![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.9.2008 22:15:16
|
|
|
|
barika
|
Jančika, ja potem je pa Marjana že kr soseda, ker lahko Mavo že skor pohodim, ko iz bloka pridem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.9.2008 22:24:19
|
|
|
|
Jančika_
|
No, ko greš v drugo smer, pa pazi, da ne nagaziš Marjane .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 27.9.2008 6:40:14
|
|
|
|
snorlax
|
Kaj je zdaj, važičke mestne! Saj Skabi, HuAnita, Žanek, Naty in jaz smo tudi sosede, samo enih par hribov je vmes.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 27.9.2008 11:37:18
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Kaj je zdaj, važičke mestne! Saj Skabi, HuAnita, Žanek, Naty in jaz smo tudi sosede, samo enih par hribov je vmes. bravo Snorlax. Se vidimo danes na Piki v Velenju, pride katera, mi bomo tam? http://www.pikinfestival.org/p_prog.php#p10
< Sporočilo je popravil žanek -- 27.9.2008 11:39:45 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 27.9.2008 12:05:06
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Kaj je zdaj, važičke mestne! Saj Skabi, HuAnita, Žanek, Naty in jaz smo tudi sosede, samo enih par hribov je vmes. Pa še par hribov, pol sm pa že jst
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 27.9.2008 16:15:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla, punce moje... Mi smo doma, bilo je super in mi je kar žal da je konec Videli smo celo Črno goro, ki je prekrasna, Mostar, in grad z žalostno zgodbo - Sarajevo, ki je tudi super. Od vseh južnih specialitet - zeljanice, tufahije, tulumbe, baklave, hurmašice sem dobila par kil, ampak samo enkrat se živi Otroka sta bila super pridna, se vidi da sta avanturista in da sta še najbolj nesrečna doma - Liza že sprašuje kam gremo danes Vam drugič napišem kaj več, trenutno sem pri tastu in gledamo slikce jaz pa malo šnofam po netu...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 5:48:29
|
|
|
|
snorlax
|
Oooooo, Skuštrana. Lepo, da si spet tu.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 6:14:40
|
|
|
|
pikecpokec
|
O, Snorči, midve sva pa zgodnje . A kruh pečeš?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 19:48:43
|
|
|
|
snorlax
|
NATY, pozabila si torbico. Sem te klicala, pa ti telefon noter v torbici zvoni. Če velja, ti prinesem jutri v Celje, pa pridi do mene med šihtom.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 20:30:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Skuštrana, dobrodošla nazaj! Kaj je pa kaj s Tevžo, pa adrijano.saro, pa Bonnie tudi pogrešam? Kakšno zatišje je bilo ta vikend tule gor. Ste se vse potepale? Mi smo se. Danes smo recimo šli spuščat zmaja, seveda v brezvetrju , tako da smo brat, mama in jaz tekali gor pa dol po travniku ko tumasti s precejšnjim neuspehom, pa še bratov zmaj je enkrat pikiral direkt na Kajčija in smo imeli veliko srečo, da ga ni knockoutiral, ampak samo ošvrknil po roki. Ampak drugače je bilo pa zabavno. Zvečer je pa Vasja nekaj zbolel, tako da bo verjetno kakšna nočna veselica na sporedu in bi bilo pametno, da se čimprej zvrnem vodoravno.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 21:12:49
|
|
|
|
Janeja
|
Skuštrana, dobrodošla nazaj! Jančika, držim pesti, da bo mirna noč in zdrav jutrišnji dan. Midva sva si pa včeraj novo vzmetnico kupila - Dormeo memory. 30 dni se ga lahko testira in če ni OK, ti vrnejo denar. Zdaj bova pa videla. Mene že ene dva meseca tolk hrbtenica, križ in vrat bolijo, da se zjutraj komaj iz postelje poberem. P sicer trdi, da je za to kriv EMŠO, ampak jaz pa le upam, da je še kaj drugega vmes . Sestra ima tale Dormeo in pravi, da je super. Pri nas bomo pa videli. Prva noč je bila kar vredu. Upam, da bo naprej tud... A ima katera od vas tale Dormeo? Kakšne izkušnje? Pa je konec nedelje. Zakaj vikend tako hitro mine?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 21:18:04
|
|
|
|
teta beta
|
Mi smo praznovali in sem imela včeraj cel dan priprave. Uspelo je, kakšno slikco pa pripopam jutri ali v naslednjih dneh (se bojim, da bom jutri celo dopoldne samo kuhinjo pucala )
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 21:27:10
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Zakaj vikend tako hitro mine? Mislim, sej vikend je fajn pa to, ampak moja otroka ob vikendih VEDNO vstaja ob nečloveških urah. Med tednom jima uspe potegniti vsaj do pol sedmih, zadnje čase celo do sedmih, ta vikend pa smo v soboto vstali ob 5.45 in danes ob 5.50 (juhuhu, pet minut napredka ). Sem čist munjena od tega, res. Kako hudiča vesta, da je vikend???????? Potem pa še Vasja ne spi čez dan, da bi se lahko vsi skup po kosilu malo zvalili v posteljo. Zvečer me zaspanost seveda čudežno mine . Janeja, midva imava jogi, ki je podoben Dormeu (takšna pena), in to že skoraj 8 let. Meni je super. Drugače mi je pa pri teževah z ramo zeli pomagal ortopedski vzglavnik (kar nek žnj, za par evrov, trenutno Ikein, prej pa iz Baumaxa). Se prav pozna, če na dopustu ali kje drugje spim na navadnem povštru - sem čisto zlomljena. Seveda še nisem šla spat, a ne . Hjaaa, možek mi kupuje darilo za rojstni dan prek neta, pa moram mal pazit, da ne bo preveč denarja zagonil. Sem čudna, vem, da ga nadziram, ko zapravlja zame. Samo jaz sem Savinjčanka .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.9.2008 21:29:36 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 21:34:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Eh, je že kupil. Zdaj pa lahko grem spat. Samo kaj, ko ne bom mogla, ker je tolk denar dal . Pa sploh še nimam rojstnega dne, čist tak mimogrede.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 28.9.2008 21:50:30
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Janeja, midva imava jogi, ki je podoben Dormeu (takšna pena), in to že skoraj 8 let. Meni je super. Drugače mi je pa pri teževah z ramo zeli pomagal ortopedski vzglavnik (kar nek žnj, za par evrov, trenutno Ikein, prej pa iz Baumaxa). Se prav pozna, če na dopustu ali kje drugje spim na navadnem povštru - sem čisto zlomljena. Ortopedski vzglavnik imam pa že velikooo let. Sem jih tud kar nekaj sprobala, zdaj imam pa že drugega od Dollar-ja. Čeprav sem včeraj kar mal razmišljala, da bi še vzglavnik kupila anatomski od Dormea iz memory pene. Bomo videli... Pa anatomski vzglavnik je že vrsto let obvezen del moje prtljage in to kamorkorkoli grem. Tud če sam za eno noč. Jančika, tole spanje vajinih dveh je pa res katastrofa. Men bi se zrolal. Na srečo naša dva spita vsaj do 8h. Mi pa živce ornk preizkuša Lea vsak večer. Enostavno se ne more umirit in zaspat. Vsaj pol ure si potem zmišljuje, da bo pila, ko to več ne pali je lačna (enkrat me je celo prepričala, da sem ji v postlo nesla čokolino in ga je brez besed pojedla celo porcijo ), odkar je brez plenice pa je poštudirala, da najbolj pali kadar reče da jo lulat. Seveda jo dam na WC lula pa itak ne. Ne vem več, kaj naj naredim, da se tega odvadi?! Se res lepo umirjeno skopamo, pa v posteljo in pravljica, potem se pa začne... Kakšna ideja ali nasvet? Zapravljanje denarja sva pa midva na polno realizirala včeraj. Poleg Dormea, sva si kupila še 4 slike (2 za v dnevno in 2 za v kuhinjo), pa Lei spet nekaj za oblečt,... Se je račun kar fajn spraznil, ampak sem bila zvečer ful vesela, ker sem si vse nakupljeno že dolgo želela.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 4:33:42
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Pismo, spet me boli grlo, pa sinuse mi je čist zaštofalo. Letos je pa mene tale jesen zahakljala.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 6:10:33
|
|
|
|
Skabi
|
Jutro! Janeja, midva imava dormeo spominske povštre in so fajni. Poročaj, kako se obnesejo vzmetnice. katero pa imata? IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Mi pa živce ornk preizkuša Lea vsak večer. Enostavno se ne more umirit in zaspat. Vsaj pol ure si potem zmišljuje, da bo pila, ko to več ne pali je lačna (enkrat me je celo prepričala, da sem ji v postlo nesla čokolino in ga je brez besed pojedla celo porcijo ), odkar je brez plenice pa je poštudirala, da najbolj pali kadar reče da jo lulat. Seveda jo dam na WC lula pa itak ne. Ne vem več, kaj naj naredim, da se tega odvadi?! Se res lepo umirjeno skopamo, pa v posteljo in pravljica, potem se pa začne... Kakšna ideja ali nasvet? Jaz naša dva kar preslišim, ko imata kake take finte. No, razen za lulat, ker imamo zdaj po novem vsako noč vsaj enga polulančka. O, Snorči, si tud pokonc. Seveda A se je T odločil, da bi kocke zamenjal?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 6:11:26
|
|
|
|
snorlax
|
Prepozno, Skabi. Sva jih že sinoči sestavila.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 6:52:41
|
|
|
|
Skabi
|
a to pomeni, da so mu všeč??? In točno to je rekel M.. Če T ne bo znal sam sestavit, mu bo pa mamica pomagala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 8:27:21
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Ortopedski vzglavnik imam pa že velikooo let. Sem jih tud kar nekaj sprobala, zdaj imam pa že drugega od Dollar-ja. Čeprav sem včeraj kar mal razmišljala, da bi še vzglavnik kupila anatomski od Dormea iz memory pene. Bomo videli... Pa anatomski vzglavnik je že vrsto let obvezen del moje prtljage in to kamorkorkoli grem. Tud če sam za eno noč. Dobro jutro! Jaz imam Dormeo vzglavnik in ga ne zamenjam za nič na svetu!!! Prav tako kot ti Janeja ga vzamem zraven kamorkoli grem.....ker ni hujšega kot hotelski puhasti "povštri".Rajši na dopust oz potovanje vtamem manj oblačil samo da gre on z menoj. Naš tamali pa zdaj že par dni fesjt kašlja, ga bo treba peljat k zdravniku....tak bošček je ponoči.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 9:05:57
|
|
|
|
darja33
|
Alo! Lep dan se dela. Js se umijem, pa pojem pa grem na pot.... Kam?! Kar v mesto?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 9:17:12
|
|
|
|
mavo
|
MarjanaR, čez kake pol ure jaz štartam proti Populusu, sva se ravno zdaj slišale z Darjo33. A prideš?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 11:07:05
|
|
|
|
jerebica
|
skuštranka WB Dormeo mi mamo še prejšnjo izvedbo, pa mi je še vedno všeč je pa res da ko se navadiš imet ortopedski vzglavnik, ne gre več brez njega niti na dopustu. Naš Rudi je bil pa včeraj star 3 mesec, kar pomeni da nam najbrš ne bo več potrebno na široko povijat, morma it prej še na UZ kolkov. Ali ve katera kam moram poklicat? Teta beta vi tud mislim da imate ta pregled rudi kliče....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 11:16:33
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica Naš Rudi je bil pa včeraj star 3 mesec, kar pomeni da nam najbrš ne bo več potrebno na široko povijat, morma it prej še na UZ kolkov. Ali ve katera kam moram poklicat? Teta beta vi tud mislim da imate ta pregled Ni potrebno klicat, kar tja greš. Ambulanta za UZ dela vsako sredo med 14. in 15. uro. Moraš pa imeti s sabo napotnico pediatra, pa odpustnico otroka iz porodnišnice in njegovo zdravstveno izkaznico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2008 11:21:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Dober dan. Naša noč je bila mirna in po stari navadi sta pjeba čorila do sedmih. Naslednji vikend bom preizkusila jerebičin recept - povedala jima bom, da je naslednji dan vikend in da lahko dlje spita. Samo da ne bosta potem že ob štirih skakala naokoli . Juhuuuuu, zdajle so me klicali od ginekologa in sem dobila datum za operacijo, 27.10. . Moj bolanček pa tule dela stoje na glavi in nima vročine, tako da verjetno lahko rečem, da je bolj ali manj zdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.