HB odklenjen, ključ pa kar v ključavnici in kontat, pa muzika je špillala Zdej se smejim, sam mi je tko vroče ratal, da tut spelat nisem mogla še 10 minut Pa bi šlo par bivšim maljončkov........ Sama sebi ne morem več zaupat dolenjka si me pa že navsezgodaj zjutraj skor do solz nasmejala , najjača je ta, da je v avtu še kar muzika špilala . sicer si mela veliko srečo, da se ni nič zgodilo...naj še povem, da se je men to s ključi že večkrat zgodil. enkrat sem jih celo sred portoroža na strehi od avta pustila. me je skor kap, ko sem prišla nazaj. da sem pustila odklenjenega pa se je itak že večkrat zgodilo sam hvala bogu moje kripe ni noben maral vzeti grrem prinčipeso zabavat, se neki kuja tam na tleh...po moje je zaspana