|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
26.9.2008 13:09:06   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Pa ti delaš kaj? Offerto sem vidla, da si prelistalauser posted image user posted image user posted image

se švercam po RRju, mam puno cajtauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.9.2008 13:10:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Pa ti delaš kaj? Offerto sem vidla, da si prelistalauser posted image user posted image user posted image

se švercam po RRju, mam puno cajtauser posted image

Blagor tebi. Ne, da se imam jaz kaj za pritoževatuser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
26.9.2008 13:11:35   
thaiss
Ma da ne boš misla da nič ne delamuser posted image ...sem že obračunala ene 10 potnih nalogov,
VIP vabila za RK sem poslala....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
26.9.2008 13:16:17   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ma da ne boš misla da nič ne delamuser posted image ...sem že obračunala ene 10 potnih nalogov,
VIP vabila za RK sem poslala....

Ne, ne sej ne mislim. Tudi zame si kdo misli, da nič ne delamuser posted image  v resnici, pa sem zakopana v delu in to mislim resno ne za hec. Ampak glede na to, da imam računalnik non stop pred sabo še kaj preberem in natipkam.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
26.9.2008 13:19:11   
thaiss
jaz za čudo nimam nič telefonov....petek!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
26.9.2008 13:20:12   
n€na
Ampak glede na to, da imam računalnik non stop pred sabo še kaj preberem in natipkam.

pa še čas hitreje mine.user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
26.9.2008 13:22:13   
n€na
Vi se počasi odpravljae domov jaz pa bom počasi se odpravla po zalo v vrtec. In potem greva malo na sprehod, če ne bo preveč mrzlouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
26.9.2008 14:18:01   
melaverde
evo mene ... user posted image glu, glu...
kako monotono življenje bi jaz imela brez carine... user posted image  ah, pa še cel vikend sem "stand by" ker ni šefa.

thaiss, si vidla uni link ki je asso pripopala...samo številke za Matio user posted image  moj topino ne pride noter... user posted image
pa nehaj lazit na RR, ki sem jaz napeta.... raje najdi cipele mojemu Valčku user posted image

čevlji, ma ste mi vi ene "Giardinaie" user posted image user posted image  ma kake plače imate, da si kupujete NG???????????????
sem vidla včeraj, da so otroške po 100 eur ???????????????????????

kaj danes gre katera na burjo???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.9.2008 14:44:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
kaj danes gre katera na burjo???

jaz gremuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
26.9.2008 16:59:57   
asso

thaiss, si vidla uni link ki je asso pripopala...samo številke za Matio user posted image  moj topino ne pride noter... user posted image
pa nehaj lazit na RR, ki sem jaz napeta.... raje najdi cipele mojemu Valčku user posted image

Kateri?

čevlji, ma ste mi vi ene "Giardinaie" user posted image user posted image  ma kake plače imate, da si kupujete NG???????????????
sem vidla včeraj, da so otroške po 100 eur ???????????????????????

Scusa, ma so iste cene kot Geoxe, samo boljše (vsaj meni oziroma moji nogi). Otroških jaz ne kupujem ne enih ne drugih tako, da niti cen zanje ne vem, ampak za odrasle znajo biti cenejše NG.
Veš kaj, tudi če je plača nizka dam raje malo več za čevlje in jih nosim in nosim. Če kupim poceni se mi zgodi, da jih ne nosim... in sem potem dobesedno vrgla dnar v kanto.

Veš kaj, nisem tako bogata, da bi kupovala poceni!!! To bi rekel en človek, ki dobro ve kaj je rekel.

V glavnem punce jaz boljše, da se ta teden in še kakšni od naslednjih zaprem v hišo in ne grem več ven. Še v hiši se mi bi verjetno kaj zgodilo.
Dva dni nazaj, ko grem od doma razbijem poln kozarec vode - allo sesalec na plan in sesat...
Včeraj mi poči zob...
In danes za konec tedna katastrofa, razbijem avto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na krožnem sem enega spregledala in ko sem ga opazla je bilo prepozno, nisem mogla najt bremzeuser posted image user posted image  In zdej en kup stroškov in poslušat dragega kako teži, kako se lahko to zgodi. Jaz pa od vsega hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še en kredit več in boljše, da niti fešte ne delam. Seveda, da bom.
Če me bo kdo vprašal kaj mi kupi bom rekla šolde, da popravim avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V takih primerih bi najraje imela katrco.

Grem zlagat kocke z otroci, upam, da mi ne bo hiša padla na glavouser posted image user posted image user posted image

Pa še to. Ne gre samo meni vse narobe. Da vidiste Nastio, je kot Zoro. Ob eni učki jo je Tarin popraskala, drugo in nos pa si je včeraj ko je pri mami tekla in se zaletela v žico od trtuser posted image  Danes pa burja zapre vrata in direkt njej v glavo in spet buškauser posted image user posted image user posted image  Scusate, ma to mi je pa smešno. 

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.9.2008 17:01:07   
majrim
evo mene in mojo piškouser posted image user posted image user posted image             http://www.siol.net/

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.9.2008 17:27:22   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

evo mene in mojo piškouser posted image user posted image user posted image             http://www.siol.net/

Kjeuser posted image user posted image  Še slepa sem postalauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.9.2008 18:01:44   
n€na

sma že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
26.9.2008 19:13:22   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

sma že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

desno,kjer so blogi...user posted image ...ampak so že menjali temouser posted image ...se je pa fajn videt na prvi strani siolauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.9.2008 20:34:18   
thaiss
Čau,

Matia je zaspal, ma mi je neki sumljiv... vročine nima je pa full jokav, ne vem kaj ga muči...upam, da je bil samo tako močno zaspan!!!!

asso mi je kar hudo zate in za tvoj avto!!!!user posted image  Si bila ti kriva???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.9.2008 7:16:45   
n€na
jutro,

jaz sem že po konci in čakam mojo jutranjo kavico in mojo Zalo da se zbudi. A sinoči niste nič čvekale, in zdaj jaz nimam česa bratiuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.9.2008 8:17:06   
thaiss
jutro,
midva sva lihkar iz posteljeuser posted image  Matia je slabo spal, skos se je neki napenjal dokler se ni ob 6h pokakal. POmoje je krivo grozdje včeraj popoldan.
Čeprav še vedno ni tapravi, vročine ni...user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.9.2008 11:48:19   
Naja30
Grozdje jih zna fajn napenjat, če ga jejo prepozno, ja. Upam, da ne bo nič hujšega. user posted image

Jaz sem že opravila en kup stvari po bajti, šla na kavico... zdaj pa me čaka kuhanje kosila (samo za mene se mi sploh ne da tako da bo mogoče halo pica v igri user posted image ) in počitek. Sem zelo slabo spala ponoči. Navajena sem, da je evdno nekdo z mano. Tako pa je dragi delal, Tija pa danes pride.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.9.2008 12:51:28   
n€na
oj,

no pa ste prišle malo na planouser posted image user posted image

Jp, grozdje zna fajn nagajat našim malčkom. Če ga je zala jedla popoldne jo je ponoči skozi nekaj  zvijalo in se je kar naprej nekaj zbujala. In potem sem opazla da ima po grozdju tudi pikasto ritko.

naja- meni se tudi nikoli ne da delati kosila samo zame in takrat se kje komu pridružim ali pa naročim picouser posted image

Danes pa delam rižev narastek s slivami in bomo videli kakšen bouser posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.9.2008 14:47:06   
helenav
ojla

mi smo dali kri in so vrednosti malo povišane....ampak na meji, da še vedno ne vemo..al so zobki krivi al je kak virus v giru. Za vsak slučaj nam je Bemova napisala recept  za antibiotik in če bo TT v teh dveh dneh spet narasla nad 38.5, ga moremo jemat in pol nič vrtca še en tedenuser posted image user posted image
Počutje Klare je super....se mi zdi da je tudi nosek boljši....če bo pa vse ok ..danes tok tok, ni vročine....bo v ponedeljek in torek še doma..pol pa nazaj....

sedaj spančka....danes smo ji malo zjugali ritem , ker smo po kosilu šli v KP k Pediatrinji in ni spala kot ponavadi....Upam da sedaj potegne...

Zjutraj pa se je šetala s tatijem , jaz pa sem bila casalinga....še  ploščice morem pomit..ampak to bom zvečer....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.9.2008 15:15:36   
n€na
ne morem da se nebi od srca nasmejalauser posted image user posted image

So delavci končali delo pred hišo in vam moram povedati da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne zato ker sta to zrihtala in plačala tast in tašča. Je res videti grozno ni niti približno tako lepo kot v katalogu. Pa zato niso krivi delavci ampak ravno tast in tašča, ker se včeraj nista mogla zjasnit kakšno barvo hočeta, ko so ju sprapevali, kako naj naredijo, niti jima nista znala pokazati slike iz kataloga. Danes ko je pa vse končano je pa tas reku, da pa on tega že ne bo imel pred hišo. Res žalostno ampak meni gre na smeh, ker se ne znajo nič zmeni.

klarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bo čim prej bolje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.9.2008 15:17:54   
thaiss
ojli,

mi imamo tatija spet cel vikend v službi, domov pride samo spat.
Dopoldan smo pohajali po Kopru, zdej pa sem pri očetu; kosilo smo pojedli, Matia je odspal svojo kitico....in sorpresa ko se je zbudil..gnoj mu teče iz levega ušesauser posted image user posted image  Vročine nima,nos čist, je dobre volje, apetit ima... sej, na vsake dva mesca je pri nas ista štorja in še zdej ne vejo zakaj pride do tegauser posted image user posted image user posted image

Sem poklicala v ZD in se greva pokazat....

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Grozdje jih zna fajn napenjat, če ga jejo prepozno, ja. Upam, da ne bo nič hujšega. user posted image

jedel ga je malo pred 16h, tako da niti ni bila tako pozna urauser posted image  Očitno mu ne odgovarja...

helenav upam da Klari ne naraste TT!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.9.2008 15:53:37   
Naja30
Vsem bolanim želim, da se hitro pozdravijo.

thaiss, pol si pa samohranilka kot jaz oz. bom zdaj kmalu, ko mi otroka pripeljejo nazaj. user posted image  Moj tudi cel vikend dela, samo spat pride domov. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.9.2008 17:17:42   
Sibil_
Dan!

Thaiss-user posted image  za MAtio, da bo čimprej zdrav.Samo če mu teče gnoj ven verjetno ni šans pozdravit brez AB-sranje so ta ušeska, vem.

Naja in Thaiss-kaj pa delata vajina moža, da ju ni cel vikend?Thaiss ma kaj tvoj ni delala tam v Luciji?Al je menjal že od takrat?

No, mi smo tudi doma bolni, Lukas še kar ne more nič kaj dosti jest in papa samo pudinge, sem danes na tržnici izropala pudinge in me je na blagajni čudno gledala-jah, Lukas lahko poje samo puding, Patrik pa itak hoče vsakič tudi on...in pol se nabere teh pudingov en kup.

Asso-ma zgleda res ni bila tvoja giornata, upam da bo zdaj ok. Ma kaj avta nimate zavarovanega kasko?user posted image

Lp,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.9.2008 20:45:49   
thaiss
Dober večer,
M spančka, jaz pa tugujem...

Smo bili pri dežurnemu dr. in nam je dal neke kapljice. Matičko je še vedno isti, dobrovoljček, nagajivček....

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
thaiss, pol si pa samohranilka kot jaz oz. bom zdaj kmalu, ko mi otroka pripeljejo nazaj. user posted image  Moj tudi cel vikend dela, samo spat pride domov. user posted image

..in prejšnji vikend je bla ista štorja....user posted image user posted image
Kaj pravi Tija, kako se je imela???

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?