scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 kako ocetje razumejo govorico dojencka http://www.youtube.com/watch?v=dFFb2dyvDYI&feature=related joj, sem se do solz nasmejala tem vašim videom dons Tasyo, naš tud kar potuje pa se obrača po postelji. jst ga čez dan pustim spat na najini postelji, samo ga z vseh strani zagradim, da ne pobegne si pa res pridna, ko tako skrbiš za tasta oziroma predvsem prenašaš taščo (moja je tud taka, da se mora cel svet okrog nje vrtet, nič ji ni, pa skoz jamra, tko da te čist razumem) pospravljanje - moj bi tud vse stran vrgel, tko da moram kar pazit, ko se loti pospravljat ... mi je enkrat že bon za frizerja vrgel v smeti pa k sreči frizerko poznam in se je dalo zmenit no, upam, da takih noči, kot je bila današnja, ne bo več ob 7h je lepo sam zaspal (sem ga še tukaj na veliko hvalila ), potem pa je blo tankanje ob 10h, pa ob pol 2h, pa ob pol 3h, potem pa do 5h kar skoz nekaj pit pa mal spat, pa jamrat jst sem bila pol še tečna, ker je dragi zraven vsega tega razgrajanja tako lepo spal ... pa sem malemu naštimala še 120ml AM, je vse lepo pojedel in zaspal ... zgleda, da res nisem več dost, tud ponoči ne sicer sem ga zjutraj prepričala in je po zabavi okrog 7h še za eno urico zaspal, da sem lahko tudi jst še zaprla oči ... sva bila na pošti, pojedla že skoraj celo jabolko z banano, pa v trgovino sva šla, sedaj pa mali spet spi ... za kosilo bodo kar njoki z zelenjavno omako (kar bom našla zelenjave, bom zmetala v ponev, popražila, zraven malo paradižnikove mezge, začimbe, pa bo), se mi ne da kuhat. pa rdeča pesa ali pa fižol za solato. dost od mene, gremo kuhat ... mali bo dobil kar korenček s krompirjem (skuhano, zmečkano, pa malo AM zraven) ... bom poročala, kakšne bojo face