|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
29.9.2008 11:37:06   
pikovit
Čao bejbe,vidim,da ste v akciji.Zdej pa že mene mal grabi.user posted image Moram danes poklicati v MB in se naročiti al kaj že?

Miška jaz se tudi pofočkam,vendar bom jaz tudi kaj prinesla,da častim,ker sedaj novopečena GA.

Punce za vse držim pesti,da se izide vam/nam v prid.

Miška dobr si dala Dejzi pa Mlinčko skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
29.9.2008 11:38:57   
mismis
Kajsica, ti maš pa full dober endometrij, mislim velikost, ne pa izgled.

Daj povej, kaj si delala, a je to zaradi kakšnih čajčkov, ali tablet?

Pikovit, seveda tudi ti na seznam, ti pač ne potrebuješ načrta

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
29.9.2008 11:40:52   
mismis
Torej petkov RR zmenkarije se bodo odvijale na dan 03.10.2008 ob 19. ure dalje, pri meni doma.
Vse zainteresirane naj se prosim  tukaj prijavijo, da jim lahko pošljem po z.s. načrt poti do mene in svojo številko gsm-ja...

Evo jaz se že pofočkam:

mismis user posted image

Tina1 user posted image  

Kajsica user posted image

Gigi1       user posted image

Mlinčka & Daisy user posted image

Pikovituser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.9.2008 11:40:55   
zarja1
Drage moje jaz sem toooooooolk vesela!!!!!!! Pokam po šivih. Endometrij je malo več kot 13, je G rekel, da je maternica tako lepa, idealna in uh in ahuser posted image user posted image user posted image (po moje se je vanjo zaljubiluser posted image user posted image user posted image ).
6. 10. pa je že ET!!!!!!!!! JUPI JUPI JUPI!!!!!!!!

Dobila sem še utrogestan, matr to še nisem mela.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.9.2008 11:42:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

dobro jutro,no za nekatere je že dober danuser posted image
no da malo poročam kako sem opravila svoj UZ.ata reš je čist navdušen,vse je bilo črno. jutri zvečer pade stopka v četrtek pa punkcijauser posted image user posted image  malo me je strah, da bi bili folikli prazni,ampak jaz se ne dam!!!!

bravo gospodarica!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.9.2008 11:45:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
pikica po imenu Inga al pa pikec po imenu Sven, ker je bil zmrznjenček pol pa ta mrzlo severna imena najbl pašejo zraven user posted image user posted image user posted image

joj srčece kolk sem zate veselauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.9.2008 11:50:46   
sabsa
Kajsica jaz imam 9 foliklov, ne 9 celic. Koliko bo celic, bomo videli v sredo po punkciji. Na prvem postopku so bili folikli kar večinoma polni.

Gospodarica user posted image user posted image user posted image . Čestitke za dobro bero. Koliko si jih pa imela (folikle mislim)?

Shuka user posted image user posted image user posted image . Sam da je vse ok. Sem zelo vesela zate. Želja vseh nas je, da je z našimi pikicami vse ok. Sporoči nam, ko izveš, kaj bosta imela. Do takrat pa ... pazi nase.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
29.9.2008 11:51:59   
sonček85
zarja in vse ostale bravo za vse postopke in naj rasteko foliklčki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim več nosečk.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.9.2008 11:54:04   
zarja1
 o Sonček si se v zvezdico preblekla.......full lepo!!!!!!!!

Hvala vsem navijačkam...,,

Horny Teddy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.9.2008 12:06:10   
mandreja
Čestitke Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dober začetek in še boljši konec user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.9.2008 12:08:51   
pikovit
Sonček a si se preobleklauser posted image user posted image user posted image
Zarja B R A V Ouser posted image user posted image user posted image

Mišek hvalauser posted image

Shuka joj kolk sem vesela zate lubica moja.user posted image user posted image user posted image

Žiži maš gužvo?En lep začetek tedna.

Pija kako pa pri tebi kaj?Dobila user posted image .Tudi jaz sem jo danesuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.9.2008 12:08:59   
mandreja
Tako rada bi se vam kdaj pridružila na pirčku, pa se vedno dobivate v petek, a takrat jaz žal ne morem user posted image
Spijte še v mojem imenu kakega.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.9.2008 12:09:22   
sonček85
ja zvezdica sem sedaj saj se vsak dan smejim tako kot ona .sem srečna in vesela
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.9.2008 12:10:54   
zarja1
Babnice hvala.......res sem hvaležna.......pa vesela, saj dans ne morem več delat!!!!!!!!!

Pikovitek si poklicala?

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.9.2008 12:12:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja zvezdica sem sedaj saj se vsak dan smejim tako kot ona .sem srečna in vesela
user posted image user posted image user posted image

joj jaz bi se tud tko smejala!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.9.2008 12:19:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Čestitke Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dober začetek in še boljši konec user posted image user posted image

joj Mandreja upam, da se bova skupaj smejali tako kot naš Sonček 85......

Horny Teddy

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.9.2008 12:23:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Drage moje jaz sem toooooooolk vesela!!!!!!! Pokam po šivih. Endometrij je malo več kot 13, je G rekel, da je maternica tako lepa, idealna in uh in ahuser posted image user posted image user posted image (po moje se je vanjo zaljubiluser posted image user posted image user posted image ).
6. 10. pa je že ET!!!!!!!!! JUPI JUPI JUPI!!!!!!!!

Dobila sem še utrogestan, matr to še nisem mela.

NO Zarjica, tale 06.10. bo pa mimogrede tukaj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
29.9.2008 12:25:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitek si poklicala?

ne šeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.9.2008 12:45:07   
lara light
Same lepe novičke, juhu!!
Shuka, ooo, super, samo da bo fant zdravuser posted image ...sem tako vesela zate in za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Zarjauser posted image
user posted image Kajsicauser posted image
user posted image sabsauser posted image

Mijavček sporoča: še je 3 v 1, ta teden jo čaka carski, mi pa držimo pesti za otročka, da bosta močna in da bo vse kot mora bit!user posted image user posted image user posted image  

Mismis, imam rd mojih nečakov...žal ne bo šlo. Že gledam za naslednjim datumom...user posted image

Abra, ja kmalu bom kej vedla, že komaj čakam, malo strahu pa je tudiuser posted image ...trebušček, ki to ni kot praviš, pa še od mene lepo pobožajuser posted image

Pikovitek, le korajžnouser posted image

Ledenka, kako si, mami?user posted image

Grem papcat...lubčke!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.9.2008 12:50:32   
zarja1
O Larči moja...kako si lubek? Počivaš?

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.9.2008 13:15:46   
gigi1
Zarja krasno user posted image  user posted image  user posted image . To je pa že v ponedeljek user posted image  user posted image  user posted image . Jupiiii. Še malo pa boš grela user posted image

Pikovitka ja gužvasto sem user posted image  user posted image  user posted image . Pa mal sem že pijana, k mi Miška že od zjutri un pir vliva user posted image  user posted image  user posted image .

Miška si mi pa popnla slikco...tud sape ne utegnem zajet user posted image  user posted image  user posted image

Abrica a se je buši kaj spremenil nazaj. Pridna mami  k te je tolk ujčkala user posted image

Larica a spet? Sem prov žalostna, ker te ne bo user posted image

Mandreja pa lahko kdaj prestaviš te obveznosti ob petkih?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.9.2008 13:21:05   
nokes
uf, babike, tole pa so same super novičke:

gospodarica in sabsa: stopka!!! user posted image user posted image  
zarja: ET!! user posted image user posted image , za razvrat imaš še sam ta teden časa! juhej!

kajsi, važička z endometrijem!! 12 je super! ni nujno, da se debeli, meni se ni, je bil skozi 12!

Šuka, pri tebi sem mal zajokala, veš, tako sem vesela, da je vse ok, pa tudi si kar predstavljam, kako sta bila čist adijo pri zdravniku user posted image user posted image !!

še vedno čakam na testke: danes lula stijan, jutri dajamaja user posted image user posted image , držim pesti in čakam na lepo novico!!!

gigica, jst sem ok, no, danes se mi zdi, da mi otekajo noge, jebbela, pa menda ne bom cela okrogla okoli hodla, itak sem baje ko turistični avtobususer posted image user posted image , ti?špikice mala malca, a ne?

Oooo, lara, novičke o mijavčku si prinesla, bravo, bomo držale pesti! povej ji, da mislim nanjo! kak si ti? ta teden izveš, če je 1 al 2?? uau!!v vsakem primeru je presenečenje in veselje!

ne morem več, grem mal ležat, pa-pa!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.9.2008 13:21:38   
reni70
Lep sončen pozdravček cvetke marjetkeuser posted image user posted image .Jaz se vam opravičujem k sem taka slaba klepetulja,sicer pa vas vsak dan spremljam,in komi dohajam strani.Ne zmanjka vam dobre volje kar je tudi prav.
No,da vam sporočim jaz imam že jutri punkcijo.Špikala sem se samo 6 dni.1.UZ sem imela včeraj pa je reku Reško uu tole bo pa že stopka zvečer.
Tko.da nisem mogla verjet,napihnjena pa tudi nisem preveč,sej me mal špikne tam dol sam ni panike.
Jutri vam poročam o mojih jajčkih pa kdaj bo ET.Mam kar občutek da bom dobila moje otročičke glih na svoj roj.danTo bo pa res lepo darilo zame.
Punce mejte se,smejte se in uživajte.papa

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
29.9.2008 13:24:32   
gigi1
Šuki hvala za razlago. Res ne vem nič o tem kolk časa posteljica rabi, da spremeni lego in kaj na to vpliva... V 34 tednu bo to gledal?? To bo pa mesec pred porodom. Kar daleč se mi zdi..
Sam, da je zdej vse v redu.user posted image  user posted image  user posted image

Larica lepo pozdravi Mijavčka. Super, da so še 3 v 1 saj tako si je želela, da čimdlje zdrži user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.9.2008 13:24:59   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Kajsica jaz imam 9 foliklov, ne 9 celic. Koliko bo celic, bomo videli v sredo po punkciji. Na prvem postopku so bili folikli kar večinoma polni.

Gospodarica user posted image user posted image user posted image . Čestitke za dobro bero. Koliko si jih pa imela (folikle mislim)?

Shuka user posted image user posted image user posted image . Sam da je vse ok. Sem zelo vesela zate. Želja vseh nas je, da je z našimi pikicami vse ok. Sporoči nam, ko izveš, kaj bosta imela. Do takrat pa ... pazi nase.

sabsa- na desni strani štiri na levi šest.upam da bo no,ker če mi tokrat spodleti ne vem kako bo...ne znam prnest porazauser posted image strah me je....ampak upanje umre zadnje

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?