|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
29.9.2008 21:18:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem.user posted image Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame.

Tega ne bom nikdar pozabla.
...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
29.9.2008 21:18:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

O, Daisy, hvala za seznam!user posted image

Ni za kaj. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
29.9.2008 21:19:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit user posted image  tako da te prosim, ne pretiravaj s količino

Lara to sem tud jaz zasledila, da ingver in user posted image  ne paše skupi.....baje pred punkcijo ok, že po ET pa bistveno zmanjšat, v user posted image  pa celo nič....

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
29.9.2008 21:20:20   
Hope2

lara, samo v nosečnosti je ingver dobro omejit user posted image  tako da te prosim, ne pretiravaj s količino

Aa res?user posted image . V nosečnosti ga priporočajo, ker omili ali celo prepreči slabosti in bruhanja. Ampak seveda z nobeno stvarjo se ne pretirava, tako, da imaš čist pravuser posted image . samo kdo bi vedel, kaj je preveč in kaj je zadostiuser posted image user posted image

Pikovit tako se govori, do petka pozabi na vse, v petek čaga, vikend za zbistrit glavco, v ponedeljek za poklicatuser posted image user posted image

Stijan in ostalim nosečkam čestitkeuser posted image user posted image

Dajamajči pa se vam jutri naj pridružiuser posted image user posted image . Lulaj pod pravim kotomuser posted image . držim pestiuser posted image

Dejzica tebe pa že dolgo nisem videla ali prebrala. Ne vem al te ni več tolk gor, al sem jaz premalo goruser posted image . Maš pa svetski avataruser posted image

Kure me kličejo, baje je treba že spat, tak da ne bom vseh naštevala, želim pa čist vsem SREČNO

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
29.9.2008 21:20:25   
spelka12
                                                                                                        Ozone greje      user posted image   test 26.09.2008 ???
Dajamaja greje     user posted image user posted image user posted image    test 30.09.2008
Obayifo greje user posted image ?   test 02.10.2008
Mojsonček greje     user posted image user posted image test 06.10.2008
Mandreja greje       user posted image user posted image   test 07.10.2008
Gita14 greje       user posted image user posted image test 10.10.2008
Martin6 greje    user posted image   test 10.10.2008
Kicsi greje      user posted image user posted image   test 11.10.2008

Uf pri vas se pa dogaja. Vsem trepetalkam veliko pluskov.
Tistim pri objemčkometru
pa pošiljam eno user posted image  za prestane muke in vse solzice.
pikovitek kukuuser posted image  
vidim, da dajamaja greje 3 user posted image user posted image  to bo še veselo tukaj.user posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 29.9.2008 21:21:08 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
29.9.2008 21:20:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja so mi kar solze prišle,ko si me spomnila na moje besede.Sej zdej se že smejem.user posted image Hvala ti.Le glej,da ko bom v MB,da si boš vzela čas zame.

...............................................obvezno si bom vzela tud čas zate!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lav juuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
29.9.2008 21:22:24   
zarja1

Lav juuser posted image

Lav ju bek.....big tajm!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.9.2008 21:23:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Dejzica tebe pa že dolgo nisem videla ali prebrala. Ne vem al te ni več tolk gor, al sem jaz premalo goruser posted image . Maš pa svetski avataruser posted image

Verjetno bo vsega po malem. Zdaj sem bolj po principu, malo, pa tisto kvalitetno (to jaz mislim user posted image ) Avatar mam pa tak zato, da se noben ne more kregat z mano. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.9.2008 21:23:51   
pikovit
Hope a ti tud prideš v petek?Bi bila zelo vesela.
Tako punc zdaj pa se ja počasi poslovim.Imam družbo.Moža in sestro,ki pridno praznita piksne piva.Se jima grem malo pridružiti.Se beremo jutri.

Lahko noč vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.9.2008 21:24:24   
Hope2

Lav juuser posted image

Lav ju bek.....big tajm!!!!!!user posted image

Joj, kolk diabetesauser posted image user posted image , škodi jajcomuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.9.2008 21:24:27   
lara light

Ajsi, sem omejila ja, ker se mi je zdelo pravuser posted image ... nisem pa vedelauser posted image , priznam, Hvala!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
29.9.2008 21:24:51   
DaisyE
Lahko noč mišek. Bom počasi tud jaz mrknila, pikovitka za petek si pa dobro zrihtala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.9.2008 21:26:00   
DaisyE
Joj, kolk diabetesauser posted image user posted image , škodi jajcomuser posted image user posted image

Malo cukra pa mora bit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.9.2008 21:26:12   
pikovit
O Špelkaživjo,si prišla malo pogledat?Mamo celo reč tuki ja. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
29.9.2008 21:28:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Malo cukra pa mora bit. user posted image user posted image user posted image

Ja mal ga mora bit,je dons mal depre prisotne.user posted image
Zdej enkrat pa Mišek pride iz šole.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
29.9.2008 21:28:17   
lara light

Aa res?user posted image . V nosečnosti ga priporočajo, ker omili ali celo prepreči slabosti in bruhanja. Ampak seveda z nobeno stvarjo se ne pretirava, tako, da imaš čist pravuser posted image . samo kdo bi vedel, kaj je preveč in kaj je zadostiuser posted image user posted image

Hope, slabo mi pa res (še) ni...user posted image
Ti moram povedat, da vedno ko jem avokado, se spomnim nate...ker je bilo to eno izmed tvojih priporočenh živil in ne vem zakaj samo to nate tko močno asociramuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
29.9.2008 21:29:56   
kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
Ma jz bom kr mojga prosila da me prpele, če ne bom ob vodi sedela. To pa ne vem, če se glih spodobuser posted image ?!

Ne, to se pa res ne spodobi...user posted image user posted image user posted image

Hvala Dejzi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
29.9.2008 21:31:26   
Hope2

Hope a ti tud prideš v petek?Bi bila zelo vesela.

Hm, bi prišla, pa ne vem kaj bo petek nanesel. Ena stvar je ta, ko ne vem kako mi bo malček dopuščal, druga stvar pa je ta, da imam občutek, da se bom privohunila k vam. Ste druščina, ki že več časa klepetate, se med seboj vse poznate, se bodrite in imate kar neko vez. Jaz pa vas samo občasno kaj skočim pokukat. Tretja stvar pa je ta, da ne pijem pivouser posted image user posted image , to pa je baje pogoj za včlanitevuser posted image . No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.9.2008 21:31:29   
gospodarica
SABSA čestitam za stopko!naj bo v sredo čim manj boleča punkcija in želim ti veliko kvalitetnih jajčk,da bo čim več odličnih zarodkov.
SHUKA samo, da je vse ok s tabo in pikico....držta seuser posted image
GIGI1 in ABRA hvala za spodbudo,tudi jaz upam, da tokrat pa le bo neki
ZARJA1 držim pesti za 6.10.user posted image vso srečo!!!
RENI 70  bravo!!!!naj bo čim več jajčk.sam to bi blo pa res lepo darilo, če bi dobila otročičke na svoj rojstni dan
PIKA74 tudi zate držim pesti
ANNA1 dobrodošla!!!!vso srečo v postopku,naj ti rata v prvouser posted image
STIJAN čestitam!!!!!!!!pazi nase in na pikico
BBPIKICA veš te čisto razumem, da si obupana...ampak punca glavo pokonci in pogumno v boj!!držim pesti,da je ta celica taprava in da ti tokrat uspe.
DAJAMAJA navijam za jutri naj bo en debel +user posted image čimprej sporoči rezultat

vsem ki jih nisem omenila (vas je toliko,jaz pa imam malo slabši spominuser posted image ) pošiljam en velikuser posted image

zdej pa grem v vodoraven položaj.pridne bodite pa ne preveč dolgo bedetuser posted image
jutri pa naj bo čim več dobrih novičk

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.9.2008 21:31:37   
DaisyE
Ja mal ga mora bit,je dons mal depre prisotne.user posted image

Depra zgin!!!!!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.9.2008 21:32:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
Ma jz bom kr mojga prosila da me prpele, če ne bom ob vodi sedela. To pa ne vem, če se glih spodobuser posted image ?!

Ne, to se pa res ne spodobi...user posted image user posted image user posted image

Hvala Dejzi!!!user posted image user posted image user posted image

Ti po unih šestih stellah itak ne kvalificiraš več za sedenje ob vodi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.9.2008 21:34:01   
pikovit
Če me spomin ne vara,si bila zadnjič vabljena,par strani nazaj.Mislim,da bi te prav vsaka rada spoznala.Si tako misteriozna z svojimi nasvetiuser posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.9.2008 21:34:22   
DaisyE
No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.9.2008 21:35:00   
pikovit

Če me spomin ne vara,si bila zadnjič vabljena,par strani nazaj.Mislim,da bi te prav vsaka rada spoznala.Si tako misteriozna z svojimi nasvetiuser posted image

Hope sem te pozabila citirat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.9.2008 21:35:39   
pikovit

No, če vam res ne bo odveč moja prisotnost, vas z veseljem pridem pogledat.

user posted image user posted image user posted image

No vidišuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?