Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:18:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem. Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame. Tega ne bom nikdar pozabla. ...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:18:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light O, Daisy, hvala za seznam! Ni za kaj.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:19:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit tako da te prosim, ne pretiravaj s količino Lara to sem tud jaz zasledila, da ingver in ne paše skupi.....baje pred punkcijo ok, že po ET pa bistveno zmanjšat, v pa celo nič....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:20:20
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit tako da te prosim, ne pretiravaj s količino Aa res? . V nosečnosti ga priporočajo, ker omili ali celo prepreči slabosti in bruhanja. Ampak seveda z nobeno stvarjo se ne pretirava, tako, da imaš čist prav . samo kdo bi vedel, kaj je preveč in kaj je zadosti Pikovit tako se govori, do petka pozabi na vse, v petek čaga, vikend za zbistrit glavco, v ponedeljek za poklicat Stijan in ostalim nosečkam čestitke Dajamajči pa se vam jutri naj pridruži . Lulaj pod pravim kotom . držim pesti Dejzica tebe pa že dolgo nisem videla ali prebrala. Ne vem al te ni več tolk gor, al sem jaz premalo gor . Maš pa svetski avatar Kure me kličejo, baje je treba že spat, tak da ne bom vseh naštevala, želim pa čist vsem SREČNO
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:20:25
|
|
|
|
spelka12
|
Ozone greje test 26.09.2008 ???Dajamaja greje test 30.09.2008 Obayifo greje ? test 02.10.2008 Mojsonček greje test 06.10.2008 Mandreja greje test 07.10.2008 Uf pri vas se pa dogaja. Vsem trepetalkam veliko pluskov. Tistim pri objemčkometru pa pošiljam eno za prestane muke in vse solzice. pikovitek kuku vidim, da dajamaja greje 3 to bo še veselo tukaj.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 29.9.2008 21:21:08 >
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:20:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem. Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame. Tega ne bom nikdar pozabla. ...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!! Lav ju
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:22:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem. Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame. Tega ne bom nikdar pozabla. ...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!! Lav ju Lav ju bek.....big tajm!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:23:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Dejzica tebe pa že dolgo nisem videla ali prebrala. Ne vem al te ni več tolk gor, al sem jaz premalo gor . Maš pa svetski avatar Verjetno bo vsega po malem. Zdaj sem bolj po principu, malo, pa tisto kvalitetno (to jaz mislim ) Avatar mam pa tak zato, da se noben ne more kregat z mano.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:23:51
|
|
|
|
pikovit
|
Hope a ti tud prideš v petek?Bi bila zelo vesela. Tako punc zdaj pa se ja počasi poslovim.Imam družbo.Moža in sestro,ki pridno praznita piksne piva.Se jima grem malo pridružiti.Se beremo jutri. Lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:24:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem. Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame. Tega ne bom nikdar pozabla. ...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!! Lav ju Lav ju bek.....big tajm!!!!!! Joj, kolk diabetesa , škodi jajcom
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:24:27
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit tako da te prosim, ne pretiravaj s količino Ajsi, sem omejila ja, ker se mi je zdelo prav ... nisem pa vedela , priznam, Hvala!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:24:51
|
|
|
|
DaisyE
|
Lahko noč mišek. Bom počasi tud jaz mrknila, pikovitka za petek si pa dobro zrihtala.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:26:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Joj, kolk diabetesa , škodi jajcom Malo cukra pa mora bit.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:26:12
|
|
|
|
pikovit
|
O Špelkaživjo,si prišla malo pogledat?Mamo celo reč tuki ja.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:28:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Joj, kolk diabetesa , škodi jajcom Malo cukra pa mora bit. Ja mal ga mora bit,je dons mal depre prisotne. Zdej enkrat pa Mišek pride iz šole.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:28:17
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit tako da te prosim, ne pretiravaj s količino Aa res? . V nosečnosti ga priporočajo, ker omili ali celo prepreči slabosti in bruhanja. Ampak seveda z nobeno stvarjo se ne pretirava, tako, da imaš čist prav . samo kdo bi vedel, kaj je preveč in kaj je zadosti Hope, slabo mi pa res (še) ni... Ti moram povedat, da vedno ko jem avokado, se spomnim nate...ker je bilo to eno izmed tvojih priporočenh živil in ne vem zakaj samo to nate tko močno asociram
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:29:56
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ma jz bom kr mojga prosila da me prpele, če ne bom ob vodi sedela. To pa ne vem, če se glih spodob ?! Ne, to se pa res ne spodobi... Hvala Dejzi!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:31:26
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Hope a ti tud prideš v petek?Bi bila zelo vesela. Hm, bi prišla, pa ne vem kaj bo petek nanesel. Ena stvar je ta, ko ne vem kako mi bo malček dopuščal, druga stvar pa je ta, da imam občutek, da se bom privohunila k vam. Ste druščina, ki že več časa klepetate, se med seboj vse poznate, se bodrite in imate kar neko vez. Jaz pa vas samo občasno kaj skočim pokukat. Tretja stvar pa je ta, da ne pijem pivo , to pa je baje pogoj za včlanitev . No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:31:29
|
|
|
|
gospodarica
|
SABSA čestitam za stopko!naj bo v sredo čim manj boleča punkcija in želim ti veliko kvalitetnih jajčk,da bo čim več odličnih zarodkov. SHUKA samo, da je vse ok s tabo in pikico....držta se GIGI1 in ABRA hvala za spodbudo,tudi jaz upam, da tokrat pa le bo neki ZARJA1 držim pesti za 6.10. vso srečo!!! RENI 70 bravo!!!!naj bo čim več jajčk.sam to bi blo pa res lepo darilo, če bi dobila otročičke na svoj rojstni dan PIKA74 tudi zate držim pesti ANNA1 dobrodošla!!!!vso srečo v postopku,naj ti rata v prvo STIJAN čestitam!!!!!!!!pazi nase in na pikico BBPIKICA veš te čisto razumem, da si obupana...ampak punca glavo pokonci in pogumno v boj!!držim pesti,da je ta celica taprava in da ti tokrat uspe. DAJAMAJA navijam za jutri naj bo en debel + čimprej sporoči rezultat vsem ki jih nisem omenila (vas je toliko,jaz pa imam malo slabši spomin ) pošiljam en velik zdej pa grem v vodoraven položaj.pridne bodite pa ne preveč dolgo bedet jutri pa naj bo čim več dobrih novičk
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:31:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja mal ga mora bit,je dons mal depre prisotne. Depra zgin!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:32:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ma jz bom kr mojga prosila da me prpele, če ne bom ob vodi sedela. To pa ne vem, če se glih spodob ?! Ne, to se pa res ne spodobi... Hvala Dejzi!!! Ti po unih šestih stellah itak ne kvalificiraš več za sedenje ob vodi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:34:01
|
|
|
|
pikovit
|
Če me spomin ne vara,si bila zadnjič vabljena,par strani nazaj.Mislim,da bi te prav vsaka rada spoznala.Si tako misteriozna z svojimi nasveti
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:34:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:35:00
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Če me spomin ne vara,si bila zadnjič vabljena,par strani nazaj.Mislim,da bi te prav vsaka rada spoznala.Si tako misteriozna z svojimi nasveti Hope sem te pozabila citirat.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 21:35:39
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat. No vidiš
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?