petrap
|
Jutro... čez vikend vas nism nč spremljala in zdajle sem v službi porabila eno uro pa pol, da sem vse prebrala , danes bo služba očitno hitro minila... No, da vas mal pokomentiram, se opravičujem, če sem kaj zamešala, ampak zmedenost me še kar ni zapustila Kristina5 – dobrodošla Claud – dobrodošla med nami, vidim da imaš enak PDP kot jaz , jaz nimam trenutno nobenega odpora do hrane, mi kar preveč paše , moja ginekologinja je tud super, pravo nasprotje od prejšnjega »tirana«, grem kar z veseljem na pregled, upam da je zdravje bolše… Tancy – super slikce, sta res lepa…tud jaz sem si te čist drugače predstavljala, no pa saj si vsako predstavljam po svoje, v petek bo res pestro , glede srečanja za naše ..se popolnoma strinjam, to bi nas sam kritizirali pa en drugega tolažila, da je do februarja sam še mal Ajvy – Tarja je tko luškana pupika … , upam da je s tvojim zdravjem že bolje , pa naj ti ne bo nč nerodno al kar koli glede petka, saj bo najprej najbrž vsem mal nelagodno, sam smo take čveke, sa ne bo problema Sunny – ne bit užaljena, ker nočmo tvojga celulit , vrjamem da je prvovrstne kakovosti, sam jaz imam že svojega dovolj, tko da ga prepuščam drugim, ki ga še nimajo, da bo za vse dost.. Diamantina – tud mene čaka sam še en izpit januarja pa diploma, sicer upam na kak predrok, diplomo sem pa celo neki začela skupaj spravlat, ker je moj reku, da sem pravi politik, sam obljubljam, naredim pa nč Mala* - tud jaz ne čutim brcik vsak dan, pa sem v 22 tednu, se mi zdi da sem jih prej več, sam se nimamo kaj obremenjevat, še kak teden…tko da, še mal počakat, pa bo pol vsak dan Majchy – jaz mam za zlikat perilo še od 14 dni nazaj to je lenoritis … mojmu kar sproti likam za službo, ker se mi ne da vsega na enkrat…pa mi prej sploh ni bil problem likanje..zdaj pa .. tašče ja… Akvalina – dobrodošla, same lepe slikice Kolumbo – bogi Majkl in boga ti…pa saj vaju bo očka pa pol razvajou ko pride, vrjemi da bi bil tud on raje z vama, kot pa nekje daleč stran…je moj isti, je skoz po terenu, nikol ne vem kdaj pride, tko da ne mormo nobenih planov delat za en dan naprej…te službe so res katastrofa.. Katjusa – se popolnoma strinjam gleda tega o taščah in spravah z njimi…jaz se tud pogovarjam z mojo, sam vedno je nekje neki v zraku in vem, da ne bom nikol sproščeno govorila z njo, ker če sem okej sam takrat ko sem noseča, prej pa nism vredna tud besede …mal se ti neumno zdi, a ne? Birdy – pri nas po vrtcu razsaja neka viroza, kjer otročki bruhajo, pa drisko majo … me veseli, da je Neli že bolje... Anonimen – seveda vsaka kdaj pomisli na to, sam take misli je treba hitro odgnat, tukaj ti bomo pa vedno pomagali, da bodo misli kar najbolj pozitivne…mi bomo po moje začeli enkrat konec oktobra opremljat sobico, tko da bo do decembra nekak narejeno, pol bomo pa še ostale stvari, ki nam bojo mankale začeli kupovati… Cita – upam, da je v službi vse okej…ne se preveč naprezat…najprej sta ti pa otroček, pol pa vse ostalo Balonchy – mene prejšnji teden skoraj cel ni nč brcou , sem bla čist že v strahu…včeraj ko sem bolj počivala in bla sproščena, je pa spet blo , nč panike delat, ti se sam hitro pozdravi Joj..saj vem da sem bla dolga, bom zdaj bolj redno spremljala...
< Sporočilo je popravil petrap -- 29.9.2008 9:41:24 >