Naty*
|
Jutro! Ej je zadnjič ena hotla namig, kako veš, da je otrok pripravljen na gosto hrano. No js sm ga včeri dobila... Žanu sem dala zvečer riževo kašico zmešano z vodo.. mislm halo ... Mali se je tresel pred vsako žličko in se nagibal naprej, da bi jo čimprej dobil v usta. Pol me je pa prijel za roko z žlico in si tiščal v usta tolk, da sem mu komi dajala jest. Z drugo roko je držal pa za posodico kjer sem mela kašico. Zraven je pa tolk vriskal in se smejal, da je blo prav hecno . Očitno mu je blo ful všeč in bo treba počas jest še kej drugega kot samo mlekca. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin malo še počakaj če želiš, sam jaz bi se verjetno že obrnila na P. Nevem kaj je danes z Galom, kar naprej je jokast. Na vse sem že poštudirala, kaj novega ni jedel, v bistvu ni danes nič GH jedel, previt je, nahranjen tudi, prespal si je in on še kar joče, na trenutke je tiho in potem spet. Sam ne gre za kričeč jok, bolj za užaljeni, tak mi je hudo. Ob 19. uri je zaspal in se je zdajle v sanjah jokal , sem ga dvignala in ga stisnala k sebi in se je pomiril in nazaj zaspal. A so to zobje al kaj? Vročine nima. Pri nas je blo včeri skor isto, pol sva ga šla pa kopat se je pa smejal. Prej sva pa probala čist vse, pa je kr jokal! Nahranjen, naspan, previt, nosila sva ga, on pa jokal . Estrella pri men bi sicer dobila dovoljenje za slikco iz avatarja, sam jo mam namen zamenjat , tko da ti bom drugo poslala. tilči moj Žan nosi plenice 4-9 kg, ampak glede na to, da ma že orng čez 8, bomo očitno kmal menjali . Mamo pa Müllerjeve Beauty baby . Kanka moj mali ma očitno alergijo na mleko (mlečne beljakovine so povsod!!), jajca in oreščke, pa preobčutljivost na vse aditive v hrani. To pomeni, da ne smem jest nobene industrijsko pripravljene hrane, ampak samo naravno. Lahko jem krompir, riž, meso, testenine brez jajc, ene tri vrste kruha brez dodatkov, eno vrsto margarine, sadje razen breskev, citrusov in jagodičevja, zelenjavo razen paradižnika in paprike, vse pa pripravljeno samo s soljo, poprom, sladkorjem, oljem (samo sončnično) in kisom. Evo izčrpno poročilo . Lasje pa tud men fuuul izpadajo, sm misla, da se bo počasi ustavilo pa še kr traja. Tud že zihr kak mesec ... nina7 mi mamo tud ob osmih uro za spanje... a ni faaaajn???!!!! Mamici pa očiju vsaj mal časa za sebe ostane . IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Glede spanja oz. hranjenja ponoči pa nas je kar precej v klubu Mi spimo prvo rundo 3-4 ure, nato pa se zbujamo in jemo na 1,5 -2,5 uri. Pestro ni kaj, mami pa je kot zombi. Pa potem čez dan imamo 3-4 rundice spanja po pol ure oz. eno rundo občasno 1 uro. Mah bomo preživeli a ne? mi smo identični, le da ne pridemo da 1 ure spanja čez dan. maksimalno 45 min U pol sva midva še dobra, v prvi rundi je naredu včeri 4,5 ure, v drugi rundi 3,5 ure, pol še 2,5 ure, pol pa auf . IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ah mnde se bo že navadla obračat,sam k je na trebuščku se pa postavi na kolena kot da bi hotla že puzat,a tudi vaši to delajo? Ja tud in pol ko neki časa to dela, se res nauči puzat . Moj zdej že prileze iz enga konca odeje, čist na druzga, enkrat sem ga pa celo na laminatu našla, ko sem mu hrbet kazala . Upam, da se res kej dobimo, js bi te ful rada enkrat srečala .
< Sporočilo je popravil Naty* -- 29.9.2008 7:14:13 >