|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
29.9.2008 9:39:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Punce, danes pade stopka, v sredo pa je na vrsti punkcija. Našla je 9 folikov v velikosti od 20mm do 26mm.

Pozdravček vsem! 

Sabsa, čestitke za stopko, v sredo pa naj bodo folikli polni jajčk user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.9.2008 9:40:16   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kako pa ste kaj današnje ostale akterke opravile:

Zarja, Sabsa in gospodarica?!

grem šele ob 10-ih v bolnico. Drži pesti.....me taka živčnost daje....

Zarjica, draga moja, naj te ne bo strah, saj boš videla, vse bo OK, danes prvi UZ, potem pa verjetno še kak in bomo skupaj trepetale in se borile za naše pikice. Držim pesti!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.9.2008 9:41:26   
mismis
Torej petkov RR zmenkarije se bodo odvijale na dan 03.10.2008 ob 19. ure dalje, pri meni doma.
Vse zainteresirane naj se prosim  tukaj prijavijo, da jim lahko pošljem po z.s. načrt poti do mene in svojo številko gsm-ja...

Evo jaz se že pofočkam:

mismis user posted image

Tina1 user posted image  

Kajsica user posted image

Gigi1       user posted image

Mlinčka & Daisy user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.9.2008 9:42:02 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.9.2008 9:41:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kajši in Zarja upam, da vama danes UZ pokaže že velike folikle.

Jaz ne bom imela foliklov, le lepo debelo debeluškasto sluznico.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.9.2008 9:43:36   
kajsica
Aja pa samo še eno pitanje za naše poznavalke:

Endometrij je že danes bil 12! A se vam zdi to normalno? Da ne bo preveč?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.9.2008 9:49:20   
zarja1

Kajsica, zdaj bom mogoče izpadla trap, sam mislim, da sem jaz imela dan pred punkcijo endometrij 20? Babe sem prav napisala?

Kajsica glede hiperce, pa so men razložili, da je to ravno zaradi prevelikega št. foliklov in da ni odvisno od njihove velikosti. Z mano je bila tud ena punca, ki je imela vse male folikle, pa je imela hiperco, so jih klujb temu spunktirali in dali na gojišče.

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.9.2008 9:51:28   
zarja1

grem šele ob 10-ih v bolnico. Drži pesti.....me taka živčnost daje....

Zarjica, draga moja, naj te ne bo strah, saj boš videla, vse bo OK, danes prvi UZ, potem pa verjetno še kak in bomo skupaj trepetale in se borile za naše pikice. Držim pesti!!!

Kajsica ja kdaj planiraš ET?

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.9.2008 10:01:10   
kajsica
Zarja, ET še ne planiram user posted image , planiram pa nekako punkcijo za konec tedna oziroma takoj v začetku prihodnjega tedna!!!! Potem pa itak veš da še 5 dni in to je to.....potem bomo pa nohteke grizli user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.9.2008 10:06:28   
gospodarica

dobro jutro,no za nekatere je že dober danuser posted image
no da malo poročam kako sem opravila svoj UZ.ata reš je čist navdušen,vse je bilo črno.
jutri zvečer pade stopka v četrtek pa punkcijauser posted image user posted image  malo me je strah, da bi bili folikli prazni,ampak jaz se ne dam!!!!
lep začetek tedna.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.9.2008 10:10:41   
kajsica

Kajsica, zdaj bom mogoče izpadla trap, sam mislim, da sem jaz imela dan pred punkcijo endometrij 20? Babe sem prav napisala?

Kajsica glede hiperce, pa so men razložili, da je to ravno zaradi prevelikega št. foliklov in da ni odvisno od njihove velikosti. Z mano je bila tud ena punca, ki je imela vse male folikle, pa je imela hiperco, so jih klujb temu spunktirali in dali na gojišče.

Ja ja hiperca je zaradi prevelikega števila foliklov, se strinjam. Samo sem se prej napačno izrazila; ene lahko imajo hiperco že pri 10 foliklih, ene pa pri 20 foliklih, ene pa lahko imajo še katerega več pa nimajo hiperce, tako sem hotela povedat. Da pač število foliklov in hiperca je odvisna od vsake posameznice.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.9.2008 10:12:09   
sabsa
Kajsica in Zarja hvala za izčrpni poročili glede hiperce. Sem tip človeka, ki rada vem, kako ukrepati, če dotega pride. Glede na število foliklov (9) predvidevam, da do nje ne bo prišlo.
V prvem postopku sem imela malo manj folikov, pa nisem sploh vedela, da sem v postopku. Prav nič se ni dogajalo ... nobenega špikanja, nobene napihnjenosti, nobenih bolečih dojk ... nič .. imela sem pa 8 celic, 2 so mi vstavili, ostalih niso zamrznili.
Kajsica naj kljub velikemu številu foliklov le ne pride do hiperce, ampak do težko pričakovanega dojenčka.
Te spremljam in ti pošiljam veliko pozitivne energije.

Zarjica sedaj si že verjetno odšla. Vse bo ok ... boš videla ...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.9.2008 10:22:55   
kajsica
Sabsa, hvala za pozitivno energijo in ti jo tudi vračam v največji možni meri. Ja saj vse bomo potrpele, sam da imamo enkrat svoje sončke v naročju!!! Veš 9 celic je pa tudi veliko, jaz bi bila srečna če bi jih bilo toliko na koncu!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.9.2008 10:25:07   
ledenka
Ponedeljek, 29.09.
Kajsica - UZ
Zarja1 - UZ
gospodarica - UZ
Sabsa - UZ

Shuka - morfologija

drage akterke današnjega dneva, navijam za vas!!!

UZjevke, naj bo črno od foliklovuser posted image

Šuki, pomahaj svojemu user posted image  nam boš povedala za spol???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.9.2008 10:33:43   
Anonimen

Moj je bil danes 10 (tudi  jaz grem na punkcijo v sredo) pa je rekla, da je super. Predvidevam, da tudi 12 ni slabo.

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.9.2008 10:37:04   
gospodarica
babike moje,prosim za en nasvet.jutri zvečer mam stopko.reš mi je dal pregnyl 5000 i.e.
je imela katera isto?
rekel mi je da se moram piknit v rit-v mišico (res neumno vprašanje, ampak kam točno se naj piknem....malo me panika da ne bi slučajno kej "zašuštrala")
nekje na forumu sem pa zasledila, da je čist vseen kam si jo daš...zdej pa res ne vem kako in kaj.najbolje je da upoštevam, kar mi je naš ata reš naročil?!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.9.2008 10:44:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

babike moje,prosim za en nasvet.jutri zvečer mam stopko.reš mi je dal pregnyl 5000 i.e.
je imela katera isto?
rekel mi je da se moram piknit v rit-v mišico (res neumno vprašanje, ampak kam točno se naj piknem....malo me panika da ne bi slučajno kej "zašuštrala")
nekje na forumu sem pa zasledila, da je čist vseen kam si jo daš...zdej pa res ne vem kako in kaj.najbolje je da upoštevam, kar mi je naš ata reš naročil?!

gospodarica, najboljše, da si jo daš v rito, in sicer se daje tja, kjer je rob "običajnih" gatk, nekako na sredini. se pravi na vrhu hlebčka, če razumeš, kaj mislim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.9.2008 10:45:47   
Anonimen
Na GK LJ si stopko dajemo v trebuh, podkožno, še kakšno leto nazaj pa so jo dajali v mišico, v rit, vendar to smo pa morale na kliniko, da so sestre dale v mišico.
Kaj pa če bi šla na kliniko, da ti jo dajo sestre? Kr v rit je treba točno zadet mišico.

(odgovor članu gospodarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.9.2008 10:47:37   
Shuka
Jutrčka pupike user posted image

Evo nas z morfologijeuser posted image , vidla sva najino pikico, raste kot mora, kolk je velka pojma nimam k ni meru, vse ma na svojem mestu, buši ma velik za 22 teden kar pomeni, da je po očiju k ga ma tud večjegauser posted image in k sva tolk gledala v ekran sva pozabila vprašat za spol, mogoče nisva pozabila, mogoče sva se mal bala vprašat, k najvažneje je, da je zdravo dete, tko da bo še naprej pikica po imenu Inga al pa pikec po imenu Sven, ker je bil zmrznjenček pol pa ta mrzlo severna imena najbl pašejo zraven user posted image user posted image user posted image . Nekako se mi pa dozdeva da bo fantek, ampak to je sam moj filing, moj prav pa da bo punčka, čeprov zmeri prav :" važno je, da bo muško in da bo zdravo", tko da karkoli bo bova presrečna. Seveda je bil pregled hiter, ker tak pač je moj ginekolog, vse kar mi je ostalo v spominu je, da je rekel, da je zaenkrat vse OK in to mi je najvažneje.

Kako ste ve UZ-jke danes opravile?

Zarja - kako sluznica?
Kajsi - koliko jajčk je?
Sabsa in gospodarica vidve kako je šlo?

Navijam naprej
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.9.2008 10:52:55   
Dakec

Mal da vas pozdravim. Hay!!!!
Shuka, čestitke za lepo novičko. user posted image

Tolk naklofate, da vam sploh ne morem sledit.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.9.2008 10:59:09   
gigi1
Gospodarica super user posted image  user posted image  user posted image . Samo pozitivna bodi pls. Tokrat bo!

Šukica user posted image  user posted image  user posted image  kolk sem vesela, da je s Svenom/Inge vse OK. No...predvidevam, da je tud posteljica na svojem mestu  user posted image . Lubica moja, zdaj si končno lahko oddahneta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.9.2008 10:59:43   
gigi1
Dakec helou user posted image . kako si ti?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.9.2008 11:05:27   
Abra
Dan!
Končno se je tudi pri nas sonček pokazal user posted image naj bo dan lepih novic

Lučka, meni se to pacanje ne zdi več normalno. Pojdi do svoje G. Res, da vsaka drugače reagira na te hormone in bo po prvi tečki vse ok ... vsaj pokliči, škodi ne more.

Zarja, kaj pravi uz?
Kajsica, super za folikelčke. Sej ni nujno, da je to že hiperca. Malo je pa tko ne škodi user posted image
Sabsa, bravo za stopko! 9 foliklov je pa ravno prav user posted image
gospodarica, tudi pri tebi vse črno user posted image bravo, tokrat pa bolje kaže. Za stopko ti je že Ledenka napisala, moraš jo pa pravokotno zapičiti in ne postrani, kot ostale.

Ozone, kje si?

Stijan, kaj si nalulala danes?

Jutri pa Dajamaja user posted image user posted image

Lara, trebušček ni več trebušček user posted image gimnastičarka se je pa za balet začela zanimat, je bolj nežna zadnje dneve. Ti imaš pa teden že pregled user posted image da vidimo, al sta dva ali eden user posted image

Shuka, user posted image user posted image to je bil pa lep pregled, kajne? Saj je vseeno kaj, važno, da je fant zdrav user posted image če se spomniš, sem jaz tudi imela občutek za fantka, pa je pupa user posted image

Pozdravček čist vsem, zdej sem ful dolgo brala, pa ne utegnem več pisat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.9.2008 11:11:17   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dan!
Končno se je tudi pri nas sonček pokazal user posted image naj bo dan lepih novic

Lučka, meni se to pacanje ne zdi več normalno. Pojdi do svoje G. Res, da vsaka drugače reagira na te hormone in bo po prvi tečki vse ok ... vsaj pokliči, škodi ne more.

Zarja, kaj pravi uz?
Kajsica, super za folikelčke. Sej ni nujno, da je to že hiperca. Malo je pa tko ne škodi user posted image
Sabsa, bravo za stopko! 9 foliklov je pa ravno prav user posted image
gospodarica, tudi pri tebi vse črno user posted image bravo, tokrat pa bolje kaže. Za stopko ti je že Ledenka napisala, moraš jo pa pravokotno zapičiti in ne postrani, kot ostale.

Ozone, kje si?

Stijan, kaj si nalulala danes?

Jutri pa Dajamaja user posted image user posted image  

Shuka, user posted image user posted image to je bil pa lep pregled, kajne? Saj je vseeno kaj, važno, da je fant zdrav user posted image če se spomniš, sem jaz tudi imela občutek za fantka, pa je pupa user posted image

Pozdravček čist vsem, zdej sem ful dolgo brala, pa ne utegnem več pisat user posted image

Se kar podpišem pod tole. Ker je Abra že vse glavno omenila jaz pa sem bolj lena in se mi ne daše enkrat pisati, pa še RR me nekaj ven meče.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.9.2008 11:17:53   
kajsica
Abri, saj vem da to še ni hiperca, jaz upam , da je sploh ne bo!!! Sam če primerjam prejšnji postopek in zdajšnjega, me malo strah baše....

Ščukica, bravo, sam da je vse vredu!!!

O Bambika moja, kako si kaj? Maš še vedno grenak dan ali se navajaš??? Bo šlo???

Anonimna, jaz sem imela danes šele prvi pregled od kar sem na gonalu in mi je endometrij narastel že na 12. VC kolikor je meni znano je idealno (pa naj me katera popravi, če se motim) nekako od 8-14mm. Moji folikelčki pa so veliki šele 13 in verjetno bo endometrij še rastel. Predvidevam user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.9.2008 11:23:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gospodarica super user posted image  user posted image  user posted image . Samo pozitivna bodi pls. Tokrat bo!

Šukica user posted image  user posted image  user posted image  kolk sem vesela, da je s Svenom/Inge vse OK. No...predvidevam, da je tud posteljica na svojem mestu  user posted image . Lubica moja, zdaj si končno lahko oddahneta user posted image
Posteljico bova gledala šele v 34 tednu, ne dvigne se to z dons na jutr rabi čas, da se dvigne, tko da zdej nisva tega gledala, ampak ja mal sva si oddahnila.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?