muki1
|
Samo na kratko se oglasim. Vas berem, ampak ste kar pridne s pisanjem, pa vas ne utegnem pokomentirat. Mi smo po starem. Čisto smo že ujeli vrteški ritem. Prehladi počasi izzvenevajo, jaz si danes po treh tednih menda prvič ne brišem več nosu. Kašljam še, najbolj zvečer. Iva je še smrkava, Neža je začuda preskočila. Oh, trkam, trkam. Edina. V soboto smo šli na Piko v Velenje in nam je mož zakuhal, da sem ga komaj domov privlekla, smo se še pri dežurnem ustavili, da je pokasiral antibiotik. Tak da bolehamo, ja..... Drugače pa laufa. Neža še vedno z veseljem trenira gimnastiko , v torek je šla Iva z nama in je ,,telovadila,, tam z njimi. Je rekla učiteljica, da naj jo kar pustim, da ne moti. Neža pa tako vneto sodeluje, da se sploh ne pusti dekoncentrirati. Res uživa, pa še njene prijateljice ni bilo na treningu pa je ni nič iztirilo. Ma tako je posrečena. Potem smo še malo pohajkovale naokrog po obiskih, šle v Műller, knjižnjico in se spet oborožile s knjigami, da mamo zdaj spet ogromno gradiva. Tak luštkan babji popoldan je bil, pa danes gremo spet. Včeraj sva mela pa doma pleskarja in smo se zmenili da nam pride pobarvat kuninjo in dnevno. Pa še v kuhinji bova čez ploščice, ki so mi bruhu grde namestila stekleno ploščo, pa v dnevni premestimo radiator na drugo steno, da bomo pridobili več prostora, pa še novo pohištvo si ogledujeva za dnevno - najbrž greva jutri v Ikeo, da bomo malo prenovili in bo fletno. Piškot, če bom vidla avtocesto ti vzamem?
< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.10.2008 14:25:43 >