mismis
|
Doma smo!!! Za danes smo zaključili šolanje...Zdaj pa k aktualnim dogodkom.. Pikovit, najprej k tebi , takoj te po nagi riti, kakšen strah neki, bemti dečva moja, treba je iti naprej in samo gurati naprej, da pridemo do cilja. Jutri maš, da pokličeš že ta MB. A ja, še mimogrede, za petek si to dobro poštimala, da te bo vaš pripeljal Hope (Mišek), upam da prideš, lepo te bo spoznati. Lučka25, jutri le pokliči svojo G, da ti pove, kaj je s temi izcedki. Imaš pa res čudno situacijo. Upam, da se v petek vidimo oz. sporoči, da ti pošljem zemljevid poti po z.s. Aha, vidim da si se že prijavila, dobiš z.s. Pija, kakšna poslovna pot, moja štanga bo pa samevala kaj?? Daisy in Mlinčka, torej nabavita pir, jaz bom dala našega Uniona, Laškega in Hajnija na hladno, pa bomo vekslali, pa Bavario non alko mam tudi, mogoče bi bilo fino še kakšen sok kupiti za naše nosečke, doma imamo sicer jabolčni sok, tako da tega ni potrebno kupovati. Ajsi, full hvala za seznam, od kar so to RR na novo postavili, full zafrkava, sicer jaz tudi zadeve kopiram, ampak potem je pa potrebno še tele smajlile na roke dodajati. Upam, da te miška no bo v petek preveč matrala, da se nam boš pridružila. Saj še veš, kje smo doma, kajne? Hedi, sej če po preveč zakajeno, bomo okno odprle, če se bomo pa občasno spravile ven kaditi, da ne bo take panike za A-jčka in B-jčka. Noki, upam da boš do petka v redu, da se vidimo Špelka, lepo da se oglasiš tudi pri nas kaj Sonček33, hvala ker si danes sijala za nas, je prav pasalo. Kajsica, hvala za razlago, saj veš da je pri nama tudi nepojasnjena nepolodnost, celice so v redu, seme tudi, sparijo se tudi, samo vgnezditi se noče. Sedaj pa ko berem velikost tvojega endometrija, se mi zdi, da imam jaz švoh, pa se zaradi tega noče vgenzditi. Baci, ti pa le pokliči MB in se pozanimaj, kdaj lahko prideš po pingvine Shuka, Bravo za Inge/Svena Kar tako naprej, me veseli, da je vse v redu s tvojo pikico. Dajamaja, navijam za jutrišnji plusek Stijan, čestitke za plusek, jutri pa dobro opravi na krvnem testu. Žižek, kako si ti meni, a je gužva na šihtu? Sonček85, dobro opravi jutri, želim ti, da boš videla svojo pikico in da bo vse v redu z njo. Pika74 in Reni70, na jutrišnji punkciji vama želim čimmanj bolečine in čimvečje število celic SE*, ti se pa jutri fajn posvetuj, da boš lahko čimprej začela s postopkom. Dakec, I SAY HAY, a pupa uboga? Ekola to je to, zdaj grem pa pod tuš, tole zemljo in travo s pasjega poligona spraviti dol s sebe, potem pa v posteljo pogoršno knjigo brati. Sem en malček utrujen od vsega tega pohajkovanja.Vsem skupaj želim prav lepo lahko noč.