|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
26.9.2008 20:11:04   
*Tiana*
Malega je prevzel user posted image , ampak me mali skoz zapeljuje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Gorenjke, jest se vam tudi pridružim v sredo v Qlandiji.

user posted image user posted image user posted image user posted image  mater bo dežja, ko bo toliko bab na kupu user posted image user posted image user posted image

Jest prpeljem še enga fanta zraven, da bo vreme gor držal. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.9.2008 20:34:36   
aurora28
A ima katera izkušnje z DM robčki za ritko,kako se obnesejo,isto kot Mulerjevi?

Katy ja jaz jih uporabljam in sem izredno zadovoljna z njimi user posted image .

Anitka a si ti sploh bila noseča in rodila user posted image user posted image , ker si prav fejst, če pa želiš ti še jaz pošljem po pošti nekaj kil, poštnino krijem jaz user posted image . Super slike in Gal je ta pravi fantič. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.9.2008 20:55:49   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Jest prpeljem še enga fanta zraven, da bo vreme gor držal. user posted image

Super!!! user posted image

Evo naša Manca je skopana in je že popapala polno flaško, sedaj pa že pridno panča!

Mami in ati pa bosta s kolegi udarila eno partijo Catana!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo pančajte mamice, atiji in hroščki!!!!

LAHKO NOČ user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.9.2008 21:29:38   
Aurea
Katy, Dm vlažilni robčki so meni zakon - sploh tisti beli od Babylove. Pa vzamem kar dvojno pakiranje, je ceneje. Mullerjevi robčki pa se mi zdijo veliko slabši, mi ne ustrezajo, še manj pa ritki našeuser posted image .

Anitka, super slikce!
A veš, koliko stvari imamo mi enakih kot vi: Maxi cosi Muro - celo iste modre barve user posted image  (sem mislila, da imaš rumenega, ne vem odkod mi to user posted image ) in Ano banano zataknjeno na strehico user posted image , Kick&Play sedežek, Kick&play igralni center Tiny Love, Fredov obroč (tudi jaz sem gledala tiste kopalkice, ki jih ima Gal - super izgledajo - a se obnesejo?)... skratka - noro user posted image

Tiana user posted image  za pregled.

Naša je pa po kopanju in papcanju lepo zaspala, sedaj pa se je nekaj zbudila... ne vem, kaj jo daje zadnje čase, da ne more več pred enajsto orng zaspat user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.9.2008 21:44:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka a si ti sploh bila noseča in rodila user posted image user posted image , ker si prav fejst, če pa želiš ti še jaz pošljem po pošti nekaj kil, poštnino krijem jaz user posted image . Super slike in Gal je ta pravi fantič. user posted image user posted image user posted image

Oja, pa še kako noseča sem bilauser posted image user posted image user posted image , sem imela celo žogo spredaj in +16 kg (štartala z 52, končala z 68, sedaj jih imam pa le še 49)user posted image user posted image Bi jih tako rada imela enih 52-53 pa ne vem kdaj jih bom dočakala. Se pa Gal zato bolj redi in je že zdavnaj podvojil porodno težo.

Aureauser posted image user posted image user posted image to je pa res zanimivo koliko podobnih stvari imamo. Če bi se zmenile jih ziher ne bi bilo toliko. Kopalke pa so mi zelo v redu, pri nas so se obnesle in že razmišljam, da bi mu nabavila morda še v celem ali posebej zgornji del, če bi ga dobila. Naš Gal pa ponovem zvečer "hodi" spat že ob devetih. Prej pa ni bilo šans pred deseto.

Katy glede štedilnika ti ne znam odgovoritiuser posted image user posted image

Tiana user posted image user posted image user posted image za pregled. Pa uspešno uvajanje GH vam želim.

SS dobro partijo Catana vam želim.

Tako zdaj pa šibam pod tuš in pančat tudi jaz.

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.9.2008 21:45:00   
CatJa
Čer!

Jaz sem prej skorajda P-O-P-I-Z-D-I-L-A user posted image   Ja, derem se, ker to je pa že višek. Sva šla pop. z mojim po nadomestni avto za mene, ker moj še vedno ni zrihtan in pustila Marka pri babici. Vzameva avto, greva še po Jana v vrtec, nakar sem šla za nekaj ur delat. Moj je Jana še mal naokrog peljal, potem sta prišla k meni v pisarno, Jan je ostal, moj pa šel domov. Kao. Sej ne vem, a je šel direkt domov. Skratka, da skrajšam, pridem domov, pa gledam, kaj ima Mark nekaj zaflekan puloverček. Ga umijem, oblečem v pižamco, pa mi mali začne bruhat. Vse neki oranžno, v koščkih user posted image  Valjda, korenček. Pa zdej prav ne vem, a te babice res mislijo, da imajo neko posebno pravico odločanja o tem, kdaj se bo malim začelo tišat žlico v usta, al kaj!? user posted image  Ma jaz sem čist ven padla. Bogi moj, je sam gledal, ko sem začela preklinjat, pa ga spraševat, če vidi, kaj je to. Pa da nej se kar on z mamo zmeni. Ker v takih primerih je pa boljš, da jezik držim za zobmi user posted image  
Pa da ne bo katera mislila, da sem obsedena s tisto magično mejo šestih mesecev; ne, gre se sam zato, da NIHČE nima pravice namesto staršev odločat, kaj in kdaj bo jedel njihov otrok. Ne, ni blo dovolj, da ji je moj nesel mleko, je blo treba dat korenček. Pa ne spasiran/pretlačen, ampak v koščkih! In ne vem, a je mislila, da ne bomo opazli. Če drugače ne, s kakcem. In vedno bolj sem prepričana, da mu je že prejšnji teden nekaj uturila, ker je bil na lepem čist flekast po obrazu, pa prav take suhe lišaje je dobil. Pa sem ravno tako posumla, pa mi je tako arogantno odvrnila, da bojo že zginli, da to itak pride, pa gre.
Ma iste finte se je šla že pri Janu. Res ne vem, a misli, da bo umrl od lakote, če bo moral še kak mesec počakat. Oz. mi prav daje s tem vedet, za kako budalo me ima user posted image
In zadnjič ji povem, da mora Mark k okulistu zaradi zamešenega solznega kanala. Pa me vpraša, katermu pa, pa ji povem h ****, ona pa; ehhh, pol bi blo pa tk vseen, če bi ga kr k men pripeljala user posted image  In ji rečem, da zanj pa res še nisem slišala slabe besede, je mela pa dolg nos.

Mah, brezveze. Pa oprostite, sem se morala mal spihat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Mam pa vprašanje čist druge teme,če katera hoče odgovort: (počasi se premikava proti svoji kuhinji HB)
Kaka je razlika med indukcijsko električno ploščo in navadno?
Katero vzet s stikali na senzorje ali gumbe?

Katy, razlika je ogromna. Najprej mi pade na pamet velik prihranek na energiji in času, saj zadeva začne zeloooo hitro gret, toplota se omeji samo na dno posode (pri tem pazi, da imaš pravo posodo za indukcijo) in takoj, ko posodo odstaviš, je plošča hladna. Dobesedno. Lahko daš dlan na ploščo. Zaradi tega tudi ni veliko čiščenja.
Če želiš, lahk pa še mojga kaj več vprašam.

Anitka, zelo lepe slike. In res lepega, lepega fantička imaš user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.9.2008 22:00:03   
Anitka
Ufff CatJa tu se pa upravičeno lahko dereš. Verjamem, da si imela lase in vsako dlako pokonci. Jaz bi tudi pop... Mislim HALO, pa kar v kosihuser posted image user posted image user posted image
Pa hvala na komplimentuuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.9.2008 22:17:06   
bobika
Mi smo bili danes kar na treh praznovanjih. Ima danes rojstni dan od mojega ata in njegova nečakinja ter najina nečakinja je praznovala en mesec.
Anže je bil zelo zanimiv, ko sem držala v rokah malo nečakinjo. Nič mu ni bilo jasno user posted image .
Bo pa ta vikend še pester. Jutri praznuje še ati in v nedeljo imamo še krst.
Sem hotla mojemu spečti čokoladno torto. Sem jezna ko user posted image . Sem dala kuhat smetano in čokolado za kremo in šla v spodnje nadstropje in pozabila. Si lahko mislite kaj je nastalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako bo treba jutri narediti neko drugo kremo user posted image user posted image user posted image .

Jaz raje nisem šla gledati kaj pišejo pri septemberkah, ker mi je to full hudo. Pa se kar bojim, da bi se to zgodilo ravno kateri od punc, ki jih poznam. Kako žalostno je, da se takšne stvari sploh dogajajo. Smo lahko res srečni, da se lahko cartamo s svojimi dojenčki.
Mene ob vsem tem kar srh spreletava sej bi skoraj tudi sama izgubila svoj zakladek. Zato sem še toliko bolj srečna.

Anitka: Joj, ko bi jaz vedela kak se naredi takšen avatar. Sem ga pred 2 letoma naredila in bi ga z veseljem spremenila pa ne znam več. Sem že enkrat poskušala pa ni šlo. Če pogruntam s pomočjo mojega računalničarja javim user posted image

Mam pa vprašanje čist druge teme,če katera hoče odgovort: (počasi se premikava proti svoji kuhinji HB)
Kaka je razlika med indukcijsko električno ploščo in navadno?
Katero vzet s stikali na senzorje ali gumbe?
Katy, razlika je ogromna. Najprej mi pade na pamet velik prihranek na energiji in času, saj zadeva začne zeloooo hitro gret, toplota se omeji samo na dno posode (pri tem pazi, da imaš pravo posodo za indukcijo) in takoj, ko posodo odstaviš, je plošča hladna. Dobesedno. Lahko daš dlan na ploščo. Zaradi tega tudi ni veliko čiščenja.
Če želiš, lahk pa še mojga kaj več vprašam.

Mi imamo 2 indukciji in 2 steklokeramični. Smo kupili zato 2 navadni, ker sem imela novo tefalovo posodo user posted image .
Razlika je v vsem tem, kar je napisala CatJa. Full je vredu, ker se sama izklopi, če zmanjka ali če se kaj prismodi. Na tej bi mogla jaz danes kremo kuhati, pa ne bi bilo vse prismojeno user posted image . Menii  je ful vredu, saj voda zavre v majn kot minuti. Ti priporočam.

CatJa: tvoja tašča pa za moje pojme ni normalna. Jaz ponorim v taki situaciji. Pa zakaj ženska sploh to dela???

Sem še mislila kaj komentirati, pa nimam več pojma kaj.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.9.2008 22:33:52   
sesil
Jaz sem pa pravkar izpod tuša. in kaj opazim. user posted image  sem dobila. no, zdej pa ne vem al sem si oddahnila in sem vesela al pa nisem.user posted image  no, vsekakor noseča nisem HB. polno dojenje ne pomaga da ne dobiš M. sej to sem itak že vedela.

glede kuhalne plošče nimam pojma. mi imamo uno navadno, se hitro segreje, je pa  topla še kar nekaj časa ko končaš s kuho. ma sem z njo zadovoljna. za čistit ni problem. imam pa v spominu da so indulcijske (al kakšne že) veliko dražje. mi jo takrat prav zaradi cene nismo vzeli, je bla več kot še 1x dražja. pred 4-mi leti.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.9.2008 22:36:21   
Estrella*
CatJa: ojej, pol si pa imela kar prav že za prvo rundo ko si sumila, da je dobil nekaj na šverc. Kaj na rečem babjiuser posted image . Definitivno se nima previce vmešavat v vaše življenje in to kar je storila je zame hud in predvsem zelo neodgovoren poseg!!
Jaz bi ji že napela enih par, ker je žensko potrebno postavit za črto!

bobika: user posted image  praznovanja! Ma je...eš kremo, bo jutri sigurno boljšauser posted image  Je z Anžetovim hranjenjem kaj bolje? Mi imamo kak dober in par slabših dniuser posted image  in tako gremo počasi naprej. Sedaj ko ji počasi dajem okušat druge stvari in jih je do sedaj z veseljem sprejela, upam, da bo v prihodnjih mesecih hranjenje zabava in ne več muka.

tiana: jutri dodam na seznam. Aj promisuser posted image

ss: jaz sem bla pa danes v Qulandijiuser posted image

Grem spat, ker že komaj gledam....nočko

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.9.2008 22:36:36   
sesil
a, naša se tudi sklopi če kaj kipi čez.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.9.2008 22:43:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Jaz sem pa pravkar izpod tuša. in kaj opazim. user posted image  sem dobila. no, zdej pa ne vem al sem si oddahnila in sem vesela al pa nisem.user posted image  no, vsekakor noseča nisem HB. polno dojenje ne pomaga da ne dobiš M. sej to sem itak že vedela.

glede kuhalne plošče nimam pojma. mi imamo uno navadno, se hitro segreje, je pa  topla še kar nekaj časa ko končaš s kuho. ma sem z njo zadovoljna. za čistit ni problem. imam pa v spominu da so indulcijske (al kakšne že) veliko dražje. mi jo takrat prav zaradi cene nismo vzeli, je bla več kot še 1x dražja. pred 4-mi leti.

Sva že dve!!!user posted image user posted image Tudi pri meni se je hudič prikazal po 3 dneh zamudeuser posted image  Sem rekla tud HB za nisemuser posted image . V ponedeljek pa grem vstavit mireno. Upam, da se mi tokrat kaj ne sfriži in bom mogla spet čakat en mesecuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.9.2008 22:48:22   
kasso
Estrella, ravnokar berem ene misli avtorice Divjak, pa sem se spomnila na tvojega plavalca: Otroke je treba v dejavnosti vpeljati postopoma, kajti za vsakim strahom, ki ga otrok izraža pred oviro, je tudi velika želja, da jo premaga. Odrasli jim pomagamo s spodbudo, uspehom, dobro izkušnjo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.9.2008 22:50:25   
bobika
ja saj izklopi se steklokeramična moja tudi samo ne zazna, da se kaj prijema k posodi, kar pa indukcijska zazna. Če posiplješ sladkor po indukciji se ne prime zraven. Res je tudi, da je vroča samo od posode. Meni je v glavnem super in je ne zamenjam za nič drugega. Sploh ko je treba vodo skuhat ali pa kavo. Luksoz. Cena pa tudi ni nevem kako visoka. Mi2 sva lani dala zanjo okoli 700€. Se splača.

Esterela: ja kakšen obrok poje super, kakšen pa komaj kaj. Zdaj zvečer je ponovno pojedel 200. Dopodan pa komaj 90. Se ne sekiram več. Bo že kako. Ima pa fajn zaobljene bedre, tako, da...user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.9.2008 22:55:24   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Sem hotla mojemu spečti čokoladno torto. Sem jezna ko user posted image . Sem dala kuhat smetano in čokolado za kremo in šla v spodnje nadstropje in pozabila. Si lahko mislite kaj je nastalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako bo treba jutri narediti neko drugo kremo user posted image user posted image user posted image .

V pol litra sladke smetane (stepene) zamešaj 5 žlic nutelle....in imaš zelo dobro in hitro narejeno čokoladno kremo za torto

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.9.2008 23:05:35   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella, ravnokar berem ene misli avtorice Divjak, pa sem se spomnila na tvojega plavalca: Otroke je treba v dejavnosti vpeljati postopoma, kajti za vsakim strahom, ki ga otrok izraža pred oviro, je tudi velika želja, da jo premaga. Odrasli jim pomagamo s spodbudo, uspehom, dobro izkušnjo.

Kasso; tu je problemček. Veš, sama imam veliko hibo in to je, da sem zelo nestrpen človek. Vse na hitro, takoj in še je prepozno.Taka sem odkar se zavedamuser posted image Taka sem do sebe, potem pa še do drugih. Se bomo potrudiliuser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.9.2008 7:54:04   
aurora28
Dobro jutro!

Ste za user posted image , vam jo z veseljem skuham, sama pa jo bom pila kasneje ko gremo na obisk in kosilo, ker če jo zdaj spijem, jo bom še na obisku in potem popoldan in to so že tri kave, kar pa je too much user posted image .

Ojoj Catja, čist upravičeno se dereš in bolje prva zamera kot druga - pojdi do tašče in ji povej svoje mnenje, ker drugače bo Marku vedno devala na skrivaj, pa čeprav se bo s svojim sinomkao zmenila. Povej ji, jaz sem svoji že povedala in ji na kraj pameti ne pade, da bi mi kaj ušpičila, ker ve, da ne bom ostala ravnodušna. Pa še svoji mami sem tudi povedala, da brez moje vednosti ne sme Galu nič dajati. Pač jaz sem raje povedala. user posted image Ker iz izkušenj vem, da dokler je tašči moj mož razlagal in ji zabičal, da naj preneha težiti za psa, se mu je kar smejala in govorila, pa sej ni nič in bla bla...točno jo vidim, njen fris ko je zagovarjala svoja stališča in nikoli se nista zmenila. Ko pa je meni poknu film in sem ji na samem v kuhinji povedala, da ne želim da se vmešava v naše življenje in naj preneha težiti pa se je umirila in zdaj ne teži več. Hvala bogu, že trkam user posted image user posted image

Jana mislim, da sem ti še dolžna odgovoriti na vprašanje glede kopanja: s 1. oktobrom začne obratovati naš bazen in mi je nova punca od moževega nečaka, ki dela na bazenu rekla, da me bo obvestila kdaj bo začetek. Predvideva da verjetno oktober-november, je pa tak, da ne potrebuješ nič, razen brisače in kopalne hlačke za Nejca, ker obroč Fredija imajo tam in jih posojajo. Komaj čakam, da se bomo kopali. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.9.2008 8:18:34   
katy82
Jutro mačkice sem vam hotla že urco nazaj kavico skuhat pa mi je net zmrznu,zdej me je pa Aurora prehitela,bom jst pa za vse prehlajene čajčka prstavlauser posted image

Catja jst bom na istem kot ti,sam zaenkrat še nisem zasledila,da bi kej podturila mali,vem pa da bo tko iskala potuho,še posebi s kakimi sladkarijamiuser posted image

Estrella saj bo,mali se bo tud plavat navadu pol ga pa z vode ne boš dobila boš pa spet bentilauser posted image

Aurora se spomnem debat glede tašče,psa in vajinega prihajajočega člana,kr neki no.Pa si ji povedala na lep način,dvignla glas,kako je zgledal?

Midva bova najbrž kupla kr navadno steklokeramično k sem glih posodo nabavlala,ki ni za indukcijo,pa sej tud neki velik ne bom rabla,za enkrat na dan skuhat bo pa žeuser posted image
Hvala pa vsem za odgovore

Estrella a mala lepo sprejema hrano v ustka,naša par žlic kašice ful lepo vzame pol pa začne jezik ven potiskat in ji ne dajem več ampak pol se dere ko da hoče šeuser posted image A je to še izplazenje jezička?

Bobika vi se ga boste pa nažural,še za nas uživajte

Punce kaj pa stikala,na senzor ali gumbe,kaj je bolše?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.9.2008 8:39:14   
Estrella*

Jutro mačkice sem vam hotla že urco nazaj kavico skuhat pa mi je net zmrznu,zdej me je pa Aurora prehitela,bom jst pa za vse prehlajene čajčka prstavlauser posted image

Catja jst bom na istem kot ti,sam zaenkrat še nisem zasledila,da bi kej podturila mali,vem pa da bo tko iskala potuho,še posebi s kakimi sladkarijamiuser posted image

Estrella saj bo,mali se bo tud plavat navadu pol ga pa z vode ne boš dobila boš pa spet bentilauser posted image

Aurora se spomnem debat glede tašče,psa in vajinega prihajajočega člana,kr neki no.Pa si ji povedala na lep način,dvignla glas,kako je zgledal?

Midva bova najbrž kupla kr navadno steklokeramično k sem glih posodo nabavlala,ki ni za indukcijo,pa sej tud neki velik ne bom rabla,za enkrat na dan skuhat bo pa žeuser posted image
Hvala pa vsem za odgovore

Estrella a mala lepo sprejema hrano v ustka,naša par žlic kašice ful lepo vzame pol pa začne jezik ven potiskat in ji ne dajem več ampak pol se dere ko da hoče šeuser posted image A je to še izplazenje jezička?

Včasih lepo je, včasih pa še poriva ven, vendar vidim, da hoče jest. Pol ji pa žlico položim lepo na jezik in jo dvignem, da začne z žlice tečt, pol pa je vredu. Ko naša noče več, drži usta zaprta in se obrača stran od mene.

Bobika vi se ga boste pa nažural,še za nas uživajte

Punce kaj pa stikala,na senzor ali gumbe,kaj je bolše?

Jaz mam na gumbe, pečico pa na senzor.  Ma oboje ima + in  -. Gumbi so bolj zoprni za pucat, senzor...se hitro zatipkam, ker prehitro delam in se pol jezimuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.9.2008 8:48:43   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI?? user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 22.09.08: 6920g, 63,2cm, xxcm (3890g, 12,2cm, xxcm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 17.09.08: 7200g, 68,5 cm, 43cm (3930g, 19,5cm, 9cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 26.09.08: 7250g, 66 cm, 41 cm (3670g, 13cm, 8cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 18.08.08: 7000 g,65 cm, 41 cm (3300g, 11cm, 5cm)
- 10.11.08:

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, 41,5 cm ( 3700g, 16 cm, 5,5 cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.08: 7040g, 64cm,  OG 40cm (3570g, 12cm, 5cm)
- 01.10.08:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 7390g, 70cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.08: 5280G, 57cm, 39cm (1870g, 7cm, 7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 25.09.08: 7900 g, 65,5 cm, xx cm (4270 g, 13,5 cm, XXcm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 17.09.08: 7460 g, 65,5 cm (4010 g, 11,5 cm, xx cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 09.09.08: 7400g, 70cm, 43cm(4140g, 20cm, xxcm) 

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.08: 71070g, 62cm, 42cm ( 3570g, 11cm, 9cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 28.08.08: 5590g, 61,5cm, (2510 g, 12,5 cm,6 cm)

20. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.08: 6150g, 62cm, xx cm (3040g, 10,5cm, xx cm)

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 04.09.08: 6650g, 65cm, 41cm (3530g, 13cm, 6cm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 02.09.08: 6500g, 63cm, 40cm (3490 g, 10 cm, 7 cm)
- 08.10.08:

26. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 19.08.08: 6020g, 62cm, xxcm (2070g, 8cm, xxcm)

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.08: 4000g, xxcm, xxcm (1680g,xxcm, xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.08: 6530g, 62cm, 40cm (2980g, 10cm, 5cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 17.09.08.08:7100g, 66cm, xxcm (3260g, 14,5 cm,xx cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 21.08.08:5960g,61cm,41cm (2700g, 11,5cm, xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 29.8.08: 5900g, 62,5cm, 40,3cm( 2400g, 9,5cm, 6,3cm)
- 07.10.08:

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.08: 4950g, 55cm, 39cm (1370g, 4cm, 3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 23.09.08:7100g, 65cm, 42,5cm (3720g, 14cm, 5,5cm) 
- 14.10.08:

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 25.09.08:6640g, 63cm, xxcm (3240g, 12cm, xxcm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 26.8.08: 6110g, 61,7cm, 40,5cm (2440g, 9,7cm, 5,5cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.08: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (1695 g, 5.5 cm, 3 cm)
- 10.09.08:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.8.08:6670g, 65cm, xxcm (3070g, 14cm, xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.09.08: 6300g, 63cm, xxcm (2750g, 11cm, xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm (2640g, 11cm, 6cm)

26user posted image  : 22user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.9.2008 9:22:53   
hijenca
Dobro jutro!

Moj Videk je pa tako prehlajen, ima tako poln nosek, da komaj folgam pucat. Celo noč sem ga poslušala, kako ima poln nosek, ampak zbudil se je komaj ob 7.30 in to prvič to noč user posted image user posted image . Sma naročila babyvac, ampak pride komaj v ponedeljek, do takrat pa boma probala s pumpico čistit. Ko revež kihne, se mu kar iz noska vlije. Samo, da gre ven.

Me je pa moj user posted image  tako razuser posted image  na vse zgodaj, da sem kar norela po hiši. Ker seveda pride on komaj ob petkih domov, sma si midva že čez teden vse plane nardila, kak bo čez vikend in ne. Zjutraj user posted image  vstane, se obleče, nekaj na hitro poje in že pravi, da mora it, nekaj delat. Z njegovim fotrom morata it nekaj delat, jaz pa ko bik v nove vrate gledam za njim. Tak sem jezna, da me ma, da mu bom res enkrat kufre spakirala, pa naj gre domov k njegovim, če tako cele vikende tam stoji. zdaj pa mam res poln kufer. Midva z Vidkom se pa boma že znašla, ker tako ne gre več. Skoz sma sama, še čez vikend ne more bit pri nama. Aja, zvečer pa sem najlepša, pa mucika, pa saj nisem tak mislo,... Moški, mislim, da nam bi bilo lepše brez njih. Ker za user posted image  pa dan danes res ne rabim več dedca. Ma sem jezna, kot user posted image user posted image .

Se opravičujem za moj izpad jeze.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.9.2008 9:32:44   
jana81
Aurora hvala za info o plavanju.. a bova hodle  ?

hijenca ta tvoj možek ga pa mal biksa, kr uhe mu navij.

catja veš tega je mene tud strah ko pustiva Nejca pri tašči, ker ona mi skos govori da so njeni otroci na alpskem mleku gor zrasli, da mu ne bi kej dajala.Pol ko bo večji, vem da ga bo ziher zalagala z sladkarijami, ker jst sem rekla do dveh let nič sladkarij in mi je že nasprotovala.  Moja mama vem da mu ne bo.

pa kam se priklopi ta baby vac ?
jst bi ga tud mela, pa ne vem kak deluje.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.9.2008 9:36:11   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kasso; tu je problemček. Veš, sama imam veliko hibo in to je, da sem zelo nestrpen človek. Vse na hitro, takoj in še je prepozno.Taka sem odkar se zavedamuser posted image Taka sem do sebe, potem pa še do drugih. Se bomo potrudiliuser posted image

Ja, saj jaz sem ista veš.
Danes pa sem tako zelooo živčna, vse mi gre na živceuser posted image user posted image user posted image , vse kar tlačim v sebi, danes prihaja ven...ne vem al je luna al kaj... pa še Petja je boga danes z vročino, jaz se pa trudim biti mirna....user posted image pa še sama sem, kar je morda še bolje... najbolj sem pa jezna, ker se vedno pustim drugim in zato tudi nič nimam pošlihtano, ker mi vedno pade motivacija za vse....
Včeraj zvečer me je celo pogrelo tisto o Catjini tašči, ker je pri nas še hujše. Če me kaj moti, moram bit tiho, a dva dni nazaj nisem bila, ko je spet tašča tlačila prste Varji v usta, ker jo kao srbi...ma ne vem koga bolj srbi user posted image .....sem ji rekla, da ji jaz ne masiram dlesni, sploh pa, da če že potipam dlesni, si grem umit roke. Ne moreš imeti najprej bolnega otroka, vsega šmrkavega po rokah in potem z prsti dojenčku v ustauser posted image ...aja pa še za vzgojo mojih otrok jaz po njenem očitno nisem nič zaslužna, ampak le ona, ker vedno ko kdo pohvali kako so otroci pridni...poudari, da seveda, da je to njena zasluga...no, čigava pa sem jaz...
Ko sem ji povedala, da je vzgojiteljica zelo pohvalila ta malo in me vprašala, kako sem vzgojila tako lepo svoje otroke, je takoj pripomnila: A si ji rekla, da ima tudi stara mama prste vmes?!
No tako imam občutek, da sem pa res ta zadnja za vse.....
In ko preberem še en stavek te Divjak: V družini se naučimo ljubezni, potrpežljivosti, darovanja, nesebičnosti, zato da bodo otroci te lastnosti lahko ponesli s seboj v življenje in jih spet delili s svojimi najdražjimi.
Pri tem stavku se potem vprašam, kako je vzgojila svojega sinauser posted image , ker mu gre vedno na slabše.

Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.9.2008 9:40:06   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Me je pa moj user posted image  tako razuser posted image  na vse zgodaj, da sem kar norela po hiši. Ker seveda pride on komaj ob petkih domov, sma si midva že čez teden vse plane nardila, kak bo čez vikend in ne. Zjutraj user posted image  vstane, se obleče, nekaj na hitro poje in že pravi, da mora it, nekaj delat. Z njegovim fotrom morata it nekaj delat, jaz pa ko bik v nove vrate gledam za njim. Tak sem jezna, da me ma, da mu bom res enkrat kufre spakirala, pa naj gre domov k njegovim, če tako cele vikende tam stoji. zdaj pa mam res poln kufer. Midva z Vidkom se pa boma že znašla, ker tako ne gre več. Skoz sma sama, še čez vikend ne more bit pri nama. Aja, zvečer pa sem najlepša, pa mucika, pa saj nisem tak mislo,... Moški, mislim, da nam bi bilo lepše brez njih. Ker za user posted image  pa dan danes res ne rabim več dedca. Ma sem jezna, kot user posted image user posted image .

Se opravičujem za moj izpad jeze.

te popolnoma razumem, ker sem tudi jaz danes na mojga user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.9.2008 9:43:45   
kasso
No, sem pozabila povedat, da imam drugače taščo zelooo rada kot svoje starše, a vseeno mi kdaj prekipi!

Pa še pozabila sem pri vsej tej jezi vam zaželt dobro jutrouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?