|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
26.9.2008 22:37:05   
noa1
Pa še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom. Ajši še malo curi iz nosa, ampak ni prehudo

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.9.2008 22:57:29   
micla
Pozdravček še od mene.   Dva dni nisem gor, pa že kar nove nosečke al kaj.    Ja super, bravo, čestitke.

Ja....punce, jst sm tud bla na morju tisti teden pred 15 septembrom. Pa že cel teden sm nenormalno lačna, pa joške me bolijo za umret....kaj pa če sm jst?    user posted image user posted image user posted image  Sem vam še malo zakomplicirala. Samo jst pa ne rečem prec, pa pofočkat.....rečem pa kej drugega. user posted image

Sm sama, ker moj predragi možek me je zaj....user posted image na celi črti z njegovo že zguljeno foro. Da skoči samo neki do kolega in pride čez eno urco. To je blo ob 5 in ga še ni videt, al pa sm jst slepa. user posted image
In sm ga klicala ob 7, če pride do 8,30 da sem kao zmenjena z eno kolegico za pijačo, ker ima roj. dan in je reku da pride, ma ga lih tko ni blo.  Še dobro da se nisem res zmenila. Pa z njim sem ful resno govorila, samo zgleda, da me sploh ne šmirgla, al pa se mu menja luna v glavi.user posted image   

Grem pod tuš.    Če ste čvekice (pandica, vanili, alina.....) gor, prosim počakte me. Bom hitro.

micla

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.9.2008 23:27:25   
suzanamai
Mišk ni panikeuser posted image

Joj punce mene pa kar malo nostalgija daje po trebuščku, ko tolk ugibamo okoliuser posted image . Ja ostaneta Tave in Nova10ka, drugače pa mislim da Janja uporablja besedo pofočkatuser posted image  

Zgleda da razsajajo vnete lulikeuser posted image , naša ima tudi malo pikasto, pa sem namazala z Živino kremico in je takoj boljeuser posted image . Še enkrat hvala Živa
Drugače pa preverjeno najbolj pomaga luftanje ritke, jaz mojo umijem, osušim in jo potem pustim brez kake pol ure, če seveda ne začne sitnarit prej, kar pomeni, da jo lulat, to pa počne samo v plenici.

Vanili welcome to the club stopniceuser posted image . Naša se postavi na prvo, se zadere, da jo pogledam in že šiba goruser posted image . Po 1000x na dan
Itak ji je pa najbolj smešno in zabavno, kadar mami reče ne, crkava od smeha in odkimava z glavo, pa že šiiiba.
Trmari že tako, da se tudi vrže na tla in zraven tuliuser posted image . V glavnem prišel je čas za vzgojne ukrepeuser posted image , samo kaj ko je pa tako sladka. Hudiček v angelski preobleki...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.9.2008 23:35:17   
micla
Evo me iz kopalnice.           Vidim, da je bolj zatišje tle gor. Nič grem še jst v vodoravno.

nočko vsem.

micla

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.9.2008 23:39:03   
micla
Ma še en post, da bo padla petstotka. 

Juhu, častim šampanjec vsem, ki še ne spite in tistim, ki že, da boste še bolj trdno spale.user posted image

[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.osormoz.si/evropavsoli/images/sampagne.jpg&imgrefurl=http://www.osormoz.si/evropavsoli/kuhinja.html&h=768&w=1024&sz=221&hl=sl&start=5&usg=__72IRs8J91PoPwZyG87in2ugR2Pc=&tbnid=01Kh5uZS7BV58M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3D%25C5%25A1ampanjec%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

zdej pa res lahko noč.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.9.2008 23:42:00   
micla
Ojej.....vidim da ni uspelo.   Klaudia....HELP.  

Tko...še en dokaz več, da se kljub 500 prispevkom nisem kej dosti naučila. user posted image   Očitno bo treba novih 500.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.9.2008 23:42:00   
suzanamai

si hotla tole slikco
user posted image  

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 26.9.2008 23:43:17 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.9.2008 23:42:30   
suzanamai
ups prevelika, dajva kako manjšouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
26.9.2008 23:43:29   
Pandica
micla   a šampanjec misliš user posted image  user posted image  user posted image

Da ti malo pomagam user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.9.2008 23:43:34   
micla
O suzanamai, hvala ti. Lih tole sem hotla. Samo jst butelj sm enostavno nrdila copy-paste, ma zgleda da ni tko simpl, ku si mislim. user posted image

micla

Neposredna povezava do sporočila: 835
26.9.2008 23:43:45   
živa
Sanwebdra, se vidi, katero šolo imaš, si res dobra detektivka 007 user posted image . Jaz raje ne razmišljam več, katera je user posted image .

Vrtec (moj prvorojenec): po starem, sem ga pustila samega in spet je jokal, ko sem prišla ponj user posted image , drugače mu je bilo pa fajn in bi še šel user posted image .

Že dva dni kupujem obleke in potrebščine za otroke in menjavam stvari, zase si pa ne vzamem časa user posted image . No, če bom po 1. oktobru pustila razbojnika dlje v vrtcu, mogoče si bom pa takrat privoščila šoping.

Micla, tvoj user posted image  je pa malo nesramen. user posted image  zate.

Se vidimo jutri, Ljubljančanke. Kasija, pridita kljub Elianovem prehladu, smo itak vse na istem, zdaj ko so user posted image  začeli hoditi v vrtec.

Lahko noč,

živa

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.9.2008 23:44:01   
suzanamai
takole, da ne bova kregane od moderatorkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
26.9.2008 23:45:13   
Pandica
Suzanamai   oooo, vidim, da sma obe vskočli micli na pomoč user posted image
Ona pa kliče Klaudio, ne? user posted image
Kaj tvoj user posted image   je v nočni, da ti tu gor "strašiš" ob taki uri?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
26.9.2008 23:45:21   
suzanamai
Micla vedno moraš odpreti sliko v polni velikosti, potem pa copy paste kot si naredilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
26.9.2008 23:46:06   
suzanamai
O Pandica, moj je dol na kavčuuser posted image

Čakam, da me napizdi, naj pridem dol....

Neposredna povezava do sporočila: 840
26.9.2008 23:47:27   
Pandica
micla   prvo klikni na oz. ob slikico, da jo obarvaš modro, potem pa klikni copy / paste pa bo šlo user posted image   al pa jo samo z miško povlečeš sem v post user posted image
Pa bravo za 3 user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
26.9.2008 23:49:07   
suzanamai
Pandica user posted image user posted image user posted image  kolk smo se že naučile, no tvoj nasvet je verjetno za Mozzilo moj pa za IE

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
26.9.2008 23:49:14   
micla
pandica, suzanamai....sory...jst kar avtomatsko klaudio kličem, k itak ona ziher zna, tko da ne falim.
res hvala obema, k sta mi pomagale.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 843
26.9.2008 23:50:10   
suzanamai
itak vse Klaudio kličemo, ko nam zagustiuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 844
26.9.2008 23:50:41   
micla
Pandica   user posted image tudi tebi za okroglo...imaš 2300.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 845
26.9.2008 23:52:28   
micla
Aha...ne boste verjele....so ravno zaškripala vrata. Je prišel moj izgubljeni mož in zdej se čudi, k sm še vedno pokonci.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 846
26.9.2008 23:53:31   
Pandica
Suzanamai   ja, jaz imam Mozillo. Čuj, saj pri tolkih zvezdicah pa bi ja že mogla znat neko sliko zalimat, ne user posted image user posted image

micla  malenkost, saj zato pa smo tu, ne?

Zdaj je mala nekaj zajokala po bajbisiterju, ampak je nazaj tiho.
Bom vidla kak dolgo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
26.9.2008 23:54:02   
suzanamai
Micla potem pa hitro v vodoravni položajuser posted image

No mene tud že moj priganja, grem....

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 848
26.9.2008 23:54:49   
micla
Sm mu rekla, da sm si dobila že druzga ta čas ko ga ni blo in da zdej "čatam" z njim, k tko veselo tipkam po PC-ju. user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 849
26.9.2008 23:54:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Aha...ne boste verjele....so ravno zaškripala vrata. Je prišel moj izgubljeni mož in zdej se čudi, k sm še vedno pokonci.

A je "že" doma? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?