Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 13:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tina tko sem jstugotovila in pr men tko laufa že 2 mesca..po vsakem obroku ajat,pa je pol čist drugi ko se zbudi,dobre volje,nasmejan..in res naš Žan zelo malo jokca...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 13:59:25
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, sori , sem res na hitrco brala. Saj drugače mi kar spi, sam zdej ma pa take krče, da je res bogi. Sem razmišljala če sem kaj takega jedla, sam se nič ne spomnim. Edin kar pijem čaj iz kumine, janeža in komarčka, ker Lukas čaja noče, tega pa kar ene 2 l na dan, takega bolj švoh. Zdej bom probala še to ful zmanjšat, pa spet pit vodo, sam mi je
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny ponavljanka,sestavljanka
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo spat na vsako 1,5, toliko zdrži pokonci, potem kakšno urco odspi in tako naprej. Zvečer gre pa ponavadi ob 21 spat. Danes mi pa od 12 spi, se je vmes zbudila pojedla 60ml in kar naprej spi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:04:55
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM sam od tega čaja ga najbrž ne bi smelo zvijat, saj ga lohk otroci sami pijejo. Mogoč mu pa zobki rasejo...kupi CALGEL in mu mal vtirja...mogoče bo boljš. niny...tak fajn dan za spat je....naša vedno bolj spi, če je turobno vreme.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM a imaš vetrovne kapljice?..pomaga..al pa ga nosi na rokah da je naslonjen na trebuščku,tud pomaga...al pa ga kopaj,voda blaži krčke...sej zdej je pa zadnji cajt da se krči nehajo a ne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pakiram in imam tolk prtljage,kot da gremo za 1 mesec ne za 2 dni ..pa jst mam minimalno cot pa vsega zraven..največ ima Žani
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tinči zgleda da je ninny šla spat,k si ji dala fajni predlog
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:37:29
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, vetrovnih kapljic nimam,mu pa dajem Antiflat, je ful pomagal,samo sedaj ga pa ene 14 dni kar matra, tako da tudi je ne tako kot je prej. Ja, pa na trebuščku se tud nosimo. Saj upam da bo čimprej konec s krči. Taanika,kam že greste?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:41:26
|
|
|
|
alea01
|
l.daisy- za obletnico Lukas- za mini tini 3 rojstni dan Izabela spi od 9-10ure pol od 11-13 in od 14.30-16.00 in gremo spat okrog 19.30 ure in v kosu prespi do 4.30 in potem še do 7 ali 8. Marička, saj ful spi. Ni čudno, da malo papca taanikaa- Izabela se redi manj kot 20g na dan. morala bi se okoli 30g. Ker pade v tisti graf rasti, pediatrinja ne dela nobene panike. Se pravi, da pade v območje teže deklice pri treh mesecih- jo nosi ven samo visoka porodna teža. A rodil se je pa ful buckasta, pravi bajsi. Me je kar vrglo, sem mislila, da bom imela debelo deklico, no zdaj pa takole- se borimo s hrano ninny- koliko Ema poje čez dan v ml? kolikokrat pa ponoči jesta? vem, da imata nekje 6-7obrokov na dan. Jaz Izabeli ne morem poturit še en obrok, ni šans
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ubošček mali...men se tko smilijo otročki k majo krče ...mi gremo na bizeljsko k tašči in tastu do ponedeljka menda...mi kr paše mal it,da malo spremenim okolje...pa mi smo v bloku,oni v hiši,pa mi je fajn k sem lahko mal zunaj pred hišo..pa mojo čivavo bom spet vidla po dolgem času...sma si kupla psa pred 2 letoma,pol ko sem pa zanosla smo jo dali na počitnice,zdej bo pa kr tam ostala...je fajn ko je bolj frej pes,pa brez povodca in je tast v pokoju pa tašča gre sam za par ur delat na dan pa ima idealne pogoje tam... RMRM jst mam ene vetrovne kapljice pa mi lahko napišeš naslov na zs pa ti jih z veseljem pošljem,k mi jih ne rabmo...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:44:56
|
|
|
|
alea01
|
RMRM- vse kar ti lahko rečem je to, da mine . mi smo imeli krče en mesec kar hude in čez dan sploh spala ni- oz. za kakšnih 15minut. Sem jo morala samo nosit na trebuščku in pela sem ji. Pol pa naenkrat konec.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
joj alea ko bi ti le lahko kak pomagala al vsaj en pameten nasvet dala kaj naredit ...probaj še AM...ena je prej napisala da naj bi bil bolj sladek kot novalac..pa nevem katera že
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:46:29
|
|
|
|
alea01
|
d.anna- tvojega Maksa pa še mi nismo videli, pa bi ga radi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 RMRM- vse kar ti lahko rečem je to, da mine . mi smo imeli krče en mesec kar hude in čez dan sploh spala ni- oz. za kakšnih 15minut. Sem jo morala samo nosit na trebuščku in pela sem ji. Pol pa naenkrat konec. ja sej pravijo da je kr naenkrat konec krčev..mi smo res lahko srečni da jih ni imel...ima pa vodno kilo na jajčki,ki se manjša hvala bogu... mojca kako pa je kaj s vašo kilo???sem se ravnokar spomnila da ima luki tudi kilo...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:48:19
|
|
|
|
alea01
|
je tašča prejle laufala v DM po aptamil in je tamala ful zalaufala da bo jedla, pol je pa nehala in se je zaćela dret. Sem ji hitro pripravila novalac, no tega je pa pol spila celo 100mL. tko da, v mleku ni problem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a tud AM noče...joj...pol pa res zgleda da ima dosti hrane oz.da nima potrebe take po njej al kako... ..alea edino kar ti lahko še rečem je to,da pri 4.mesecih začni z GH..tu bojo okusi različni pa imaš nekak več variant kaj ji ponudit za jesti...mojem sem pa povečala dozo 150ml pa ko poje on bi še kr jedu,se dere ko mu flaško vzamem ampak koj neha..on bi pa kr še in še in še
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu še 2 tedna pa bo že 4 mesece stara Izabela..hitro je šlo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Izabela je tebi podobna al se motim??..men se zdi da je...sem si zapomnila kako zgledaš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:55:55
|
|
|
|
alea01
|
nas vsaj ne bodo kregali pri pediatru, da smo debeli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- koliko Ema poje čez dan v ml? kolikokrat pa ponoči jesta? vem, da imata nekje 6-7obrokov na dan. Jaz Izabeli ne morem poturit še en obrok, ni šans ponavadi poje tam 120-140 ml imava pa 6-7 obrokov, ponoči pa ga imava redkokdaj takrat pa ona spi. Samo danes mi malo svira pa noče naenkrat toliko pojest in se mi zdi, da samo jeva danes
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 nas vsaj ne bodo kregali pri pediatru, da smo debeli a veš jst sem tud pričakovala da nas bodo kregal pa je tabelo odprla pa naš Žan sodi nekje na sredino,tko da se še lahko malo zredi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:58:10
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa Izabela je tebi podobna al se motim??..men se zdi da je...sem si zapomnila kako zgledaš od sredine nosu navzdol je čista jaz , navzgor pa čista mož. ni se hotela nobenemu zamerit in je sekala sredino . Odvisno s katerega profila jo gledaš pol vidiš ali celo mene ali celega moža . Zato je pa luštno, ko njegova žlahta reće, da je cela oči moja pa da je cela mami
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.9.2008 15:02:14 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 14:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
..men se pa zdi da je cela ti...moj Žan na začetku še poštarju ni bil podoben
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 26.9.2008 15:00:09 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 26.9.2008 15:00:25
|
|
|
|
alea01
|
ninny- to je pol tam nekje 900mL čez cel dan, a ne? govorim napamet, nisem šla računat, če sem ga slučajno ful mimo usekala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?