|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
28.9.2008 18:16:08   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

*anč*, kako tvoje zdravje?

eh,slabo user posted image . pocutim se ko kup duser posted image ,glava me boli,smrkam in kar mi je najbolj zoprno slabo slišimna eno uho,ker mam vodo v srednjem ušesu že par dni. bla pr zdravnici,zvedla nč nouga. sm usa tečna,ker se mi že en teden vleče. ampak,hvala za vprašanje user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
28.9.2008 18:32:33   
*anč*

Dragi MAKS in draga ZOJA !!!

Želimo vama veliko smejanja,igranja in crklanja! Bodita vedno nasmejana in čimmanj bolana! Vse najboljše in najlepše!

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
28.9.2008 21:53:06   
frrrr
tudi danes uspelo uspavanje brez uspavanja user posted image mami reče lahko noč in odidde iz sobe... mali pa v 10ih minutah zaspal... upam, da bo tako še dolgo laufalo in ne bo samo tedenski ali celo samo dvodnevni uspeh user posted image no, sej če sem iskrena si pred tremi meseci, ko je mali hotel sam spati, tega nisem želela in sem sama verjetno kriva, da smo se mogli spet uspavati po ure...

js se še vedno filam z nalgesini... drži mi glih 8 ur, pol pa novega... se mi zdi, da mi bodo zgornji 3je in spodnji 3je zobje poleg luknje odpadli, pa luknja me skeli, kljuva mi notr za znort... nisem pa nič otečena in krvavim tut ne več... upam, da se kmalu neha, ker ne morem dnevno zaužit treh nalgesinov. sem bila že od lokalne mau munjena in mi je moral 3x povedat, da lahko sperem usta, preden sem ga razumela user posted image zdej se pa kr redno zadevam user posted image

nč, lepo spite!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
28.9.2008 21:55:02   
frrrr
*anč* - želim ti čim hitrejše okrevanje! user posted image

lucika - upam, da je tut Aidan bolje in je bil res samo dvodnevni prehlad. user posted image

moci - mene tudi zanima ali je s tvojim bodočim možem vse ok. oz. ne zanima, skrbi me že. user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
28.9.2008 22:03:44   
moci
hvala za čestitkeuser posted image

ja, m je bil operiran v petek, sem grda, ker se nisem oglašalauser posted image danes je že bolje, se že smejiuser posted image so mu pa povedali, da ga čakajo 3 meseci na berglahuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
28.9.2008 22:46:04   
Maxica
Draga naša Zoja Katarina, vse najboljše za tvoj drugi rojstni dan. Da bi bila vedno taka pridna nagajivka, ki bi skrbela za mamino kondicijo, ob prihajajočem veselem dogodku v krasni oblekci pospremila mamico in očka na uradno skupno življenjsko pot ter dala vetru trenutno ubogemu polomljenemu očku, ko se bo zacelil, da bo pošteno odslužil svojo kazen.
Vse najboljše, prijetno praznovanje ter kmalu še kakšnega bratca ali sestrico.

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
28.9.2008 22:57:17   
muki1
Draga Zoja Sofija user posted image , tudi jaz se pridružujem čestitkam. Upam, da je tvoj rojstni dan uspel kljub čudnim okoliščinam, ki sta jih organizirala tvoja ta stara. No, bolj ta star, ampak verjamem, da se tudi mati čudno obnašajo zadnje dni. Ampak, draga Zojka, naj te nič ne skrbi, to so problemi odraslih, ki jih boš spoznala ob svojem času. Do takrat pa le uživaj v brezskrbnem otroštvu, veliko pisanih balonov in čudovith daril ter obilo crkljanja z mamico in atijem, ki si ga zdaj lahko pošteno privoščiš user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 28.9.2008 22:59:53 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
29.9.2008 7:32:59   
altati
Zoja, še od nas, malo z zamudo: vse najboljše!!!!In ostani mala nagajiva Zojauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
29.9.2008 7:35:51   
psaša
Najprej čestitke Maksu za 2.svečko. user posted image user posted image  Mamica javi se kaj.

Nato pa še Zoja, čestitke tudi tebi za 2. svečko user posted image user posted image user posted image

Bila cel vikend brez interneta, groza. Počutje je že malo boljše, zredila sem se že , trebušček se mi že pozna. Ja, v drugo je vse prej user posted image . Pregled imam naslednji teden, tako, da uradno takrat vse zvem.
Mali je že OK, razen kašlja. Kako se ga naj znebim? Kakšen predlog?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
29.9.2008 8:30:03   
Lu
Hello!

Spet začetek tedna in tik tak bo petek.

lucika sem ti mislila samo nekaj povedat glede tega natreska. Ko je imel Tian vneta ušesa, sem ga peljala k P in sem ji tudi povedala, da sem mu dala malo tega v uho. Je rekla, da je to ena največja neumnost, ki jo starši delamo. Zakaj? Zato ker, če gojček ali karkoli naj bi šlo ven, ga mi z tem porinemo nazaj not in se pot na odprto zapre. Mi je lepo narisala. Tako, da jaz tega ne prakticiram več.

psaša v drugi gre res vse hitreje. Tik tak boš v porodni. Glede kašlja pa mogoče samo preventiva- smrekovi vršički, kaka Čebelica Maja,... Mi najbolj prakticiramo smrekove vršičke.

moci a potem imata prestavljeno poroko za 3 mesece al kako?

Frrr in *anč pozdravita se. Jaz sem že skoraj ok. Sam tale šmrkel se ne dauser posted image

Zdaj pa delat.

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
29.9.2008 10:30:36   
*anč*
oj!

jst mam zajtrk in uživam(počivamuser posted image ) še zadnja 2 dni doma pol pa fax. nevem če sm se vam že kej pohvalila, sm dobila že prvo 10ko na kolokviju prejšn tedn.  tko da komi čakam januar,ko pridemo u porodno!!

psaša  jst sm malemu pražla cvetove kamilic na olivnem olju, jih zavila v plenico in mu jih pred spanjem tople položila pod body na prsa. je full pomagal,sam mal čudno se sliši. fajn,da je počutje že boljše!

frrrr  upam,da te čimprej neha kluvat!! user posted image

moci  no hvalabogu,da so ga operiral. aje že doma?

mejte lep dan!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
29.9.2008 12:08:52   
Anonimen
anč- pa dej nehi se hvalituser posted image , super- čestitam in tako naprejuser posted image sicer pa ti tole kar po hitrem postopku oparavi, saj veš, da imam jaz že rezervacijo pri tebi, vsaj za tretjegauser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
29.9.2008 12:12:37   
Anonimen
user posted image
 za 2 svečki Maks

user posted image

za 2 svečki Zoja Katarina

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
29.9.2008 14:17:02   
Pikabu
Maks se zahvaljuje vsem za čestitke, pa mami tudi. Hvala. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
29.9.2008 16:31:38   
piskot
ajoj, zdaj se bo pa spet zacelo tole z rojstnimi dnevi. da resim enkrat za letos:

VSE NAJBOLJSE VSEM OKTOBRCKOV, TUDI TISTIM, KI SO SE PRESELILI V SEPTEMBER IN NOVEMBER!

mi smo preseljeni. user posted image veliko muk ... ze 3ji napacen pult v soboto. pa selilnega kombija ni bilo. noro. sem bila pa crknjena ko sam user posted image potem zvecer.

danes ponoci je tudi martin prvic spal v novi veliki posteji. grozna noc. ob 2h sem ugotovila, da ga moti kouter, ker sumi. pa sva zamenjala. potem je ob 4h padel s postelje, ob 4:30 je macka zacela kasljat. ker ni vrat, smo jo vsi poslusali tiste pol ure. ob 6h je zvonila budilka user posted image .

aja, martin je zjutraj povedal da nova postelja ni dobra, ker je prevelika. smo se mu pa ful smejali. vceraj ko je prvic prisel v opremljeno stanovanje (no ja ce se temu lahko rece opremljeno user posted image ), je bil ful navdusen nad svojo novo sobo. potem ga je pa dedi vprasal  kje bo on spal, je pa stekel v spalnico. tam pa cisti sok, njegove posteljice ni bilo ob najini user posted image . tako da je potem povedal, da bo spal kar v mamicini postelji.

macek je 2 dni prezivel pod omaro v kopalnici ni pod kavcem. reva, saj se bo navadla. danes je pa se tablete dobila pri veterinarju.

moci m-ju zelimo cim hitrejse okrevanje ... tudi malo iz egoizma.

maxi uzivajte na dopustu.

psasa ja tako je potem to, ko si drugic nosec user posted image . mi nimamo nobene preventive za prehlad. razen svezega sadnega soka vsako jutro. samo mi se ne moremo primerjat, ker nismo v vrtcu.

frrr jaz tud ameriski slamnik jem. pa ja, moj je isto slampast, da zmeraj pozabi, tudi ce gre za njegovo rit.

lu a smo ze dobil paket?

anc bravo za 10ko!

remy zgleduj se user posted image .

grem zdej se mal delat. doma smo se vedno brez neta. no vsaj tv dela user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
29.9.2008 18:44:03   
frrrr
oj,

druga noč ravno tako uspešna. vmes sta bila 2 intervenciji... ena še preden sva šla spat, druga okrog 4ih. zjutraj 15 do sedmih poklical, sem ga šla iskat in smo potem še do 8ih zaspali... samo pod moj kovter je moral zlest in je že smrčal

sicer bili pri zdravniku in je ok, ne rabi več antibiotika jest... jutri gre v vrtec. se že veseli.

dopoldne sva šla na dooolg sprehod do lesnine, brez vozička. tam sva se šla malo v igralnico igrat, potem je pa mož prišel po naju. zdej smo bili pa tut mau pred hišo in je moral peskovnik premetat. full se namatra, ker stoji zunaj (da se ne bi umazal ) in se notr prepogiba do peska.
kmau bo večerja in kopanje po dolgem času...

psaša
, sta poskusila trpotčev sirup? men full pomaga, kadar me matra kašelj. jaši pa tut. sicer pa nam ga je zmanjkalo in smo zadnji kašelj odpravili z apisirupom, ki ga tudi v dmih ali sparih prodajajo.

*anč*, pridna za desetko
mene še kljuva in ugotovila sem, da tut krvavim še, a sem se okusa navadila mogoče mi lahk kr ti poveš... kolk časa po posegu pa to boli?

Lu - naj te tut šmrklj zapusti no

moci - no, le poročaj kdaj postaneš gospa. in tvojemu bodočemu možu želim čimhitrejše okrevanje!

piškot - pa tole s pulti je pa res noro a to ste dali delat v delavnico A je to?
mi imamo pa ograjco na postelji in ne more dol past. je pa začel po novem spat pokrit... do zdaj ni nikoli... no, razen kot dojenček, ko se še ni mogel sam odkrit imamo pa en full lahek kovter iz ikee http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60028510

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
29.9.2008 18:47:59   
frrrr
me vmes vn vrglo, a sem shranila... no, smajlijev pa ni zraven... mogoče je kje čudno napisano, ker ni ločila, a se mi ne da popravljat user posted image

slikice jaševe sobe
user posted image
user posted image
user posted image

gremo jest... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
29.9.2008 19:00:37   
@lina
Zoja, vse najboljše za dve svečki!

user posted image

Maks, vse najboljše za dve svečki!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
29.9.2008 19:02:28   
@lina
Eno vprašanje: Matjažu se je naredila ena bulica na veki, z notranje strani. Predvidevam, da ječmen. Ali morava zaradi tega k zdravniku?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
29.9.2008 19:05:02   
@lina
Frrrr, luštna sobica... pa kako pospravljenauser posted image

Mi imamo tudi enega takega big medveda... še iz očijevih otroških let, zato je že bolj sključen, ne sedi tako pokončno kot vašuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
29.9.2008 19:25:57   
Lu
Kuki danes sem dobila samo pošto, da je prispelo. Sporoči TR. Pa full full hvala. user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
29.9.2008 20:29:49   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Remy
sicer pa ti tole kar po hitrem postopku oparavi, saj veš, da imam jaz že rezervacijo pri tebi, vsaj za tretjegauser posted image

itak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
29.9.2008 20:31:37   
*anč*
 frrrr  nevem točn kok časa traja bolečina,mism,da bi se po 1 tednu mogla umirit. upam,da še prej!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
29.9.2008 20:42:48   
lucika
obležala sva tudi midva z mojim malim. jaz imam gnojno angino in sumamed, mali pa vnetje uhecov in hiconcil. do petka se cartama in uzivava doma:) no, kolikor se pač da med onim ,ko se smilis sam sebi, ko si najbooolj bogi človek na planetu. včeraj me je bolela ena pikica na grlu, ponoči pa že tako, da nisem ne spla, ni pomagal ne angals niti nič...
danes sem še požrtvovalno oddelala svojo službo. ampak čez dva dni to vse pozabijo in sem se odločila, da je moje zdravje prvo. in od malega seveda, še pred mojim.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
29.9.2008 21:35:26   
Anonimen
vsi bolančki -mali in veliki- hitro se pozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?