Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:39:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Punce, danes pade stopka, v sredo pa je na vrsti punkcija. Našla je 9 folikov v velikosti od 20mm do 26mm. Pozdravček vsem! Sabsa, čestitke za stopko, v sredo pa naj bodo folikli polni jajčk
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:40:16
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Kako pa ste kaj današnje ostale akterke opravile: Zarja, Sabsa in gospodarica?! grem šele ob 10-ih v bolnico. Drži pesti.....me taka živčnost daje.... Zarjica, draga moja, naj te ne bo strah, saj boš videla, vse bo OK, danes prvi UZ, potem pa verjetno še kak in bomo skupaj trepetale in se borile za naše pikice. Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:41:26
|
|
|
|
mismis
|
Torej petkov RR zmenkarije se bodo odvijale na dan 03.10.2008 ob 19. ure dalje, pri meni doma. Vse zainteresirane naj se prosim tukaj prijavijo, da jim lahko pošljem po z.s. načrt poti do mene in svojo številko gsm-ja... Evo jaz se že pofočkam: mismis Tina1 Kajsica Gigi1 Mlinčka & Daisy
< Sporočilo je popravil mismis -- 29.9.2008 9:42:02 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:41:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kajši in Zarja upam, da vama danes UZ pokaže že velike folikle. Jaz ne bom imela foliklov, le lepo debelo debeluškasto sluznico.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:43:36
|
|
|
|
kajsica
|
Aja pa samo še eno pitanje za naše poznavalke: Endometrij je že danes bil 12! A se vam zdi to normalno? Da ne bo preveč?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:49:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Aja pa samo še eno pitanje za naše poznavalke: Endometrij je že danes bil 12! A se vam zdi to normalno? Da ne bo preveč? Kajsica, zdaj bom mogoče izpadla trap, sam mislim, da sem jaz imela dan pred punkcijo endometrij 20? Babe sem prav napisala? Kajsica glede hiperce, pa so men razložili, da je to ravno zaradi prevelikega št. foliklov in da ni odvisno od njihove velikosti. Z mano je bila tud ena punca, ki je imela vse male folikle, pa je imela hiperco, so jih klujb temu spunktirali in dali na gojišče.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 9:51:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Kako pa ste kaj današnje ostale akterke opravile: Zarja, Sabsa in gospodarica?! grem šele ob 10-ih v bolnico. Drži pesti.....me taka živčnost daje.... Zarjica, draga moja, naj te ne bo strah, saj boš videla, vse bo OK, danes prvi UZ, potem pa verjetno še kak in bomo skupaj trepetale in se borile za naše pikice. Držim pesti!!! Kajsica ja kdaj planiraš ET?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:01:10
|
|
|
|
kajsica
|
Zarja, ET še ne planiram , planiram pa nekako punkcijo za konec tedna oziroma takoj v začetku prihodnjega tedna!!!! Potem pa itak veš da še 5 dni in to je to.....potem bomo pa nohteke grizli
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:06:28
|
|
|
|
gospodarica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Kako pa ste kaj današnje ostale akterke opravile: Zarja, Sabsa in gospodarica?! dobro jutro,no za nekatere je že dober dan no da malo poročam kako sem opravila svoj UZ.ata reš je čist navdušen,vse je bilo črno. jutri zvečer pade stopka v četrtek pa punkcija malo me je strah, da bi bili folikli prazni,ampak jaz se ne dam!!!! lep začetek tedna.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:10:41
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Aja pa samo še eno pitanje za naše poznavalke: Endometrij je že danes bil 12! A se vam zdi to normalno? Da ne bo preveč? Kajsica, zdaj bom mogoče izpadla trap, sam mislim, da sem jaz imela dan pred punkcijo endometrij 20? Babe sem prav napisala? Kajsica glede hiperce, pa so men razložili, da je to ravno zaradi prevelikega št. foliklov in da ni odvisno od njihove velikosti. Z mano je bila tud ena punca, ki je imela vse male folikle, pa je imela hiperco, so jih klujb temu spunktirali in dali na gojišče. Ja ja hiperca je zaradi prevelikega števila foliklov, se strinjam. Samo sem se prej napačno izrazila; ene lahko imajo hiperco že pri 10 foliklih, ene pa pri 20 foliklih, ene pa lahko imajo še katerega več pa nimajo hiperce, tako sem hotela povedat. Da pač število foliklov in hiperca je odvisna od vsake posameznice.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:12:09
|
|
|
|
sabsa
|
Kajsica in Zarja hvala za izčrpni poročili glede hiperce. Sem tip človeka, ki rada vem, kako ukrepati, če dotega pride. Glede na število foliklov (9) predvidevam, da do nje ne bo prišlo. V prvem postopku sem imela malo manj folikov, pa nisem sploh vedela, da sem v postopku. Prav nič se ni dogajalo ... nobenega špikanja, nobene napihnjenosti, nobenih bolečih dojk ... nič .. imela sem pa 8 celic, 2 so mi vstavili, ostalih niso zamrznili. Kajsica naj kljub velikemu številu foliklov le ne pride do hiperce, ampak do težko pričakovanega dojenčka. Te spremljam in ti pošiljam veliko pozitivne energije. Zarjica sedaj si že verjetno odšla. Vse bo ok ... boš videla ...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:22:55
|
|
|
|
kajsica
|
Sabsa, hvala za pozitivno energijo in ti jo tudi vračam v največji možni meri. Ja saj vse bomo potrpele, sam da imamo enkrat svoje sončke v naročju!!! Veš 9 celic je pa tudi veliko, jaz bi bila srečna če bi jih bilo toliko na koncu!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:25:07
|
|
|
|
ledenka
|
Ponedeljek, 29.09. Kajsica - UZ Zarja1 - UZ gospodarica - UZ Sabsa - UZ Shuka - morfologija drage akterke današnjega dneva, navijam za vas!!! UZjevke, naj bo črno od foliklov Šuki, pomahaj svojemu nam boš povedala za spol???
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Aja pa samo še eno pitanje za naše poznavalke: Endometrij je že danes bil 12! A se vam zdi to normalno? Da ne bo preveč? Moj je bil danes 10 (tudi jaz grem na punkcijo v sredo) pa je rekla, da je super. Predvidevam, da tudi 12 ni slabo.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:37:04
|
|
|
|
gospodarica
|
babike moje,prosim za en nasvet.jutri zvečer mam stopko.reš mi je dal pregnyl 5000 i.e. je imela katera isto? rekel mi je da se moram piknit v rit-v mišico (res neumno vprašanje, ampak kam točno se naj piknem....malo me panika da ne bi slučajno kej "zašuštrala") nekje na forumu sem pa zasledila, da je čist vseen kam si jo daš...zdej pa res ne vem kako in kaj.najbolje je da upoštevam, kar mi je naš ata reš naročil?!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:44:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica babike moje,prosim za en nasvet.jutri zvečer mam stopko.reš mi je dal pregnyl 5000 i.e. je imela katera isto? rekel mi je da se moram piknit v rit-v mišico (res neumno vprašanje, ampak kam točno se naj piknem....malo me panika da ne bi slučajno kej "zašuštrala") nekje na forumu sem pa zasledila, da je čist vseen kam si jo daš...zdej pa res ne vem kako in kaj.najbolje je da upoštevam, kar mi je naš ata reš naročil?! gospodarica, najboljše, da si jo daš v rito, in sicer se daje tja, kjer je rob "običajnih" gatk, nekako na sredini. se pravi na vrhu hlebčka, če razumeš, kaj mislim
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Na GK LJ si stopko dajemo v trebuh, podkožno, še kakšno leto nazaj pa so jo dajali v mišico, v rit, vendar to smo pa morale na kliniko, da so sestre dale v mišico. Kaj pa če bi šla na kliniko, da ti jo dajo sestre? Kr v rit je treba točno zadet mišico.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:47:37
|
|
|
|
Shuka
|
Jutrčka pupike Evo nas z morfologije , vidla sva najino pikico, raste kot mora, kolk je velka pojma nimam k ni meru, vse ma na svojem mestu, buši ma velik za 22 teden kar pomeni, da je po očiju k ga ma tud večjega in k sva tolk gledala v ekran sva pozabila vprašat za spol, mogoče nisva pozabila, mogoče sva se mal bala vprašat, k najvažneje je, da je zdravo dete, tko da bo še naprej pikica po imenu Inga al pa pikec po imenu Sven, ker je bil zmrznjenček pol pa ta mrzlo severna imena najbl pašejo zraven . Nekako se mi pa dozdeva da bo fantek, ampak to je sam moj filing, moj prav pa da bo punčka, čeprov zmeri prav :" važno je, da bo muško in da bo zdravo", tko da karkoli bo bova presrečna. Seveda je bil pregled hiter, ker tak pač je moj ginekolog, vse kar mi je ostalo v spominu je, da je rekel, da je zaenkrat vse OK in to mi je najvažneje. Kako ste ve UZ-jke danes opravile? Zarja - kako sluznica? Kajsi - koliko jajčk je? Sabsa in gospodarica vidve kako je šlo? Navijam naprej
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:52:55
|
|
|
|
Dakec
|
Mal da vas pozdravim. Hay!!!! Shuka, čestitke za lepo novičko. Tolk naklofate, da vam sploh ne morem sledit.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:59:09
|
|
|
|
gigi1
|
Gospodarica super . Samo pozitivna bodi pls. Tokrat bo! Šukica kolk sem vesela, da je s Svenom/Inge vse OK. No...predvidevam, da je tud posteljica na svojem mestu . Lubica moja, zdaj si končno lahko oddahneta
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 10:59:43
|
|
|
|
gigi1
|
Dakec helou . kako si ti?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 11:05:27
|
|
|
|
Abra
|
Dan! Končno se je tudi pri nas sonček pokazal naj bo dan lepih novic Lučka, meni se to pacanje ne zdi več normalno. Pojdi do svoje G. Res, da vsaka drugače reagira na te hormone in bo po prvi tečki vse ok ... vsaj pokliči, škodi ne more. Zarja, kaj pravi uz? Kajsica, super za folikelčke. Sej ni nujno, da je to že hiperca. Malo je pa tko ne škodi Sabsa, bravo za stopko! 9 foliklov je pa ravno prav gospodarica, tudi pri tebi vse črno bravo, tokrat pa bolje kaže. Za stopko ti je že Ledenka napisala, moraš jo pa pravokotno zapičiti in ne postrani, kot ostale. Ozone, kje si? Stijan, kaj si nalulala danes? Jutri pa Dajamaja Lara, trebušček ni več trebušček gimnastičarka se je pa za balet začela zanimat, je bolj nežna zadnje dneve. Ti imaš pa teden že pregled da vidimo, al sta dva ali eden Shuka, to je bil pa lep pregled, kajne? Saj je vseeno kaj, važno, da je fant zdrav če se spomniš, sem jaz tudi imela občutek za fantka, pa je pupa Pozdravček čist vsem, zdej sem ful dolgo brala, pa ne utegnem več pisat
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 11:11:17
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Dan! Končno se je tudi pri nas sonček pokazal naj bo dan lepih novic Lučka, meni se to pacanje ne zdi več normalno. Pojdi do svoje G. Res, da vsaka drugače reagira na te hormone in bo po prvi tečki vse ok ... vsaj pokliči, škodi ne more. Zarja, kaj pravi uz? Kajsica, super za folikelčke. Sej ni nujno, da je to že hiperca. Malo je pa tko ne škodi Sabsa, bravo za stopko! 9 foliklov je pa ravno prav gospodarica, tudi pri tebi vse črno bravo, tokrat pa bolje kaže. Za stopko ti je že Ledenka napisala, moraš jo pa pravokotno zapičiti in ne postrani, kot ostale. Ozone, kje si? Stijan, kaj si nalulala danes? Jutri pa Dajamaja Shuka, to je bil pa lep pregled, kajne? Saj je vseeno kaj, važno, da je fant zdrav če se spomniš, sem jaz tudi imela občutek za fantka, pa je pupa Pozdravček čist vsem, zdej sem ful dolgo brala, pa ne utegnem več pisat Se kar podpišem pod tole. Ker je Abra že vse glavno omenila jaz pa sem bolj lena in se mi ne daše enkrat pisati, pa še RR me nekaj ven meče.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 11:17:53
|
|
|
|
kajsica
|
Abri, saj vem da to še ni hiperca, jaz upam , da je sploh ne bo!!! Sam če primerjam prejšnji postopek in zdajšnjega, me malo strah baše.... Ščukica, bravo, sam da je vse vredu!!! O Bambika moja, kako si kaj? Maš še vedno grenak dan ali se navajaš??? Bo šlo??? Anonimna, jaz sem imela danes šele prvi pregled od kar sem na gonalu in mi je endometrij narastel že na 12. VC kolikor je meni znano je idealno (pa naj me katera popravi, če se motim) nekako od 8-14mm. Moji folikelčki pa so veliki šele 13 in verjetno bo endometrij še rastel. Predvidevam
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 29.9.2008 11:23:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gospodarica super . Samo pozitivna bodi pls. Tokrat bo! Šukica kolk sem vesela, da je s Svenom/Inge vse OK. No...predvidevam, da je tud posteljica na svojem mestu . Lubica moja, zdaj si končno lahko oddahneta Posteljico bova gledala šele v 34 tednu, ne dvigne se to z dons na jutr rabi čas, da se dvigne, tko da zdej nisva tega gledala, ampak ja mal sva si oddahnila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?