|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
25.9.2008 22:17:01   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

kje je pa julči user posted image  ... kako kaj zala ... sploh pa mislim da bo zdaj enkrat obletnica kar ni več njene mame. a kera ve datum?

evo julči, jst se večkrat spomnim na tvojo mami natašo, čeprav ne vem datuma ...

user posted image ... evo tudi v mojem imenu svečka in dobre misli za mamo babico ki ste jo imeli tako radi da v vaših srcih nikoli ne bo pozabljena. user posted image

Se pridružujem.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.9.2008 8:06:17   
makala
Dobro jutro!
Samo na hitro, da se vam javim iz službe.
Mi smo kar v redu.
Lana se je že navadila na vrtec, zjutraj ne joka več, smrkava je pa skoz. Tako, da je fiziološka pri nas redna terapija.
Ponoči spimo. Ima pa revčka ful otekle dlesni, tako da so verjetno na pohodu zobki (ima komaj 4).
Jst sem se tud že klimatizirala v službi, le tempo je hudičev. Včasih se sploh ne zavedam, da je že zvečer. Tako, da drage moje čvekice, ki ste še doma. CRKLJAJTE se in še enkrat crkljajte svoje sončke.
Mislim na vas.
Še vedno upam, da PIKNIK bo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.9.2008 16:05:43   
Duškica
....našla sem nas globoko na drugi strani....user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.9.2008 16:56:43   
majrim
http://www.siol.net/          evo  mene z mojo piškouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.9.2008 17:31:13   
Laubica
kjeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.9.2008 17:32:38   
Laubica
NELI-mi delamo inhalacije v ZD z fizološko in še nekaj dajo noteruser posted image in mora 10 min to inhalirat-pol 10 čakat da deluje in pol ga pregleda in vedno reče da je dobro predihan

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.9.2008 17:41:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

kje je pa julči user posted image  ... kako kaj zala ... sploh pa mislim da bo zdaj enkrat obletnica kar ni več njene mame. a kera ve datum?

evo julči, jst se večkrat spomnim na tvojo mami natašo, čeprav ne vem datuma ...

user posted image ... evo tudi v mojem imenu svečka in dobre misli za mamo babico ki ste jo imeli tako radi da v vaših srcih nikoli ne bo pozabljena. user posted image

Se pridružujem.
Hvala vama.user posted image user posted image user posted image 8.10 bo eno leto,kar je ni več z nami.Kk jo pogrešam pa se ne da opisat.Sploh ko čujem kako sodelavko al kolegico da gresta z mamo štercat po trgovinah,....................da bi ji potožla kar mi leži na duši,ker mi je vedno znala prisluhnit,mi svetovala,tud tolažla.Bila je zlata mama,pavem da je to čutla skoz naša dejanja,ker smo živeli drug za drugega.Te dni je še toliko težje,ko se spominjam,kako je morala trpeti zadnje dneve,ko ni mela več moči,da bi v naročje stisnila Zalo ampak jo je s težavo božala.Edina tolažba mi je ,da vsaj trpi več ne.ko mi je hudo se zjočem,grem na grob svečko prižgat,sveže rože v vazo,pa mi je malo boljš.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.9.2008 18:04:50   
Laubica
JULČIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.9.2008 18:45:21   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

kjeuser posted image

kjeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
26.9.2008 18:47:08   
Duškica
Julči - saj pazi nate...user posted image user posted image user posted image

Matija je po enem tednu prehlada dobil vročino......bom videla kako bo noč in jutri zjutraj...

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 460
26.9.2008 19:10:15   
majrim

kjeuser posted image

kjeuser posted image

ah,so že menjali temo na bloguuser posted image ...ampak se je pa lepo videt tako na prvi straniuser posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
26.9.2008 19:10:53   
majrim
julci...solze so zrdavilo za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.9.2008 19:48:44   
neli99
žbljk ... user posted image  ... dons sem pa kapitulirala. ta malo že dva dni dajejo zobje in jokca praktično ves čas če jo nimam v naročju in pol sine s svojimi "nesrečami" ... no skratka ratal je too much zame pa je sine začuti pritisk in je blo konec. je sedel na kahli pa wc pa nič pol pa takoj za tem v gatke ... no mava pauzo en od drugega in od tega toaletnega treninga.

smo mel pol končno mirno popoldne. bomo šli pač bolj počas, al pa sam en del dneva, al pa kaj jst vem. zdej pa en teden pauza.

no če bo še tretji, bo vsekakor predvsem večja razlika v letih. ... pa še dobr da mam taščo, nesem enga dol pa rečem če ga lahko mal ma, pa je ... čeprav to zelo nerada delam in bolj malo, ker mam en brezvezen občutek da če sem jih hotla met jih pa naj rihtam kar sama.

sej bom nehala ... dons sem žbljk ... user posted image

a ja, drgač mam pa 12 kil manj kot junija. user posted image  to pa je tut nekaj, a ne user posted image . še ene par bi jih dala dol ... če bo pa sam še ene 2 bo pa tut prou, sam da sem jst vse moje nosečniške grehe spravla ven, pa je že dobr. ... da jih res nou kap ko me v službi zagledajo user posted image . junija sem jih mela 20 viška, ene 5 mi jih pa žiher oprostijo a ne user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 463
26.9.2008 20:30:36   
Duškica
Dobra si Nelli - rihtaš oba malčka, pa še kile spravljaš dol.user posted image user posted image user posted image  Jaz pa nimam energije za kako dieto. Bi se morala prav psihično pripravit. Bom že..... 

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 464
26.9.2008 20:33:58   
viator

VIATOR-jaz mam od nekdaj take nočiuser posted image mi smo 4 noči samo prespali-tak da vem kako to greuser posted image
Danes sva bila spet pri dr. in ima bronhitis-sva mogla delat inhalacijo in sva ga z možem komaj oba držala-pol je bil od upiranja in joka tako moker da mu je z las teklouser posted image -jutri pa spet user posted image

Ojej, to je pa grozno. Mislim glede spanja, pa tele inhalacije. Bogi malček, vidva pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bil čimprej zdrav!!

Lara je prej super spala, celo noč, zdej jo pa zgleda res zobje dajejo. Neli si imela  - danes sem "našla" še dva, zgornje dvojke - skupaj 6 v relativno kratkem času.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
26.9.2008 20:35:38   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

kjeuser posted image

kjeuser posted image

ah,so že menjali temo na bloguuser posted image ...ampak se je pa lepo videt tako na prvi straniuser posted image user posted image

Ah, škoda, da sem zamudila. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 466
26.9.2008 20:37:01   
viator

Julči - saj pazi nate...user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi tako mislim. Julči, user posted image user posted image user posted image user posted image , hudo mi je zate.  Ampak ti se kar zjokaj in daj to silno bolečino ven iz sebe....

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
26.9.2008 20:38:56   
viator

žbljk ... user posted image  ... dons sem pa kapitulirala. ta malo že dva dni dajejo zobje in jokca praktično ves čas če jo nimam v naročju in pol sine s svojimi "nesrečami" ... no skratka ratal je too much zame pa je sine začuti pritisk in je blo konec. je sedel na kahli pa wc pa nič pol pa takoj za tem v gatke ... no mava pauzo en od drugega in od tega toaletnega treninga.

smo mel pol končno mirno popoldne. bomo šli pač bolj počas, al pa sam en del dneva, al pa kaj jst vem. zdej pa en teden pauza.

no če bo še tretji, bo vsekakor predvsem večja razlika v letih. ... pa še dobr da mam taščo, nesem enga dol pa rečem če ga lahko mal ma, pa je ... čeprav to zelo nerada delam in bolj malo, ker mam en brezvezen občutek da če sem jih hotla met jih pa naj rihtam kar sama.

a ja, drgač mam pa 12 kil manj kot junija. user posted image  to pa je tut nekaj, a ne user posted image . še ene par bi jih dala dol ... če bo pa sam še ene 2 bo pa tut prou, sam da sem jst vse moje nosečniške grehe spravla ven, pa je že dobr. ... da jih res nou kap ko me v službi zagledajo user posted image . junija sem jih mela 20 viška, ene 5 mi jih pa žiher oprostijo a ne user posted image .

Neli, je prav da ste si mal odmora vzeli. Nič hudega, bo že steklo!

Punca, ampak 12 kg!!!! TI SI CARICA!!!! Vauuu!!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 468
26.9.2008 21:53:53   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Neli, je prav da ste si mal odmora vzeli. Nič hudega, bo že steklo!

Punca, ampak 12 kg!!!! TI SI CARICA!!!! Vauuu!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neli kr tk naprej,jaz se je tud lotevam,ko bi lačnega srat poslal,sam da sem jaz svoje pridelala (sam ne vse )da nev pomote v 8 letih filanja s hormoni,da smo pridelali Zalo.Sam 1x bo treba začet

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 469
26.9.2008 21:57:44   
Duškica
Julči imaš pa dva lepa otroka - za dieto bo že še čas.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 470
26.9.2008 22:11:22   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image --pa naj bo v stilu...al pa barvi user posted image  

......ker se tako pridno oglašam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:45:14 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
26.9.2008 22:14:09   
stephany
Pozdravček vsem! Po dolgem času se spet malo javljam. V tem času smo preživeli - jaz par dni glavobola in potem še trebušno virozo, čez par dni pa še Klemen en "ornk" prehlad. Je bil revček tako bogi, je tako kašljal, da je skoraj bruhal od tega. Pa iz noska je teklo non stop.. Se mi je zdelo, da slišim hropenje v prsih, pa sem ga šla kar pokazat k P, pa k sreči ni bilo nič hudega. Par dni sva bila doma, sedaj je že skoraj dober. Le jesti mi še noče. Karkoli mu ponudim samo odkima in reče ne, ne. Samo "ziza servis" laufa na polno. Se mi zdi, da se sedaj dojiva več kot takrat, ko je bil še manjši in to podnevi in ponoči. Mi že kronično primanjkuje spanja.. Po drugi strani si pa mislim, pa naj vsaj moje mleko pije, če že drugega noče, dobi vsaj nekaj v sebe.

Vsem, ki so praznovali v tem času, želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julči - sem prebrala, kako hud mastitis si imela. Ubožica! Upam, da si sedaj že dobro. Si morala imeti pa res hudo vnetje, da je že kar gnoj tekel ven. Pri meni k sreči ni bilo tako hudo, je skoz teklo mleko, bolelo je pa tudi kot user posted image . Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil stephany -- 26.9.2008 22:18:55 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
26.9.2008 22:19:16   
hanna1
...tako sem v zaostanku...Matija,za prvo svečko,ki si jo pogumno upihnil na prekrasni torti,naj ti bo veliko prijetnih in iskrivih trenutkov namenjenih  na prelepi preprogi življenja,ki sta ti jo pogrnila mamica in očka,uživajte jih polno in naj bo vsak trenutek  dober ,pa čeprav  so včasih vtkane tud solzice in napori...predvsem ti pa želim zdravjauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
26.9.2008 22:22:19   
hanna1
......pa še .....jej dete se je zbudlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
26.9.2008 22:25:29   
hanna1
...pa vsem ,ki so praznovali Breda in Mirjam,...pa Lea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... jutri pa  viator ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?