|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
28.9.2008 21:28:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Še dobr da obstajajo razni Leklerki pa Špari da se vsaj kej pocen dobi. Sej v H&M se tud kej pocen dobi sam pri njih je tko, da tiste lepe cunje kr stanejo, tiste čist klasika so pa pocen. Sam jst si tud želim za svojga otročka da bi mel kakbodi z kakim likom al pa medvedkom, ne pa sam take enobarvne al pa črtaste. Recimo v hm-u majo za punčke ful lepo kolekcijo Hello kitty al pa za fantke (kao bolj za fantke, Neli ma tud par takih stvari) kak Baby bugs bunny al pa Snopy sam to je pa kr drago, midva sva večino dubla take stvari. Moja mami je sploh rada kupovala Hello kitty.

se kr pod tole podpišem... večino stvari imamo rabljenih smo jih dobil pa bi si tud želela kej novega..... novo mamo pa tisto kar drugi prinesejo.... sama zelo malo kupima (sej hvala bogu smo dobil, sam mam tud željo kupit kej po svojem okusu)  Novega sicer dobimo kr dost mam teto v Švici in vedno nosi take fajne stvari od hlač termoflisov.... in sem vesela da dobim.... sami bo si težko privoščli kej takega..... no pa tud drugi kej prnesejo....

Ajvy če te že zdej tak fejst kaj šele bo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če ne bom jst zaupala v svoje telo, kdo pa bo....
tole si lepo napisala... in res punce mormo bit pozitivne in ko pridejo grde misli se zamotit z lepimi stvarmi in razmišljat kak bo fino ko nas bo več in kak se bo luštno vstajat sredi noči in cartat svojo štručko čeprav bomo že brez moči..... in tiste k že imamo kakega vam lahko povemo kako je ko zvečer nikakor noče zaspat in si že cel penast od jeze in utrujenosti.... zjutraj prideš pa k postljci in se ti ven smehlja malo sončeceuser posted image user posted image user posted image user posted image to so trenutki na katere bi mogle mislt in se jih veselituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.9.2008 21:37:29   
Katjusa
Cita, da ne pozabim ju3 se lepo imej v službi in pazi nase ter na malo srčece in nikar ne pretiravaj s kakim dvigovanjem in drugimi težkimi deli.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.9.2008 21:40:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Cita, da ne pozabim ju3 se lepo imej v službi in pazi nase ter na malo srčece in nikar ne pretiravaj s kakim dvigovanjem in drugimi težkimi deli.......

tudi jaz se pridružujem lepim mislim....drži se....pa ne se dat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.9.2008 21:43:33   
sunny24
Čer punce!

Vidim, da je blo bolj zatišje tu gor danes. Jst sem bla na obhajilu od sestrične...mislim, pol po vsej ceremoniji sem šla tja jest...user posted image  Kaka sem, sam meni se ne da po cerkvah hodit in mašo poslušat...Grem sam na žur...user posted image

Zdej pa mal TV gledam in prebavljam tu na kavču...pa naša pikica me vsake tolko mal pobrca...kar naj, nč ne zamirim...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.9.2008 21:56:26   
Ajvy
nočko vsem....grem me je user posted image  čist nbrcal

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.9.2008 22:07:28   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

in tiste k že imamo kakega vam lahko povemo kako je ko zvečer nikakor noče zaspat in si že cel penast od jeze in utrujenosti.... zjutraj prideš pa k postljci in se ti ven smehlja malo sončeceuser posted image user posted image user posted image user posted image to so trenutki na katere bi mogle mislt in se jih veselituser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se papod tole podpišem. Primer je tud kako se ti po kakem zoprnem dnevu naslednji dan otrok smeje in pleše na Kingstone s tabo (kot neli z mano danes). Pa ko ugotoviš kot te že razume, to pride kasneje, ko se ti ne da vstat iz kavča pa rečeš otročku naj ti prinese štumfe al pa kej pa ti jih prineseuser posted image  Ma taki sončki pol ratajo, mislm, so že skoz sam... Meni je najbolj zanimivo zdele ko vsak dan ugotovim kok več zna, pa ne mislm tko ala da hodi ampak tko bolj psihično, kok te razumeuser posted image
Sem danes hotla jest puding po dolgem času, pa je Neli vidla kaj mam v roki, pa je prec priletela. Pol ma pa tak mini kavček svoj, sem rekla tle se usedi pa dobiš. In se je vsedla in sva jedle. Ampak ta moja barabica mi je cel puding pojedla in to kakouser posted image  Je vzela polno žlico pudinga, mi jo dala pred usta in ko sem jih odprla je rekla mam mam in nesla v svoja ustauser posted image  Me je prov hecalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.9.2008 7:15:11   
Ajvy
jutro...trebuškarce.....

Diamantina srečno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.9.2008 8:12:38   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   22.10.  PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image     ?   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   9.10. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  13.10.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image      ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image     27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image    23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     7.10.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     ?
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    3.10.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)   user posted image     10.10.
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.10.  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image       ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image      ?  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    20.10.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?  KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    29.9.  PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image        ?  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image    8.10.  MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. macka27 (25)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image    30.9.  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0) user posted image user posted image  20.10.   MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image   9.10./20.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image  3.10.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image  x)   user posted image    6.10.
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image     13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     14.10.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image         ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image   3, št.user posted image   1)    user posted image     13.10.
user posted image  27.2. kristina5                  (št.user posted image  x, št..user posted image  x)    user posted image          ?
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 65   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 9
user posted image  = 7
user posted image  = 50

user posted image  

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.9.2008 8:19:47   
Balonchy
Dobro jutro trebuščkarce...

Jaz sem ravnokar od zdravnice. Čist mam zabasan nos in vročino. Virozo sem fasala... user posted image  Tko, da do nadaljnega sem doma (s čajčki in limoncami)...
Fajn čvekajte...

Še nekaj mi povejte... Že dva dni je naš user posted image  sumljivo pr miru... Naj začnem paničarit al kaj nej nardim???

Ekola... delim z vami... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.9.2008 8:31:32   
akvalina
Še nekaj mi povejte... Že dva dni je naš sumljivo pr miru... Naj začnem paničarit al kaj nej nardim???

Probaj mal potelovadit, kakšen počep potem se pa umiri in probaj čutit svojga user posted image , če ga še zmer ne boš čutila pa poklič G. da te skrbi! Vrjetno bo samo lenušček user posted image .

Dobro jutro tudi vsem ostalimuser posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.9.2008 8:32:22   
izidora
pOZDRAVLJENE!

Sem vas malo brala čez vikend, pisala pa nisem, ker ni bilo časa. sem bila s tamalima sama doma in ...  kaos!

Najprej Balonchy: ne se sekirat, če še ne čutiš redno gibov, ker zdaj to še ni pomembno. mali ima še dovolj prostora, pa še plodovnice bo zdaj ful veliko, glede na njegovo velikost, tako da še ni nujno, da vse čutiš. bo vse kasneje noter prinesel, boš videla! saj jaz sem tudi tak panik (imam slabo izkušnjo s prvo nosečnostjo) in sem si zato kupila angel sound. Se tudi meni zgodi, da kakšen dan ne čutim, pa se priklopim in slišim srček. ampak čez nekaj časa se pa mali zbudi in vidim, da sem bila res brezveze panična.

sem brala prej, da kupujete bodijee pa oblekice v šparu in podobnih trgovinah. tudi jaz sem jih (in jih še), ampak tale sparky je mal šlampast. jaz zdaj posebej pazim, da je bodi na netke, da ni na vrhu samo prek prešito, ker tole potem za vratom ful zija in leze čez ramena. sem vidla ful lušne bodije zdaj v hoferju na isti princip. zame je to skor neuporabno. pa še nekaj: sem kupila tudi bodi, ki čist odpet ni šel čez glavico otroka. tko da, poglejte tudi to. je pa res, da je v BC in podobnih trgovinah lep bodi ulala drag.

no, da ne bom predolga, lep pozdrav vsem. vas bom zagotovo danes še brala. mogoče se pa še kaj oglasim.

čao!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.9.2008 9:22:27   
Ajvy
Balonchy.....user posted image user posted image user posted image bogica....
Če te skrbi za brcike, pojej kakko kislico, ali pa spi čajček z veliko limone...boš vidla kak rastur boš doživela v trebuščku.......
Revca. sem vedla, da te je položilo ko nisi bla tolk aktivna čveka....upam ,da se čimprej pozdraviš.....

izidora....dobro jutro.....
Glede bodijev, jst od sparky-ja kupujem te k so 3 v 1, k majo take gumbke- niso gumbki, ne vem kako se reče....potem pa prisegam na Clar-eve body-je...nisem imela nikakršnih problemov z njimi, res pa da so dragi in da si jih ne moremo vedno privoščit.....
Sposojene cunjice so večinoma iz H&M-a, pa moram rečt, da so mi body-ji tudi všeč.....

Izidora....kolk sta stara tvoja dva škratka??KAko jima je ime? ( če želiš povedati , seveda...)

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.9.2008 9:23:18   
Ajvy
Grem na en topel čaj z limonico ,da mi vsaj malo ublaži bolečino v grlu.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.9.2008 9:27:58   
cati
Dobro jutro user posted image

En lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.9.2008 9:32:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dobro jutro user posted image

En lep sončen dan vam želim.

CAti..pri nas je taka megla, da so še ptice peš user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.9.2008 9:34:03   
tanci29
dobro jutro...

danes mi erik ostane doma..ponoči je dobil vročino, tako da se bova doma cartala...grejo mu zobki ven pa iz noska mu teče tako da ni nekaj hudega...spet me bo grizu....mi pa prav paše da sva skupaj...
žurka je včeraj uspela, čeprav moj erik ni bil najboljše volje...zgleda da ga je že včeraj začelo matrat

balonchy-ti se pa lepo pocajtej pa pridno čajčke pit....dojenček bo pa tudi začel brcat nič ne skrbi...

danes mi pride pralni stroj popravt-končno

vsem pa lepo dobro jutro in ep dan

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.9.2008 9:35:49   
tanci29

1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC)

Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri
Kje? Kavarna ZVEZDA - BTC (zemljevid je na koncu sporočila)

Prijave:
- tanci 29 + Erik
- Katjusa + Florjan
- Balonchy
- Majchy23
- petrap
- kolumbo
- Ajvy
- Birdy + Neli + mož
- mala*

zemljevid:
tukaj

Dejte se same dodat na seznam...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.9.2008 9:39:27   
petrap
Jutro... čez vikend vas nism nč spremljala in zdajle sem v službi porabila eno uro pa pol, da sem vse prebrala user posted image user posted image user posted image , danes bo služba očitno hitro minila...

No, da vas mal pokomentiram, se opravičujem, če sem kaj zamešala, ampak zmedenost me še kar ni zapustila user posted image user posted image

Kristina5 – dobrodošla user posted image Claud – dobrodošla med nami, vidim da imaš enak PDP kot jaz user posted image , jaz nimam trenutno nobenega odpora do hrane, mi kar preveč paše user posted image , moja ginekologinja je tud super, pravo nasprotje od prejšnjega »tirana«, grem kar z veseljem na pregled, upam da je zdravje bolše…

Tancy – super slikce, sta res lepa…tud jaz sem si te čist drugače predstavljala, no pa saj si vsako predstavljam po svoje, v petek bo res pestro user posted image , glede srečanja za naše user posted image ..se popolnoma strinjam, to bi nas sam kritizirali user posted image pa en drugega tolažila, da je do februarja sam še mal user posted image
Ajvy – Tarja je tko luškana pupika user posted image … , upam da je s tvojim zdravjem že bolje user posted image , pa naj ti ne bo nč nerodno al kar koli glede petka, saj bo najprej najbrž vsem mal nelagodno, sam smo take čveke, sa ne bo problema user posted image Sunny – ne bit užaljena, ker nočmo tvojga celulit user posted image , vrjamem da je prvovrstne kakovosti, sam jaz imam že svojega dovolj, tko da ga prepuščam drugim, ki ga še nimajo, da bo za vse dost.. user posted image Diamantina – tud mene čaka sam še en izpit januarja pa diploma, sicer upam na kak predrok, diplomo sem pa celo neki začela skupaj spravlat, ker je moj reku, da sem pravi politik, sam obljubljam, naredim pa nč user posted image
Mala* - tud jaz ne čutim brcik vsak dan, pa sem v 22 tednu, se mi zdi da sem jih prej več, sam se nimamo kaj obremenjevat, še kak teden…tko da, še mal počakat, pa bo pol vsak dan user posted image
Majchy – jaz mam za zlikat perilo še od 14 dni nazaj user posted image to je lenoritis … mojmu kar sproti likam za službo, ker se mi ne da vsega na enkrat…pa mi prej sploh ni bil problem likanje..zdaj pa .. tašče ja… user posted image Akvalina – dobrodošla, same lepe slikice user posted image
Kolumbo – bogi Majkl in boga ti…pa saj vaju bo očka pa pol razvajou ko pride, vrjemi da bi bil tud on raje z vama, kot pa nekje daleč stran…je moj isti, je skoz po terenu, nikol ne vem kdaj pride, tko da ne mormo nobenih planov delat za en dan naprej…te službe so res katastrofa.. user posted image  
Katjusa – se popolnoma strinjam gleda tega o taščah in spravah z njimi…jaz se tud pogovarjam z mojo, sam vedno je nekje neki v zraku in vem, da ne bom nikol sproščeno govorila z njo, ker če sem okej sam takrat ko sem noseča, prej pa nism vredna tud besede user posted image …mal se ti neumno zdi, a ne?
Birdy – pri nas po vrtcu razsaja neka viroza, kjer otročki bruhajo, pa drisko majo user posted image … me veseli, da je Neli že bolje...
Anonimen – seveda vsaka kdaj pomisli na to, sam take misli je treba hitro odgnat, tukaj ti bomo pa vedno pomagali, da bodo misli kar najbolj pozitivne…mi bomo po moje začeli enkrat konec oktobra opremljat sobico, tko da bo do decembra nekak narejeno, pol bomo pa še ostale stvari, ki nam bojo mankale začeli kupovati…
Cita – upam, da je v službi vse okej…ne se preveč naprezat…najprej sta ti pa otroček, pol pa vse ostalo
Balonchy – mene prejšnji teden skoraj cel ni nč brcou user posted image , sem bla čist že v strahu…včeraj ko sem bolj počivala in bla sproščena, je pa spet blo user posted image , nč panike delat, ti se sam hitro pozdravi

Joj..saj vem da sem bla dolga, bom zdaj bolj redno spremljala...

< Sporočilo je popravil petrap -- 29.9.2008 9:41:24 >

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.9.2008 9:41:57   
tanci29
nimam dobre novice.....

sem zdele klicala v zvezdo in ne delajo rezervacij....sploh ne za tolk ljudi ko bo nas....ker imajo polno...če pridemo in če bo plac nam bojo zrihtal da bomo skp sedele čene pa žal ne....sem rekla da pridem plačat aro da res 100% pridemo in da bomo tam kar nekaj časa da bomo veliko pojedle in popile pa se ni vdal...tako da ne vem zdaj kaj bomo...a gremo reskirat pa če bo plac bomo tam...čene pa ne vem gremo kam drugamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.9.2008 9:44:15   
petrap
ja po moje bo najbolje tako...čeprav mislim, da bo kar gužva, ker je petek, pa še taka ura po službi user posted image , pa saj če res ne bo nč prostora gremo lahko še vedno drugam..važno je, da se najdemo, ko bomo pa enkrat skupaj pa itak ne bo problem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.9.2008 9:46:22   
izidora
mater, sem jezna. sem napisala odgovor, potem pa namesto potrdi pritisnila prekliči in je šlo vse v ... se vidi, da sem nova. a lahko kje to dobim nazaj, ali je vse izgubljeno?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.9.2008 9:51:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: izidora

mater, sem jezna. sem napisala odgovor, potem pa namesto potrdi pritisnila prekliči in je šlo vse v ... se vidi, da sem nova. a lahko kje to dobim nazaj, ali je vse izgubljeno?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.9.2008 9:51:57   
petrap
se bojim, da je izgubljeno user posted image , bo treba še enkrat user posted image

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.9.2008 9:53:02   
Ajvy
TAncy...a res al kaj....zadnjič pa je ena klicala ob 13 isti dan, me smo pa potem prišle ob 16....bomo še na tisti dan probali...če pa ne, bomo pa pač šle kam drugam.....ni panike...se nič sekirat.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.9.2008 9:54:16   
brkn83
1. srečanje Februarčic 2009 (TREBUŠČKARC)

Kdaj? 3.10.2008 ob 17 uri
Kje? Kavarna ZVEZDA - BTC (zemljevid je na koncu sporočila)

Prijave:
- tanci 29 + Erik
- Katjusa + Florjan
- Balonchy
- Majchy23
- petrap
- kolumbo
- Ajvy
- Birdy + Neli + mož
- mala*
- brkn83

Pozdrav vsem.

Evo ta vikend sem bila pa prav zaposlena. No včeraj smo mal rojstni dan praznovali, pa še danes zvečer pričakujeva ene obiske, tako da je kr naporno. Tako, da sem šele sedaj uspela se dati na seznam, za v petek. Upam, da še sprejemate prijave user posted image

< Sporočilo je popravil brkn83 -- 29.9.2008 9:58:00 >

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?