Aurea
|
Anitka, ja, jaz razmišljam, kaj naj naredim za plavalni tečaj, ki ga imamo čez 2 tedna, ali naj jo imam samo v plavalnih plenicah, imam pa tudi kopalke iz Dm-ja, čeprav so mi tele od Gala še bolj simpatične, sem jih enkrat že skoraj naročila po internetu, ker se mi zdi, da fino tesnijo vodo? CatJa, vso pravico imaš, da si jezna - uf, jaz bi tudi popenila... Halooo...kr pike dobim, ko kakšno tako slišim... HB, da moja ni takšna . Estrella, mogoče je fant res bolj na easy in več rabi za privajanje Aurora, fina slikca Hijenca, saj je razumljivo, da si jezna, če pričakuješ, da boste malo skupaj, potem pa tole... Bo moral malce ukinit druge stvari, ker ste zdaj družina. Kasso, pomiri se , na en velik IZVIRNO SPOROČILO: eole eno vprašanje za tiste, katerih hroški se ponoči dojijo na 2 h.. ali je kaj bolje? kako zdržite?? kakšna ideja kaj se da naredit?? jaz sem že čist na koncu od tega zbujanja. včasih tudi na 1,5 ure.. Hm, po mojem se ne da nič narediti... naša je verjetno zaradi bolečih dlesni te dni bolj jokava in se več zbuja ponoči... Razmišljam, da bi šla danes v lekarno po gel za dlesni... če bi imela varianto, pa bi šla definitivno v ITA po Dentinale, ker je baje boljši.
|