asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, si vidla uni link ki je asso pripopala...samo številke za Matio moj topino ne pride noter... pa nehaj lazit na RR, ki sem jaz napeta.... raje najdi cipele mojemu Valčku Kateri? IZVIRNO SPOROČILO: melaverde čevlji, ma ste mi vi ene "Giardinaie" ma kake plače imate, da si kupujete NG??????????????? sem vidla včeraj, da so otroške po 100 eur ??????????????????????? Scusa, ma so iste cene kot Geoxe, samo boljše (vsaj meni oziroma moji nogi). Otroških jaz ne kupujem ne enih ne drugih tako, da niti cen zanje ne vem, ampak za odrasle znajo biti cenejše NG. Veš kaj, tudi če je plača nizka dam raje malo več za čevlje in jih nosim in nosim. Če kupim poceni se mi zgodi, da jih ne nosim... in sem potem dobesedno vrgla dnar v kanto. Veš kaj, nisem tako bogata, da bi kupovala poceni!!! To bi rekel en človek, ki dobro ve kaj je rekel. V glavnem punce jaz boljše, da se ta teden in še kakšni od naslednjih zaprem v hišo in ne grem več ven. Še v hiši se mi bi verjetno kaj zgodilo. Dva dni nazaj, ko grem od doma razbijem poln kozarec vode - allo sesalec na plan in sesat... Včeraj mi poči zob... In danes za konec tedna katastrofa, razbijem avto Na krožnem sem enega spregledala in ko sem ga opazla je bilo prepozno, nisem mogla najt bremze In zdej en kup stroškov in poslušat dragega kako teži, kako se lahko to zgodi. Jaz pa od vsega hudega Evo, še en kredit več in boljše, da niti fešte ne delam. Seveda, da bom. Če me bo kdo vprašal kaj mi kupi bom rekla šolde, da popravim avto V takih primerih bi najraje imela katrco. Grem zlagat kocke z otroci, upam, da mi ne bo hiša padla na glavo Pa še to. Ne gre samo meni vse narobe. Da vidiste Nastio, je kot Zoro. Ob eni učki jo je Tarin popraskala, drugo in nos pa si je včeraj ko je pri mami tekla in se zaletela v žico od trt Danes pa burja zapre vrata in direkt njej v glavo in spet buška Scusate, ma to mi je pa smešno.