|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
27.9.2008 11:12:00   
ključek
Mi rabmo osebno tamali nardit....

a boste že kam šli???

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.9.2008 11:40:52   
arabela*
mi pa še nismo očetovsta podpisali,pa za otroške nič rihtali,pa to pomoč ob rojstu otroka od občineuser posted image
Je kera seznanjena,kdaj pa kje se to rihta?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.9.2008 11:47:17   
petra1978
Saraya za očetovstvo in otroške se ureja na socialni, za pomoč ob rojstvu otroka pa na občini.
Midva sva za očetovstvo že rešila, ker lahko že en mesec pred rojstvom otroka. Ko sma bila tam, sem se počutila, kot da sem zgrešila kak zločin. Ful so naju zasliševaliuser posted image , pol pa smo še zapisnik napisali, ga prebrali in sma ga morala oba podpisat. Saj vem, da je tak pač protokol, počutila sem se pa res noro.
Za otroške dodatke pa tudi mislim, da bi ti že lahko rešila. Idi na socialno in vprašaj, ti bodo vse povedali.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.9.2008 11:54:54   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
Mi rabmo osebno tamali nardit....

a boste že kam šli???

Če ne drugo v Trst... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.9.2008 12:19:50   
arabela*
naša mala pa ima že dva dni po obrazu,vratu in malo niže take mozoljčke rdeče.Nevem al je kaka alergija na mleko al kajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3555
27.9.2008 12:21:11   
arabela*
lara,mi imamo potni list za Anejo,smo ji naredli,ko je bla mičkena.Saj ne komplicirajo,samo večkrat poslikajo,da ima pravi izrazuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.9.2008 12:28:52   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g)
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  

user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 
user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image         

user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                     

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.9.2008 12:30:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi pa še nismo očetovsta podpisali,pa za otroške nič rihtali,pa to pomoč ob rojstu otroka od občineuser posted image
Je kera seznanjena,kdaj pa kje se to rihta?user posted image

Za otroške je obrazec na strani CSD, izpolniš in pošlješ/neseš na CSD. Časa je 90 dni, če hočeš dobit že z avgustom. LINK

Za darilo občine je vloga na spletni strani občine, izpolniš in pošlješ na občino.  LINK

Za vrtec ti ne rabiš nič rihtat user posted image

Evo, to troje sem jaz do zdaj zrihtala user posted image

Očetovstva pa mi ne rabimo podpisovat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.9.2008 12:30:58   
ključek

septembrka simat imam punčko nino
27.9.2008 11:54:15   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("9/27/2008 11:54:15 AM",0,0,0,3196117,223)
user posted image

simat user posted image

titleAndStar(8,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 8
Status: prisoten user posted image
user posted image v nedeljo 14.9.2008 je na svet prikukala nina 3200g, 51 cm.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
27.9.2008 12:31:46   
*bubi*
Link za MB ne dela, ker je Wordov dokument. Tukaj je  3. zadetek:

http://www.google.si/search?hl=sl&q=pomo%C4%8D+ob+rojstvu+otroka+maribor&meta=

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.9.2008 13:08:05   
arabela*
hvala bubiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.9.2008 13:31:08   
tia
Coko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostala sem brez besed,naj bo vajna Ela najlepši user posted image  za vaju,bodita močna.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.9.2008 16:02:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....mi smo tudi že vse porihtali.....že odločbe dobili...samo dinarčke še čakamo user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.9.2008 16:12:14   
meta21
Coko, user posted image user posted image user posted image !

Verjetno tega ne boš prebrala ampak občudujem te!
Držta se!

Neposredna povezava do sporočila: 3564
27.9.2008 16:13:16   
amor real
Ojla pupe!

Meni so se ponoči začeli popadki nekje na cca. 10 minut in trajali od 04,40 do nekje 08,15, ko sem bila na ctg-ju v Postojni in potem KONEC VESELJA, ko sem prišla na ctg se je vse skupaj umirilo.  Otrdeval mi je trebuh in bolelo v križi in vsak tak popadek je trajal cca. 30 sek. Sedaj me pa še vedno trga v križu, ampak ni nobenega zaporedjauser posted image

v PO so mi povedali, da sem 2 cm odprta, da mi je čep res šel in da ima Pikec glavico še kar visoko. Če se ne začnejo spet popadki na 10 minut in trajajo spet vsaj 1 uro naj pridem na pregled v ponedeljek zjutraj (kar sem itak zmenjena z mojim ginekologom), drugače pa prej.

Toooolko sem bila vesela, da greva po najinega Pikca, zdaj pa nič, sem pa zmatrana, pa mišice (al kaj jaz vem kaj so to) me bolijo na trebuhu, pa križu pa okrog "mednožja" user posted image , verjetno zaradi otrdevanja.

Uf, kaj mislite kaj bo s temi mojimi popadki, ima katera podobne izkušnjeuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
27.9.2008 16:14:48   
amor real
Čestitke Marisi za 1. mesec user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
27.9.2008 16:26:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....mi smo tudi že vse porihtali.....že odločbe dobili...samo dinarčke še čakamo user posted image ....

Jaz pa še nimam odločbe iz občine za denarno pomoč. Upam,d a sem na pravi naslov poslala user posted image  No, saj je še čas, sem šele ta teden to porihtala.

Za vrtec pa so res ful hitro poslali novo odločbo in bom zdaj plačevala cca 40€ manj user posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
27.9.2008 19:16:57   
pf
Mi smo že tudi poslali za otroške dodatke in denarno pomoč od občine. V bistvu že skoraj 3 tedne nazaj, pa še ni nič odgovora, so zgleda bolj počasni pri nas v občini in na socialnem. Očetovstvo pa smo podpisali že v nosečnosti, ker se nam je zdelo bolj priročno.
Gloria imaš res fletnega fantiča. Obilo cartanja.
Punce, ki še čakate na svoje otročičke želim vam, da vam čimprej mine do prvega snidenja.
Naša Lana je pa šla spančkat, ker smo jo skopali, malo je jedla  in sedaj spi kot princeska. Punce ob kateri uri ve kopate vaše otročke? Jaz jo kopam in rihtam med šesto in sedmo uro, potem se najeva in pocartava in nato gre spat. Včasih zaspi po 15 minut po hranjenju, včasih pa potegne do osme, pol devete zvečer. Tudi, če je ne kopam in jo umijem se držim nekje rituala da gre spat približno ob istem času. Takrat tudi malo bolj umirim glasbo oz. TV, pa lučke malo bolj ugasnem, tako da ve, da je nočka in da mora iti počivati. Danes je res urco prehitra, ampak jo je zgleda zdelalo, ker sva bile prej na dvournem sprehodu, pa na obisku pri mojih starših in je dosti bedela popoldne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
27.9.2008 19:25:41   
KAHLO
Joooooooooooooooj babike moram nekomu svoje frustracije zlit!!

Zdaj sta bila pr nama na obisku kolega od mojga pa njegova punca, k je lani rodila dvojčici, in mi je cel obisk pametovala, sem ji že skoraj rekla da zdaj pa naj vtihne.

Najprej se je zgražala da kompot pijem z limono, ker limone in agrumov nebi smela jest, pa sem ji rekla da če jaz limonin sok iztisnem v topel kompot, pa še to pol limone sigurno ne bo pobralo moje pupe, včeraj sem pojedla eno banano...in spet se je zgražala, da o tem ko sem omenla da sem jedla tud zeleno solato sploh ne govorim, mi je pa moja patronažna rekla da naj kr jem kar mi paše, samo take vprašljive stvari pač v manjši količini, no razen stročnice mi je odsvetovala in oreščke......ta je bla vsa zgrožena, da češ kako lahko gledam da mojo malo krčki lovijo jaz pa kr vse jem, da je ona prav zaradi tega nehala dojiti, ker ni mogla gledat kako krči malo.

Pa sem ji parkrat rekla da je patronažna meni rekla da ma krčke skoraj vsak in da je čez te treba pač it in da ni mus da je za njih lih kriva hrana, da se pač tudi črevesje mora navadit na nov način prehranjevanja!

NO tu sma se prvič začele prerekati, no pol pa se je še zgražala da jo ponoči previjem če je pokakana, in da bom jo s tem samo razvadla, da od tega začetnega kakeca in lulanja še ne mora dobit nobenega vnetja niti je ne mora pečt.....halo moja bejba pa že ne bo celo noč posrana ležala....če slišim da se je pokakala...itak se zbudi ker je lačna pa jo še pač previjem......je pa meni mami rekla da ko sem bla jaz dojenček, me je iz porodnišnice prnesla z vneto ritko, ker nas tam tud niso redno previjali.......in zdaj ona meni da ni nič narobe če poscana in posrana leži...hallooooooooooooooo....zdaj pa tud več nevem če sem jaz prfuknjena ali ona.....pol mi je rekla da jo razvajama, ker jo ujckam v vozičku k pančka ali pa zajoka, da jo razvajam če joka in jo po rokah nosim, in sem ji rekla da jaz pa mojega otroka ne bom pustila da bo se vsa vijolčna drla v vozeku ali pa postelji......

Pol sem ji še rekla da je patro nažna full zadovoljna z nama, in da naj kr tako delam z malo naprej kot do zdaj, ....no ona pa meni da mam jaz to eno čudno patronažno....

SKORAJ BI JI REKLA DA NAJ VTIHNE IN NAS PUSTI NA MIRU.....ONA PA NAJ DELA KAJ ČE!!!

Pol je ona za mene tud slaba mati, če ma na študirano kateri dan lahko mali dve kaj jestaa, en dan masta meso, pol drug dan zelenjavo to....pa tretji dan drugo zelenjavo.....mislim kozlašuser posted image

tak zdaj pa lahko spet normalno dihamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.9.2008 19:45:27   
ključek
KAHLO, ne sekiraj se!!ti delaj tako, kot sama najbolj veš, da je prav za ronjo in za vaju. jaz bi ji ziher rekla, da nej utihne, da sama vzgajam svoje otroke, ona naj pa svoje.

mi smo s tabo, ne skrbi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
27.9.2008 19:46:06   
pf
Kahlo te čisto razumem, da ti gre na bruhanje. Tudi jaz sem sita nasvetov, nasvetov in še stokrat nasvetov vseh možnih sorodnikov, kolegov, prijateljev, sosedov, znancev. Mislim katastrofa. Ti povem, da mi tole pametovanje gre tako na živce, da me volja mine, da bi sploh imela kak obisk. Kurjo kožo dobim, ko se spomnim, da še ni konec z njimi. Danes sem imela konflikt z taščo. Moja tašča je obsedena z najinim, poudarjam najinim otrokom. Vidi katere stvari že imamo pa ji še kar kupuje, pa ne to da ji kupuje. Kupi ji iste stvari kot jih že imamo. Ona je danes kupila prenosno posteljico za v dnevno sobo, čeprav je kinderpet pet metrov stran v spalnici, kupila ji je igralni center, čeprav vidi, da ga imamo, ker sva ga kupila v Poreču že junija in je tudi sestavljen na tleh. Potem pa to navleče v stanovanje moje in pričakuje, da bom vesela. Kupila ji je toliko bodijev, čeprav sem ji povedala, da sem ji že jaz kupila in da so ji še ful dosti prinesli in da niti ne more vsega ponositi. Določene stvari bo imela samo po parkrat. Rekla sem ji, da naj kar odnese v svoje stanovanje, če bo kdaj pri njej in da naj tam to uporabi, vendar pa da se mi zdi škoda denarja. Pa vsak dan mali pravi, da naj jo kao drugi dan prinesem k njej za par ur in take. Halo. Cel pekel sem dala skozi umetno oploditev, otroka sem si želela kot ne vem kaj, zdaj ji pa naj malo nosim k njej. Če si komot vse stvari porihtam z njo, ne vem zakaj bi jo nosila tja. Zato, da bi gledala TV, brala časopis, sedela za mizo in se čudila. Niti pod razno. Tudi to bova še naslednjič podebatirale. To je moja hči, ne njena. Ji bom narisala, če ne bo razumela pogovorno. Smola je ta, ker živimo v isti hiši in smo povezani z balkonom, drugače imamo vsak svoj vhod. Pride ko se ji zazdi in tak trka na balkonska vrata, da jih bo dol vrgla, potem pa mi vlači Lano. Mislim tudi jaz ne zdržim več. V kratkem bo to poglavje zaključeno. Danes sem šla z malo k mojim in sva bile ful dolgo tam. Moji starši so realni in se z njimi dobro počutiva obe, do doma pa mi tašča dela že odpor. A se vam zdi, da pretiravam? Jaz mislim, da bi se mogle pomeniti, če bo pa jezna, pa kar naj bo. Otrok je meni na prvem mestu.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.9.2008 19:48:03   
gold fish

Jaz pa še nimam odločbe iz občine za denarno pomoč. Upam,d a sem na pravi naslov poslala user posted image  No, saj je še čas, sem šele ta teden to porihtala.

.... občinske odločbe jaz tud še nimam.....ne vem, če sploh bo.... vem pa da je pri nas 125€.....   Kako je pa v MB?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.9.2008 19:54:01   
pf
Pa še to. Lani sem dala delat žaluzije, da imava z mojim vsaj malo intime. Včasih me pred TV maže s lotionom za telo, ali masira, ali preprosto leživa v gaticah in je kar hodila in trkala. Mislim, da bom mogla začeti žaluzije uporabljat. Zagrnila jo bom, tako da bo vedela kdaj ni dobrodošla. Če bo pa trkala se bom pa naredila, da je ne slišim. Če pa že gre okrog čez najin vhod pa niti ne potrka, niti pozvoni, ker se ji zdi verjetno samoumevno, da kar vstopi. Zadnjič sem jo dobila zraven, ko jo je slikala v obraz na deset centimetov, ko je imela očke odprte. Lana se je tako vstrašila, da je zakričala od strahu, ker je bila presenečena, ko je fleš zabliskal. Zdaj sem pa še jaz roman napisala, upam da vam nisem zatežila, ampak mi je kar malo lažje, ker prej sva se še nekak razumele, ko sem bila noseča in je bilo vredu, ampak bolj v rokavicah, zdaj je pa ne prenesem več organsko in če ne bo prenehala jo znam tudi zasovražiti, ker sem pač tak tip.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.9.2008 20:10:12   
KAHLO
pf...jaz te cist razumem, jaz mojo komaj vstran držim ampak mi za enkrat ratujeuser posted image user posted image user posted image ampakta kolegica al kaj je pa mi naj ne hodi vec blizu!!!!!

neem zakaj mora folk kar naprej pametovat, će že pridejo na obisk jo naj pogledajo ,pa kaj normalnega povejo brez pametovanja. jaz tud nobenemu ne solim pamet kako najživijo!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.9.2008 20:10:20   
petra1978
Kahlo in PF, vaju čisto razumem. Mislim, da bi obe morale svojim obiskom povedat, kaj si mislita. Nič ni narobe, če človeku v obraz poveš, kaj misliš o njem oz. o njegovih idejah. Če pa tega ne razume oz. celo zameri, potem pa s to osebo nekaj ni OK. Zato ker vsak ima pravico do svojega mnenja in mišljenja in tudi do svoje vzgoje otrok. Jaz bi na vajinem mestu verjetno tudi znorela.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!