|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
28.9.2008 18:05:08   
miska73
Želvica, a tegale...

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.9.2008 18:06:14 >

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.9.2008 18:10:56   
Pija76
Pika naj ti v ZD dobr stopko zapičijo, v torek naj bo pa čimveč kvalitetnih jajč, pa plavalčki naj bodo  super, da bo to dobitna kombinacija.

Skuša lepo da se javiš.

Ledenka dej če se ti da poskeniraj uno stran in jo mi jo pošlji ( iz nedela, jaz ga danes nisem kupila, zdaj se mi pa ne da spet ven)

Bozza super, kako gre hitro čas. Ali potem ti že imaš eno detece?

Zarja dobr da si spomnila, da Gigi še nekaj dolguje user posted image .

Želvica pomoje si težko predstvaljamo, saj si npr. tud ne mormo predstvaljat da bi bile kakšne drugačne postave al pa npr. videza kot smo. To verjetno sproti prihaja...

Bambi hello kako si? Imaš že plane za borbo?

Pikovit še vedno po rožniku skače zgleda.

Mlinčka in Mlinček pa na pikniku.

Lučka a je bila dobra kavica?

Punce kje je pa Abra?

Dajamaja upam, da ste vsi 4, oz. vseh vas 6 + pa še plus kužon OK.

Mismis kako si? A južna je bila dobra?

POzdravček še vsem ostalim!

Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.9.2008 18:15:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Kakšno fotko Zarja? Jest bi pa fotko od Orlanda, pa je ne znam sama napopat, tko da tud rabim Gigiuser posted image

ne Gigi je imela spremembo frizurce......

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.9.2008 18:18:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Zarja jaz sem OK, sam danes sem pa mislila da nimam dovojl mesa pa sem še zraven rezala malo prstka in ene četrt nohteka, ampak bo za preživet.

auč!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.9.2008 18:46:18   
Abra
Čvekulone user posted image
V petek je blo nekje 20 strani user posted image user posted image predvidevam, da ni blo slabih novic, da ste tolk čvekale, al je bla kaka žurka, ker je bil že vikend? Da je le blo luštno. Jaz sem se pustila razvajat v hotelu mama in je tko pasalo. Sem bla k kraljična na zrnu graha. user posted image user posted image Zdaj neki dni raje ne grem na vago user posted image user posted image sem dobila čisto vse kar sem si in nisem zaželela user posted image ne vem, al je posledica vikenda al česa drugega, trebuh je namreč dobil čist drugo obliko user posted image

Sej ne vem, al naj grem za nazaj brat al ne user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.9.2008 18:54:37   
Pija76
Abra sem te pogrešala ja, ti pa v hotelu mama. Super, verjetno res full paše! Pa buši da je drugačen, kakšen pa? Pejt brat za nazaj, se je dogajalo user posted image . So bile pa več ali manj lepe novičke!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.9.2008 19:00:33   
Abra
Ja, sej sem hotla v petek napisat, da grem, pa je glih takrat net neki zafrkaval, pa sem pol kar šla. Trebuh je bil še prejšnji teden tak bolj taprav, samo spredaj in bolj okrogel, zdaj se mi je pa kar čez vse razširil user posted image vsake tolko izbruhne user posted image
Pol praviš naj grem brat user posted image da vidim, kolk zdržim user posted image

Kako si ti? Te je tanajbolj tečna tečka že zalila user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.9.2008 19:07:02   
Pija76
Jaz sem u redu. Danes mi je moj dal medvedka ( on pravi punčko) v posteljo, da sva se crkljala, je včeraj ostal na komodi ko sem preoblačila posteljo. Moja najbolj tečna, ampak redna mesečna obiskovalka ( komaj čakam da je ne bo vsaj kako leto user posted image ) je prišla na obisk danes! Tko da.....smo že bližje cilju a ne?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.9.2008 19:20:51   
gospodarica
dober večer babike moje.kako ste kaj preživele dan??
aja...da ne pozabim,popravite malo seznam,jaz imam jutri UZ ne v torekuser posted image
držte pesti da je vse črno,polno foliklovuser posted image
lep večer še naprej....grem v kopalnico pa se še potem malo javim

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.9.2008 19:26:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

dober večer babike moje.kako ste kaj preživele dan??
aja...da ne pozabim,popravite malo seznam,jaz imam jutri UZ ne v torekuser posted image
držte pesti da je vse črno,polno foliklovuser posted image
lep večer še naprej....grem v kopalnico pa se še potem malo javim

evo moje navijačke so angažirane za nas
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.9.2008 19:27:08 >

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.9.2008 19:36:19   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Jaz sem u redu. Danes mi je moj dal medvedka ( on pravi punčko) v posteljo, da sva se crkljala, je včeraj ostal na komodi ko sem preoblačila posteljo. Moja najbolj tečna, ampak redna mesečna obiskovalka ( komaj čakam da je ne bo vsaj kako leto user posted image ) je prišla na obisk danes! Tko da.....smo že bližje cilju a ne?

Sej malo pa res zgleda kot une punčke iz cunj user posted image sem mislila, da bo vseeno srečo prinesu, ker je tak cort. Bo moral pa naslednjič, drgač bo trpel posledice user posted image
Takim obiskom bo pa res treba zapret vrata. Vsaj za kako leto, bi ji lahko že kapnilo.
Travmirat tko nima smisla, ker cilj samo oddaljuje. Najbrž bo zimski mesec bolj uspešen, malo kot lani, samo še bolj.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.9.2008 19:48:26   
Pija76
Hvala Abra! 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.9.2008 19:49:34   
zarja1
Abra zdravo.....tebi se je spremenil/povečal trebušček, men so pa joški čez vikend eksplodirali. Matr take joške bi vedno mela....user posted image

Hotla pa sem te vprašat, oziroma katerokoli ki je jemala estrofem, če je katero mal pri jajčnikih kaj zbadalo? Včeraj sma z mojim mal user posted image , pa je še očitno malo rdečko to spopucalo (čist malo krvavo), čeprav dans ni ne sluha ne duha o njej.Mene dans čist malo, v desnem kotu jajčnika zbada, sam me je tak strah da je tista cista, ki mi jo je na zadnjem UZ vidla, kaj zrastla.....HEPL BABE...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.9.2008 19:52:20 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.9.2008 19:53:00   
zarja1
Pija tvoja rdečka je le štart v nov boj z zmago!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.9.2008 19:57:12   
Abra
Pija, sej veš, da sem tvoja največja navijačica. user posted image Sicer vedno manj poskočna, zato pa v dvojini user posted image

Zarja, pol pa vedno boljš zgledaš user posted image
Tega s špikanjem se pa se spomnim, je že skoraj leto, kar sem to jemala. Ne vem. Dvomim, da bi cista rastla, vsaj logično se mi ne zdi. Ravno zaradi tega je estrofem ok.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.9.2008 20:00:14   
pika74
zarja1 kašno cisto pa maš?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.9.2008 20:10:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

zarja1 kašno cisto pa maš?

ne vem, na Uz je mislila, da bi lahko bila začetek endometrioze. Marca sem mela hudo hiperco, pol pri junijskem UZ se še nič ni vidlo, zdaj avgusta pa je bla cista kao že tam.
Mislite, da me le živčki za jutri dajejo?

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.9.2008 20:12:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, pol pa vedno boljš zgledaš user posted image

ja sem vedno bolj podobna "tipičnim blondinkam"...user posted image ....tud na pamet mi očitno nova barva vdarja...user posted image moj pa cel glup od veselja za...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.9.2008 20:17:24 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.9.2008 20:17:33   
pika74
Jst sam to vem, da s hormonskimi terapijami ponavad ciste mal zrastejo. Če so majhne je najbolj koristno, za odpravo cist, če se zanosi (tle smo itaq same take user posted image ). Neki sm brala o teh čokoladnih cistah (endometriomih)... evo link http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?p=1343568&sid=5014a7c34e52e8f29081925a4a6bf640 

Če prideš k Ribičevi na UZ, ti bo tkoj zmerla endometriom, k je čist alergična na te reči user posted image .

Lp
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.9.2008 20:17:39   
Abra
user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa komi nazaj na forum našla, prva stran rr je čist nova, a ste opazle? Jaz se namreč na blond ne morem izgovarjat user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.9.2008 20:19:41   
Abra
Pika, nisem šla zdaj brat, kar si napopala. Zarja jemlje estrofem, kar zavira ovulacijo, zato po logiki bi moralo zavirat tudi rast ciste. Pri stimulaciji je pa seveda zadeva obratna.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.9.2008 20:22:35   
pika74
Ja pri stimulaciji je obratno ja.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.9.2008 20:27:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pika, nisem šla zdaj brat, kar si napopala. Zarja jemlje estrofem, kar zavira ovulacijo, zato po logiki bi moralo zavirat tudi rast ciste. Pri stimulaciji je pa seveda zadeva obratna.

ja Abra sem med tem cajtom šla to brat na ostale strani in drži tvoja teorija. Zavira rast vseh cist!!!!!! Baje da zaradi čezmerne rasti sluznice lahko povzroči krče. Sam pri men glih to niso krči, tako malo zbadanje. Eh sorry ker sem vaju zgušla. Sem mal živčna za jutri....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.9.2008 20:28:04   
zarja1
PIKICA in ABRICA hvala....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.9.2008 20:30:28   
Abra
Zarja, spet neki novga vemo user posted image jutri dobro opravi, mogoče bo pa že kar kmalu et, če to špikanje pomeni tako fino rast user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?