|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
26.9.2008 12:58:22   
katka28
http://www.youtube.com/watch?v=4ZntqsuSdvY

kaj bi bilo, ce bi otroci vladali

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.9.2008 13:08:01   
katka28
http://www.youtube.com/watch?v=ZUr65GvvJQQ

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.9.2008 13:19:48   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

user posted image

26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 5.MESECEV

Hvala za čestitke!
Žal  nimam danes ama nič  časa za RR, sva ravno prišle iz P, pikica+koktajl, zaenkrat vse bp, Hana panča....moram nardit čistilno akcijo, ker pripeljejo kamin, ker ko enkrat odložijo na šipo ne bo več pomivanja ...pa tko birada vse prebrala, no saj če ne bom kuhala, pridem nazaj hehe

Za seznam: Hana, 5mesecev 7030g, 68cm
(čeprav je men to merjenje kar neki, sploh ni bila stegnjena ma brez veze). Hvala Violica!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.9.2008 13:24:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Punce, tko bi rada čvekala z vami, pa je možek doma in imamo spet čistilno akcijo user posted image ... za danes si je omislil kuhinjo ... pravi, da se vse preveč krame nabira in da bomo dali na minimalizem ... jaz pa  kakšen user posted image minimalizem pri treh otrocih user posted image ... evo, komanda je padla user posted image user posted image user posted image

upam, da bo pospravljanje potekalo v prijetnem vzdusju. Pri nas se ponavadi skregava in grem jaz raje sama vse porihtat, ker moj bi vse sparal jaz pa ne user posted image .

Ha, ha ... prijetno vzdušje?? No, pobila se zaenkrat nisva user posted image user posted image user posted image ... sva pa mi2 ravno kontra, tako da jaz bi se s tvojim ujela, ti pa z mojim user posted image user posted image Zdele sem si vzela malo odmora, da sem uspavala Tio in ker odvisnica ne zdrži dolgo brez RRja, še hitro prečekirat, pa vidim, da vam luafa 100/h user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Nile, ob komplimentu je še men je toplo pri srcu ratal.....bravo za take fante, a ne.......ima verjetno lep vzor doma.. pa luštno mami.
No, moj sine zna res presenetiti ... je tak kot od Jabolka tasrednji user posted image user posted image user posted image - vse opazi in zna pohvalit, tudi pograjat, da ne bo pomote user posted image ... bi se pa lahko moj dragi malo učil od njega, da bi večkrat slišala kako pohvalo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 429
26.9.2008 13:26:56   
misa79
Tut mi smo nazaj. Vse bp, pikica skoraj brez joka, koktejlček pa nima več tako dobrega okusa kot prvičuser posted image user posted image .
Za seznam (hvala Violica):

5 mesecev in 10 dni: 7200g, 69cm

Glede resetiranja pa bomo vidli zvečer, zaenkrat zgleda dobro - spi kot dojenčekuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.9.2008 13:31:23   
katka28

Punce, tko bi rada čvekala z vami, pa je možek doma in imamo spet čistilno akcijo user posted image ... za danes si je omislil kuhinjo ... pravi, da se vse preveč krame nabira in da bomo dali na minimalizem ... jaz pa  kakšen user posted image minimalizem pri treh otrocih user posted image ... evo, komanda je padla user posted image user posted image user posted image

upam, da bo pospravljanje potekalo v prijetnem vzdusju. Pri nas se ponavadi skregava in grem jaz raje sama vse porihtat, ker moj bi vse sparal jaz pa ne user posted image .

Ha, ha ... prijetno vzdušje?? No, pobila se zaenkrat nisva user posted image user posted image user posted image ... sva pa mi2 ravno kontra, tako da jaz bi se s tvojim ujela, ti pa z mojim user posted image user posted image Zdele sem si vzela malo odmora, da sem uspavala Tio in ker odvisnica ne zdrži dolgo brez RRja, še hitro prečekirat, pa vidim, da vam luafa 100/h user posted image user posted image

Ja bi imela samo mizo, stole, dva kroznika in nekaj posod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.9.2008 13:33:41   
katka28
kako ocetje razumejo govorico dojencka user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=dFFb2dyvDYI&feature=related

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 432
26.9.2008 13:46:58   
tasyo
Mi pa danes sračkamo, da je joj... Se mi zdi, da že vse smrdi, pa ni nobene plenice v hiši, so vse takoj ven romale... Nima driske, samo vsa nova hrana, pa čreva mal bolj meljejo. Vseen boljš, kot pa da je zaprta. Zdej ji dajem več za pit, da ne bi slučajno dehidrirala... Uf, že celih 5 min je tišina v spalnici, zdej pa bo upam da res enourni spanec.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 433
26.9.2008 13:49:09   
tasyo
Pri nas pa pospravljanje zgleda nekak takole - moje se pol časa čudi, kaj vse imamo doma, pol ga začne neki fascinirat in ostanem sama. Sicer pa veliko vržem stran, nisem preveč sentimentalna. Čeprav mi ni glih jasno, kaj vidva iz kuhinje mečeta ven, NiLe; pri meni je v kuhinji vedno kej premalo - bi rabila še tak strojček, pa un ribežn pa ... Čeprav potem pol stvari uporabim le dvakrat letno...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 434
26.9.2008 14:00:44   
scorpiogirl

kako ocetje razumejo govorico dojencka user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=dFFb2dyvDYI&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, sem se do solz nasmejala tem vašim videom dons user posted image

Tasyo, naš tud kar potuje pa se obrača po postelji. jst ga čez dan pustim spat na najini postelji, samo ga z vseh strani zagradim, da ne pobegne user posted image
si pa res pridna, ko tako skrbiš za tasta oziroma predvsem prenašaš taščo (moja je tud taka, da se mora cel svet okrog nje vrtet, nič ji ni, pa skoz jamra, tko da te čist razumem) user posted image

pospravljanje - moj bi tud vse stran vrgel, tko da moram kar pazit, ko se loti pospravljat ... mi je enkrat že bon za frizerja vrgel v smeti user posted image pa k sreči frizerko poznam in se je dalo zmenit user posted image

no, upam, da takih noči, kot je bila današnja, ne bo več user posted image ob 7h je lepo sam zaspal (sem ga še tukaj na veliko hvalila user posted image ), potem pa je blo tankanje ob 10h, pa ob pol 2h, pa ob pol 3h, potem pa do 5h kar skoz nekaj pit pa mal spat, pa jamrat user posted image jst sem bila pol še tečna, ker je dragi zraven vsega tega razgrajanja tako lepo spal user posted image user posted image ... pa sem malemu naštimala še 120ml AM, je vse lepo pojedel in zaspal ... zgleda, da res nisem več dost, tud ponoči ne user posted image sicer sem ga zjutraj prepričala in je po zabavi okrog 7h še za eno urico zaspal, da sem lahko tudi jst še zaprla oči ... sva bila na pošti, pojedla že skoraj celo jabolko z banano, pa v trgovino sva šla, sedaj pa mali spet spi ... za kosilo bodo kar njoki z zelenjavno omako (kar bom našla zelenjave, bom zmetala v ponev, popražila, zraven malo paradižnikove mezge, začimbe, pa bo), se mi ne da kuhat. pa rdeča pesa ali pa fižol za solato.

dost od mene, gremo kuhat ... mali bo dobil kar korenček s krompirjem (skuhano, zmečkano, pa malo AM zraven) ... bom poročala, kakšne bojo face user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 435
26.9.2008 14:17:13   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Pri nas pa pospravljanje zgleda nekak takole - moje se pol časa čudi, kaj vse imamo doma, pol ga začne neki fascinirat in ostanem sama.

No, temu sem se pa prav nasmejala!user posted image  user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 436
26.9.2008 14:19:13   
katka28
Joj kaksen dan je danes. Malo sije sonce vecino casa pa tako kisasto, da se mi nic ne da. Se vedno vsi skacemo po hisi v pizamah ( nisem ravno ponosna na to ) ampak se nam ne da preoblacit user posted image

Upam, da bo jutri bolje in bo kaj soncka, ce ga ze napovedujejo...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 437
26.9.2008 14:26:47   
lepa posadka
Hej!

Preden zaključimo delovni tede, se pofočkam še pri vas :-)

Hiša je pospravljena, Tomažek spet spi... bila sva že v vinogradu - sva pomagala pri pripravah za trgatev...k druzga ni blo?!... zdaj pa še pobereva otročke in vikend je pred nami. Upam, da bo vreme OK, ker prejle je bilo prav mrzlo... Pa je tako luštno trgat, če je sonček, pa dobra družba... No, morda pa bo tako.

Odprle ste spet veliko tem...

Najprej čestitke za pikice Mihcu in Hani. Naj ne bo reakcije.

Ketrin, Nile... pa vse k ste omenjale posrpavljanje... danes je res en tak fajni dan za to - očitno :-))) Pri nas pospvarljanje zgleda bolj tako, da si stvari deliva... pa se on potem zamisli ob kakšni reči in traja mal dlje... hihihi. Upam, da kabinet ne bo še prišel na spored kmalu, ker to bo vzelo cel vikend :-)))

Noči... vse k jih niste mele fajnih... pa mejte dan bolj na easy... men sicer ne rata... Grem popoldan še na en žur, k so me sodelavci povabli, pa bom vsaj mal preusmerla pozornost... 

Jedilniki... Mah, ne da se mi mislit... super, če boste ve pisale... Jaz semd anes sicer skuhala eno polento Tomažu, pa je bil po parih žličkah tako užaljen, da sem na koncu sama vse pojedla?!? Za kosilo bo riž pa piščanček... pa bo morda dobil kaj vstran... Zvečer pa... mah, do takrat je še daleč.

Otroške pesmice... jih znamo res precej. Pri nas se poje veliiiko. So pa zakon: ljudske, Bitenčeve pa Maček Muri, seveda... Kakšnih Roman Krajnčan še nimamo in ne znamo... če ima katera, pa povejte!

Tasyo... res si pridna. Sem tudi sama prebrala o tastovih težavah, pa sem imela podobne skrbi doma, tako da sem kar preslišala... Da poskrbim kdaj za očeta in mamo mi je logično, si pa težko predstavljam, da bi morala tasta in taščo rihtat okoli zdravnikov... pa tolažit. Res Tasyo... kapo dol!!! Upam, da uspete glede operacije, pa da se je tašča mal umirila. Res, ko je en kup skrbi, ti najbolj paše še kakšno drežnanje...

Srečka - tale Connie Talbot mi pa danes ne gre iz glave in ušes... jo hodim kar naprej poslušat... Res enkraten glas, izjemen posluh, pa takšno muziciranje... pri tej starosti... Za umret!

Cleric... ti si pa hitr do zvezdič prišla :-)))) A ni ta druga šele pri 250-em postu?... Sicer pa tudi jaz nisem mislila, da se bom kdaj takole udejstvovala... Joj, kakšen fajni izraz sem našla za tole naše čvekanje :-)))

Katka... ti sam naprej fotografiraj... imaš talent... še kilometrine nama manjka. Meni je najbolj všeč tista, k po križem ležita... Joj, saj res... moram še od Jabolka tisto poštimat... bo tut fajna...

Še Hani eno user posted image .

Pa, pa.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 438
26.9.2008 14:28:42   
tasyo
Clericv, sej jaz sem se v začetku tudi, zdej pa me sam še jezi...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 439
26.9.2008 14:35:36   
lepa posadka
Joj, superrr... kolegica me kliče, da bo pripeljala vse otroke domov... pa ravno rosit je začelo, pa Tomažek še spi... ja, ne bi moglo bit boljš...

No, se še kaj javim. Če že ne grem v mesto, grem pogledat v klet, če imam kaj mesa za k rižu :-)))

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 440
26.9.2008 14:40:58   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Kje je zdaj Joan, da odkrije novo aprilčico?!?!? user posted image

Potepala sva se. A mi je kakšna ušla? Pa bi jo pocukale za rokav...

Tasyo, upam da ti bo uspelo se dogovoriti za tasta. Ne spomnim se, da bi pisala, kaj točno mu je? Upam, da nič hujšega, in da ga odrešijo težkih boležin. Je lahko le srečen, da ima tako fejst tamlado, ki bo uporavila svoj VIP.

Vam moram nekaj priznat, saj je fino ko takole zelo na veliko čvekamo,ampak a veste kaj, meni je bilo pa prej ko je bilo vsega tega manj zudi luštno. Pa ne, da me moti, ker kot odvisnoca non stop tle visim, sploh ne. Ampak toliko je enih stvari ki se nam/vam dogajajo, da ko vse preberem pol pozabim kaj sem prebrala, pol pa potem pozabim komentirat. Hja, potem pa izpadem, da kakšne aprilčice ne poznam in jo obtožim za voajerko, pa še kakšna moja cvetka bi se našla... Se mi zdi, da je bilo v predčvekalnih cajtih vse tole malo bolj obvladljivo za moje male sive... Zdaj se moram pa na ementaler zgovarjat. Al je Baltazar pojedel? Svizec vem da ni bil...

Tko, sem morala mal pojamrat še jaz.

Sedaj pa da se še mal pohvalim, piščanec s krompirjem je v pečici, fotr mi je prinesel skledo stročjega fižola, ravnokar kuhanega, mali princ spi in končno imam par sekund frej. Pred psanjem sva pa malo žličkala in je pojedel 60ml kašice z žličko. Videt je bil prav navdušen. Jutri, ko je ravno vikend, bova pa poskusila (otvorila sezono uvajanja GH) s korenčkom, saj si očka tako zelo želi bit zraven.

Alaaaarm.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
26.9.2008 14:43:25   
Krista28
Mi gremo jutri tud trgat - moji imajo vikend in vinograd na dolenjskem....sam če bo takle, bomo vsi prehlajeni....pr nas piha k pr norcih, zmer bolj...

Posadka. zadnjič sem že omenjala....jaz imam eno zbirko, če jo lenajdem lahko dam DVD za presnet....sicer pa lahko na navaden CD posnamem.....So tudi od Romane Kranjčan. Če želiš, jih dobiš s kremo - naj bi bila danes, če dobim, lahko dostavim, itak bo bolj na hitrco...

Šibam v vrtec....lepo se mejte...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
26.9.2008 14:52:58   
Jo@n
Evo, že nazaj, se je med spanjem obrnil  na kravice, pa je morala njegovo stisko deliti še okolica. Hm, koliko časa bo trajal tale podajlšek?
Točno trenutek...

Vas grem hitro prebrat, se danes bolj odzadaj...

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 26.9.2008 15:04:13 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 443
26.9.2008 15:08:41   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Posadka. zadnjič sem že omenjala....jaz imam eno zbirko, če jo lenajdem lahko dam DVD za presnet....sicer pa lahko na navaden CD posnamem.....So tudi od Romane Kranjčan. Če želiš, jih dobiš s kremo - naj bi bila danes, če dobim, lahko dostavim, itak bo bolj na hitrco...

Tudi jaz bi se priporocala za kaksen cd od Romane pa Krista ce se velja ponudba za posodico bi tudi piskrcek pristavila user posted image

Posadka: je bom morala v kaksno malo solo fotografiranja, da bom pol tako dobra kot ti pa kaj cmo, ce ma ta fotoaparat toliko gumbov, da se clovek izgubi kar brezveze pa tudi ne morem pritiskat, da kaj ne zamesam user posted image

Jo@n: se strinjam, da gredo strani tako hitro naprej, da tudi jaz vcasih na hitro preletim zadeve potem kaj ne komentiram in se sekiram, ali sem katero izpustila, zato se vam javno opravicujem nikoli nic nenamerno ne pokomentiram ampak mi uide iz glave user posted image ...

Saj spet ne vem vec kje sem ostala....grem fotografirat otroka user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.9.2008 15:13:31   
Ketrin
Dan....

Ja, Joan, to si lepo napisala...v predčvekalnih časihuser posted image user posted image Res je vsega skupaj kar veliko... pa vedno več časa si vzamemouser posted image Ravno včeraj ko so bli forenziki o virtualnem svetu se mi je mal zagovorilo... Rečem možeku: pa sej ne morem verjet kaj vse ne obstaja, a folk prov tko prek neta spoznava ljudiuser posted image user posted image user posted image in me on sam pogleda...jaz pa tiho k ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Miša in Sinska super za pregled... Upam da bo tale inekcija delovala na spanje in bo današnje popoldne in noč mirna in dooooolgaaaa....

Posadka super da ti ni treba ven na dežka... in pridna si...itak.... Lepo potrgajte pridelek, da bo potem martin veseluser posted image user posted image user posted image

Krista tudi vi....

Danes mi ne gre iz glave ena pesmica od zjutraj...sem jo zraven cdja Kaji pela pa se je ful smejala.... Se muha je napila in nogo si zlomila, al je čudo, al je čudo, al čudo mora bituser posted image user posted image user posted image

Kruh je spečen, WC in kopalnica tudi pomita, še možeka počakam nekaj zraven njegove repice pojeva in potem šibam na tortico v BTC....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 445
26.9.2008 15:17:24   
tasyo
Ja, veš Jo@n, tudi meni se dogaja, da kar ne vem, kje bi začela, potem pa pol spustim... Re je tole kar postalo malce neobvladljivo. Sploh zdej, ko sva se z mojim možičkom zmenila, da se zvečer oba odpoveva mašini, če res ni nič nujnega. Ker nama sicer zmanjka minut, da si poveva vse, kar nama leži na srčku, pa da splanirava dneve, pol pa skos telefon zvončklja pa več je jeze... Sicer pa same veste, kako je.

Pri nas pa danes nič ne kuhamo - bomo kar pico jedli, sem jo pred časom naredila malo več in en del zamrznila, tko da bo šla v pečico, ko pride dragi domov.

Tast-hja, najprej so rekli, da je ledvični kamen, zdej kaže, da gre za majhen tumor, kaj bo pa na koncu prišlo ven, pa ne vem. Upam da kej dobrega. Tašči se pa meša. Sicer sem ji danes kar lepo povedala, naj se vzame v roke, ker se ni svet podrl in da naj ga malo pocrklja. Nič nerešljivega, operacija pa tudi ne bo neki zlo težkega in velikega. Čeprav vse, ki ste kdaj bile pod nožem veste, da glih tko zlo enostavno pa spet ni. Pa sej mi ni težko, da pač prevzamem neke medicinske zadeve, sploh ne, tut dogovarjat se mi ni problem, bolj me jezi to, da bi vse moralo bit že v bolnici poštimano, pa tega niso storili. In če se kej zakomplicira, ko bomo mi že v novem mestu... No, ne bom težila s tem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.9.2008 15:22:03   
tasyo
Ketrin, ti si pa danes čist naspidirana s tem pospravljanjem. Meni se pa nič ne da - od navdušenja nad ne-likanjem sem si kar frej vzela. Sesat pa zdele ne morem, ker je Lana končno spet zaspala (o eni uri ni govora, ampak sej po delčkih se bo pa nabralo) in je res nočem zbudit. Ker bo tečkasta. Ko pride oči, gremo pa ven, pa če toča pada! No, to upam da ne bo, samo piha pa tko mrzlo, da me nikamor ne vleče... Ampak-red je red!

Srečka, a si kej boljš?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 447
26.9.2008 15:25:06   
katka28
Ketrin: lahko se k nam prides ko si ze ravno v muvingu user posted image bom tudi jaz zdajle sla malo pospravljat, ker jutri mamo napovedan obisk ( pridejo naso psicko gledat in arat mladicka,ki ga bo imela ) tako, da sesat, pomivat, brisat, likat...sicer Jakob se spi ampak ni panike, ker ga nic ne zbudi

pa pa do vecera

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 448
26.9.2008 15:25:21   
tasyo
Aja, še tole- tisti zjutraj o ognoriranju mojega jamranja ni blo tko mišljeno. Sej ni treba zmeri vsega komentirat, se paše že izkašljat, to sem napisala zgolj kot referenco, o čem teče beseda. Tko da se ne zagovarjajte - zdej je itak prepozno user posted image

Katka, no, pa sej tebi tut tole kar laufa s fotoaparatom v roki.... Mater, nazadnje bom ugotovila, da sem samo jaz tak lolek, da ne znam kake lepe fotke naredit...

Zdej grem pa avtar apdejtat...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.9.2008 15:41:49   
clericv6
Čvekanje: ne vem, meni je pa zdaj veliko bolj zanimivo, ko se več dogaja, pa tudi sledim z lahkoto. Včasih ste res napisale kakšno stran v celem dnevu. Kaj to pomeni, naj manj pišemo? Nas je pa res tudi več, ampak saj ste same tako želele??? Nič, grem pripravit kašico...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......